hawk33 Reputație: 49 Postat Decembrie 31, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Salut tuturor si pupici Alinei Azi am ajuns prima (si cred ca nu ultima) oara la Alina, linga Mall Vitan. parcare gratuita 2 ore in subteranul molului. Programarea am facut-o prin sms cu confirmare. M-a indrumat telefoniccind am ajuns la mall dindu-mi codul de la interfon. Intrat in locatie, Alina m-a asteptat dupa usa intr-un body sexy crem cu parul lung blond legat in coada. Am pupat-o pe obraz ca un prieten ce o revede desi eu nu o stiam decit din acest topic si din poze. Am intrat in camera de lucru, unde este celebrul futodrom rotund. M-a indemnat sa ma fac comod, am vorbit una alta, am baut o cola,dupa care am facut un dus rapid. Ne-am asezat pe canapea pana cand am inceput actiunea. Mi-a pus prezervativul cu gurita .Actiunea am inceput-o cu un oral super excelent zgomotos, pe urma ne-am asezat la normal unde am luat-o la impins vagoane cu putere Alina contrind cu pasiune. M-a oprit la un moment dat si m-a rugat sa o scot, moment in care am vazut celebrul squirt jetul izbindu-ma in abdomen fierbinte udind prosopul care il pusese sub noi ba chiar stropindu-se in ochi la un moment dat..Am continuat numarul cu ea deasupra.Nu se sfieste sa geama si sa se miste ca o pustoaica cum ii arata si formele trupului.Dupa actiune, am mai stat de vorba si am plecat. Actiunea de azi a fost de neuitat. Este o adevarata milf pentru care chiar a meritat sa bat drumul. Personal cred ca are tot ce trebuie sa aiba o milf veritabila si o recomand celor carora le place acest tip de femeie. Mutumesc mult pentru intalnirea si de azi, a fost e neuitat si chiar de povestit. Eu de abia astept, sincer, sa mai ajung din nou cind am drum prin zona.nu de alta dar chiar am nevoie de antrenament. Am constatat ca am probleme de respiratie la pompat intensiv/ Notele sunt:Locatie 9+Oral:10N: 9+Squirt:10+++Anal: data viitoareCadou: 200 Si acum.... pana cand mai ajung la Alina va urez Sarbatori fericite, multa fericire, sanatate si un an mai bun in ciocaneala! Ciocane beton va doresc iar Alinei clienti pe banda rulanta! 5 Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 @hawk33 multumesc pentru vizita,ma bucur ca te-ai simtit bine si te mai astept Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Buna ziua domnilorAm revenit la birou,programul este L-V=10.00-22.00S-D=in functie de starea de spiritva doresc un an cu multe implinirii pe toate planurile si o saptamana cat mai frumoasa 5 Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 3 Link spre comentariu
strong Reputație: 1138 Postat Ianuarie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 E clar, tu te apuci de pictura...si mansaerdele sunt ok . E de bine . 7 5 Link spre comentariu
sorinel7 Reputație: 11 Postat Ianuarie 8, 2017 Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 Ce inseamna corp lucrat,fratilor!bv tie draguta Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Ianuarie 8, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 Ce inseamna corp lucrat,fratilor!bv tie draguta multumesc dar nu este lucrat,gena bate-o vina,mancarea gatita in casa si orele la care mananc,nimic mai simplu Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 5 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 te pup 3 4 Link spre comentariu
shemale Reputație: 200 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:everywhere Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Saru'mana.Ai drum in Cluj in urmatoarea perioada ?! Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Saru'mana.Ai drum in Cluj in urmatoarea perioada ?! sfarsitul lui februarie sau inceputul lui martie,sper Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 sfarsitul lui februarie sau inceputul lui martie,sperSi pe la noi ? (scuze de off-topic) :blushing2 Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Si pe la noi ? (scuze de off-topic) :blushing2 daca se schimba un pic vremea ajung si la voi 1 Link spre comentariu
cojack25 Reputație: 9 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Bună Alina pe la pitesti când ajungi 1 Link spre comentariu
giani80ion Reputație: 438 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 sfarsitul lui februarie sau inceputul lui martie,sperMergem impreuna peste 2 sapt.ne vedem cu Gina si just love 1 Link spre comentariu
nirolfnirolf Reputație: 662 Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Sarutmana Alina, la brasov te gandesti sa ajungi? Si daca da, pe cand ajungi??? Astept raspuns , multumesc anticipat !!! Succes in toate iti doresc!!! Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Ianuarie 11, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Sarutmana Alina, la brasov te gandesti sa ajungi? Si daca da, pe cand ajungi??? Astept raspuns , multumesc anticipat !!! Succes in toate iti doresc!!!pe vremea asta nu ma incumet sa plec nicaieri ,imi pare rau 1 Link spre comentariu
vissian Reputație: 53 Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Nu faci si la web 😘 Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Ianuarie 11, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Nu faci si la web nu, imi pare rau, 1 Link spre comentariu
vissian Reputație: 53 Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Si mie imi pare rau distanta este tare mare...de asta am intrebat de web ca tare as vrea sa vad cum te exciti Link spre comentariu
cipcirip Reputație: 484 Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Salut ! Am vizitat-o recent pe Alyna, programare facila prin sms. Locatie: 8, invechita, dar curataGFE: 9, amabila, vorbareata, glumeataAspect: 7, ca si medie, are un corp chiar misto, de invidiat la varsta eiOral: 9, are un stil mai ciudat, o ia asa, "pe laterala", dintr-o parte Normal: 9, se dilata cam tare, cu squirtAnal: n-am cerut Nota finala: 8,4Recomandare: Da, dar eu nu voi reveni.Pret: 150 o finalizare, 200 o ora Spor ! 4 Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Ianuarie 11, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 @cipcirip multumescpentru vizita,cat despre dilatare atunci cand fac squirt este foarte normala,orice femeie se dilata cand are orgasm sau aproape orice femeie,ma rog,fiecare este unica in felul eio seara buna 5 Link spre comentariu
vissian Reputație: 53 Postat Ianuarie 12, 2017 Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 La Cluj o sa ajungi?? Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Ianuarie 12, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 La Cluj o sa ajungi??Da o pagina in urma, adica la 75 si o sa vezi ca a spus cand ajunge si la Cluj. Eu sunt foarte multumit de Alina, imi place foarte mult de ea, intotdeauna am plecat de la ea super multumit. Alina este o Doamna super frumoasa si amabila, glumeata. Eu am fost la ea de multe ori si am sa mai merg si in continuare la ea, mi-a devenit o prietena. Am si recenzii pe aici, le poti citi. Bafta! Alina, te pup si ne vedem curand! Si te rog nu te supara pe mine ca am raspuns in locul tau. 1 Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Ianuarie 13, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum