Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Salut tuturor si pupici Alinei

Azi am ajuns prima (si cred ca nu ultima) oara la Alina, linga Mall Vitan. parcare gratuita 2 ore in subteranul molului. Programarea am facut-o prin sms cu confirmare. M-a indrumat telefoniccind am ajuns la mall dindu-mi codul de la interfon. Intrat in locatie, Alina m-a asteptat dupa usa intr-un body sexy crem cu parul lung blond legat in coada. Am pupat-o pe obraz ca un prieten ce o revede desi eu nu o stiam decit din acest topic si din poze. Am intrat in camera de lucru, unde este celebrul futodrom rotund. M-a indemnat sa ma fac comod, am vorbit una alta, am baut o cola,dupa care am facut un dus rapid. Ne-am asezat pe canapea pana cand am inceput actiunea. Mi-a pus prezervativul cu gurita .Actiunea am inceput-o cu un oral  super excelent zgomotos, pe urma ne-am asezat la normal unde am luat-o la impins vagoane cu putere Alina contrind cu pasiune. M-a oprit la un moment dat si m-a rugat sa o scot, moment in  care am vazut celebrul squirt jetul izbindu-ma in abdomen fierbinte udind prosopul care il pusese sub noi ba chiar stropindu-se in ochi la un moment dat..Am continuat numarul cu ea deasupra.Nu se sfieste sa geama si sa se miste ca o pustoaica cum ii arata si formele trupului.

Dupa actiune, am mai stat de vorba si am plecat.  Actiunea de azi a fost de neuitat. Este o adevarata milf pentru care chiar a meritat sa bat drumul. Personal cred ca are tot ce trebuie sa aiba o milf veritabila si o recomand celor carora le place acest tip de femeie.

Mutumesc mult pentru intalnirea si de azi, a fost e neuitat si chiar de povestit.

Eu de abia astept, sincer, sa mai ajung din nou cind am drum prin zona.nu de alta dar chiar am nevoie de antrenament. Am constatat ca am probleme de respiratie la pompat intensiv/

Notele sunt:

Locatie 9+

Oral:10

N: 9+

Squirt:10+++

Anal: data viitoare

Cadou: 200

Si acum.... pana cand mai ajung la  Alina va urez Sarbatori fericite, multa fericire, sanatate si un an mai bun in ciocaneala!

Ciocane beton va doresc iar Alinei clienti pe banda rulanta!

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:mall vitan

Sarutmana Alina, la brasov te gandesti sa ajungi? Si daca da, pe cand ajungi??? Astept raspuns , multumesc anticipat !!! Succes in toate iti doresc!!!

pe vremea asta nu ma incumet sa plec nicaieri ,imi pare rau

• Like 1
Link spre comentariu

Salut !

Am vizitat-o recent pe Alyna, programare facila prin sms. 

GFE: 9, amabila, vorbareata, glumeata

Aspect: 7, ca si medie, are un corp chiar misto, de invidiat la varsta ei

Oral: 9, are un stil mai ciudat, o ia asa, "pe laterala", dintr-o parte :)

Normal: 9, se dilata cam tare, cu squirt

Anal: n-am cerut

Nota finala: 8,4

Recomandare: Da, dar eu nu voi reveni.

Pret: 150 o finalizare, 200 o ora

Spor !

• Like 4
Link spre comentariu

@cipcirip multumescpentru vizita,cat despre dilatare atunci cand fac squirt este foarte normala,orice femeie se dilata cand are orgasm sau aproape orice femeie,ma rog,fiecare este unica in felul ei

o seara buna

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva

La Cluj o sa ajungi??

Da o pagina in urma, adica la 75 si o sa vezi ca a spus cand ajunge si la Cluj. Eu sunt foarte multumit de Alina, imi place foarte mult de ea, intotdeauna am plecat de la ea super multumit. Alina este o Doamna super frumoasa si amabila, glumeata. Eu am fost la ea de multe ori si am sa mai merg si in continuare la ea, mi-a devenit o prietena. Am si recenzii pe aici, le poti citi. Bafta!

Alina, te pup si ne vedem curand! Si te rog nu te supara pe mine ca am raspuns in locul tau.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...