Sari la conținut

Cateva mecanisme psihologice dezvaluite si explicate

Postări Recomandate

Reputație: -414
  • Oras:Bucharest

Informare(aducere la cunostiinta multora a anumitor secrete esentiale ale trupului uman si sexualitatii in principal aici pe forumuri).

Sincer ceea ce ar fi trebuit sa faca televiziunea si radioul in loc sa ne prezinte stiri denaturate cu tente depresive, campanii politice pline de minciuni, reclame mincinoase ale anumitor produse pe baza de chimicale majoritatea care nu se vand, filme care amplifica visarea, documentare cenzurate de la un punct etc ...

• Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Te-am intrebat pentru ca am vazut un tip in troleibuz c-o carte in mana, Despre fericire, parca. Am vrut sa-l intreba daca e Ananda dar eram catranit si aveam o mutra fioroasa si m-am gandit ca o sa-l sperii desi parea degajat si privea oamenii in ochi. L-am privit curios, sa vad cum arata un om fericit, n-avea nici o taina, era in lumea lui.

Link spre comentariu
Reputație: -414

:) dragutz ma bucur pt el ... daca vrei sa ne cunoastem vino joia(seara) la cafeneaua lui Pisici pe Creier am fost saptamana trecuta ... nu vin prea des dar ... daca vorbim ne putem vedea acolo ... Toata lumea care m-a vazut zice ca in realitate sunt altfel decat aici pe forumuri :)

Link spre comentariu
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland

... Toata lumea care m-a vazut zice ca in realitate sunt altfel decat aici pe forumuri :)

Pai si-atunci de ce te strofoci sa mai scrii atatea cuvinte? Nu-i pacat sa ne facem o impresie gresita despre tine? ;)

Link spre comentariu

Asa a perceput el ... poate asa puteti percepe si voi, poate altfel ... atat perceptia cat si interpretarea sunt subiective ... aici vorbesc ca medic, acolo vin ca petrecaret la aceeasi petrecere cu voi evident ca modul cum ma comport e diferit priviti-va pe voi si veti observa ca si voi faceti la fel ... aceasta "schmbare" face parte din adaptarea la mediu sau la rolul pe care il ai in cadrul unui grup ...

• Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri

Ananda, nu confunda politetea si uneori compasiunea, cu aprecierea.  Nu te imbata cu apa rece. Eu am fost ultima data mai transant si mai direct pentru ca imi dau seama ce pericol reprezinti pentru cei ce, din diferite motive trec prin momente mai dificile.

• Like 2
  • Minus 8
Link spre comentariu

Tu esti foarte ciudat Picoane sincer iti spun: tu crezi ca eu as fi vreun pericol in schimb nu vezi ce pericol este fumul de tigara, nu vezi ce pericol este ejaculatul mult si fara rost, nu vezi cat de agresiv si neintegrat in grupul nostru esti chiar tu insuti cand vii pe-acolo ... deci te rog ... fii mai lucid ... si mai pur ...

In mod sigur vei reusi, succes !

PS: Posibil sa ajung si eu maine ...

Link spre comentariu

Nuu Doamne Fereste ! pastram energia :) ... chiar daca la mare e mai greu :)

Daca Dumnezeu a pus-o in corp la noi stie El mai bine ce face :))

Totusi daca vreti voi neaparat si nu poate fi evitata ejacularea atunci de 3 ori in 3 luni e binisor ;)

Va recomand un film exceptional despre cum continua viata dupa moartea trupului(cred ca este cel care descrie cel mai realist ce este dincolo dintre toate filmele artistice aparute pana acum)

Nosso Lar eu le-am vazut pa amandoua Chico Xavier intai si apoi Nosso Lar - sunt oarecum in aceeasi serie.

Link spre comentariu
Reputație: 1046

Ananda, cand voi avea nevoie de sfaturile tale ti le voi solicita, Pana atunci ...

In alta ordine de idei, de ce grup vorbesti? Jucam in campionate diferite. Din pacate! Cat despre integrare sau ciudatenie ... frate, iti repet, nu confunda condescenta cu acceptarea si aprecierea.

Referitor la pericole: cautarea disperata de prozeliti in ale sectantismului scapat de sub control este un lucru mult mai grav pentru cei aflati intr-o perioada nefasta decat cateva tigari, o bere sau o ejaculare eliberatoare.

Link spre comentariu

Raspuns pt Estrogen:

Despre dorinte:

Viata si energia sexuala sunt strans legate - viata apare dintr-o uniune sexuala iar cand energia sexuala dispare de tot se instaleaza moartea, andropauza si menopauza indica faptul ca energia sexuala a fiintei repective este sub un anumit prag limita(dar inca mai exista) exemplu: un moshuletz(ma refer la oamenii obisnuiti nu la yoghini, taoisti, continenti sexual, calugari etc) la peste 70 de ani mai are si el o erectie slaba o data la un an.

Suntem aici pe pamant datorita dorintei de existenta intrupata in aceasta forma umana - deci aceasta ar fi sa zicem asa dorinta de baza ... dupa cum ati vazut este prezenta la toate vietuitoarele inclusiv la om - toti se agata de viata si se lupta pt ea la diverse nivele.

Dorinta de baza ar fi deci dorinta de a trai, strans legata de aceasta dorinta(ca un fel de tribut platit vietii) este dorinta sexuala(ca este ea vazuta ca o metoda de implinire, de a fi fericit, de scop al vietii(perpetuarea speciei) sau alt fel in functie de structura psihomentala a celui care o doreste)

De asemenea dorinta cel mai greu de controlat este cea sexuala, totodata si cea mai puternica energie din corpul uman si totodata si cea care este cel mai greu de refacut de catre organismul uman.

La aceste concluzii au ajuns multi altii prin studiu, observare si cunoastere a medicinei.

Link spre comentariu
  • Oras:Oz

sfarsitu lumii e aproape si femeia rumâncă în general încă nu a aflat cum se câștigă dragostea unui bărbat și dorința lui de a avea copii cu ea (tot citeste si citeste carti de psihologie, dar bovina tot bovina rămâne)

odată pe strada era o țigancă cu un copil in brate si il folosea ca pretext pt cersit, juca bine teatru sa-ti castige mila, in loc de mana dreapta avea un ciot, si i-am zis, nu puteai sa-ti bagi ciotu ala in pizda in loc sa faci copilul ala...

pe loc smerenia prefacuta a disparut, ochii de drac i s-au aprins in cap si a inceput cu blestemele si injuraturile, tot asa cam cu oricine, da-l de gol cu un glont in mir, si ai sa vezi diavolul din el cum sare de cur in sus

• Like 2
Link spre comentariu

se instaleaza oligofrenia (la femeie) si schizofrenia (psihoza alcoolica la barbat), invingator la puncte in ring, sluga Satanei (fracturati hidraulic in cap)

http://2.bp.blogspot.com/-NHoijrJqvAA/Uy99KmC2WuI/AAAAAAAAASM/A6wz0am7qAk/s1600/fals+parinte.jpg

Raspuns pt Estrogen:

Despre dorinte:

Viata si energia sexuala sunt strans legate - viata apare dintr-o uniune sexuala iar cand energia sexuala dispare de tot se instaleaza moartea, andropauza si menopauza

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...