Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat August 22, 2014 Postat August 22, 2014 Eu nu am vrut sa ridic pretul pt bani ci pentru timpul pierdut asteptand degeaba dar mi.am dat seama ca neseriosi vor fi la orice pret si am primit sfaturi bune pe care o le pun in practica.Nu totul e despre bani, de data asta a fost despre timp pierdut,nervi si dureri de cap. Va pup:*
johnxd8 Reputație: 0 Postat August 22, 2014 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat August 22, 2014 Vreau si eu o programare la ea , stiu ca nu e locul potrivit dar sunt nou si nu stiu cum sa las PM . La telefon nu mi a raspuns
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 22, 2014 John, trebuie sa insisti la telefon, pentru ca acces la PM nu ai la momentul acesta. Trebuie sa ai cel putin culoarea galbena ( pe baza a 200 de postari ) sau verde ( pe baza a 4 euro plus TVA pe luna ) . Daca vrei sa-ti faci programare direct pe topicul fetei, nu stiu daca o poti face in aceeasi zi, pentru ca nu este obligatoriu ca fata sa intre pe site zilnic. 1
georgi_88 Reputație: 661 Postat August 22, 2014 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Postat August 22, 2014 Baga repede 200 de postari pe unde-ti da prin cap si ai acces la PM, baftaVreau si eu o programare la ea , stiu ca nu e locul potrivit dar sunt nou si nu stiu cum sa las PM . La telefon nu mi a raspuns
robert1981 Reputație: 125 Postat August 27, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 27, 2014 Off, dar greu mai esti de gasit ....
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat August 27, 2014 Postat August 27, 2014 Mai incearca sa ma suni maine si daca nu raspund da.mi un mesaj cu ora la care ai vrea sa vii . Daca imi permiti am sa.ti raspund la mesaj cand il vad, iar daca nu, revii tu cu un telefon cu 10 minute inainte de ora stabilita pt confirmare. Te pup:*
robert1981 Reputație: 125 Postat August 27, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 27, 2014 Ok....
bratud Reputație: 44 Postat August 30, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 30, 2014 Buna dimineata tuturor, buna dimineata Anita! In sfarsit, ieri am avut ocazia sa rezolv disputa cu Ana. Si ce disputa!)) Eram hotarat sa-mi desfasor activitatea de curvar undercover doar in locuinta Cristinei (1-2 ori pe luna, de necesitate), dar soarta are alte cai de a ne injecta viciile. Ma trezesc de dimineata cu gandul ca voi sta la cateva tigari cu minunata Criss si, bineinteles, ceva mai mult.. O sun si surpriza: plecata din oras. Afisez fata dezamagitoare si ma gandesc ca nu-mi voi irosi timpul si banii in alta parte; voi astepta cuminte. Si totusi... Ana?! Recunosc ca o mai sunasem de la ultima disputa, fara prea mult succes. Imi pusese numarul pe lista neagra. Si totusi.. Imi incerc iar norocul, o sun de 3-4 ori..nimic.. Ii dau mesaj. Surpriza! Imi raspunde! Imi spune ca nu-mi onorez programarile, ii reimprospatez amintirile cu ceva reprosuri, bla bla bla.. Am hotarat sa ne vedem dupa 15:00. La 15:05 plec de acasa si ii dau mesaj. In 10 minute o sun si in 15 sunt la ea in apartament. Ma intampina in lenjerie sexi, sus pe toace. Stam la tigari, 3/1 si palavrageala. Chiar stam, mult.. Lamurim si situatia precedenta si initiez drumul spre dormitor. Ana este pur si simplu o fire super deschisa, te simti natural cu ea, ca si cum ar fi cea mai buna amica, prietena, iubita, amanta, etc. Ajungem in dormitor, incepem cu oral si terminam cu, cateva pozitii. Ana are o super pasarica si un super fund. Privelistea in caprita e dementiala. Mergem la dus si apoi in sufragerie. Mai stam vreo 20 minute la taclale si iar in dormitor. Eu am o problema cu a doua ejaculare, dureaza mult.. Mult prea mult chiar si pt Ana. Am incercat amandoi tot posibilul de-a lungul a mai multor zeci de minute. Am luat chiar si cateva pauze de respiro, degeaba. ) Ana duce la sex, e de cursa lunga.. Are plamani de atleta. ) Am mai stat putin la taclale si am plecat super multumit de intalnirea avuta cu Ana. Note:Locatie - ma abtin pt ca este ceva temporar, din lipsa de altcevaFizic - are o structura super, poate putin cam corpolenta. II dau 8, daca ar slabi foarte putin i-as da 10 cu felicitari. Fata- super, e foarte draguta - 9Gfe - 10+ cu toate felicitarileOral - 10Normal - 10, in toate pozitiileAm stat peste 2 ore - 150 lei (da, stiu - sunt de invidiat ) )De revenit? Voi nu, eu da, clar! )Imi voi restrange saraca activitate de curvar la Ana si Cristina. Punct. Promit! )Scuze ca nu am detaliat foarte tare sau pt eventualele greseli dar ma grabesc teribil; am vrut totusi sa impartasesc cu voi aceasta experienta. Numai bine! Ana 7
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 30, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat August 30, 2014 bratule , esti simpatic. permite-mi sa te poreclesc curvarul cel fidel.abia astept comentariile lui gabriel miine dimineata.
coolandhotman Reputație: 1198 Postat August 30, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 30, 2014 Imi voi restrange saraca activitate de curvar la Ana si Cristina. Punct. Promit! ) Nu te cred!
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 31, 2014 Si bine inteles ca nu puteam sa raman dator : D Am auzit ca lumea vorbeste, raman mut Ca-s cam nebun si doar doua fete vreau sa fut Nam timp de vorbe in vant si barfe Si binenteles nu am timp sa merg la tarfe Toate astea nu au de gand sa ma afecteze Vreau Crissu si Anna, cu sau fara preze Daca as schimba fata care o doresc Totul ar putea deveni prea nebunesc Degeaba tot zice ca nu ma crede G2br13l Eu la cele doua, am sa fiu fidel Degeaba imi tot spuneti ca nu am sa rezist Eu sint cam al dracu`, deci am sa insist Nu mai merg in club, nici la cazino Merg la cele doua, ca ma simt misto Ele pun gurita, pe cel mititel Strigati numele meu Bratu cel fidel N-am timp sa ascult astfel de prostii Cum sa le insel ? Astea-s porcarii Ce daca e Ella ca un top-model Eu mereu raman, Bratu cel fidel N-am timp sa ascult astfel de prostii Cum sa le insel ? Astea-s porcarii Ce daca e Ella ca un top-model Eu mereu raman, Bratu cel fidel Daca mi-as schimba, tot ce imi impun Ati striga cu totii, Bratu cel nebun Nu v-ati saturat de fete fals delicate ? Care fac avansuri si-ti mananca banii frate ? Nu este mai bine sa ramai fidel la doua ? Ce spuneati baieti ? Este buna aia noua ? Ah ce-mi faceti voi, o sa ma stricati Sa fiu infidel, ma determinati Ce o sa imi zica fetele-astea doua C-am sa le insel cu o fata noua ? Imi place sa fiu fidel si as continua Dar simt bagabontilor ca ma ve-ti strica Dar pana atunci am sa fiu altfel Strigati toti in cor, Bratu cel fidel! N-am timp sa ascult astfel de prostii Cum sa le insel ? Astea-s porcarii Ce daca e Ella ca un top-model Eu mereu raman, Bratu cel fidel N-am timp sa ascult astfel de prostii Cum sa le insel ? Astea-s porcarii Ce daca e Ella ca un top-model Eu mereu raman, Bratu cel fidel I~ll be back cu partea a doua ! 3
degeaba86 Reputație: 63 Postat August 31, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 31, 2014 gabriele cand scoti primul Hit )))
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 31, 2014 Tu vrei sa ma pricep si la note.....
degeaba86 Reputație: 63 Postat August 31, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 31, 2014 pai bag de seama ca mai ai putin si scoti album intreg aici pe forum, macar sa scoti si banii daca tot iti place, si da mi se pare ca te pricepi cam la orice
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat August 31, 2014 Postat August 31, 2014 esti nebun gabriel!!!!))))) mor de ras:))))))
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 31, 2014 Inc-o data, cel mai fidel baiat S-a intors s-arate la curvari ca e barbat Dragilor sa stiti ca nu mi-a fost usor Dupa ce-am vazut la cate fete ati fost in dormitor Vad unele fete cum se fac de cacat Le taxati si le treceti la " de evitat " S-ajungi la top nu e chiar asa usor De aia eu voiam sa fiu fidel in dormitor Sunt ani de cand sunt in jocul curvarilor Si la pacanele am pierdut multi bani cu spor Nu ma bag aiurea dar eu stiu ce zic Mai bine fidel, de ce sa ma complic Dar in fiecare zi mai apare un nebun Da de-o fata noua, totul s-a dus ca un fum Fidelitatea mea , ma apasa neincetat Macar inca una sa o iau la cercetat. Strigati Bratu cel fidel daca sunteti cu mine Sa mor sinteti nebuni, dar ma simt foarte bine. Strigati Bratu cel fidel daca sunteti cu mine Sa mor sinteti nebuni, dar ma simt foarte bine. Strigati Bratu cel fidel daca sunteti cu mine Sa mor sinteti nebuni, dar ma simt foarte bine. Strigati Bratu cel fidel daca sunteti cu mine Sa mor sinteti nebuni, dar ma simt foarte bine. N-am venit sa vorbesc aiurea cum cred unii baietasi Nici sa fac pe impresarul, sint baiat de oras Aici nu-i Bucuresti, nu e nici vest, e Constanta Deja nu ma intereseaza nici fidelitatea mea Sint prea multe fete, nu stiu cu care sa incep Le-as vrea pe toate-acum, pe la spate sa le-ntep As vrea sa le trimit, la dragute un mesaj Va dau microfonul, sper s-aveti toate curaj Nici bine n-am aparut, pe site si prin oras Nu vreau sa stau deoparte, fidelitatea-i pe faras. Mi-aduc aminte cum era la inceput Credeam ca sint fidel, dar eu vreau doar sa fut! Am in stanga dreapta fete bune care arata bine Cum sa rezist, doamne ce a fost cu mine ? De fidelitzte eram un mare obsedat Noroc cu G2br13l, ca m-a facut barbat! Colegii sinteti mult in fata si voi stiti Dar am sa va ajung, sper ca atunci sa nu va dati loviti Fidelitatea mea s-a dus de ripa Bratu si-a revenit ! Pe toate el vrea sa le futa! Strigati Bratu cel fidel daca sunteti cu mine Sa mor sinteti nebuni, dar ma simt foarte bine. Strigati Bratu cel fidel daca sunteti cu mine Sa mor sinteti nebuni, dar ma simt foarte bine. Strigati Bratu cel fidel daca sunteti cu mine Sa mor sinteti nebuni, dar ma simt foarte bine. Strigati Bratu cel fidel daca sunteti cu mine Sa mor sinteti nebuni, dar ma simt foarte bine. 2
bratud Reputație: 44 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 1, 2014 Asta mi-e viciul, dă-mi briciul şi brişca, puşca şi şişulSunt Bratu, îmi place sticla şi pixul, haşul, boscheţi şi tufişuriÎmi place adevărul, nu halesc minciuniDe la nici un agarici care mă bâzâie cu kitschuriÎi plesnesc cu pliciul pentru sadomasochiştiAm biciul şi cătuşele iar pentru junkişti ariciulViaţa mea e barbut, vreau mai mult şi mai multE vorba şi de statut şi în primul rând dă-mi mic-ul. Speciiiiiii tati! 3
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2014 Postat Septembrie 4, 2014 Nu voi fi disponibila pana luni.Weekend placut!
totom Reputație: 35 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Europe Oras:Europe Postat Septembrie 4, 2014 Trist :-)
jamalosu Reputație: 14 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 4, 2014 am inrosit linia azi la pranz ....pacat, mare pacat!!!!
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2014 Postat Septembrie 5, 2014 scuze..nu am avut timp sa anunt mai deveme pt ca m.am mutat:)
victor24ct Reputație: -359 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 5, 2014 pai si nu ne spui unde ?
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2014 Postat Septembrie 5, 2014 la gara. mai multe detalii la telefon si o sa va rog sa nu scrieti exact unde la gara pentru cei care fac recenzii.
degeaba86 Reputație: 63 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 5, 2014 ma bucur ca nu ti`a placut apartamentu de la zodiac ))
victor24ct Reputație: -359 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 5, 2014 esti in urma cu noutatile, fiule...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum