Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2014 Postat Octombrie 31, 2014 Pret: 100 lei finalizarea/30 min 200 lei ora ( 1 -2 finalizari) /60 min Servicii :sex normal protejat in diferite pozitii, sex oral protejat sau neprotejat ( in functie de igiena/client) cu finalizare pe corp, masaj. Programarile se fac cu 15 minute inainte. Nu se va depasi timpul. Dusul este necesar acasa sau la mine Un weekend placut tuturor!
wawa Reputație: 115 Postat Noiembrie 2, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 2, 2014 Salutare! Am vizitat'o pe ana si eu de 2 ori pana acum si ce va pot spune este ca o recomand cu mare placere.... este o fata de nota 10.... de fiecare data m'a primit intr'o tinuta sexi , este sociabila ai ce discuta cu ea.... Primit in locatie stam de vorba putin 1-2 tigari fumate de ea , dupa care ne mutam in dormitor... fata merge la dusulet inainte de a incepe , eu fiind aranjat de acasa:D.... Incepem cu sarutari , pe corp peste tot dupa care trece la oral executat foarte bine (NP). Dupa care trecem la normal.... ce va pot spune este ca are un posterior extraordinar de iti vine sa il mananci , finalizat in caciulita dupa cateva schimbari de pozitii (nu are nici o problema cu schimbarea pozitiilor chiar si la oral)..... intre numere igienizare un picut:D stat la discutii iar 1-2 tigari iar al 2-lea nr. fiind executat aproximativ la fel. Locatie - 8 Oral - 8.50Normal - 10GFE - 10Aspect - 10 (Posterior excelent si niste sanisori excelenti de gustat, are un chip simpatic )Igiena - 10 Pret 150 Recomand! 3
ghostcurvar Reputație: 1879 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 3, 2014 Salutare! Am vizitat'o pe ana si eu de 2 ori pana acum si ce va pot spune este ca o recomand cu mare placere.... este o fata de nota 10.... de fiecare data m'a primit intr'o tinuta sexi , este sociabila ai ce discuta cu ea.... Primit in locatie stam de vorba putin 1-2 tigari fumate de ea , dupa care ne mutam in dormitor... fata merge la dusulet inainte de a incepe , eu fiind aranjat de acasa:D.... Incepem cu sarutari , pe corp peste tot dupa care trece la oral executat foarte bine (NP). Dupa care trecem la normal.... ce va pot spune este ca are un posterior extraordinar de iti vine sa il mananci , finalizat in caciulita dupa cateva schimbari de pozitii (nu are nici o problema cu schimbarea pozitiilor chiar si la oral)..... intre numere igienizare un picut:D stat la discutii iar 1-2 tigari iar al 2-lea nr. fiind executat aproximativ la fel. Locatie - 8 Oral - 8.50Normal - 10GFE - 10Aspect - 10 (Posterior excelent si niste sanisori excelenti de gustat, are un chip simpatic )Igiena - 10 Pret 150 Recomand! Ca si curiozitate de ce ai dat 8.5 la oral ? Nu de alta dar daca nici fata asta nu stie sa suga pula ...
wawa Reputație: 115 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 3, 2014 Am avut parte de oral mai bun insa pt mine gfe so normal conteaza mai mult.Nu o pot compara cu annona de ex
ghostcurvar Reputație: 1879 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 3, 2014 Am avut parte de oral mai bun insa pt mine gfe so normal conteaza mai mult.Nu o pot compara cu annona de ex am fost la amandoua si inclin sa cred ca diferenta intre ele nu este asa mare . Chiar este un talent si are niate buze ana ... dar ca tu zici
wawa Reputație: 115 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 3, 2014 Na acum fiecare cu parerea lui oricum in acest moment ana este nr.1 pe lista mea din fetele care sunt active.... Si da are niste buze
santo88 Reputație: 34 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 4, 2014 Ce urât sună când spuneți despre fata ca o recomandați cu căldură.. Parcă faceți reclama la tigaile dry cooker :-D
ghostcurvar Reputație: 1879 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 4, 2014 Ce urât sună când spuneți despre fata ca o recomandați cu căldură.. Parcă faceți reclama la tigaile dry cooker :-D Bine frate nu iti recomandam nimic
wawa Reputație: 115 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 4, 2014 Ce urât sună când spuneți despre fata ca o recomandați cu căldură.. Parcă faceți reclama la tigaile dry cooker :-Dnu te pune nimeni sa citesti....
sineperam Reputație: 1 Postat Noiembrie 6, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 6, 2014 Na acum fiecare cu parerea lui oricum in acest moment ana este nr.1 pe lista mea din fetele care sunt active.... Si da are niste buze
mihaiciurea Reputație: 8 Postat Noiembrie 16, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 16, 2014 Am vizitat-o si eu ieri dupa-amiaza spre serara pe Ana (in sfarsit) dupa mai multe incercari nereusite. M-am prezentat in apartament cu o mica atentie (asa ca pentru prima vizita), m-a poftit la bucatarie si am stat putin la taclale, la o tigare si un pahar de ceva. Am mers la baie pentru un dusulet, apoi m-a poftit in dormitor. A plecat si ea pentru un refresh si a venit certandu-ma dragalas ca de ce stau imbracat in pat (ramasesem cu prosopul la brau). A inceput cu sarutari pe gura (FK super), gat, umeri, piept, coborand din ce in ce spre micut. Are niste buze fata asta… apoi un oral NP de zile mari. E maestra. Am mai intrerupt-o din cand in cand pentru FK pentru ca saruta criminal si am vrut sa profit din plin si de asta, imbratisari tandre cu mangaieri peste tot. Apoi am intors-o pe spate ca sa-i gust si eu “piersicuta” si oh… nu-mi mai venea sa o mai las. M-a oprit ea la un moment dat zicandu-mi ca o termin de tot. Am convenit sa trecem la un 69 ca sa fim amandoi multumiti si satisfacuti. Zis si facut. Priveliste de vis cu posteriorul ei in fata. Dupa un timp a pus prezervativul si a trecut deasupra. Ce sa zic… superb… implicare totala din partea ei cu aplecari peste mine, sarutari, imbratisari, etc.. trecut si eu deasupra putin, apoi doggy… iar priveliste minunata… implicare, contre din plin. Apoi am trecut iar la un 69 pana la finalizare (pe corp – al amandoura, ea stand deasupra). Din nou igienizare si apoi am stat la barfa, o tigare si un pahar de ceva. Si tot barfind printre mangaieri si saruturi am trecut la partea a II-a. Din nou sarutari, mangaieri si oralul ala bestial. Insa cand am trecut la normal ala micu (spre rusinea mea) nu a mai raspuns la comenzi. Nu stiu de ce, dar in nici un caz din vina ei. La un moment dat am simtit-o obosita si am renuntat. Se facuse deja noapte afara. A fost o experienta superba. Fata e de +10. Locatie: 9 – foarte curat, si mi-a placut cum a inviorat dormitorul cu chestiile alea pe pereti;Oral: +10 – nu inteleg de ce un coleg a dat 8.50… eu zic ca mai bine de-atat nu ai ce sa ceri la un oral;Normal = 10;GFE: +10 – am vorbit si barfit de toate. Pare ca in ciuda tineretii, stie ce vrea de la viata, si are planuri bine definite. De apreciat;Aspect: + 10 – frumoasa, curata, corp superb, nu-mi mai luam ochii si mainile de pe ea (sper sa nu o fi deranjat-o);Igiena: + 10Concluzie: O dupa-amiaza spre seara minunata. Mi-am petrecut aprox. doua ore in compania ei si as mai fi stat. M-am simtit ca si cum as fi mers la iubita sau amanta, de cand am intrat pe usa si pana am iesit.N-as recomanda-o nimanui... As tine-o doar pentru mine... 5
ghostcurvar Reputație: 1879 Postat Noiembrie 16, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 16, 2014 Mana pe inima zici ca esti fratele meu . Cam asta este o vizita la Ana o vizita la o amanta dar care stie si cunoaste arta veche a gheiselor si anume aa vorbeasca sa tina o conversatie sa stie cand sa ridice mingia la fileu ... Fusei ieri dupa-amiaza si eu si desi eram pe fuga am reusit sa uit de ce fugeam si sa ma pierd in bratele ei hmm fatuca asta reuseste sa joace un rol foarte bun . Am stat putin de vorba (atentie nu se stie cat o mai prindeti in cta) am trecut la dus amandoi si dupa la camera de joaca unde am reusit sa ne atingem scopurile . Locatia la fel ca ultima data Oral la fel de bun ca data trecuta Normal mai bun ca data trecuta Gfe ... raman la stadiu de amanta ca daca ziceam sotie insemna ca nu mai aveam bani in buzunar . Sincer fata asta poate si stie . Restul can can 5
tomson Reputație: 5778 Postat Noiembrie 16, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 16, 2014 Am stat putin de vorba (atentie nu se stie cat o mai prindeti in cta) Ce ganduri are pe unde intentioneaza sa plece ? p.s.Face si ea parte din elita cu forme generoase a forumului la care imi face placere sa privesc sa citesc si sa sper Si printre putinele care prezinta "detaliu fierbinte" frumos curat nephotoshopat.
ghostcurvar Reputație: 1879 Postat Noiembrie 16, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 16, 2014 Ce ganduri are pe unde intentioneaza sa plece ? p.s.Face si ea parte din elita cu forme generoase a forumului la care imi face placere sa privesc sa citesc si sa sper Si printre putinele care prezinta "detaliu fierbinte" frumos curat nephotoshopat. Ba frate are un cur de nu ma voi satura niciodata sa il privesc . Cat despre plecat hmm in viata ...
tomson Reputație: 5778 Postat Noiembrie 16, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 16, 2014 Stiu ce spui ca si eu am "reflectat" mult la poza aia si la cea in "butterfly". Poate mai ramane macar pana in sezonul viitor .Aveti acolo , Ana, Oana, Ioana nu stii care mai faina.
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2014 Postat Decembrie 1, 2014 Buna dragii mei! Vreau sa va anunt ca voi mai fi disponibila doar pana de Craciun, dupa ma voi retrage. Exista posibilitatea sa revin anul viitor dar de asemenea e posibil sa nu o fac.Va pup si o saptamana frumoasa sa aveti!
obiectiv Reputație: 5314 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Decembrie 1, 2014 noi te asteptam cu drag si in noul an.
ddpof Reputație: 12 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Decembrie 1, 2014 noi te asteptam cu drag si in noul an.Poate nu prinzi anul viitor. Esti batran, pula mea, sau poate iti cade un sac din ala in cap, poate te-nfigi in lopata, zic. Vezi daca nu ti-a placut cartea, acum tragi, hamalule.
tomson Reputație: 5778 Postat Decembrie 2, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 2, 2014 Ana , tu si inca vreo 2 sunteti obiectiv turistic clar si determinant pentru alegerea litoralului Constantean , marea fara sirene nu are farmec.Dar in fine sa fie asa cum ti-e tie mai bine !p.s.Dar daca ne inscriem de acum beneficiem de exceptie de la eventuala retragere ?
alexios35 Reputație: 2 Postat Decembrie 3, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 3, 2014 Nu e nimic mai placut decat sa o auzi pe Ana razand intr-o noapte ploioasa de Decembrie.Te pup Ana si-ti multumesc pentru momentele placute traite in compania ta.Ai grija de tine!Daca o recomand?Fara nicio ezitare!
tomson Reputație: 5778 Postat Decembrie 3, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 3, 2014 alexios e din neamul lui Ulyses, l-a vrajit sirena dar a propos , de ce nu scrii o recenzie incantatoare si corecta acum cat esti sub influenta farmecelor ?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 4, 2014 Nu e nimic mai placut decat sa o auzi pe Ana razand intr-o noapte ploioasa de Decembrie.Te pup Ana si-ti multumesc pentru momentele placute traite in compania ta.Ai grija de tine!Daca o recomand?Fara nicio ezitare!\ Sintem cu totii de acord cu tine/ Doar un lucru trebuie sa te mai rugam. Spune-ne si noua cat este tariful pentru un ras intr-o noapte ploioasa cu Ana. P.S. Ah..... sa nu uit. Sa ne mai spui si daca ai ras numai o data, sau ai ras la ora. 1
alexios35 Reputație: 2 Postat Decembrie 4, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 4, 2014 Buna.N-am sa scriu o recenzie pentru simplul fapt ca n-am talent.Consider ca tot ce-am avut de spus am spus cu o mica precizare pentru cei curiosi....am ras fara numar:).MultumescPupici Ana
tomson Reputație: 5778 Postat Decembrie 4, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 4, 2014 Hai ca nu avem aici talente literare scrie acolo simplu frumos Acum ne-ai facut curiosi , plus reactia Anei .Nu te mai lasa rugat atata
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum