g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2014 oki..am inteles Nu o sa dureze mult. Probabil ca maine cel tarziu poimaine o sa fi rosie pe site si .... la obrajori
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2014 Postat Iunie 7, 2014 Astept astept ce.am sa fac acum:)))
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 8, 2014 buna ana si bun venit intr-un final pe nimfomane!!! a durat ceva timp de cand ti-am propus eu tie si colegei tale sa vorbesti aici cu noi si in sfarsit i-ai dat de cap! spune-mi si mie te rog ce mai stii de luiza, daca tot ai deschis subiectul, daca nu mai sunteti impreuna cu cine esti acum, sau daca esti singurica! si orice alta informatie care doresti sa ne aduci la cunostinta. daca mai exista weekenduri in care nu lucrezi, am sa te rog sa ne spui aici, ptr ca baietii astia cand nu dau de o fata se cam agita in incep sa posteze tot felul de intrebari. colegilor le pot spune ca pozele apartin domnisoarei ana! cu toate ca ea nu este noua in bransa ea are un suflu inca nou si proaspat, iar atunci cand isi doreste, cand chimia, daca ii putem spune asa, se potriveste, ea poate chiar oferi o super experienta erotica!
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2014 Postat Iunie 8, 2014 Buna john si bine v.am gasit pe forum! De Luiza nu mai stiu nimic..s.a dovedit a nu fi o buna colega si asta a fost, am preferat sa plec si sa stau singura. Momentan nu am nici o colega si nici nu cred ca o sa mai am. O sa anunt atunci cand nu o sa lucrez! Va pup si multumesc pentru primirea calduroasa!
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 8, 2014 Ai stat si la Tomis Mall? acum aprox 1 an?
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2014 Postat Iunie 9, 2014 dap..luna mai si cam 2 sapt din iunie apoi la casa de cultura cu o fata bruneta tot din braila .
ionutjohn Reputație: 76 Postat Iunie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 10, 2014 Salutare tuturor!Acum vreo saptamana si ceva am vizitat-o si eu pe Anna...Desi nu le prea am cu povestirile, o sa incerc o mica recenzie...Sunat... raspuns cu o voce placuta, am aflat ce a fost de aflat, dupa care am purces la locul cu pricina.Locatia este curata, mai precis cea din ultimele fotografii (a-propos, gresia din dormitor da impresia de spital... mie mi-a creeat un mic disconfort )Oricum, disconfortul a fost cu usurinta inlaturat de Anna...Dupa un pahar de vorba, schimband impresii despre vremea de-afara si despre cat de bune sunt ciresele in aceasta perioada a anului, am trecut la igienizare, mai intai je, dupa care domnisoara... baia este curata, cu tot ce trebuie.Ostilitatile s-au desfasurat fara prea multe artificii, dar cat se poate de jovial, fata dand impresia de implicare (un singur minus, se pare ca nu ii prea place FK, dar... nu poti obliga pe nimeni sa faca orice iti trece prin minte )Oral destul de bun, pentru mine, cu tot ceea ce trebuie, dupa care ea a trecut putin deasupra si.... s-a terminat jucaria....Curatat locul de munca si... pe cand ne pregateam de repriza a doua... am primit un telefon de plecare Un alt plus este ca fata a vrut sa imi dea diferenta, lasasem pe masa banii pentru o ora....Si acum... notele:Oral: 9 (as fi vrut mai mult)Normal: 9 (sigur o sa creasca la a doua vizita)GFE: 8-9 (daca era si FK, ar fi fost 10+)Curatenie: 10Locatie: 10 Utasem... fata este singura in locatie... Anna, multumesc pentru timpul petrecut impreuna... zilele astea sper sa ne vedem pentru o ora incheiata, nu doar declarata 7
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2014 Postat Iunie 10, 2014 Iti multumesc eu pt recenzie! Te astept oricand vrei tu:*
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Iunie 11, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 11, 2014 dap..luna mai si cam 2 sapt din iunie apoi la casa de cultura cu o fata bruneta tot din braila . urata rau casa scarii de la blocul acela vechi, insa apartamentul foarte ok cu camere mari si mobilat modern. O stiu si pe bruneta ca am intrat si in ea...
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 11, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 11, 2014 am sa va spun eu o mica poveste cu fetele astea doua, ca mie pana la ele nu mi s-a mai intamplat asa ceva! nu mai tin minte cu cine am intrat, cu ana sau cu luiza ca am fost de 2 ori in fosta lor locatie, insa dupa ce ne-am baut cafelele in living si am fumat ca turcii, eu am intrat in dormitor. cum eu sunt genul dezordonat, m-am dezbracat la foc rapid si am aruncat toate hainele mele ghem pe un scaun ascuns dupa sifonier. dupa ce am terminat toata treaba, si vreau sa spun ca mie mi-au placut mult ambele fete, m-am dus la baie sa fac un scurt dus, cu toate riscurile aferente ptr ca in locatia aia riscai sa cazi cu cada cu tot pe gresie. cand am revenit in dormitor, toate hainele mele erau asezate frumos, organizat, ordonat si impaturite pe pat asteptandu-ma sa le iau pe mine in ordinea fireasca. pe mine unul m-a impresionat gestul si nu am mai patit pana la ele asa ceva! fetele isi deadeau silinta sa creeze o atmosfera intima si curata. bar dispus la vedere cu o varietate de bauturi, lumararele aprinse pe jos in mai toata locatia, lumina discreta in dormitor. frumos, foarte frumos! sper ca ana sa nu fi renuntat la aceste detalii ptr ca unii dintre noi le apreciem! 6
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 11, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 11, 2014 Le-a si spalat si calcat ? Nu de alta dar le-as lua si pe la mine vreo 3-4 ore 2
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 11, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 11, 2014 daca tu doar spalat si calcat vrei sa faci cu fetele astea vreo 3-4 ore inseamna ca te-ai maturizat prematur!!!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 11, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 11, 2014 daca tu doar spalat si calcat vrei sa faci cu fetele astea vreo 3-4 ore inseamna ca te-ai maturizat prematur!!! Nu breeeee, dar atata harnicie nu dauneaza nimanui. Ba uneori este foarte utila.
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2014 Postat Iunie 11, 2014 pretul e mai mare la spalat si calcat:))))
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 11, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 11, 2014 Astea le rezolva MasterCard.... clipele in care speli si calci sint insa de nepretuit . 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 11, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 11, 2014 ai uitat de apretat. am o garderoba intreaga din toale de in, foarte pretentioase la CALCAT.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 11, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 11, 2014 Asta-i deja pedeapsa
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 11, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 11, 2014 la apretat nu ma bag:)) Bine faci. Cu ce apreteaza el..... greu mai iese la spalat
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 11, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 11, 2014 la apretat nu ma bag:))bravo, esti macar sincera, apreciez. asta a fost o intrebare de baraj pentru tine sa vad daca esti mincinoasa. astept sa ne vedem.
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 12, 2014 lumanarele erau si in locatia unde am fost eu, aici pe Suceava nu mai avea asa ceva.... apartamentul asta nu este mobilat asa nou si parca nu da chiar asa de bine cu lumanarele...
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2014 Postat Iunie 13, 2014 am si aici lumanarele dar ziua degeaba le aprind iar seara nu prea am pe unde sa le pun .:-??
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 13, 2014 am si aici lumanarele dar ziua degeaba le aprind iar seara nu prea am pe unde sa le pun .:-?? Sper ca nu ai de gand sa ni le pui pe piept
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Iunie 13, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 13, 2014 am si aici lumanarele dar ziua degeaba le aprind iar seara nu prea am pe unde sa le pun .:-?? Intradevar e cam mic dormitorul
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum