sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27, 2014 Eu ii refuz pe amandoi Acum pe bune, la ce printesa sunt....cum dracu sa rup patul....sau sa ma intep?!?! Nu nene, eu il vreau doar pe Vin Diesel.... 1 Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27, 2014 Ai pus bani deoparte ca sa-l platesti? 1 Link spre comentariu
midas Reputație: 1187 Postat Mai 27, 2014 Oras:n/a Oras:n/a Partajează Postat Mai 27, 2014 Ai pus bani deoparte ca sa-l platesti? Probabil nici plătiți nu se ating ei de Sorina4u ... Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27, 2014 A-ha-ha ce gluma buna ..... ia da-i un telefon lui Vin si intreaba-l de Sorina. Vei ramane surprins.... Link spre comentariu
midas Reputație: 1187 Postat Mai 27, 2014 Oras:n/a Oras:n/a Partajează Postat Mai 27, 2014 Dialog: - Mr. vin Diesel, do you know Mrs. Sorina4u from Romania? - Sorina4u who ???.... where did you get my number? .... bip, bip, bip .... 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 27, 2014 Si eu am sunat si mi-a raspuns unul Rudolf . Initial am zis ca am nimerit la renul lui mos Craciun, dar mi-a confirmat ca-l cheama Diesel. Mi-a zis ca o stie pe Sorina si s-ar baga la ea o tura, numai ca ii e frica sa nu o marcheze pe viata aceasta experienta. Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27, 2014 Si eu am sunat si mi-a raspuns unul Rudolf . Initial am zis ca am nimerit la renul lui mos Craciun, dar mi-a confirmat ca-l cheama Diesel. Mi-a zis ca o stie pe Sorina si s-ar baga la ea o tura, numai ca ii e frica sa nu o marcheze pe viata aceasta experienta. Eu cand le-am zis.....nu au vrut sa ma creada Kisses Link spre comentariu
greul xxl Reputație: -353 Postat Mai 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27, 2014 https://www.facebook.com/motorina.gogu Vin Diesel - versiunea românească Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27, 2014 eu nu am facebook, vreau si eu sa vaaaaad. Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 27, 2014 Nume de scena : Motorina Gogu . Lucreaza la : Pe ici pe colo . A studiat : Ella es tu novia, no ella es mi vida . Traieste in Timisoara. Din Timisoara. Este intr-o relatie mai complicata. Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 28, 2014 Slapii sunt de firma,nu? P.S. Aduce putin cu Vin Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114240 Postat Mai 28, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Mai 28, 2014 3 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 28, 2014 Link spre comentariu
pitiku99 Reputație: 0 Postat Mai 28, 2014 Oras:Pipera Oras:Pipera Partajează Postat Mai 28, 2014 Si se mai si linge pe bot )) Link spre comentariu
midas Reputație: 1187 Postat Mai 28, 2014 Oras:n/a Oras:n/a Partajează Postat Mai 28, 2014 Probabil "laba" ii oferă mai multă satisfacţie decât exa.... și atunci e de înţeles! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114240 Postat Mai 28, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Mai 28, 2014 :laugh2 Link spre comentariu
amfitze Reputație: 410 Postat Mai 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2014 Daca tot ce ar fi "particular" la ei ar fi greutatea corporala, n-as avea de ce sa refuz. Nu fac parte dintr-un juriu de frumusete masculina... pentru mine conteaza ca omul sa fie civilizat si curat. )))) ms ms o sa ti trimit o pozastau bine si cu carisma, vrajeala )) nu am eu timp sa fut cate as putea )).dar sincer incep sa imi doresc altceva (serios vorbind, misto proportii!) -- daca ai si un pic de carisma, futi (gratis) cel putin jumatate din bucurestence Link spre comentariu
zwat Reputație: 279 Postat Mai 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2014 Daca tot ce ar fi "particular" la ei ar fi greutatea corporala, n-as avea de ce sa refuz. Nu fac parte dintr-un juriu de frumusete masculina... pentru mine conteaza ca omul sa fie civilizat si curat. (serios vorbind, misto proportii!) -- daca ai si un pic de carisma, futi (gratis) cel putin jumatate din bucurestence 1. putine sunt cele care merita - hello McD2. gratis la inceput, dupa aia muncesti sa scapi de ele 2 Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2014 Se intampla sa nu mai scapi nici de alea cu plata riscurile de a fi bun la ce faci 1 Link spre comentariu
nico01081987 Reputație: 651 Postat Mai 30, 2014 Telefon: nico01081987 Oras:pitesti Telefon: nico01081987 Oras:pitesti Partajează Postat Mai 30, 2014 Eu ii refuz pe amandoi .cum dracu sa rup patul....sau sa ma intep?!?! ]Super tare ))).Esti criminala. Link spre comentariu
deeana Reputație: -404 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2014 Si daca se mai adauga in ecuatie si X6-le despre care povestea colegu' undeva pe un alt toping, procentul s-ar putea sa mai creasca, cine stie? Acuma ma rog, ramane de vazut cat ii poate rapi din prada, concurenta / xoxo, caci despre el nu stiu daca avem date despre fizic si/sau ride-ul pe care-l are sub popou... L-am cunoscut ieri pe AmFitze Avand in vedere cum arata, ar avea acelasi succes si daca s-ar plimba in Trabant (frumos baiat!!) Despre Xoxo la fel, am auzit de bine (nu-l cunosc), iar pt el oricum am o apreciere deosebita... la un moment dat a aratat ca are un caracter corect! 1. putine sunt cele care merita - hello McD2. gratis la inceput, dupa aia muncesti sa scapi de ele esti tu pretentios... caracteristic pt barbatii extrem de frumosi 1 5 Link spre comentariu
zwat Reputație: 279 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2014 nu sunt frumos, sunt masculin.in privinta exigentei, consider ca e normal. daca eu, ca barbat pot sa fac eforturi sa arat decent (si am suficiente alte atuuri), atunci femeile, la care restul atuurilor nu prea conteaza, ar face bine sa incerce sa arate cat mai bine. cum a fost intotdeauna. 1 Link spre comentariu
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iunie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Partajează Postat Iunie 2, 2014 "masculin" e pe cale de disparitie si tinde sa fie inlocuit de "frumos", deja au aparut topice despre cum de epilam pe picioare (noi barbatii), o intreaga dezbatere, cu laser, cu ceara...urmatorul va fi ce contur de buze folosim sau ce eyelinernu sunt frumos, sunt masculin Link spre comentariu
zwat Reputație: 279 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2014 am blana sa dau si la altii, deci o scurtez/smulg si in curand, epilez anumite zone. stiu unde sa ma opresc si nu imi afecteaza cu nimic masculinitatea 1 Link spre comentariu
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iunie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Partajează Postat Iunie 2, 2014 Nu ma refeream la tine, era un comentariu general, scuze pt confuzie. am blana sa dau si la altii, deci o scurtez/smulg si in curand, epilez anumite zone. stiu unde sa ma opresc si nu imi afecteaza cu nimic masculinitatea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum