tomy.tom Reputație: 1 Postat Octombrie 16, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 16, 2014 Dupa ce amenintat ca pleaca uite ca s+a intors. Nu mai scapam de ea!poate sa imi explice si mie ce sunt cu alunitele alea jos la pasarica ca eu am inteles.
tomy.tom Reputație: 1 Postat Octombrie 16, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 16, 2014 Nu am inteles
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Octombrie 19, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 19, 2014 Colega ta roscata mai presteaza?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 20, 2014 Doar secretara mai presteaza. Strange programarile pentru vara viitoare.
anna ana Reputație: 26 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Octombrie 22, 2014 AM REVENIT PENTRU O LUNA DE ZILE SI AM MAI ADUS O COLEGA, VOI POSTA SI POZELE EI VA PUP SI VA ASTEPT DACA VA PLACE CEA CE VE-TI VEDEA. NR DE TEL:0765997433 0767342187 0723880301
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 22, 2014 Am impresia ca te-ai indragostit de mine, caci vad ca nu te rabda inima sa stai departe de Constanta. P.S. Cand dai anunt de angajare de secretara ? As vrea si eu sa aplic la postul ala.
ulise1 Reputație: 71 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:braila Oras:braila Postat Octombrie 22, 2014 Cat este pretul cu amandoua,as fi interesat.
anna ana Reputație: 26 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Octombrie 22, 2014 Cat este pretul cu amandoua,as fi interesat. 200 o finalizare 400 o ora
anna ana Reputație: 26 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Octombrie 22, 2014 Am impresia ca te-ai indragostit de mine, caci vad ca nu te rabda inima sa stai departe de Constanta. P.S. Cand dai anunt de angajare de secretara ? As vrea si eu sa aplic la postul ala. da ,ai dreptate ma-m indragostit de tine iar cu secretara am terminat pana la vara ,nu stiu de ce nu treci pana la mine sa ne cunoastem ,,si te rog daca ai putea sa nu mai fi rautacios cu mine ,te pupic
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 22, 2014 Esti foarte sigura ca n-am trecut ? P.S. ....deci nici o sansa sa ma angajezi pana la vara.
ulise1 Reputație: 71 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:braila Oras:braila Postat Octombrie 22, 2014 O finalizare cu amandoua include si show lesbi?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 22, 2014 O finalizare cu amandoua include si show lesbi? Doar nefinalizat. P.S. Totusi.... aceste detalii de finete, nu se pot obtine pe telefon ?
ulise1 Reputație: 71 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:braila Oras:braila Postat Octombrie 22, 2014 Ai dreptate.
ghostcurvar Reputație: 1879 Postat Octombrie 23, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 23, 2014 ACESTEA SUNT NOILE MELE POZE SPER SA VA PLACA SUNT FACUTE IN DOUA LOCATII.asa aruncand o provire nu pot sa nu observ talentul celui care a prelucrat pozele )) photoshop photo dar nici chiar asa .in rest succcesuri
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 23, 2014 Ai dreptate. Sper sa nu crezi ca ti-am spus asta ca sa nu mai scrii pe site, implicit pe aceasta sectiune. Doar ca, sint unele detalii care se obtin doar la telefon. Poate Ana nu este dispusa sa faca intotdeauna show lesbi, sau poate ca sint lucruri pe care le-ar face doar cu anumite persoane.
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Octombrie 23, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 23, 2014 Ai mai slabit un pic sau mi se pare mie? P.S.: Misto pozele.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 23, 2014 asa aruncand o provire nu pot sa nu observ talentul celui care a prelucrat pozele )) photoshop photo dar nici chiar asa .in rest succcesuri Ai mai slabit un pic sau mi se pare mie? P.S.: Misto pozele. What ?
sorinu Reputație: 3230 Postat Octombrie 23, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Octombrie 23, 2014 200 o finalizare 400 o ora UAT DA FAAAAAAAAAAAAC
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Octombrie 23, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 23, 2014 What ? acum am vazut si eu tocul usii e ondulat de la o prelucrare foarte foarte proasta, la fel si canapeaua.... eu daca ma uitam direct in pizda nu observasem
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Octombrie 23, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 23, 2014 200 o finalizare 400 o ora fa lesinat-o, ca sa ceri banii aia trebuie sa arati si bine umflato. Umflare placuta la TV, asta daca o sa ai ce sa mananci ca sa te umfli mai mult. Sau asta vrea sa fie o metoda a ta de a slabi?
ghostcurvar Reputație: 1879 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 24, 2014 fa lesinat-o, ca sa ceri banii aia trebuie sa arati si bine umflato. Umflare placuta la TV, asta daca o sa ai ce sa mananci ca sa te umfli mai mult. Sau asta vrea sa fie o metoda a ta de a slabi? Pretul este pentru show lesbi dar oricum ...
anna ana Reputație: 26 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Octombrie 24, 2014 asa aruncand o provire nu pot sa nu observ talentul celui care a prelucrat pozele )) photoshop photo dar nici chiar asa .in rest succcesuri pozele mele nu sunt fotosopate vino si convingete,nu am fost niciodata intr-un studiou de foto incearca sa te uiti mai atent pe alte syte-uri de matrimoniale si ai sa poti face diferenta intre pozele mele si cele cu adevarat fotosopate.Cred ca aai putea mai bine sa spui ca sunt fotogenica te pup
anna ana Reputație: 26 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Octombrie 24, 2014 Sper sa nu crezi ca ti-am spus asta ca sa nu mai scrii pe site, implicit pe aceasta sectiune. Doar ca, sint unele detalii care se obtin doar la telefon. Poate Ana nu este dispusa sa faca intotdeauna show lesbi, sau poate ca sint lucruri pe care le-ar face doar cu anumite persoanM MULTUMESC AI DREPTATE,NU FAC SHOW LESBY ,SAU CEL PUTIN NU MI SA CERUT PANA ACUM ,SPER SA NU MAI AM PROBLEME CU ALTI MEMBRI ATATA TOT ATI MULTUMESC g2br13l
anna ana Reputație: 26 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Octombrie 24, 2014 Pretul este pentru show lesbi dar oricum ... nu e nevoie sa ma jignesti, eu nu am o problema cu felul in care arat gusturile nu se discuta sunt destule fete care arata mult mai bine ca mine asa ca te sfatuiesc sa nu ma mai jgnesti si foarte simplu poti merge la ele .Ma intreb dc oare administratorul siteului permite ca membri sa poatat jicni pe oricine doresc si nu se ia o masure de a li se opri chatul
anna ana Reputație: 26 Postat Octombrie 24, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Octombrie 24, 2014 fa lesinat-o, ca sa ceri banii aia trebuie sa arati si bine umflato. Umflare placuta la TV, asta daca o sa ai ce sa mananci ca sa te umfli mai mult. Sau asta vrea sa fie o metoda a ta de a slabi? nu e nevoie sa ma jignesti, eu nu am o problema cu felul in care arat gusturile nu se discuta sunt destule fete care arata mult mai bine ca mine asa ca te sfatuiesc sa nu ma mai jgnesti si foarte simplu poti merge la ele .Ma intreb dc oare administratorul siteului permite ca membri sa poatat jicni pe oricine doresc si nu se ia o masure de a li se opri chatul
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum