Sari la conținut

0763583503 Altceva! O pustoaica buna!

Postări Recomandate

• Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Maya zice ca in locatia actuala este singura si mi-a zis ca nu mai stie nimic de Ioana. Nu am crezut-o dar la cata polemica isca o las asa.

Sall!!

In topicul domnisoarei Maya,@curvar_de_meserie spunea pe 25/01/2015:"Ajunsi in bucatarie, eu putin incordat, am fost destins de Maya si Ioana, foarte comunicative, dupa parerea mea. Ioana mai mult goala, m-a inhibat putin dar si dezinhibat, in acelasi timp, o chestie ciudata pe care n-o pot descrie in cuvinte."

Daca mai lucreaza sau pur si simplu era in vizita,doar Maya ne poate lamuri.

Ps:la nr de tel din titlu,nu apar anunturi pe AT.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0762911277
  • Oras:BULEVARDUL UNIRII
  • Telefon: 0762911277
  • Oras:BULEVARDUL UNIRII

Buna imi cer scuze ca scriu la fosta mea colega pe tpoic insa eu nu mai lucrez cu ea asa ca nu m a face mincinoasa ca nu sunt au luat o pestii din alta tara

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Inlacrimat, te sarut dulce :hug1 si iti urez succes oriunde te-ai afla... :cry2 .Un ochi rade pentru ca poate ti-ai gasit calea  :flowers2 , celalalt plange ( e ala "din" sticla  :2808.gif de curvar pervers  :256 ) pentru ca am pierdut o buna piesa din teatrul nostru de papusi...reale... Sa fii iubita, majoreta noastra draga... :pompomgirl:....No more words.  :bow

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Mam lasat pentru o perioada de aceasta meserie voi reveni nu stiu exact cand dar chestia cu pestii ma dezgusta,daca vreau sa sa iau o pauza asta nu inseamna ca sunt cu nu stiu ce pesti.va pup ioana

Maya a spus de pesti, nu noi. :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...