Sari la conținut

Fete din Tg-Jiu , Rovinari, Motru, Sadu, Matasari si nu numai ...

flxxx

Postări Recomandate

Postat

Va salut pe toti si va propun sa postam aici informatii despre eventualele dame de companie din jud. Gorj ! [/b]

Postat
Va salut pe toti si va propun sa postam aici informatii despre eventualele dame de companie din jud. Gorj ! [/b]
Hehe... cam greu! Activitate extrem de slaba... In afara de vreo doua centuriste care chiar nu merita efortul si banii... n-am gasit absolut nimic!
Postat

mda , cam slab , inainte ma urcam in masina dadeam 2-3 ture si gaseam ceva .... acum nimic ! poate "ne lumineaza" colegii cu ceva mai fresh !

Postat
mda ' date=' cam slab , inainte ma urcam in masina dadeam 2-3 ture si gaseam ceva .... acum nimic ! poate "ne lumineaza" colegii cu ceva mai fresh ![/quote']Poate dam o tura impreuna si poate avem mai multa bafta :P)
Postat
mda ' date=' cam slab , inainte ma urcam in masina dadeam 2-3 ture si gaseam ceva .... acum nimic ! poate "ne lumineaza" colegii cu ceva mai fresh ![/quote']Poate dam o tura impreuna si poate avem mai multa bafta :D)
orice e posibil , trebuie bine stabilit un itinerariu :))
Postat
mda ' date=' cam slab , inainte ma urcam in masina dadeam 2-3 ture si gaseam ceva .... acum nimic ! poate "ne lumineaza" colegii cu ceva mai fresh ![/quote']Poate dam o tura impreuna si poate avem mai multa bafta :))
orice e posibil , trebuie bine stabilit un itinerariu :))
Un id de mess ceva... sa mai stam de vb
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat
hai sa va dau un nr de telefon ... e de pe la Balesti tipa ... 0762715990
salut si bun gasit pe forumasteptam recenzia detaliata pana maine searamersi anticipat.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator capitanul.burci
Reputație: 0
Postat

ceva informatii de ultima actualitate prin tg-jiu? noutati ceva ?

• Minus 1
  • Oras:Sexville
  • Oras:Sexville
Postat

pot confirma ca exista acea fata la Balesti .. nu mai stiu acel numar editat dar am fost  cu  ea 1 data.

E tanara, cred ca 19 ani maxim, plinuta, novice. Am facut un oral, la 50 de ron care a fost ok. Locatie nu exista ci doar in masina sau posibil hotel. Fata cam face ce ii zici si nu comenteaza.

Aspect fizic: 6

Oral: 7-8 (poate m-a incitat ideea ca face ce zic eu)

Este comunicativa.

Numarul nu il mai stiu dar de aici l-am luat din acest thread.

• Like 2
  • Oras:tg jiu
Postat

pot confirma si eu fata de pe balesti , numarul de tel este cel de aici , 50 ron oral , face ce ii zici

in lipsa de altceva face banii

pot confirma ca exista acea fata la Balesti .. nu mai stiu acel numar editat dar am fost  cu  ea 1 data.

E tanara, cred ca 19 ani maxim, plinuta, novice. Am facut un oral, la 50 de ron care a fost ok. Locatie nu exista ci doar in masina sau posibil hotel. Fata cam face ce ii zici si nu comenteaza.

Aspect fizic: 6

Oral: 7-8 (poate m-a incitat ideea ca face ce zic eu)

Este comunicativa.

Numarul nu il mai stiu dar de aici l-am luat din acest thread.

Postat

am sunat-o , am gasit-o in tg jiu , am luat fata cu masina si am dus-o la garsoniera unde stau , fata a venit fara discutii . Corp nota 5 , oral 9 , o suge in orce pozitie , normal 5 , pret 50 ron combinat . nu comenteaza , face ce ii zici , grasuta bine , nu este genul meu  

• Like 1
  • Oras:targu jiu
  • Oras:targu jiu
Postat

face si normal sau numai oral si e pe ora sau nu

• Oras:arges
  • Oras:arges
Postat

Am sunat-o si eu si i.am zis ca am nr ei de pe internet si daca poate veni in rovinari. Mi.a inchis tel in nas. Posibil sa fie fals nr ei

• Oras:Ro
  • Oras:Ro
Postat

salut si bun gasit pe forumasteptam recenzia detaliata pana maine searamersi anticipat.

Scuze de intarziere.

Se intampla in 2012 ... sunat la fata, raspuns cu o voce foarte calda ... nu i-as fi dat 15 ani (cred ca am si intrebat-o daca e majora) .. stabilit tarif :oral+normal= 50 ron + taxi 30 ron (de, luasem ceva in trompa si nu mai puteam pleca cu masina ). M-a sunat cand a ajuns la bloc, am coborat sa o iau ... fata e plinuta bine, fata - 6, corp - 6(pt cei carora le place mai plinuta e ok) ... ma, dar face un oral de belea, la normal slabut spre deloc - cum o pui, asa sta - in schimb, geme binisor cand se incalzeste treaba si cu siguranta ca nu e vrajeala, sta ca la ... dentist ... in lipsa de altceva, e ok.

note :

fata (dupa cum am mai spus) - 6

corp -//- - 6

oral - 9

normal - 5

anal - NOP

Merita incercata. Zicea ca mai are o prietena care mai practica, dar n-am mai insistat. Poate cu alta ocazie.

Spor la treaba !!!

• Like 3

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...