alfa-omega Reputație: 4940 Postat Mai 29, 2019 Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Postat Mai 29, 2019 Dupa cate stiu eu ai fost la ea de cel putin 10 ori,cum am fost si eu si amandoi am fost super multumiti de eaATENȚIE,eu am specificat că e vorba de aceeasi persoana in anunt(Andreea)am spus ca are 2 topikuri,si am enumerat locațiile unde a prestat...pt ca cineva sa uneasca topicurile.Si eu am vizitatat o,si am fost multumit de prestatie,dar GUSTURILE NU SE DISCUTA.Ce i place la o persoana,poate nu i place la alta persoana.E simplu.Banuiesc,ca sa lamurit problema. 8
unuloarecare2 Reputație: 423 Postat Iunie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2019 Oare cat mai cere acum, de cand cu cresterea economica?Are cineva vreun link cu vreun anunt de-al ei recent?Am vizitat-o si eu prin 2015 sau 2016 cand avea locatia la Cimitirul Armenesc. Pot sa zic ca am fost multumit de pret si calitate.O fata draguta, de culoare si amabila.Cred ca ce nu mi-a placut, era faptul ca erau doua in apartament si ca suna telefonul, interfonul si chiar si la usa, oarecum intr-un ritm putin prea rapid. Din cate imi amintesc, apartamentul era curat si avea si geluri de dus si prosoape.
kissdulce Reputație: 27 Postat Septembrie 2, 2019 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Septembrie 2, 2019 Oare cat mai cere acum, de cand cu cresterea economica?Are cineva vreun link cu vreun anunt de-al ei recent?Am vizitat-o si eu prin 2015 sau 2016 cand avea locatia la Cimitirul Armenesc. Pot sa zic ca am fost multumit de pret si calitate.O fata draguta, de culoare si amabila.Cred ca ce nu mi-a placut, era faptul ca erau doua in apartament si ca suna telefonul, interfonul si chiar si la usa, oarecum intr-un ritm putin prea rapid. Din cate imi amintesc, apartamentul era curat si avea si geluri de dus si prosoape.Acum au facut un cuib in Militari,B-dul Iuliu Maniu. Sunt 3 tipe,printe care si Andreea ! Se pare ca au clienti fara numar,dar din pacate ei nu posteaza aici !
unuloarecare2 Reputație: 423 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2019 Da? Ciudat! Vad ca nu mai apare anuntul ei pe AT.Si la fel de dubioasa treaba cu mutarile dese in zone diferite.Ce numar de telefon mai foloseste?
kissdulce Reputație: 27 Postat Septembrie 24, 2019 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Septembrie 24, 2019 Da? Ciudat! Vad ca nu mai apare anuntul ei pe AT.Si la fel de dubioasa treaba cu mutarile dese in zone diferite.Ce numar de telefon mai foloseste?Are postare pe A.T. actualizata !
dantien Reputație: 179 Postat Septembrie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2019 Are postare pe A.T. actualizata !Te referi la anunțul cu numărul 0765007975? Da, ar putea fi ea.Dar pentru
niconikolas Reputație: 235 Postat Decembrie 26, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 26, 2019 Incerc eu sa-i fac o vizita si revin cu detalii.
dantien Reputație: 179 Postat Decembrie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 26, 2019 Are topic cu nr nou: https://nimfomane.com/forum/topic/134961-andreea-0765007975/page-2Ar trebui unite, dar în ultimul timp nici asta nu mai fac moderatorii, deși solicitări de unire mai sunt din când în când pe diverse topicuri...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum