Sari la conținut

Andreea - 0764227422 - 1 Mai

Postări Recomandate

• Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR.
  • Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR.
Postat

Dupa cate stiu eu ai fost la ea de cel putin 10 ori,cum am fost si eu si amandoi am fost super multumiti de ea

ATENȚIE,eu am specificat că e vorba de aceeasi persoana in anunt(Andreea)am spus ca are 2 topikuri,si am enumerat locațiile unde a prestat...pt ca cineva sa uneasca topicurile.Si eu am vizitatat o,si am fost multumit de prestatie,dar GUSTURILE NU SE DISCUTA.Ce i place la o persoana,poate nu i place la alta persoana.E simplu.Banuiesc,ca sa lamurit problema.
  • Like 8
  • Oras:Bucuresti
Postat

Oare cat mai cere acum, de cand cu cresterea economica?
Are cineva vreun link cu vreun anunt de-al ei recent?
Am vizitat-o si eu prin 2015 sau 2016 cand avea locatia la Cimitirul Armenesc. Pot sa zic ca am fost multumit de pret si calitate.
O fata draguta, de culoare si amabila.
Cred ca ce nu mi-a placut, era faptul ca erau doua in apartament si ca suna telefonul, interfonul si chiar si la usa, oarecum intr-un ritm putin prea rapid. Din cate imi amintesc, apartamentul era curat si avea si geluri de dus si prosoape.

Postat

Oare cat mai cere acum, de cand cu cresterea economica?

Are cineva vreun link cu vreun anunt de-al ei recent?

Am vizitat-o si eu prin 2015 sau 2016 cand avea locatia la Cimitirul Armenesc. Pot sa zic ca am fost multumit de pret si calitate.

O fata draguta, de culoare si amabila.

Cred ca ce nu mi-a placut, era faptul ca erau doua in apartament si ca suna telefonul, interfonul si chiar si la usa, oarecum intr-un ritm putin prea rapid. Din cate imi amintesc, apartamentul era curat si avea si geluri de dus si prosoape.

Acum au facut un cuib in Militari,B-dul Iuliu Maniu. Sunt 3 tipe,printe care si Andreea ! Se pare ca au clienti fara numar,dar din pacate ei nu posteaza aici !

Postat

Da? Ciudat! Vad ca nu mai apare anuntul ei pe AT.

Si la fel de dubioasa treaba cu mutarile dese in zone diferite.

Ce numar de telefon mai foloseste?

Postat

Are postare pe A.T. actualizata !

Te referi la anunțul cu numărul 0765007975? Da, ar putea fi ea.

Dar pentru

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...