TranceKyra Reputație: 79 Postat Iunie 11, 2014 Oras:lul Oras:lul Partajează Postat Iunie 11, 2014 Ce-ai cautat la spital? Sper ca n-ai atins femeia aia! M a batut unu (tip -era un nigger ) cand i am atras atentia sa stea la coada si sa nu se bage in fata. Mi a dat un pumn in ureche si acum tb sa-mi taie urechea si sa imi scoata sangele. Nu doresc nimanui asa ceva -_-.Anyway acum jigodia e la paranaie, aici vine poltia repede. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 11, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 11, 2014 Pai spitalu' e viata lui! 2 7 Link spre comentariu
-Marius- Reputație: 1430 Postat Iunie 11, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Partajează Postat Iunie 11, 2014 Tk, ce te-ai facut bre fumeie? Ti-a cazut pula de la vreun BTS dintr-ala periculos?!? Folosisi doar un singur prezervativ, in loc de trei sau cinci? Ce-ai cautat la spital? Sper ca n-ai atins femeia aia! RASPUNS ↑ Link spre comentariu
-Marius- Reputație: 1430 Postat Iunie 11, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Partajează Postat Iunie 11, 2014 M a batut unu (tip -era un nigger ) cand i am atras atentia sa stea la coada si sa nu se bage in fata. Mi a dat un pumn in ureche si acum tb sa-mi taie urechea si sa imi scoata sangele. Nu doresc nimanui asa ceva -_-.Anyway acum jigodia e la paranaie, aici vine poltia repede. Huooo....l-a bagat pe Cabral la puscarie Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 11, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 11, 2014 M a batut unu (tip -era un nigger ) cand i am atras atentia sa stea la coada si sa nu se bage in fata. Mi a dat un pumn in ureche si acum tb sa-mi taie urechea si sa imi scoata sangele. Nu doresc nimanui asa ceva -_-.Anyway acum jigodia e la paranaie, aici vine poltia repede. Si tu n-ai dat? Doar ai incasat? Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Iunie 11, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Iunie 11, 2014 @irino mai la deal spuneai ca la față nu se spune "muie"...acum îi ceri omului să își arate muia (fața)...deci... )) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 11, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 11, 2014 Unii au muiane care efectiv cer bataie! Acum, TraceKira va avea un alibi, daca-i taie urechea, o sa spuna " ce vreti? sunt intr-o ureche" :laugh2 . Si nu va minti! In alta ordine de idei: iata imaginea Romaniei in Occident! Batai cu negrii ... ma rog ... mancat bataie de la negri . 2 7 Link spre comentariu
fanebabane Reputație: -446 Postat Iunie 11, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 11, 2014 OFF-TOPIC: Maestre, Picoane, fara violenta! BGS-ul e cu ochii in 4. O fi Sorina fata de treaba cu talica, da' parca nu se face sa-i strici chefu'. Nici n-a inceput petrecerea ca te-ai si incins. ON-TOPIC: ATENTIE, PISIC! ITI VAND UN PONT ! Poti trata cu Sorina pentru un live streaming de la marele eveniment. Toti participantii trebuie sa poarte masti pe durata transmisiunii, iar accesul sa fie posibil doar pentru userii verzi, cu abonament pe un an achitat in ziua evenimentului. Distractie maxima! Mega trafic. La multi (b)ani, Sorina! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 11, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 11, 2014 Nea Fane, care violenta bre? Omul conceput in palma si-a furat-o in strainezia. 2 7 Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Iunie 11, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Iunie 11, 2014 M a batut unu (tip -era un nigger ) cand i am atras atentia sa stea la coada....La Zara Kids? Am uitat sa-ti spunem ca-i unu' rau pe-acolo 1 Link spre comentariu
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 11, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Partajează Postat Iunie 11, 2014 Am fost astazi la spital si pe un scaun cu rotile era o femeie bolnava de leucemie/cancer la gat cred , cheala si perfuziile legate de ea+ o sticla ilegata cu un furtun la gat in care se aduna un lichid rosu -galbui cred ca era sange amestecat cu puroi ?!. La fata si corp era la fel de slaba ca tine. EU nu stiu cum nu i ar provoca cuiva repulsia sa is faca un msasaj la tine cand ai fizicul ala care sanatos nu este...Rade ciob de oala sparta De Regina Randunica vorbesti T.K??? Randunico muta-ti cuibu acilisa si vezi ce zice TK 1 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Iunie 11, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 11, 2014 M a batut unu (tip -era un nigger ) cand i am atras atentia sa stea la coada si sa nu se bage in fata. Mi a dat un pumn in ureche si acum tb sa-mi taie urechea si sa imi scoata sangele. Nu doresc nimanui asa ceva -_-.Anyway acum jigodia e la paranaie, aici vine poltia repede. :laugh2 :laugh2 :laugh2 sa-ti taie urechea si sa-ti scoata sangele?vezi sa nu ti-l scoata pe tot :laugh2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 11, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 11, 2014 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 11, 2014 Buna dimineata As vrea sa va spun ca ar fi bine sa va luati un pulover, o geaca, ceva putin mai gros. Seara s-ar putea sa fie mai racoare. Acum ca noi vom simti asta sau nu, ramane de vazut Ne incalzim intre noi Va astept, va pup, love u Link spre comentariu
shiva Reputație: 3141 Postat Iunie 11, 2014 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Iunie 11, 2014 nu e iuresh maxim....daca nu te iau astia pe sus, si te arunca in piscina dupa ce ti au cantat "la multi ani" si te au facut de tort pe fata 1 Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Iunie 12, 2014 Sau după un Bukkake...)) contez pe băieți ....)) 1 1 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 12, 2014 Sau după un Bukkake... )) contez pe băieți .... )) Tu pareai un om destul de ok insa in ultimul timp ma conving ca nu esti decat un taran....prost nu esti. Se pare insa ca misogin. Ce cauti tu pe acest topic? Te-ai vazut mentionat pe undeva mai "nasule"?!?! Pe principiul Sorina nu ramane datoare, "ete" ce-ti urez eu tie: JET! Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat Iunie 12, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Iunie 12, 2014 M a batut unu (tip -era un nigger ) cand i am atras atentia sa stea la coada si sa nu se bage in fata. Mi a dat un pumn in ureche si acum tb sa-mi taie urechea si sa imi scoata sangele. prin romanica cand mai vii?sa stim, sa facem liste de asteptare, ca daca ne repezim toti, iese macel, si nu e frumos, nici urechea nu mai ramane.vezi ca aici politia vine mai greu p.s.acum ca stim si cum arati, te gasim noi, nu-i problema... http://s2.quickmeme.com/img/bc/bc39fd77b95c22fff332e8bf38ff78b52c88da48826447d3e7d37579740f2cf7.jpg 5 Link spre comentariu
mos ion roata si unirea Reputație: 20 Postat Iunie 12, 2014 Oras:in gura randunicai Oras:in gura randunicai Partajează Postat Iunie 12, 2014 Sau după un Bukkake... )) contez pe băieți .... ))nu prea are cine face bukkake ca-ti trebuie coaie ca sa faci asa ceva. pe cand acolo.... Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 12, 2014 nu prea are cine face bukkake ca-ti trebuie coaie ca sa faci asa ceva. pe cand acolo.... :slap2si cateva vorbe:iesi in pula lu xoxo!! Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 12, 2014 :slap2si cateva vorbe:iesi in pula lu xoxo!!Ai pus ochii pe Xoxo,nebunooooo prea ești cu el în gură cât este ziua de mare 1 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 12, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Iunie 12, 2014 2 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 12, 2014 Dacă cedezi avansurilor Rândunicii,te scot din lista de prieteni Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 12, 2014 Sorino,fără mișto acu',vezi că au anunțat nebunii aștia furtuni și ploi cu piatră cât oul de rândunică,bagă piscina aia gonflabilă undeva la adăpost La mulți ani și la mulți bani! Peseu: pt evitarea evenimentelor neplăcute și pt a evita dispariția Rândunicii în neant(luată de vânt),leag-o de piciorul la masă 1 Link spre comentariu
klein_ Reputație: 8 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 12, 2014 Sau după un Bukkake...)) contez pe băieți ....))Aaa daca e asa frumoasa petrecerea vin si eu )).Cine e acolo in poze? Sorinica a deschis cadourile de la baieti )) 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum