Sari la conținut

Filme si seriale

Postări Recomandate

Vizitator stau de sase
Reputație: 0

Nerusinat de haios, nerusinat de original, nerusinat de nebun si bolnav :slap2  http://www.imdb.com/title/tt1586680/

Si io vreau sa ma uit la filmul asta, am vazut vreo 2 episoade si mi se pare bestial :))

Apropos, am aflat recent de o aplicatie, Popcorn time se numeste. Acolo sunt toate filmele si serialele, nu mai downloadezi, vezi instant si are si subtitrare.

Asta e post-131728-0-35980400-1448968102_thumb.jpeg

• Like 1
Link spre comentariu

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Serial dur Vikingii...alt serial adevarat mult peste Breaking bad este The Wire mai bun si decit Power...Braking bad este un fel de parodie...The Wire este poate cel mai bun film despre lumea drogurilor...politiei si politicienilor desprins din realitate nu fictiune....iar altul in genul asta tot pe un loc de frunte exceptional este Gomorach.....

In Vikingi pe linga actiune... amatori de tatuaje se pot inspira... femei si barbati care lupta cot la cot si foarte duri necrutatori ...neinfricati...care nu ezita sa omoare tot ce le este potrivnic...printre care si nevinovati...copii batrini si preoti.....Lagartha si Ragnar de urmarit....   

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...