klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 11, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 11, 2015 la moscheeAi si covoras ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2015 Postat Iulie 11, 2015 io as vrea sa mor strivit de gorilele williamsNO WAY ! Namiloaica aia neagra ! ? :no2 :no2 Plus ca mie imi plac negresele, dar chiar Serena, nu, multumesc !
vypushka Reputație: 4156 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iulie 11, 2015 Ai si covoras ? Ai si covoras ?de la logan 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 11, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 11, 2015 NO WAY ! Namiloaica aia neagra ! ? :no2 :no2 Plus ca mie imi plac negresele, dar chiar Serena, nu, multumesc ! Dar nu are foarte mult. 70 kg la 1,71 m . Dar e numai fibră 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iulie 11, 2015 Dar nu are foarte mult. 70 kg la 1,71 m . Dar e numai fibrăiti dai seama ce mama de bataie iei de la maimuta aia daca no futi ca lumea ? 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 11, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 11, 2015 iti dai seama ce mama de bataie iei de la maimuta aia daca no futi ca lumea ?Mi se pare corect ! 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 11, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 11, 2015 nu prea ma pricep la tenis dar am vazut-o in seara asta pe la terasele din portul tomis, nu are nici un turneu? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2015 Postat Iulie 11, 2015 nu prea ma pricep la tenis dar am vazut-o in seara asta pe la terasele din portul tomis, nu are nici un turneu?Momentan nu, probabil sapt. viitoare, participa la Bucharest Open (parca...)
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 11, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 11, 2015 Momentan nu, probabil sapt. viitoare, participa la Bucharest Open (parca...)Pe care o să-l câștige negreșit )
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iulie 11, 2015 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Iulie 11, 2015 Da' pe Horia Tecau nu-l iubeste nimeni? Ma abtin de la comentarii. Uita-te la poza mea de la avatar si spune-mi dacă are forehand-ul la fel de bun ca al Simonei...
vypushka Reputație: 4156 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iulie 11, 2015 nu prea ma pricep la tenis dar am vazut-o in seara asta pe la terasele din portul tomis, nu are nici un turneu?daca nu ne arati vreo 2-3 instantanee nu te cred
cosmin r Reputație: -982 Postat Iulie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 13, 2015 Momentan nu, probabil sapt. viitoare, participa la Bucharest Open (parca...) Nu participa la Bucharest Open. A zis de ceva vreme buna. Nu prea are cum. La TOP 10 sunt niste cerinte, si ai un nr limitat de turnee mici la care poti participa. Ea nu poate.
cosmin r Reputație: -982 Postat Iulie 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 14, 2015 Eu Si tu esti gay? Glumeam bree! Tecau e din liga seriosilor, care muncesc 20 de ani sa ia un Wimbledon, pe care nu-i iubeste nimeni decat o zi cand se incorneaza pe undeva.Noua ne place cu da toate,
Vizitator flqq Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2015 Postat Iulie 14, 2015 Nu participa la Bucharest Open. A zis de ceva vreme buna. Nu prea are cum. La TOP 10 sunt niste cerinte, si ai un nr limitat de turnee mici la care poti participa. Ea nu poate.Partial ai dreptate. E castigatoarea din 2014 si niciun regulament din lume nu-i interzice sa si apere trofeul. "Muschii" Simonei n au fost de acord sa participe la Bucharest Open. Si sfatuitorii de bine din umbra.
cosmin r Reputație: -982 Postat Iulie 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 14, 2015 Partial ai dreptate. E castigatoarea din 2014 si niciun regulament din lume nu-i interzice sa si apere trofeul. "Muschii" Simonei n au fost de acord sa participe la Bucharest Open. Si sfatuitorii de bine din umbra. Oarecum gresit!Sa-ti zic de ce. Fiecare jucatoare de TOP 10 are niste obligatii impuse de WTA. Un numar maxim (cred ca 4) de turnee WTA 250.Ea si le-a consumat pe alaea de pana acum. Mi se pare ca mai are voie doar la unul. Conteaza si succesiunea zgura,iarba, hard, etc. Pur si simplu nu se pupa cu programul ei. Ea mai face unul pe hard cred, de antrenamanet pt US OPEN. Si gata anul wta.E un pic mai complicat decat zici tu. 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2015 Postat Iulie 14, 2015 Partial ai dreptate. E castigatoarea din 2014 si niciun regulament din lume nu-i interzice sa si apere trofeul. "Muschii" Simonei n au fost de acord sa participe la Bucharest Open. Si sfatuitorii de bine din umbra.Staaiii bre ca nu e Cap Tractor MAN, nu poate nici ea trage ca nebuna. Nu poate sa fie peste tot, nu permite nici regulamentul, dar nici sanatatea nu-i permite, nu are forta necesara ! 1
Vizitator flqq Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2015 Postat Iulie 14, 2015 Si la meciul cu Canada din Fed Cup ce motiv a avut? A inventat unul! Iti spun eu: se crede stelara! Cred ca a pierdut sirul turneelor de Grand Slam castigate. Mai era una in tenis care cocheta cu primele locuri, daca nu ma insel a fost si pe primul loc pt o perioada scurta, desi nu castigase niciun turneu tare. E vorba de Kournikova. Nu sunt hater, dar nici fanul ei nu mai sunt. 1
Vizitator flqq Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2015 Postat Iulie 14, 2015 @lopix, se tot odihneste fata de la o vreme, se tot opreste in primul tur! Talent are, dar ar trebui sa lucreze la psihic. La nivelul ala, toti jucatorii mari lucreaza la psihic. Alta chestie, schimba antrenorii cum isi schimba rachetele... O fi bine? 1
cosmin r Reputație: -982 Postat Iulie 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 14, 2015 Si la meciul cu Canada din Fed Cup ce motiv a avut? A inventat unul! Iti spun eu: se crede stelara! Cred ca a pierdut sirul turneelor de Grand Slam castigate. Mai era una in tenis care cocheta cu primele locuri, daca nu ma insel a fost si pe primul loc pt o perioada scurta, desi nu castigase niciun turneu tare. E vorba de Kournikova. Nu sunt hater, dar nici fanul ei nu mai sunt. Fanii vin si pleaca repede. E infideli bree! 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2015 Postat Iulie 14, 2015 @lopix, se tot odihneste fata de la o vreme, se tot opreste in primul tur! Talent are, dar ar trebui sa lucreze la psihic. La nivelul ala, toti jucatorii mari lucreaza la psihic. Alta chestie, schimba antrenorii cum isi schimba rachetele... O fi bine?Uff, da, aici ai dreptate. Nu o sa inteleg nici eu asta cu schimbatul antrenorilor pe banda rulanta. Nu inteleg de ce, pentru ca schimbarea unui antrenor o bulverseaza, nu are cum sa-si creeze un stil propriu, unu poate o invata sa vina la fileu si sa faca scurte, altul poate ii spune ca mai bine isi foloseste fore-hand-ul, etc. Nu am sa inteleg asta...
cosmin r Reputație: -982 Postat Iulie 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 14, 2015 Io am scris mai devale ca ii trebuie un antrenor stabil, macar pt 2 ani. Si unul bun, DE TOP! 3
raulz0r Reputație: 23 Postat Iulie 14, 2015 Oras:Bu***esti Oras:Bu***esti Postat Iulie 14, 2015 Nu o iubesc pe Halep dar spre deosebire de altii nici nu simt o repulsie fata de ea, sincer mie mai mult indiferenta.
cosmin r Reputație: -982 Postat Iulie 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 14, 2015 Io zic ca ca tembel sa fii sa o urasti pe Halep! Sau sa o iubesti!Ibidem! Frateeee, avem vietile noastre, doar ale noastre! Cum sa urasti/iubesti pe cineva necunoscut? Ai stat cu el/ea in pat? WTF!Io o respect pe Simonica pentru ca fara sustinere de la noi, romanii, a facut ce a facut! Punct! 3
mirceasex Reputație: -663 Postat Iulie 14, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat Iulie 14, 2015 e cam slabutza in tenis parerea mea
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum