ananda Reputație: -414 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 6, 2014 Super tare ... Adreea aka Rebeca face foarte frumos la bautura ... tot ce va puteti inchipui, dansuri erotice pe scena, dansuri erotice pe masa ... mai ales cu nebunica Laura(care sper ca pana la urma te-ai trezit azi la 8 desi sunam continuu si nu ai raspuns) A venit asa de multa lume(nimfomani si fete) cum eu nu am mai vazut Super-tare ... am cantat cu toti, dansat pe scena, am facut o hora ... Ina ingerasa(o fiinta foarte pura sper ca nu am speriat-o cu manifestarile noastre) - o scumpica ... Colega ei mi-a pus un fundulet pe fatza il vad si acum Partea a 2-a In club(pt ca Randunica noastra nu se putea sa nu ne ciripeasca putin ) a fost foarte frumos ... Alinutza ne-a incantat cu niste miscari din solduri creatie proprie si prin aspect: arata ... wow ... Laura are niste sanisori pusi foarte frumosi, si face un lap dance de te baga sub masa Fratele Chris ne-a incantat cu o faptura foarte scumpa(partenera lui) cu un funduletz care te indeamna sa strigi yuuuuhuuuu Sper ca nu s-a lasat cu efecte secundare pt ca unele din fete au cam exagerat cu bautura ... La sfarsit fetele dansau pe masa si sincer nu mai vroiam sa mai plecam Va multumesc tuturor sunteti foarte tari, va imbratisez pe toti. Ps: Andreea are un strigat de lupta care se aude de departe: OSPATAAAAR ! ) 8 6
PUSTOAICA2012 Reputație: 13262 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: pustoaica2012 Oras:Bucuresti Telefon: pustoaica2012 Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2014 "Neata" aseara am comiso rau dar nu-mi pare rau.. m-am ales cu 2 pisoi mici plangaciosi si mancaciosi,si cu imensa durere de cap 4
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 6, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Iunie 6, 2014 ce frumos!! cum fac sa particip si eu la petrecerile astea? 1 2
ananda Reputație: -414 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Iunie 6, 2014 Simplu ... vezi unde se tine ... de obicei joia ...
amfitze Reputație: 410 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2014 Gen sa moara dusmanii de "oftica"" !! ))))) . Ma bucur ca v-am cunoscut ,chiar m- am simtit bine in compania voastra! Locatie : 9 ....lipsa acFete : 9.5 tre sa mai testam ) Baieti : 10GFE , BFE : 10 +++ Atmosfera : 10 Sigur voi revenii !!! 2
Administrator pisicuts Reputație: 114438 Postat Iunie 6, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 6, 2014 a pus florinel manele ?? 1
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 6, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Iunie 6, 2014 am auzit ca se asculta numai manele.. de asta imi doresc sa particip si eu 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 6, 2014 a pus florinel manele ?? A pus , dar numai cu Laura Vass. Cica ii plac doar londonezele.
amfitze Reputație: 410 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2014 Ne a cantat live Randunica .... fara nr )) fata cu paru de foc
ananda Reputație: -414 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Iunie 6, 2014 Fara manele ... manele am sesizat doar in mintea lui sangre ... iesind afara sub forma anumitor cantari ) dar e mai bine fara ... totusi si piesele hard-rock erau cam out of the picture Scuzati dar nu sunt fan ... ba chiar opusul ... manelele merg cand esti beat praf(nu mai ai deloc selectie la ce asculti) ... iar pe Randunica o omoram daca o puneam sa planga la microfon ) - sunt mai degraba fan al starilor de luciditate si claritate mentala Randunica: Fata cu parul de foc si vocea de tunet 1 6
koko1 Reputație: -341 Postat Iunie 6, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 6, 2014 Trebuie să fi verde sau mov ca să participi la petrecerile de joi ???
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 6, 2014 Trebuie să fi verde sau mov ca să participi la petrecerile de joi ??? Gen sa moara dusmanii de "oftica"" !! ))))) . Ma bucur ca v-am cunoscut ,chiar m- am simtit bine in compania voastra! Locatie : 9 ....lipsa acFete : 9.5 tre sa mai testam ) Baieti : 10GFE , BFE : 10 +++ Atmosfera : 10 Sigur voi revenii !!!
ananda Reputație: -414 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Iunie 6, 2014 Vii normal la fatza dar nu garantez ca nu vei deveni verde, albastru sau mov la fatza cand vezi ce show fac fetele ) Termina cu prostiile ... intrarea libera ... scaunele insiruite in forma de melc locuri libere numai in brate la fete 2 6
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 6, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Postat Iunie 6, 2014 AmFitze e o tragedie umana 1
illusionist Reputație: 549 Postat Iunie 6, 2014 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Postat Iunie 6, 2014 Interesant. E si discretia asigurata sau poti deveni obiectul unei recenzii oricand ?
-Marius- Reputație: 1430 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Iunie 6, 2014 Niste destrabalati bai oameni buni.....niste badarani! Nu se poate asa ceva!! Indamisibil! Xoxo sa nu cumva sa ajungi la dintr-astea ca te strica, si-ti strica caracterul integru!! 5
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2014 Frumoasa recenzia... Un punct de la mine. Maine, ca azi nu mai am...
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 6, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Postat Iunie 6, 2014 S-a jucat si telefonul fara fir ?
laura popescu Reputație: 3807 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2014 "Neata" aseara am comiso rau dar nu-mi pare rau.. m-am ales cu 2 pisoi mici plangaciosi si mancaciosi,si cu imensa durere de cap =)) Buna dimineata!
koko1 Reputație: -341 Postat Iunie 6, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 6, 2014 Vii normal la fatza dar nu garantez ca nu vei deveni verde, albastru sau mov la fatza cand vezi ce show fac fetele ) Termina cu prostiile ... intrarea libera ... scaunele insiruite in forma de melc locuri libere numai in brate la fete Ms , Ananda.
koko1 Reputație: -341 Postat Iunie 6, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 6, 2014 Gabriel name="g2br13l" post="381295" timestamp="1402050556"] g2br13l samd, nu te găsesc amuzant !!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 6, 2014 In schimb postarea ta coroborata cu cea a unui membru de aceeasi culoare cu tine ( participant la aceasta petrecere ) e foarte amuzanta. 1
andreutza21 Reputație: 391 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2014 A fost prea frumos!Mai vreaaaaaaaaaaaaaaaaau!!!!!!!!!!!!Cea mai frumoasa seara din viata mea!!!!! xoxo, mi-a jurat Randunica mie ca nu scapi!!Mare grija sa nu te prinda la inghesuiala :laugh2Sangre data viitoare nu SCAPI! Rebeca si Laura:sunteti incredibile!!Ananda, o dulceata!Toti ceilalti:va ador!!!Ne vedem si joia viitoare?! 2
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 6, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Postat Iunie 6, 2014 Pe Picon dc nu l-ati invitat ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum