TranceKyra Reputație: 79 Postat Iunie 6, 2014 Oras:lul Oras:lul Partajează Postat Iunie 6, 2014 Pe Picon dc nu l-ati invitat ? Varsta ? Link spre comentariu
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 6, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Partajează Postat Iunie 6, 2014 Varsta ?Ce varsta are Picon? 1 Link spre comentariu
doixdoi Reputație: 941 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2014 Ba da nu va mai saturati,destrabalatilor!!! Voi sinteti viitorul tarii, rusine!Cica Ananda bea numai carafute de vin rosu,sa-l tina ... continenta.Naturiste.Fuck,departe au mai pus astia marea 2 Link spre comentariu
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 6, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Partajează Postat Iunie 6, 2014 Melci s-au mancat, par gustosi asa zice baiatul asta Link spre comentariu
koko1 Reputație: -341 Postat Iunie 6, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2014 In schimb postarea ta coroborata cu cea a unui membru de aceeasi culoare cu tine ( participant la aceasta petrecere ) e foarte amuzanta. E ok . Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat Iunie 6, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Iunie 6, 2014 ce frumos!! cum fac sa particip si eu la petrecerile astea? nu se poate, ca te invata golanii aia sa vorbesti urat si-ti strici bunatate de vocabular 5 Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2014 Trebuie să fi verde sau mov ca să participi la petrecerile de joi ???Vii cu mine Koko1, ne cunoastem foarte bine noi2 poti sa vii linistit Andreea-Rebeka---- ce faciiiii? Trezireaaaa 1 Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Iunie 6, 2014 Mama , mama , nu-mi revin , sa moara dusmanii mei. Link spre comentariu
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 6, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Partajează Postat Iunie 6, 2014 Mama , mama , nu-mi revin , sa moara dusmanii mei.Cine sunt dusmanii tai ? Link spre comentariu
PUSTOAICA2012 Reputație: 13262 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: pustoaica2012 Oras:Bucuresti Telefon: pustoaica2012 Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2014 Sunt treaza Laura dar parca sunt pe alta lume,as dormii incontinuu :laugh2 nu mai beau nicicodata 1 Link spre comentariu
Go Lan Reputație: 156 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iunie 6, 2014 o fi bine la bucuresti? 1 Link spre comentariu
roamer Reputație: -441 Postat Iunie 6, 2014 Oras:... Oras:... Partajează Postat Iunie 6, 2014 Ba da nu va mai saturati,destrabalatilor!!! Voi sinteti viitorul tarii, rusine!Cica Ananda bea numai carafute de vin rosu,sa-l tina ... continenta.Naturiste.Fuck,departe au mai pus astia mareaStai asa ca vine si eu. Mai am 3 locuri in masinaaa ) Link spre comentariu
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 6, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Partajează Postat Iunie 6, 2014 Vrea sa ma joc fazan si nu am cu cine Link spre comentariu
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2014 A fost prea frumos!Mai vreaaaaaaaaaaaaaaaaau!!!!!!!!!!!!Cea mai frumoasa seara din viata mea!!!!! xoxo, mi-a jurat Randunica mie ca nu scapi!!Mare grija sa nu te prinda la inghesuiala :laugh2Sangre data viitoare nu SCAPI! Rebeca si Laura:sunteti incredibile!!Ananda, o dulceata!Toti ceilalti:va ador!!!Ne vedem si joia viitoare?!Joia viitoare parca era party la Sorina ??? Nu o sarbatorim si pe ea ? Link spre comentariu
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2014 Ba da nu va mai saturati,destrabalatilor!!! Voi sinteti viitorul tarii, rusine!Cica Ananda bea numai carafute de vin rosu,sa-l tina ... continenta.Naturiste.Fuck,departe au mai pus astia marea Haide, bre, ca in doua ceasuri esti acolo, nu te mai caina de pomana ... iti iei postalionul si dai bice, cat bei doua-trei beri ai si ajuns la mare ! Link spre comentariu
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2014 Cine sunt dusmanii tai ?TOTI ! Link spre comentariu
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2014 Sunt treaza Laura dar parca sunt pe alta lume,as dormii incontinuu :laugh2 nu mai beau nicicodata Ca-ntre studenti, cica1. De maine ma las de baut2. De maine ma apuc de invatat3. Dezbraca-te ca nu iti fac nimic PS: aia de la club te injura si acum, cred, ca au stat cu teama sa nu se rupa mesele :D :D 1 Link spre comentariu
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2014 Randunica: Fata cu parul de foc si vocea de tunet Hai sa ne intelegem , daca era asa cantacioasa , o vedeam si noi pe la tv sau macar auzeam de ea pe la radio, in nici un caz nu facea laba diversi sau isi pierdea noptile la karaoke Link spre comentariu
ananda Reputație: -414 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Partajează Postat Iunie 6, 2014 Nu am cum sa o refuz pe Andreutza ... deci vin si eu la Pisici pe Creier joia viitoare ... in acelasi timp sa lamurim confuzia: am vreo 10 ani de cand nu am mai baut vin rosu(sau alte bauturi alcoolice) ... prin armata daca imi aduc aminte a fost ultima intamplare dupa care am retezat-o ferm(nu imi aducea nimic bun) de asemenea va pot sustine si pe voi ... daca e vreunul care doreste sa se lase de patima alcoolului nu trebuie decat sa stea pa langa mine si sa bea ce beau eu Totusi consum alcool de exemplu in tinctura de ginseng(Panax Ginseng) despre care va vorbeam E foarte interesant sa fiu printre voi complet treaz, sa va avertizez pe unii(care aveti nevoie) Andreei i-am spus de cel putin 5 ori ca e cazul sa se opreasca cu "sucul de mere"(i-a spus la fel si fratele Cuza) ... Oricum sunteti grozavi si stiti sa petreceti ... confirm ca vedeam disperare pe fata chelnerului de la club cand se suiau fetele pe masa si eforturile lui de a ramane calm cand le spunea frumos sa se dea jos de pe mese ... totusi se vedea ca omul e la limita nu garantez ca nu se va lua cu mainile de cap daca ne mai vede pe acolo bambuchaa relaxeza-te ! Link spre comentariu
ananda Reputație: -414 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Partajează Postat Iunie 6, 2014 @Adreea: nesomn + bautura e o combinatie nu prea reusita ... din exterior se vede frumos dar nu as vrea sa fiu in locul tau ... baga somnik intre 22-06 macar 5 zile la rand, te feresti de alcool, mananci bine si dimineata mai ales fructe si te pui repede pe picioare ... azi ai putea tine doar post cu apa si fructe ... astea ar fi cateva solutii naturale de a-ti reveni rapid Daca iti plac plantele poti face macerat la rece cu menta si busuioc(macini fin plantele pui 2 lingurite intr-un pahar plin cu apa,si amesteci bine) si bei gradat(nu repede) ... te trezeste rapid din starea de nauceala ... sper ca ti-am fost de folos(macar una din metode sa iti placa sau sa ti se potriveasca. Pt fratele nostru care zicea ca il doare umarul ... sare incinsa pusa apoi intr-un batic/batista aplicata pe umar direct pe piele acel batic/batista(cu grija sa nu te arzi), apoi se arunca sarea(nu se refoloseste) si se repeta zilnic procedeul ideal inainte de somn - gradat in timp dispar atat meteosensibilitatea cat si durerile sau anchiloza. 1 6 Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat Iunie 6, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2014 Ananda , petrecerile fara alcool nu au haz , daca prietenii tai nu consumau alcool , nu mai aveati ce povesti 1 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 6, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Iunie 6, 2014 daca sunt verde pot sa particip si eu la intalnirile astea? 1 2 Link spre comentariu
ananda Reputație: -414 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Partajează Postat Iunie 6, 2014 Poti privi si asa Marian ... totusi prefer sa fiu cel care ramane treaz ... totul tine de inhibitii ... asta face alcoolul ... o solutie e sa bei alcool o alta e sa devii constient de inhibitiile tale si simplu sa le dai la o parte de unde privesc pare preferabila a doua As pune problema altfel: poti sa vii la aceste intalniri dar daca vei deveni verde pe urma sau nu tine doar de tine Amada nu vii si tu ? Link spre comentariu
andreutza21 Reputație: 391 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2014 Hai sa ne intelegem , daca era asa cantacioasa , o vedeam si noi pe la tv sau macar auzeam de ea pe la radio, in nici un caz nu facea laba diversi sau isi pierdea noptile la karaoke esti rautacios! Link spre comentariu
andreutza21 Reputație: 391 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2014 Joia viitoare parca era party la Sorina ??? Nu o sarbatorim si pe ea ?da asa e!osa fim acolo garantat!runda 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum