cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 8, 2014 Eu zic sa ramai, baietii din orasul tau au nevoie de sprijin reciproc
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 8, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 8, 2014 Zici ca-i duda, zici ca-i pruna, zica ca-i prostu', sus pe luna!
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 8, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Iunie 8, 2014 Spuneti-mi si mie daca se merita sa mai contribui cu informatii utile sau recenzii?Cand m-am inscris pe acest forum aveam impresia ca am ales o comunitate cu o conducere profesionala...Se pare ca se promoveaza insistent limbajul vulgar -> scandal = rating , trafic Seems to be perfect!Made in RoNo commentRestul e CanCan se merita 1 2
chris73 Reputație: 3808 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2014 Pe naiba! De o saptamana incoace nu mai merita nici macar sa citesc! Parca sunt mai multe aiureli ca niciodata! Bye! 1
sit down comedy Reputație: 729 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 8, 2014 Chris, intoarce-te! Te rog mult.... Ai uitat sa tragi cateva injuraturi specialitarea casei
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2014 Pisicuts, Kuza a fost banat pentru 24ore, nu?!? Te pupa Sorina
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 9, 2014 Chiar daca a fost banare pt. 24 h, socotesc ca este total injusta, neargumentata, abuziva si absurda. 3 8
lexmarky Reputație: -273 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2014 Chiar daca a fost banare pt. 24 h, socotesc ca este total injusta, neargumentata, abuziva si absurda.
Da' Toate Reputație: 1 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Rotisor Oras:Rotisor Postat Iunie 9, 2014 Nu pot sa nu observ durerea-n pula manifestata de staff cu privire la strigatele de sustinere a celor de mai sus... E si asta un fel de-a trolla. Stima Pisi!
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 9, 2014 Pisicuts, Kuza a fost banat pentru 24ore, nu?!? Te pupa Sorina Coane , sti mai multe, nu te mai baga in pana mea, pentru cine o faci? mare cacat este aici picoane! te iei de De ce? , este un cacat, mai dau exemple? Mwi este unul caruia ii place cu de toate, unul care s-a calugarit!!! Continuam?!!!
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 9, 2014 sorina, o singuta data te-am vazut! Nu ma inspiri, scuze dar esti ...
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 9, 2014 sorina, esi ceea ce esti, nu am nimic cu tine, te-am zarit. dare nu mi-ai inspirat nimic. vezi ce spui ca ne ...futem mult si bine si TU PIERZai#
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 9, 2014 Advanced, iar ai futut tastatura?
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2014 Alexandru, din pacate nu inteleg ce vrei sa spui. Acum pe bune, fara suparare, ca ma placi sau nu ma placi, ca ti-am inspirat sau nu, tu crezi ca imi pasa? Fara sa par lipsita de modestie, crede-ma ca ma aflu in situatia in care imi permit sa pierd un posibil viitor client. Chiar si mai multi. Deci, te rog, spune-mi ce parere ai, in clipa in care am sa ti-o cer. In alta ordine de idei, topicul nu are nici cea mai mica legatura cu mine, de ce iti place sa divaghezi?! Numai bine!
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 9, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 9, 2014 Coane , sti mai multe, nu te mai baga in pana mea, pentru cine o faci? mare cacat este aici picoane! te iei de De ce? , este un cacat, mai dau exemple? Mwi este unul caruia ii place cu de toate, unul care s-a calugarit!!! Continuam?!!!Cipralex-ul are si reactii adverse...destul de nasoale,din cate observ! Sfat: Nu mai scrie cu coatele, foloseste cu incredere degetele, scoate-le din cur!
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 9, 2014 Advanced, iar ai futut tastatura? .Din pacate pt tine te-ai futut singur! 1 2
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 9, 2014 Alexandru, din pacate nu inteleg ce vrei sa spui. Acum pe bune, fara suparare, ca ma placi sau nu ma placi, ca ti-am inspirat sau nu, tu crezi ca imi pasa? Fara sa par lipsita de modestie, crede-ma ca ma aflu in situatia in care imi permit sa pierd un posibil viitor client. Chiar si mai multi. Deci, te rog, spune-mi ce parere ai, in clipa in care am sa ti-o cer. In alta ordine de idei, topicul nu are nici cea mai mica legatura cu mine, de ce iti place sa divaghezi?! Numai bine! Mandro, te-am vazut O DATA! Nu mi-ai inspirat si nu imi inspiri NIMIC! Imi dai voie sau nu, putin imi pasa . Sti caree este valoarea ta? OOOOO. Iti spune ceva asta? Sunt convins ca nu, la cat de proasta esti, chiar ca o sa mananci mult cacat de acum incolo! 1 2
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 9, 2014 Cipralex-ul are si reactii adverse...destul de nasoale,din cate observ! Sfat: Nu mai scrie cu coatele, foloseste cu incredere degetele, scoate-le din cur!Te-ai trezit pizda? Ia mai da niste limbi in cur, asta asa, sa te simti bine muista jegoasa! 1 2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 9, 2014 Alexandru/ Advanced, chiar nu inteleg ce vrei sa spui! Am spus doar ca banarea lui Kuzakelu este absurda. Atat. Nu stiu ce treaba are Sorina in chestia asta, nici De ce si nu iti inteleg reactia. Nu m-am luat nici de el nici de nimeni.In alta ordine de idei, nu imi spui tu cand si unde sa ma bag in discutie, nici, ce sau cum sa spun. Nici tu, nici nimeni altcineva! Alles klarr?
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 9, 2014 .Din pacate pt tine te-ai futut singur!Halooo,haloooo, s-a retras Amelia și deja iți cauti alt cal/iapă de bătaie?Stai dreacu' în banca ta,asta în caz că nu vrei să te faci de râs mai rău decât ești,RÂSULE Am tastatura OK,te oftici?
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 9, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 9, 2014 In alta ordine de idei, nu imi spui tu cand si unde sa ma bag in discutie, nici, ce sau cum sa spun. Nici tu, nici nimeni altcineva! Alles klarr?Aici ai mare dreptate!Sper sa te inspiri din 'lozinca' asta a ta si sa faci acelasi lucru si cu anumiti membrii de pe forumul asta! Chiar si pentru aia cu 0 contributie, ca doar NU ne-am nascut sa fim roboti, nu?
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 9, 2014 Alexandru/ Advanced, chiar nu inteleg ce vrei sa spui! Am spus doar ca banarea lui Kuzakelu este absurda. Atat. Nu stiu ce treaba are Sorina in chestia asta, nici De ce si nu iti inteleg reactia. Nu m-am luat nici de el nici de nimeni.In alta ordine de idei, nu imi spui tu cand si unde sa ma bag in discutie, nici, ce sau cum sa spun. Nici tu, nici nimeni altcineva! Alles klarr? Breee ti-am spus tie ceva? I-am raspuns sorinei, trebuia sa iti cer voie? 1 2
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 9, 2014 Cipralex-ul are si reactii adverse...destul de nasoale,din cate observ! Sfat: Nu mai scrie cu coatele, foloseste cu incredere degetele, scoate-le din cur!De ce?,te rog eu frumos,ești un băiat super inteligent și eu unul te respect pt faptul ca intotdeauna ti-ai asumat faptele si statutul pe acest forum,lasa- l dreacu' in plata Domnului pe 'tastatura stricata',nici de-acum in o mie de ani nu o scoti la capat cu el
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 9, 2014 Halooo,haloooo, s-a retras Amelia și deja iți cauti alt cal/iapă de bătaie?Stai dreacu' în banca ta,asta în caz că nu vrei să te faci de râs mai rău decât ești,RÂSULE Am tastatura OK,te oftici? Barbugiule, ce mult semeni cu alti pupincuristi! Iarta-ma bu-bu-barbugiule - nume predestinat! 1 2
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 9, 2014 Aici ai mare dreptate!Sper sa te inspiri din 'lozinca' asta a ta si sa faci acelasi lucru si cu anumiti membrii de pe forumul asta! Chiar si pentru aia cu 0 contributie, ca doar NU ne-am nascut sa fim roboti, nu? Pizda, te-ai sters la gura? Hai muista mica, nu te saturi niciodata? 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum