advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 9, 2014 De ce?,te rog eu frumos,ești un băiat super inteligent și eu unul te respect pt faptul ca intotdeauna ti-ai asumat faptele si statutul pe acest forum,lasa- l dreacu' in plata Domnului pe 'tastatura stricata',nici de-acum in o mie de ani nu o scoti la capat cu el Bai calule, ai revenit? Te-ai operat pe creier si faci figuri? 1 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 9, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 9, 2014 De ce?,te rog eu frumos,ești un băiat super inteligent și eu unul te respect pt faptul ca intotdeauna ti-ai asumat faptele si statutul pe acest forum,lasa- l dreacu' in plata Domnului pe 'tastatura stricata',nici de-acum in o mie de ani nu o scoti la capat cu el Ba,sa stii!Da e nebun mare,da-l drecu`,!jur ca e prima oara cand vad un nebun atat de dedicat,nebuniei!Adica asta e un pericol al societatii,pe bune...daca cineva(de sex masculin) care la intalnit poate infirma de am spus,m-as simti 1% mai safe! 1
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 9, 2014 Barbugiule, ce mult semeni cu alti pupincuristi! Iarta-ma bu-bu-barbugiule - nume predestinat!Bă băiatule,eu i-am tras Sorinei prin gură cand a meritat,fără nici un pic de reținere,am s-o fac și de-acum încolo cu tot dragul și cu tot simțul de răspundere atunci când o să simt eu de cuviință,dar nu pot rămâne pasiv când văd că e atacată fix de-ampulea.....și tocmai de cine? Bă mă leși?!? Te pun eu sau mă pui tu la ignor,cum facem?
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 9, 2014 Alexandru, din pacate nu inteleg ce vrei sa spui. Acum pe bune, fara suparare, ca ma placi sau nu ma placi, ca ti-am inspirat sau nu, tu crezi ca imi pasa? Fara sa par lipsita de modestie, crede-ma ca ma aflu in situatia in care imi permit sa pierd un posibil viitor client. Chiar si mai multi. Deci, te rog, spune-mi ce parere ai, in clipa in care am sa ti-o cer. In alta ordine de idei, topicul nu are nici cea mai mica legatura cu mine, de ce iti place sa divaghezi?! Numai bine! Pe mine m-ai pierdut de cand te-am zarit. Mai mult nu mi-a trebuit si nu imi trebuie! Poate tebfute de ce ? sa altii ca el 1 2
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 9, 2014 Bă băiatule,eu i-am tras Sorinei prin gură cand a meritat,fără nici un pic de reținere,am s-o fac și de-acum încolo cu tot dragul și cu tot simțul de răspundere atunci când o să simt eu de cuviință,dar nu pot rămâne pasiv când văd că e atacată fix de-ampulea.....și tocmai de cine? Bă mă leși?!? Te pun eu sau mă pui tu la ignor,cum facem? Bravoooo, paranteza, vorba spusa la magari! In afara de faptul ca am vazut-o o data, nu mi-a inspirat nimic constructiv. Te felicit, nu am nimic cu ea, cu tine dar cand spui ceca DE CE? imi vine sa ma pis pe tine? 1 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 9, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 9, 2014 http://i.imgur.com/WCEhT.gif
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 9, 2014 Bai calule, ai revenit? Te-ai operat pe creier si faci figuri? Mintea îți fuge doar către useri limitați ca și tine, micuțule care ești tu micuț
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 9, 2014 ma pui tu sa iti dau o muie cu toate ca nu te pot incurca. In rest, esti labagiu mare, nu te pot incurca!! 1 2
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 9, 2014 Mintea îți fuge doar către useri limitați ca și tine, micuțule care ești tu micuț Bravo catarule, multumesc pentru confirmare idiotule! 1 2
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 9, 2014 Bravoooo, paranteza, vorba spusa la magari! In afara de faptul ca am vazut-o o data, nu mi-a inspirat nimic constructiv. Te felicit, nu am nimic cu ea, cu tine dar cand spui ceca DE CE? imi vine sa ma pis pe tine? Iti vine să te piși pe mine dar cu semnul întrebarii pișă-te mă pe tine și trece totul în contul meu
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 9, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 9, 2014 Iti vine să te piși pe mine dar cu semnul întrebarii pișă-te mă pe tine și trece totul în contul meu ))
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 9, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Postat Iunie 9, 2014
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 9, 2014 Iti vine să te piși pe mine dar cu semnul întrebarii pișă-te mă pe tine și trece totul în contul meu La cat de prost esti sigur nu poti sa iti ti pula, daramite sa nu .. te stropesti! Crezi ca sorina are nevoie de ajutor sau esti un soi de ... peste! Proasto, chiar nu am nimic cu ea dar tu sari de cur, coaie nu ai, de parca ai fi peste. Marsh mai puturosule! 1 2
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 9, 2014 ))razi pizda urata? iti place uro? 1 2
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 9, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Postat Iunie 9, 2014 razi pizda urata? iti place uro?
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 9, 2014 Advanced, ia citeste mataluta postare nr. 135 !
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 9, 2014 La cat de prost esti sigur nu poti sa iti ti pula, daramite sa nu .. te stropesti! Crezi ca sorina are nevoie de ajutor sau esti un soi de ... peste! Proasto, chiar nu am nimic cu ea dar tu sari de cur, coaie nu ai, de parca ai fi peste. Marsh mai puturosule!Invață să scrii,asta dacă îți dorești să purtăm o discuție de la egal la egal Vezi că orice tastatură are un singur 'i',ca să-ți apară doi de 'i' pe display/desktop,e musai să apeși de doua ori pe tasta 'i'
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 9, 2014 Invață să scrii,asta dacă îți dorești să purtăm o discuție de la egal la egal Vezi că orice tastatură are un singur 'i',ca să-ți apară doi de 'i' pe display/desktop,e musai să apeși de doua ori pe tasta 'i' Catarule ia numara -ti greselile din postare. Sincer esti de cacat, se pare ca nu ti-a reusit operatia la creierasi, pardon la cratima! 1 2
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 9, 2014 Catarule ia numara -ti greselile din postare. Sincer esti de cacat, se pare ca nu ti-a reusit operatia la creierasi, pardon la cratima!Nebun-oDrogat-o =))
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 9, 2014 Coane , sti mai multe, nu te mai baga in pana mea, pentru cine o faci? mare cacat este aici picoane! te iei de De ce? , este un cacat, mai dau exemple? Mwi este unul caruia ii place cu de toate, unul care s-a calugarit!!! Continuam?!!! Cone am citit. Sa imi bag pana daca am ceva cu matale da ma sti ca sunt mai repezit! Si totusi zic pe bune, nu cu tine am ce am acum da.... in rest zic ok 1 2
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 9, 2014 Nebun-oDrogat-o =)) Ce ai patit fa, ti-ai dat camasa de forta jos? Marsh fai idioa-o! 1 2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 9, 2014 M-am mai linistit Alexandre, credeam ca iar ti-a casunat pe mine
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 9, 2014 Ce ai patit fa, ti-ai dat camasa de forta jos? Marsh fai idioa-o!Cordăcel,schimbă-ți tastatura și discutăm cu tot dragul,indiferent că 'dialoagele' noastre sunt pro sau contra În stilul în care postezi acum,îmi insulți inteligența și jur pe cuvânt de OM,nu sunt masochist
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2014 Eu nu stiu daca cineva a observat, dar la postul cu numarul 172, alexandru a raspuns intr-un stil latrat la un post de al sau. 3
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 9, 2014 Cordăcel,schimbă-ți tastatura și discutăm cu tot dragul,indiferent că 'dialoagele' noastre sunt pro sau contra În stilul în care postezi acum,îmi insulți inteligența și jur pe cuvânt de OM,nu sunt masochist Hai bai cordacel, chiar esti penibil! Nu am cum sa iti insult inteligenta atata timp cat nu ai asa ceva! 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum