xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 30, 2014 inca nu o cunoaste si de aia..
mafci Reputație: 626 Postat Octombrie 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 2, 2014 Am fost saptamna asta la dominsoara Programare - 2 ore inainte , am mai sunat-o cu o saptamana inainte, mi-a zis ziua cand va lucra, si asa a fost Locatia - 8 , mentionez ca nu ma astept sa gasesc la locatie o curatenie ca in spitalele de peste granita, dar cearsaf curat si schimbat de preferat dupa fiecare client, precum si curat bec in baie, nu consider ca sunt niste cerinte exagerate, mai ales ca sedinta este la 250 Ron, in rest apartamentul este ok Alexandra Aspect 8.50 , tanara, si e suficient .. e ok, sani mari, cur misto, frumusica ... e o domnisoara care trebuie cel putin odata vizitata (eu personal o sa mai revin la ea) Igena - 10 - curata, nimic de reprosat Comporatament - 10 Actiunea - 10 am optat doar pentru normal, a inceput cu lins si pupat peste tot pe unde i-am sugerat, inclusiv in zonele adiacente, dupa care am trecut in pozitia misionarului si din motive tehnice nu a durat prea mult, oricum am avut in fata tot timpul o priveliste perfecta, fata frumoasa , pasarica frumoasa, tate marfa ...., Din alte motive a trebuit sa plec, asa ca nu am mai beneficiat si de a doua parte, Cotizat 250 Ron, platiti din proprie initiativa de la inceput De revenit .... da Cu respect,Mafci 5
alexandra97 Reputație: 163 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 3, 2014 Buna,cine si-a uitat ochelarii la mine sa-mi scrie un PM,abia azi am observat. 1
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 3, 2014 eu
gyorgye69 Reputație: 3996 Postat Octombrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2014 Ce marime sunt?)
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 4, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 4, 2014 marimea mea
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 4, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 4, 2014 22
alexandra97 Reputație: 163 Postat Octombrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 4, 2014 Buna , astazi ma gasiti in locatie pana la ora 20:00 , pupici ! 4
malekith Reputație: -15 Postat Octombrie 5, 2014 Telefon: 0766256789 Oras:bucuresti Telefon: 0766256789 Oras:bucuresti Postat Octombrie 5, 2014 Esti cumva dobitoaca? Raspunde!!!...!!! 6
gyorgye69 Reputație: 3996 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2014 Esti cumva dobitoaca? Raspunde!!!...!!!Pisicuts, poate ne scutesti de prezenta domnului pe acest site: dupa ce ne-a imbolnavit cu frustrarile lui, dupa ce ca aportul lui la acest forum este inexistent, foloseste si un limbaj jignitor... 1
sefulvostru Reputație: -3 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2014 Ai silicoane alxandra? 3
adimos04 Reputație: 233 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2014 Cum naiba in trei cuvinte reusesti 2 greseli??? Ai silicoane Alexandra?
malekith Reputație: -15 Postat Octombrie 5, 2014 Telefon: 0766256789 Oras:bucuresti Telefon: 0766256789 Oras:bucuresti Postat Octombrie 5, 2014 Pisicuts, poate ne scutesti de prezenta domnului pe acest site: dupa ce ne-a imbolnavit cu frustrarile lui, dupa ce ca aportul lui la acest forum este inexistent, foloseste si un limbaj jignitor...Ti am cerut tie un raspuns??d c te bagi tu in seama??ti se pare normal ca o curva sa te sune repet sa te sune duminik la ora 15 cand esti in masina cu nevasta in conditiile in care eu nu am mai sunat o de 9 zile, esti cumva pestele domnisoarei?aportul meu a fost adus timp de 4 ani de zile de cand stiu de acest site dar de pe un user diferit pe care am ales la un moment dat sa il dau uitari tocmai din cauza celor ca tine, peste afumat...nu am nimic cu fata chiar mi as fi dorit sa ajung la ea pana sa dau de ema, bruneta de la springtime de pe floreasca pe care am vizitat-o de 3 ori saptamana trecuta, dar ce a facut ea astazi din punctul meu de vedere o trece la bombe, de evitat....asa ca ramai in spatele monitorului ca e bine, crede-ma. 3
iulika2007 Reputație: 297 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2014 Daca intradevar te-a sunat ea fara motiv are de dat niste explicații... sunt sigur ca si tu animos preferi sa fi anonim
alexandra97 Reputație: 163 Postat Octombrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 6, 2014 Explicatiile sunt urmatoare,ieri am avut toata ziua telefonul inchis si am fost internata in spital,se poate demonstra cu o fisa de externare, deci nu am sunat pe nimeni,astazi lucrez pana la 21 pupici ! 3
malekith Reputație: -15 Postat Octombrie 6, 2014 Telefon: 0766256789 Oras:bucuresti Telefon: 0766256789 Oras:bucuresti Postat Octombrie 6, 2014 Mda....buna explicatie, trebuia sa fac un printscreen sa il public aici dar in agitatia de ieri ca nu stiam pe unde sa scot camasa,ce crezi te aveam in telefon exact trecuta "buna" ca si titlul topicului tau si ca sa fac un pic haz de necaz cand scot telefonul din buzunar si vede "buna 07.." zic de la cosmote iubit-o nu stii ca luna asta e factura babana de plata....astazi mi a trecut supararea dar e totusi de neignorat(vezi ca mai este un coleg mai sus) sau din partea ta de nerepetat sa dai sms sau sa suni inapoi sau daca o faci cel putin fa o in ziua respectiva ca nu e greu. 1
malekith Reputație: -15 Postat Octombrie 6, 2014 Telefon: 0766256789 Oras:bucuresti Telefon: 0766256789 Oras:bucuresti Postat Octombrie 6, 2014 Mda....buna explicatie, trebuia sa fac un printscreen sa il public aici dar in agitatia de ieri ca nu stiam pe unde sa scot camasa,ce crezi te aveam in telefon exact trecuta "buna" ca si titlul topicului tau si ca sa fac un pic haz de necaz cand scot telefonul din buzunar si vede "buna 07.." zic de la cosmote iubito nu stii ca luna asta e factura babana de plata....astazi mi a trecut supararea dar e totusi de neignorat(vezi ca mai este un coleg mai sus) sau din partea ta de nerepetat sa dai sms sau sa suni inapoi sau daca o faci cel putin fa o in ziua respectiva ca nu e greu.
alexandra97 Reputație: 163 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 7, 2014 Buna,din cauza unei probleme de sanatate ce are legatura cu obiectul muncii,adica am o rana pe colul uterin,o saptamana o sa prestez numai oral la tarifele de 100 lei o fin 200 lei o ora! 1
randunica Reputație: 6353 Postat Octombrie 7, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Octombrie 7, 2014 Buna,din cauza unei probleme de sanatate ce are legatura cu obiectul muncii,adica am o rana pe colul uterin,o saptamana o sa prestez numai oral la tarifele de 100 lei o fin 200 lei o ora!scuza-ma, nu as vrea sa par rautacioasa,dar sunt curioasa:poti face sex oral o ora intreaga?cum reusesti?care este secretul pentru asa ceva?(10 minute, hai 20 acolo..dar o ora intreaga oral?!?!)) 1
fanebabane Reputație: -446 Postat Octombrie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2014 Las-o, mami! Nu-i pentru tine. Fiecare cu talentul ei. Vrei maraton la microfon? Du-te-n... Patrascanu! 1 8
echo Reputație: 75 Postat Octombrie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2014 Mda....buna explicatie, trebuia sa fac un printscreen sa il public aici dar in agitatia de ieri ca nu stiam pe unde sa scot camasa,ce crezi te aveam in telefon exact trecuta "buna" ca si titlul topicului tau si ca sa fac un pic haz de necaz cand scot telefonul din buzunar si vede "buna 07.." zic de la cosmote iubit-o nu stii ca luna asta e factura babana de plata....astazi mi a trecut supararea dar e totusi de neignorat(vezi ca mai este un coleg mai sus) sau din partea ta de nerepetat sa dai sms sau sa suni inapoi sau daca o faci cel putin fa o in ziua respectiva ca nu e greu. Amanta se trece in agenda cu numele Low battery! 5
malekith Reputație: -15 Postat Octombrie 8, 2014 Telefon: 0766256789 Oras:bucuresti Telefon: 0766256789 Oras:bucuresti Postat Octombrie 8, 2014 Amanta se trece in agenda cu numele Low battery!😅😅😅 da buna asta!!
bikerboy777 Reputație: 259 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 8, 2014 ceva poze noi, mai pui si tu?
mihai993 Reputație: -410 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 8, 2014 ceva poze noi, mai pui si tu?ar cam fi cazu sa puna niste poze noi )) 8
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum