Sari la conținut

Buna 0766851851

Postări Recomandate

• Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

inca nu o cunoaste si de aia..

• Oras:bucuresti
Postat

Am fost saptamna asta la dominsoara

Programare - 2 ore inainte , am mai sunat-o cu o saptamana inainte, mi-a zis ziua cand va lucra, si asa a fost

Locatia        - 8 , mentionez ca nu ma astept sa gasesc la locatie o curatenie ca in spitalele de peste granita, dar cearsaf curat si schimbat de preferat dupa fiecare client, precum si curat bec in baie, nu consider ca sunt niste cerinte exagerate, mai ales ca sedinta este la 250 Ron, in rest apartamentul este ok

Alexandra    Aspect 8.50 , tanara, si e suficient ..  e ok, sani mari, cur misto, frumusica ... e o domnisoara care  trebuie cel putin odata vizitata  (eu personal o sa mai revin la ea)

Igena - 10 - curata, nimic de reprosat

Comporatament - 10 

Actiunea - 10 am optat doar pentru normal, a inceput cu lins si pupat  peste tot pe unde i-am sugerat, inclusiv in zonele adiacente, dupa care am trecut in pozitia misionarului si din motive tehnice nu a durat prea mult, oricum am avut in fata tot timpul o priveliste perfecta, fata frumoasa , pasarica frumoasa, tate marfa ...., 

Din alte motive a trebuit sa plec, asa ca nu am mai beneficiat si de a doua parte,

Cotizat 250 Ron, platiti din proprie initiativa de la inceput

De revenit .... da

Cu respect,

Mafci                   

• Like 5
Postat

eu :(

Postat

marimea mea

Postat

22 =))

• Telefon: 0766256789
Postat

Esti cumva dobitoaca? Raspunde!!!...!!!

• Minus 6
  • Oras:Bucuresti
Postat

Esti cumva dobitoaca? Raspunde!!!...!!!

Pisicuts, poate ne scutesti de prezenta domnului pe acest site: dupa ce ne-a imbolnavit cu frustrarile lui, dupa ce ca aportul lui la acest forum este inexistent, foloseste si un limbaj jignitor...

• Like 1
Postat

Cum naiba in trei cuvinte reusesti 2 greseli???

Ai silicoane Alexandra?

Postat

Pisicuts, poate ne scutesti de prezenta domnului pe acest site: dupa ce ne-a imbolnavit cu frustrarile lui, dupa ce ca aportul lui la acest forum este inexistent, foloseste si un limbaj jignitor...

Ti am cerut tie un raspuns??d c te bagi tu in seama??ti se pare normal ca o curva sa te sune repet sa te sune duminik la ora 15 cand esti in masina cu nevasta in conditiile in care eu nu am mai sunat o de 9 zile, esti cumva pestele domnisoarei?aportul meu a fost adus timp de 4 ani de zile de cand stiu de acest site dar de pe un user diferit pe care am ales la un moment dat sa il dau uitari tocmai din cauza celor ca tine, peste afumat...nu am nimic cu fata chiar mi as fi dorit sa ajung la ea pana sa dau de ema, bruneta de la springtime de pe floreasca pe care am vizitat-o de 3 ori saptamana trecuta, dar ce a facut ea astazi din punctul meu de vedere o trece la bombe, de evitat....asa ca ramai in spatele monitorului ca e bine, crede-ma.

• Minus 3
Postat

Daca intradevar te-a sunat ea fara motiv are de dat niste explicații... sunt sigur ca si tu animos preferi sa fi anonim  :laugh2

Postat

Explicatiile sunt urmatoare,ieri am avut toata ziua telefonul inchis si am fost internata in spital,se poate demonstra cu o fisa de externare, deci nu am sunat pe nimeni,astazi lucrez pana la 21 pupici !:*

• Like 3
Postat

Mda....buna explicatie, trebuia sa fac un printscreen sa il public aici dar in agitatia de ieri ca nu stiam pe unde sa scot camasa,ce crezi te aveam in telefon exact trecuta "buna" ca si titlul topicului tau si ca sa fac un pic haz de necaz cand scot telefonul din buzunar si vede "buna 07.." zic de la cosmote iubit-o nu stii ca luna asta e factura babana de plata....astazi mi a trecut supararea dar e totusi de neignorat(vezi ca mai este un coleg mai sus) sau din partea ta de nerepetat sa dai sms sau sa suni inapoi sau daca o faci cel putin fa o in ziua respectiva ca nu e greu.

• Minus 1
Postat

Mda....buna explicatie, trebuia sa fac un printscreen sa il public aici dar in agitatia de ieri ca nu stiam pe unde sa scot camasa,ce crezi te aveam in telefon exact trecuta "buna" ca si titlul topicului tau si ca sa fac un pic haz de necaz cand scot telefonul din buzunar si vede "buna 07.." zic de la cosmote iubito nu stii ca luna asta e factura babana de plata....astazi mi a trecut supararea dar e totusi de neignorat(vezi ca mai este un coleg mai sus) sau din partea ta de nerepetat sa dai sms sau sa suni inapoi sau daca o faci cel putin fa o in ziua respectiva ca nu e greu.

Postat

Buna,din cauza unei probleme de sanatate ce are legatura cu obiectul muncii,adica am o rana pe colul uterin,o saptamana o sa prestez numai oral la tarifele de 100 lei o fin 200 lei o ora!

• Like 1
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

Buna,din cauza unei probleme de sanatate ce are legatura cu obiectul muncii,adica am o rana pe colul uterin,o saptamana o sa prestez numai oral la tarifele de 100 lei o fin 200 lei o ora!

scuza-ma, nu as vrea sa par rautacioasa,dar sunt curioasa:

poti face sex oral o ora intreaga?

cum reusesti?

care este secretul pentru asa ceva?

(10 minute, hai 20 acolo..dar o ora intreaga oral?!?!))

• Like 1
Postat

Mda....buna explicatie, trebuia sa fac un printscreen sa il public aici dar in agitatia de ieri ca nu stiam pe unde sa scot camasa,ce crezi te aveam in telefon exact trecuta "buna" ca si titlul topicului tau si ca sa fac un pic haz de necaz cand scot telefonul din buzunar si vede "buna 07.." zic de la cosmote iubit-o nu stii ca luna asta e factura babana de plata....astazi mi a trecut supararea dar e totusi de neignorat(vezi ca mai este un coleg mai sus) sau din partea ta de nerepetat sa dai sms sau sa suni inapoi sau daca o faci cel putin fa o in ziua respectiva ca nu e greu.

Amanta se trece in agenda cu numele Low battery!

• Like 5
Postat

Amanta se trece in agenda cu numele Low battery!

😅😅😅 da buna asta!!

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

ceva poze noi, mai pui si tu?

ar cam fi cazu sa puna niste poze noi :))) 

• Minus 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...