marian gheorghe Reputație: 24 Postat Ianuarie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Salut ! Si totusi fata mai activeaza? Tel e mereu inchis Link spre comentariu
mihai993 Reputație: -410 Postat Ianuarie 6, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Se pare ca nu mai activeaza (nu mai are nevoie de bani pustoaica ) ) cand se vor termina o sa o vedem printre noi din nou 1 7 Link spre comentariu
bucurescu Reputație: -447 Postat Ianuarie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Putea si ea sa-si faca alte poze, nu sa le foloseasca tot pe alea postate pe forum. Era mai 'curata' treaba. Link spre comentariu
Vizitator gaby20081975 Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Salut Bucurescu faza cu alexandra din cate vad eu este urmatoarea : tipa nu statea bine cu banii si acest forum a fost o rampa de lansare ... eu personal nu o cunosc pe alexandra dar intamplator o am la prieteni pe facebook . Adela colega ei este de fapt sora ei )) aici nu as vrea sa intru in foarte multe detalii.. dupa cum ziceam s.a lansat oarecum pe plan financiar poate cand o sa se termine banii o sa o vezi din nou pe aici ca se agita sa se vada ca s.a intors inapoi ..Da prietene si facea show lesby cu sorasa? ) Link spre comentariu
ai32 Reputație: 33 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 nu e sor-sa ca se lingeau in pizda cu pofta si nici la aspect nu parea sa aibe aceeasi gena Link spre comentariu
Vizitator gaby20081975 Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 nu e sor-sa ca se lingeau in pizda cu pofta si nici la aspect nu parea sa aibe aceeasi genaExacta asta spun si eu, nu aveau cum sa fie surori. Link spre comentariu
mihai993 Reputație: -410 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Da prietene si facea show lesby cu sorasa? ) am vazut mai mult de 2 poze pe fb si la descriere sora mea Link spre comentariu
mihai993 Reputație: -410 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Plus ca are o poza cu taicasu ea si adela asta confirma o legatura intre ele si e clar ca sunt surori Link spre comentariu
yonix Reputație: 349 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 nu e sor-sa ca se lingeau in pizda cu pofta si nici la aspect nu parea sa aibe aceeasi gena Asta cu aspectul este irelevanta... Exemplu concret aici eu sunt brunet fratele meu este blond... Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Uneori si chestia asta cu fratele / sora nu e neaparat o chestie reala. Vor sa spuna ca sunt asa de bune prietene incat sunt ca niste surori. 8 8 Link spre comentariu
marian gheorghe Reputație: 24 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Salut ! mihai993, imi poti spune, te rog, adresa ei de faceook. As vrea sa o intalnesc.Tel e mereu inchis. Multumesc mult ! Link spre comentariu
only-me Reputație: 17093 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Salut ! mihai993, imi poti spune, te rog, adresa ei de faceook. As vrea sa o intalnesc.Tel e mereu inchis. Multumesc mult !Georghe,fratiwere,crezi ca vei avea succes,daca o contactezi pe f??Daca fata ar fi vrut intalniri,tinea deschis telefonul,NU?poate s-a lasat de acest sport,dar tu...nu si nu...Batman,Batman...chiar ca esti...GEORGHE!!!Dar....SUCCES-uri!! 5 Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3992 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Felicitari echipei de moderatori ca a sters linkul catre pagina de facebook: mi se pare deja ca unii colegi merg cu indiscretia (ca sa nu o numesc altfel) mult prea departe!! 6 Link spre comentariu
mihai993 Reputație: -410 Postat Ianuarie 11, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 Salut ! mihai993, imi poti spune, te rog, adresa ei de faceook. As vrea sa o intalnesc.Tel e mereu inchis. Multumesc mult ! imi pare rau gheorghe dar nu pot face publica adresa de fb a fetei fara acordul ei ... 1 7 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 11, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 imi pare rau gheorghe dar nu pot face publica adresa de fb a fetei fara acordul ei ...Mihai, ai vazut ca daca stai mult pe ganduri, fuge caprioara? Na, ca nu ai apucat sa faci sex cu Alexandra si acum iti pare rau. 3 Link spre comentariu
steev Reputație: 410 Postat Februarie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 12, 2015 Stam cautam si gasim din greseala JennaJame jasmin goagalu nu minte.....enjoy . Hai ca se fac ceva bani si la videochat. Te poopam Alexandra. Spor la treaba. 1 Link spre comentariu
mihai993 Reputație: -410 Postat Mai 3, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Mai 3, 2015 Mihai, ai vazut ca daca stai mult pe ganduri, fuge caprioara? Na, ca nu ai apucat sa faci sex cu Alexandra si acum iti pare rau. Aici aveti dreptate , am vazut-o aseara pe Alexandra intr-un club si sincer sa fiu e bomba fetita )) acum as vrea sa ma intalnesc cu ea ) Link spre comentariu
mario83 Reputație: -387 Postat Mai 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 3, 2015 Trebuia sa ii faci si tu o propunere de calitate Link spre comentariu
sokrat Reputație: 40 Postat Mai 3, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Mai 3, 2015 Unde pot sa o gasesc pe Alexandra? Multumesc Link spre comentariu
mario83 Reputație: -387 Postat Mai 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 3, 2015 La videochat. Link spre comentariu
mihai993 Reputație: -410 Postat Mai 3, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Mai 3, 2015 Trebuia sa ii faci si tu o propunere de calitate Singura propunere pentru Alexandra pe care o aveam in cap in acel moment era " hai sa te fut" 2 7 Link spre comentariu
sokrat Reputație: 40 Postat Mai 3, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Mai 3, 2015 afara de videochat unde pot sa o gasesc ? Link spre comentariu
mihai993 Reputație: -410 Postat Mai 3, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Mai 3, 2015 O gasesti in centru vechi prin cluburi ) dar slabe sanse sa porti o discutie cu ea Link spre comentariu
sokrat Reputație: 40 Postat Mai 3, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Mai 3, 2015 Macar sa facem ceva cu adela.. . si ea este cu alexandra prin cluburi? Link spre comentariu
mihai993 Reputație: -410 Postat Mai 3, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Mai 3, 2015 Macar sa facem ceva cu adela.. . si ea este cu alexandra prin cluburi? Eu am vazuto decat pe ea ... nu inteleg de ce a disparut asa brusc fara sa anunte si ea ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum