Sari la conținut

Buna 0766851851

Postări Recomandate

Vizitator gaby20081975
Reputație: 0

Salut Bucurescu faza cu alexandra din cate vad eu este urmatoarea : tipa nu statea bine cu banii si acest forum a fost o rampa de lansare ... eu personal nu o cunosc pe alexandra dar intamplator o am la prieteni pe facebook . Adela colega ei este de fapt sora ei :))) aici nu as vrea sa intru in foarte multe detalii.. dupa cum ziceam s.a lansat oarecum pe plan financiar poate cand o sa se termine banii o sa o vezi din nou pe aici ca se agita sa se vada ca s.a intors inapoi ..

Da prietene si facea show lesby cu sorasa? :))

Link spre comentariu
Vizitator gaby20081975
Reputație: 0

nu e sor-sa ca se lingeau in pizda cu pofta :D

si nici la aspect nu parea sa aibe aceeasi gena

Exacta asta spun si eu, nu aveau cum sa fie surori.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

nu e sor-sa ca se lingeau in pizda cu pofta :D

si nici la aspect nu parea sa aibe aceeasi gena

Asta cu aspectul este irelevanta... Exemplu concret aici eu sunt brunet fratele meu este blond...

Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Salut ! mihai993, imi poti spune, te rog, adresa ei de faceook. As vrea sa o intalnesc.Tel e mereu inchis. Multumesc mult !

Georghe,fratiwere,crezi ca vei avea succes,daca o contactezi pe f??

Daca fata ar fi vrut intalniri,tinea deschis telefonul,NU?poate s-a lasat de acest sport,dar tu...nu si nu...Batman,Batman...chiar ca esti...GEORGHE!!!

Dar....SUCCES-uri!!

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest

Salut ! mihai993, imi poti spune, te rog, adresa ei de faceook. As vrea sa o intalnesc.Tel e mereu inchis. Multumesc mult !

imi pare rau gheorghe dar nu pot face publica adresa de fb a fetei fara acordul ei ...
  • Like 1
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

imi pare rau gheorghe dar nu pot face publica adresa de fb a fetei fara acordul ei ...

Mihai, ai vazut ca daca stai mult pe ganduri, fuge caprioara? Na, ca nu ai apucat sa faci sex cu Alexandra si acum iti pare rau.

:)

• Like 3
Link spre comentariu

Mihai, ai vazut ca daca stai mult pe ganduri, fuge caprioara? Na, ca nu ai apucat sa faci sex cu Alexandra si acum iti pare rau.

:)

Aici aveti dreptate , am vazut-o aseara pe Alexandra intr-un club si sincer sa fiu e bomba fetita :)))  acum as vrea sa ma intalnesc cu ea :)

Link spre comentariu

Macar sa facem ceva cu adela.. :)  . si ea este cu alexandra prin cluburi? :)

Eu am vazuto decat pe ea ... nu inteleg de ce a disparut asa brusc fara sa anunte si ea ... 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...