adi_cta Reputație: 138 Postat Iunie 8, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 8, 2014 Salutare!La recomandarea unui prieten din Buc, am sunat la nr de mai jos...am vorbit cu doamna, mi-a dat adresa, a venit de cateva zile in Constanta, eu stiind zona am nimerit repede, locatia in spate la Macul Rosu...Am ajuns in locatie, proaspat renovata, apartament curat, 3 camere, baia curata, renovata si ea recent...Acum despre doamna...42 de ani, roscata, 1,65, 60 kg, pufoasa, sani nr 4...imi prezinta oferta si raman sa ma relaxez...mai are o colega, 28 de ani, 170, 55 kg...mie imi plac maturele, data viitoare incerc si colega...Mergem in camera de relax, ne dezbracam reciproc... sarutari....incepe un oral protejat, fara graba, meserias, cu lins peste tot... dupa care catargul fiind cu toate panzele sus trecem la sex normal...cateva pozitii din Kamasutra...cu contre si gemete, deloc false!! o pussy stramta, curata, ii place sa faca sex...am terminat cam in acelasi timp...dupa dusul de improspatare urmeaza repriza 2....cu aceeasi desfasurare ca si prima, si ceva prelungiri...pana la urma, arbitrul fluiera sfarsitul reprizei si al meciului... Si acum notele:locatie - 9 - mobila e mai vechebaie - 10 - curata, renovata recent, geluri, prosop curatimplicare - 9oral - 9 - nu face finalizare normala, altfel era 10normal - 9 - implicare, contre, o face si de placere...halatul - 140 ora, fara graba sau priviri la ceas, am stat ceva mai multMie mi-a placut...Am vorbit cu fetele, voi face cateva poze zilele urmatoare...Spor la ciocane! 7
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2014 la o cautare a numarului, nu exista anunt, nu exista nimic !?!?
adi_cta Reputație: 138 Postat Iunie 12, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Iunie 12, 2014 Nu au apucat sa-si puna inca, le-am spus eu de site-ul asta....va urma si anunt...si poze...
carolanski Reputație: 191 Postat Iunie 13, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 13, 2014 Salutare,am trecut eu pe la ele aseara,cam greu de gasit blocul ,dupa 20 minute de ocol am gasit locatia si ce sa vezi..........doua mature intradevar,ziceau ca locuiesc acolo de cateva zile si nu stiu exact sa explice.........ca sunt din Buc,......bla,bla,bla,una inaltuta 1,75 cred, dar avea tocuri ,28 ani zice ea,cu un fund frumos mai carnoasa dar cu sani aproape inexistenti iar cealalta 40ani,eu unu cred ca are mai mult,roscata,sani mari cu privirea cam imprastiata,are un defect la ochi si pielea cam zbarcita(fara suparare,dar asta am vazut) si mi-au prezentat oferta:100 ron,oral-normal,(cica am ajuns dupa ora 22 si asta este tariful,pana in ora 22,70 ron),oral neprotejat in functie de igiena fiecaruia si cam atateu unu nu am ramas,nu sunt pe gustul meusper ca am ajutat si eu cu ceva detalii spor 8
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 13, 2014 a intrebat cineva fetele daca de fapt sunt din ploiesti si nu din bucuresti? :350x
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Iunie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2014 pozele sunt facute de acelasi fotograf care i-a facut si Taniei, el neavand cont aici, am intermediat urcarea pozelor 3
Administrator pisicuts Reputație: 114398 Postat Iunie 14, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 14, 2014
sorinu Reputație: 3230 Postat Iunie 14, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Iunie 14, 2014 Femeia isi tine suncile..
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 14, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 14, 2014 Femeia isi tine suncile..lui obi ii place , am observat urme de floci , interesanta.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 14, 2014 Nu te ambala....erau niste ramasite de floci, de la mine 2
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 14, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 14, 2014 parca nu purtai barba atunci cind te-am cunoscut...
sorinu Reputație: 3230 Postat Iunie 14, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Iunie 14, 2014 Ah deci voi 2 v-ati cunoscut, numai cu mine nu vrea sa se vada, cred ca l-am invitat la cafea pe gabi mai des decat o invit pe tovarasa la mine, se lasa greu omul, DAR SI CAND IL PRIND ...
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 15, 2014 lui obi ii place , am observat urme de floci , interesanta. prietene, pentru tine, cu dedicatie de la mine, doamna in cauza a fost instructionata ca nu care cumva sa rada flocii pana la aparitia ta pe meleaguri mioritice! asa ca esti asteptat la picinic la padure!!! 2
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 15, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 15, 2014 dupa cum am promis intr-un alt topic , premiez extra doamnele cu par pubian .mi-am propus sa colectez in esofag o cantitate rezonabila de mohair din care sa imi pot croseta un fular la iarna. 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 15, 2014 urmatoarea recenzie va fi postata in 3 parti, fiecare la rubrica corespunzatoare si topicului aferent. voi atasa link-urile pe celelalte postari ptr a urmari cu usurinta desfasurarea cronologica si corespunzatoare a episodului. partea 1 - madalina! aseara, avand luxul timpului si a libertatii de miscare, am citit aici despre aceste 2 colege nou sosite la mare si mi-am propus sa le cunosc. de fapt, mi-am propus sa o cunosc pe tania, insa veti vedea ca socoteala de acasa, asa cum mai niciodata nu se potriveste cu cea din targ, nici aici nu asa s-a nimerit! am ajuns intr-un final in locatia fetelor, care intr-adevar este in zona macul rosu, zmeurei, unitatea graniceri. etajul este unul superior dar apartamentul este curat si aerisit. putin cam cald ptr gustul meu si i-ar cam fi util un aer conditionat, insa cu geamurile deschise a devenit destul de confortabil termic. ne-am asezat pe canapea la o tigara si taifas, iar unul din primele lucruri pe care l-am mentionat fetelor este slaba alegere in privinta locatiei datorita faptului ca de-a lungul timpululi in zona respectiva au fost cateva cuiburi care au cam lasat un gust amar clientilor doritori de placeri carnale. din pacate insa, ele nu prea au avut de ales, ajungand foarte tarziu in sezon la malul marii si fiind afectate de dificultatea gasirii unei locatii mai adecvate. am conversat pe multe tematici printre care si acest forum al nostru, asa ca in momentul in care fetele isi vor face aparitia va rog sa le tratati cu atitudinea corespunzatoare unor fete care sunt la inceputul colaborarilor pe un forum de specialitate. madalina si tania nu au in momentul de fata anunturi pe mass media locala. singurul loc unde exista informatii despre ele este strict pe nimfomane,.com. stand de vorba am realizat ca imi doresc un dubleu! asa ca mi-am indrepata gandurile spre madalina initial. eu unul am o gramada de vecine care se aliniaza tiparului pe care il genereaza madalina! vecina de alaturi, divortata, putin peste 40 de ani, iesita probabil dintr-o relatie care a cauzat oarecare traume, in lipsa acuta de pula dar foarte foarte doritoare! pai cam asa se prezinta si madalina. ea este o femeie in toate sensurile, cu plusuri, cu minusuri, nicidecum un fotomodel dar nici nu pretinde ca asta ofera. genul ei este ceea ce cauta cei cu fantezii despre gospodine, femei "normale" dar care in pat dau frau liber tuturor "franelor" pe care le-au tot pus o viata intreaga! cam asa sta treaba si cu madalina. calda, deschisa, sincera, politicoasa in conversatie, o femeie blanda fara rautatiuri si frustrari, dar care cauta si isi doreste experiente placute. contrastul cu a ei colega tania este mai mult decat evident. tania este mai rigida in aparenta, cel putin telefonic, dar si face to face in partea initiala, mai dura, mai putin degajata si mai zgarcita cu vocabularul irosit in conversatie. ca atare, m-a atras disponibilitatea madalinei si am propus fetelor urmatorul desfasurator: incalzirea cu madalina, dar la pauza, schimbarea cu tania si finalizarea partidei. m-am retras cu madalina in dormitor pe undele melodice ale unei statii de "oldies" care oferea fundalul sonor de la radio. ne-am dezechipat si am purces destul de repede la activitati. inceputurile, tatonarile, au fost putin timide, insa atunci cand am atins scoica cu par am constatat o stare avansata de umezeala!!! madalina si-a cerut scuze ptr acest lucru declarand ca uneori se excita mult atunci cand conjunctura este pe placul ei. eu am "certat-o" ca nicidecum nu trebuie vreodata sa avanseze scuze ptr o stare pe care multi dintre noi dorim sa o producem. pasarica, saraca de ea, nu stie sa minta. atunci cand ii place incepe sa devina zemoasa, iar acest lucru este atestarea excitatiei fara de dubiu. ce a urmat a fost o frumoasa nebunie care s-a intins mult mai mult decat "incalzirea" propusa. madalina este orgasmica si este o norocoasa ptr ca le poate intretine pe banda rulanta. ii place pur si simplu sexul si cred ca uita deseori ca este jobul ales de ea si nu doar un episod al placerii personale. ptr mine acest lucru da al naibii de bine! eu nu caut fete care exceleaza neaparat in frumusete, dar de la care in pat sustragi mai multa caldura de la o scandura cu gaura, ci tocmai acest gen de femeie, care confunda scopul cu senzatia si da frau liber trairilor din intimitate. acest lucru ma atrage enorm de mult pe mine. cum era prima oara cand puneam la cale un futai cu madalina devenea evident faptul ca nu puteam impinge foarte departe barierele, insa va spun eu ca madalina are multe fantezii in capusorul ei si este nerabdatoare sa le si puna in practica. eu i-am propus ca voi testa in viitor aceste limite ale ei cu cea mai mare placere. nu stiam ca voi testa chiar in acea seara una dintre ele!!! madalina: x, nu voi da nota ptr prezentarea ei fizica, dar voi preciza ca pozele ii apartin si o depicteaza destul de bine. daca sunteti in cautari de fotomodele nu ea este femeia ptr voi, dar daca insa doriti genul de femeie cu care te intersectezi pe scara blocului, conversezi un pic ca intre vecini si depistezi ca ai prins-o intr-o zi slaba, dirijezi astfel conversatia si ajungi sa te invite la ea la o cafea si taclale in taina si finalizezi printr-un futai de mare cinste, pai atunci madalina este femeia aia! oral: 9, fara impedinentul membranei de latex, ud, bine, cu daruire din partea ei, foarte atenta la toate partile adiacente, cu atingeri si saruturi in locuri mai putin frecventate. cald, moale, confortabil si placut~! este genul de oral care iti doresti sa nu se mai termine, ai cam sta o noapte intreaga cu membrul doritor de placere in gurita ei umeda si primitoare si te-ai cam incredinta cu totul! normal, 9, madalinei ii place mult infipta!!! are o pasarica primitoare care cred ca de-abia asteapta sa fie trimisa in extaz. traieste clipa si clar tragi concluzia ca realmente ii place sa se dragosteasca cu barbati care sunt poate si pe gustul ei. gfe: 10, fk, atingeri, stimulari, indemnari, tot tacamul. cum am mai spus, la asta exceleaza!!! continuarea in partea 2!!! http://nimfomane.com/forum/topic/27635-tania-si-madalina-inghetata-si-cireasa/ 7
andreyu_ct Reputație: 104 Postat Iunie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iunie 16, 2014 Am trecut in aceasta seara pe la madalina .. Este o tipa super ok .. Vorbareata deschisa .. Dupa ceva minute de taclale aveam impresia k suntem prieteni vechi .. Cat despre actiune pot spune k am fost multumit si am sa revin .. Imi fac abonament la madalina .. Mi a placut prezrnta ei maxim .. Actiune tot .. Face tot posibilul k sa te simti bine .. Initial am plecay cu gandul sa o incerc si pe colega ei dar m am oprit doar la madalina .. In weekend mi am propus sa duc la bun sfarsit ce am inceput aa fiu odihnit relaxat .. Nu stresat si nervos dupa o zi de munca .. Actiunea sa desfasurat ff bine .. Inceput cu mangaieri sarutari tot felul de pipaituri nebune dupa care am trecut la un oral inceput asa timid si transformat intr un oral f bine executat cu atentie zonelor invecinate .. Am schimbat cateva pozitii pana cand am ajuns deasupra unde am inceput sa ne contram amandoi sa ne strangem in brate .. Aici am si finalizat .. Dupa care am lenevit impreuna ceva minute bune .. Am mai stat putin la taclale am refuzat politicos dusul si am plecat .. Tipa este super ok per total ii dau 9 oral f bine executat normal f bine executat are o pasarica f buna .. Am papat ceva timp la ea .. Fetele daca o tin tot asa sigur vor ajunge in top iar madalina va ajunge sa concureze cu anona pr nr1 la mature in constanta .. 5
adi_cta Reputație: 138 Postat Iunie 17, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Iunie 17, 2014 Ma bucur c m am facut util cu prima postare si introducere pentru aceste 2 fete deosebite... 1
alsahia Reputație: 2731 Postat Iunie 18, 2014 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Iunie 18, 2014 Am trecut in aceasta seara pe la madalina .. Este o tipa super ok .. Vorbareata deschisa .. Dupa ceva minute de taclale aveam impresia k suntem prieteni vechi .. Cat despre actiune pot spune k am fost multumit si am sa revin .. Imi fac abonament la madalina .. Mi a placut prezrnta ei maxim .. Actiune tot .. Face tot posibilul k sa te simti bine .. Initial am plecay cu gandul sa o incerc si pe colega ei dar m am oprit doar la madalina .. In weekend mi am propus sa duc la bun sfarsit ce am inceput aa fiu odihnit relaxat .. Nu stresat si nervos dupa o zi de munca .. Actiunea sa desfasurat ff bine .. Inceput cu mangaieri sarutari tot felul de pipaituri nebune dupa care am trecut la un oral inceput asa timid si transformat intr un oral f bine executat cu atentie zonelor invecinate .. Am schimbat cateva pozitii pana cand am ajuns deasupra unde am inceput sa ne contram amandoi sa ne strangem in brate .. Aici am si finalizat .. Dupa care am lenevit impreuna ceva minute bune .. Am mai stat putin la taclale am refuzat politicos dusul si am plecat .. Tipa este super ok per total ii dau 9 oral f bine executat normal f bine executat are o pasarica f buna .. Am papat ceva timp la ea .. Fetele daca o tin tot asa sigur vor ajunge in top iar madalina va ajunge sa concureze cu anona pr nr1 la mature in constanta ..Anonna cred ca are 10 clase peste ea.Nu cred ca se compara cu Anonna.mai updateaza-teno ofense
alsahia Reputație: 2731 Postat Iunie 18, 2014 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Iunie 18, 2014 Salutare,am trecut eu pe la ele aseara,cam greu de gasit blocul ,dupa 20 minute de ocol am gasit locatia si ce sa vezi..........doua mature intradevar,ziceau ca locuiesc acolo de cateva zile si nu stiu exact sa explice.........ca sunt din Buc,......bla,bla,bla,una inaltuta 1,75 cred, dar avea tocuri ,28 ani zice ea,cu un fund frumos mai carnoasa dar cu sani aproape inexistenti iar cealalta 40ani,eu unu cred ca are mai mult,roscata,sani mari cu privirea cam imprastiata,are un defect la ochi si pielea cam zbarcita(fara suparare,dar asta am vazut) si mi-au prezentat oferta:100 ron,oral-normal,(cica am ajuns dupa ora 22 si asta este tariful,pana in ora 22,70 ron),oral neprotejat in functie de igiena fiecaruia si cam atateu unu nu am ramas,nu sunt pe gustul meusper ca am ajutat si eu cu ceva detalii spordaca teci peste prima impresie fetele sunt OK ca serviciidaca vrei top modele fugi in alta parte
pura Reputație: 5 Postat Iunie 19, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 19, 2014 Poze cu tania nu vedem si noi ?
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 19, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 19, 2014 bate si ti se va deschide,cere si ti se va da,cauta si vei gasi!!! Poze cu tania nu vedem si noi ?
pura Reputație: 5 Postat Iunie 21, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 21, 2014 Am gasit repede ms 1
eusiatat69 Reputație: 72 Postat Iulie 4, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 4, 2014 Va salut baieti !dupa cum imi propusesem, am ajuns aseara si la "proaspata" matura... Toti pasii au decurs absolut normal si fara nicio problema: telefon de intentie, ajuns si rezolvat problema. Dupa cum ati mai descris si voi, nu pot sa fac decat sa reconfirm. Locatie ok, fete ok, servicii ok.Nu am talent de narator, asa ca voi trece direct la concluzii ( aprecieri):locatie ok: 9-9.50 (destul de confortabil si curat)oral: bun 9-9.5normal : bun 9-9.50 (ii place, se implica, tot tacamu'...a avut si orgasm)raport pret/calitate: F BUNca pt mine,...de revenit. Pe mine m-au "fidelizat" fetele. Sunt f ok, civilizate, atitudine buna.S-aveti spor ! 6
sorinu Reputație: 3230 Postat Iulie 4, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Iulie 4, 2014 Fost si eu la doamna astazi...de fapt acum 20 min ! Aveam pofta de ceva pufos si ceva mai in... peste 35+ ani sa zicem, cautat pe forum si gasit pe doamna, de fapt o aveam in vedere de ceva timp de cand a aparut dar am tot amanat-o, sunat... locatia se stie...gasit apartamentul, doamna prima impresie booom, sanii mari am zis gata am nimerit bine. Imbracata intr-o costumatie transparenta, chiloteii la vedere bun ce sa mai ...direct in camera, eram dusat de acasa fresh nu aveam rostul sa mai pierd timp politista treb sa ajunga acasa si treb sa bag mare...doamna are ceva burtica dar sanii aia m-a facut sa uit de toate, oral neprotejat hmm bunicel cam timid dar ok sa zicem, punem prez hopa sus, se vede domne cand unei femei ii place ceea ce face...iara revin la sanii ei ca m-au exasperat bouncy bouncy sanii ei pe 'peptu' ,meu deja simteam ca termin muuuult prea repede...si sa nu ma fac de rusine dintr-o pozitia am pus si un normal, umeri craci si da i pana am umplut prezervativul... Note: Locatie : asa din fuga un 9 ( nu am vizitat baia doar camera care era ok )Igiena doamna : 9 ( pasa nu era ras fresh avea ceva marar pe acolo dar nu m-a deranjat absolut deloc chiar mi-a placut, cum am zis aveam chef de o matura )Sex oral : 9 .. cam timid ..atentie insa la oo umed rau aici i-a crescut nota.. nu face CIMSex normal : 8 .. merge, se implica, am terminat amandoi in acelasi timp ..wtfAmenda : 100 ron ... pret e 70 fin parca dar... dar !De revenit ? Bai cand ai chef de o matura si de cineva care se implica da...se merita. Episodul Nr 2 Tania pe pagina ei -----> 6
eusiatat69 Reputație: 72 Postat Iulie 4, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 4, 2014 Fost si eu la doamna astazi...de fapt acum 20 min ! Aveam pofta de ceva pufos si ceva mai in... peste 35+ ani sa zicem, cautat pe forum si gasit pe doamna, de fapt o aveam in vedere de ceva timp de cand a aparut dar am tot amanat-o, sunat... locatia se stie...gasit apartamentul, doamna prima impresie booom, sanii mari am zis gata am nimerit bine. Imbracata intr-o costumatie transparenta, chiloteii la vedere bun ce sa mai ...direct in camera, eram dusat de acasa fresh nu aveam rostul sa mai pierd timp politista treb sa ajunga acasa si treb sa bag mare...doamna are ceva burtica dar sanii aia m-a facut sa uit de toate, oral neprotejat hmm bunicel cam timid dar ok sa zicem, punem prez hopa sus, se vede domne cand unei femei ii place ceea ce face...iara revin la sanii ei ca m-au exasperat bouncy bouncy sanii ei pe 'peptu' ,meu deja simteam ca termin muuuult prea repede...si sa nu ma fac de rusine dintr-o pozitia am pus si un normal, umeri craci si da i pana am umplut prezervativul... Note: Locatie : asa din fuga un 9 ( nu am vizitat baia doar camera care era ok )Igiena doamna : 9 ( pasa nu era ras fresh avea ceva marar pe acolo dar nu m-a deranjat absolut deloc chiar mi-a placut, cum am zis aveam chef de o matura )Sex oral : 9 .. cam timid ..atentie insa la oo umed rau aici i-a crescut nota.. nu face CIMSex normal : 8 .. merge, se implica, am terminat amandoi in acelasi timp ..wtfAmenda : 100 ron ... pret e 70 fin parca dar... dar !De revenit ? Bai cand ai chef de o matura si de cineva care se implica da...se merita. Episodul Nr 2 Tania pe pagina ei ----->Sorinu fratioare,...ti-ai facut cam facut viata ! am sa incerc si eu "dubla", ca la "single" deja sunt "campion"... sper sa ma tina puterile ! Toate cele bune!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum