justice! Reputație: 1 Postat Iunie 10, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 10, 2014 Ati fost vreunul pe la ele? Cum vi se par? Ma refer la traseistele alea care se intind de la linia de tramvai de la Maria Rosetti pana la intersectia cu Schitu Darvari sau cu strada Franzelari.
piticu Reputație: -419 Postat Iunie 10, 2014 Oras:București Oras:București Postat Iunie 10, 2014 Poate încercai această întrebare la "orientare/consiliere"?
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2014 Si poate incercai alt titlu.... Spuneti curve si apoi tot voi sunteti aia care se vaita ca am avut comportament de curve. Cine sa va mai inteleaga? 1
mandinga Reputație: 106 Postat Iunie 10, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 10, 2014 e una pe acolo , bruneta parca , subtirica asa si parca mai scunda ( daca nu e pe tocuri ) si fata oarecum mai rotunda asa care face un oral de zici ca nu a mai vazut pula de o gramada de vreme. e si nebuna ea asa o leaca si parese ca-i place. tin minte ca in timp ce ma sugea in masina eu o fingeruiam in toate gaurile si ea tipa baga mai adanc, mai adanc!mai era pe acolo o blonda mai corpolenta un pic asa , nu aia imensa rau de tot , care atunci cand te sugea zici ca savura o inghetata. si s-a chinuit rau de tot fata pana i s-a topit in gura ... ca sa zic asa
justice! Reputație: 1 Postat Iunie 14, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iunie 14, 2014 Alte recenzii?
ambidextru Reputație: 908 Postat Iunie 14, 2014 Oras:Bu Oras:Bu Postat Iunie 14, 2014 Alte recenzii? da
trialex Reputație: -4 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2015 am fost de 2 ori pe Maria rosetti , prima oara la o fata destul de tinerica pe la 22 de ani blonduta si grasuta pentru suma de 40 de lei am primit si oral si normal toate protejate , nahh calitate de 40 de lei si a 2 a oara am prins o bruneta slabuta fata rotunda cred ca un pic de etnie iar pt un oral si normal dat mai in fuga in masina am dat 60 de ron , ca si calitate nota 8 o sugea de parca numai vazuse am fost de fiecare data dupa ora 1:30
sangre Reputație: -988 Postat Iunie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Iunie 24, 2015 O sa devina strada rosie noaptea, bag pula intr-o noapte eram cu un prieten, am vazut de-a lungul strazii 16 curve , cate 2, cate 3, cate 4, 1, 2 si tot asa. Mai la capat sunt si 2 nebune mai scumpe 80 oral in masina si 250 la hotel ora. Una din ele e https://nimfomane.com/forum/topic/3941-denisa-blonda-22-complex-blocuri-noi-d-na-ghica-tei-0733654245/. Am fost la toate in ultima luna , bune , cam piperate la scor si 50 muia in curti si 100 pizda in scari de bloc. e senzatie. Vara eu fut 90% in strada , sunt voyeur nocturn.
laury Reputație: 24072 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iunie 24, 2015 Alte recenzii? Asteptam recenziile tale. Din 2013 nu ai nici o recenzie. Cum asa?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum