Sari la conținut

IN-13 IUNIE E ZIUA MEA

Postări Recomandate

• Telefon: Stefania
  • Oras:in cer
Postat

@Prafule, BANu trage la tine:)) 13, cu ghinion!

ma alearga banii  :laugh2  :burglar:  :burglar:  :burglar:  :burglar:  :burglar:  :mafia:rockettes-1

• Oras:Oz
Postat

Eu nu am conturi ca tine multiple...TU AI CONT MOV SI CONT GALBEN.. pe mine cand ma baneaza fac alt cont ..sunt transparenta fraiere..nu ma ascund..de asta  am fani multi pe forum. :laugh2  . PISICUTS de ce am primit ban poti sa ma luminezi? Pentru ca am glumit cu fata aia in PM? sau ai vrut sa-mi faci un cadou de ziua mea..????  am sa continui sa-mi fac cont  ALL LIFE :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 .I AM BACK

am sa cumpar bilet la tren sa vin pina in Rai, in control, sa vedem daca ai haine albe

Postat

Nu ma-nnebuni...

individu asta a fost pe banii mei la curvele din fata de la ISE bucuresti, alea care iti dau fluturasi cu reclame faine si poza in imaculat si om cu nevastă, l-am intretinut pe muist vreo 3 luni

Postat

sunt doar o fata care vreau sa-mi gasesc poate ,un futalau aici.. :laugh2  :kiss3

poftim futălău

http://4.bp.blogspot.com/-KFDtbE5gbFw/U5qjCLEucfI/AAAAAAAAHtk/B17WlgZkA1E/s1600/duke_nukem_forever_poster_by_saiyuki204-d3ew15u.jpg

Postat

Nici nu trebuia sa banuiesc ca faci parte din zodia nebunilor.

Dar stai un pic, eu stiam ca voi gemenii fugiti de zilele proprii de nastere!!! :laugh2

am inceput sa cred in numerologie, prima mea iubita, adica cea mai frumoasa femeie de pe pamant, e geamana, nascuta fix pe 7 (numar divin) nu pe 13, eu in luna a 7-a, numar divin, si nenorocita s-a facut contabila si eu inginer, asta dupa ce ne-am iubit mult, si...Dumnezeu a vazut si ne-a bătut, ce mai, ne-a pulverizat aproape, dar nu mai avem ce face, diploma e diplomă, nu ne putem șterge cu ele la cur, contabilele rămân contabile, inginerii ingineri!

Postat

individu asta a fost pe banii mei la curvele din fata de la ISE bucuresti, alea care iti dau fluturasi cu reclame faine si poza in imaculat si om cu nevastă, l-am intretinut pe muist vreo 3 luni

esti debil?

Postat

post-123207-0-54923900-1402650087_thumb.jpg

La multi ani pufarina,sa fi iubita si sanatate multa!!!

post-123207-0-30210000-1402650213_thumb.jpg-- multumesc de urari prietenilor mei va-am pupicit :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3

• Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

urata esti fmm de curva penala !!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

urata esti fmm de curva penala !!

E un compliment daca vine din partea ta :bow . Zicea o prietena ca esti un baiat tare dragutz... cum de ai asa caracter de caca? :onloo  :onloo  :onloo  :350x

Postat

ma pis pe tine, de ziua ta

bulangiu rujat

• Like 1
  • Minus 2
Postat

bulangiu rujat

Sa -i dau muie la curva de mata care  te-a  cacat pe pamant :rockettes-1

Postat

Sa -i dau muie la curva de mata care  te-a  cacat pe pamant :rockettes-1

daca nu erai agramat, o luam ca pe o insulta =)) tinand cont ca nu stii sa scrii si oricum nu intelegi ce vreau eu sa spun, o sa-ti raspund totusi..

sa-i dai muie curvei aleia din pozele alea, uratei aleia :(

• Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

bulangiu rujat

big like xoxo    :inlovee

Postat

ma cac pe tine de ziua ta , vorba lui xoxo :) :iagree

Esti bulan Trancekyra, pe noi nu ne inviti sa ne cacam si noi pe ea de ziua ei   :rax2

• Like 1
Postat

post-123207-0-26475500-1402662008_thumb.jpg-- ofer URO GRATUIT RETARDATILOR..NU SE PERCEPE TAXA :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:lul
  • Oras:lul
Postat

http://1.1.1.3/bmi/nimfomane.com/forum/public/style_images/tctc91_luminous/attachicon.gifIMG_5847.JPG-- ofer URO GRATUIT RETARDATILOR..NU SE PERCEPE TAXA :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Are kojok pe ea :pope

Postat

La multi ani FAAAA...  :bkke

:laugh2  :2808.gif  :2808.gif  :2808.gif  :2808.gif  :2808.gif  :2808.gif

Postat

post-123207-0-73721000-1402662538_thumb.jpg--am si eu KOJOK :laugh2  :laugh2  post-123207-0-63386500-1402662623_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...