no_body Reputație: 6681 Postat Iunie 25, 2015 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Iunie 25, 2015 Sigur ca da,uite acumDe banii aia iti dau voie sa dormi o noapte întreaga pe preșul de la ușă Link spre comentariu
thumbzilla Reputație: 820 Postat Iunie 25, 2015 Oras:European Union Oras:European Union Partajează Postat Iunie 25, 2015 Sigur ca da,uite acumDe banii aia iti dau voie sa dormi o noapte întreaga pe preșul de la ușăScuze ca intreb, dar ce pres ai la usa? Nu de alta...dar cu 1000 de lei poti dormi o noapte si la Hilton 1 Link spre comentariu
andrei" Reputație: 180 Postat Iunie 25, 2015 Oras:banca Oras:banca Partajează Postat Iunie 25, 2015 Scuze ca intreb, dar ce pres ai la usa? Nu de alta...dar cu 1000 de lei poti dormi o noapte si la Hilton Si-ti mai ramane si de o cola... Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 25, 2015 Randunico.... o noapte intreaga - 1000 RON, te tenteaza? Dacă aveai 1000 ron, tu te însurai, bă! 1 1 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Iunie 25, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iunie 25, 2015 Ha haaaaaaaa 1 Link spre comentariu
KissYourChocolateAbs Reputație: -67 Postat Iunie 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 25, 2015 Helo, cand este concursul de dat limbi ? vreau sa ma inscriu, dupa cum am mai spus. Link spre comentariu
andrei" Reputație: 180 Postat Iunie 25, 2015 Oras:banca Oras:banca Partajează Postat Iunie 25, 2015 Helo, cand este concursul de dat limbi ? vreau sa ma inscriu, dupa cum am mai spus. un ton mai sus Link spre comentariu
webelash Reputație: 142 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 20, 2015 http://38.media.tumblr.com/87eaac061f41c338f0c43b883f786262/tumblr_nkiahx31rf1u9yvd9o1_400.gif Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Altceva mai știi? Link spre comentariu
mod_gl Reputație: 19 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:Galati, Bucuresti Oras:Galati, Bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Pe cand un nou concurs, Randu ? :) quote name="randunica" post="390656" timestamp="1402859196"]Actualizare concurs cunnilingus Dragii mei, va multumesc pentru interesul acordat concursului de cunnilingus.Pentru ca au fost foarte multe cereri, am luat in considerare propunerea voastra de a incepe competitia mai devreme .Va atasez si o poza cu "pofticioasa" mea! http://2.bp.blogspot.com/-FlMNM1NtXJY/U52GUwDztkI/AAAAAAAAAGY/C9unRNaiGxE/s1600/Irina.jpgConcursul poate incepe de luni 16 iunie dupa orele 18 00.Ma adresez numai barbatilor cu o igiena impecabila!!Locatia pentru concurs va fi in apartamentul prietenelor mele Inna si Andreea, situat foarte aproape de Rondul Alba Iulia. In momentul in care veti face inscrierea (programarea propriuzisa) va voi explica si unde trebuie sa ajungeti.Programarea se face telefonic (postez maine dimineata numarul de telefon valabil pentru inscriere) in ziua respectica, cu minim 30 de minute in prealabil.Cadoul pentru participarea la concurs este 100 ron, iar examenul dureaza aproximativ 30 de minute.Va rog sa nu ma mai plictisiti cu conversatii pe messenger, nu am nici timp nici chef sa va raspund intrebarilor. De aceea am si scris aici toate detaliile. (nu suport intrebarile alea gen "iti dai drumul?" . De asta e concurs, sa depinda de tine. Este un concurs in care eu ma voi bucura de limbutele vostre!Daca veti fi castigatori va alegeti cu cine doriti sa va consumati energia pozitiva acumulata. Programul pentru concurs este dupa pranz pana noaptea tarziu (sunati si vedem ce stare am, lucrez doar daca am chef si dispozitie).Imi rezerv dreptul de a refuza indivizii care nu imi sunt pe plac, din orice punct de vedere decid eu, telefonic sau direct la fata locului.Au intervenit si cateva modificari in ceea ce priveste concursul- prin urmare ii vom da startul incepand de luni 16 iunie (in loc de 1 iulie) si se va incheia pe 7 iulie. O alta modificare este urmatoarea-nu va exista doar un singur castigator, ci 3. Trei dintre voi se vor bucura de premiul ales de voi.Sper ca nu am omis nimic. Adaug maine si numarul de telefon pentru inscriere.Multi pupici dulci!! Link spre comentariu
excalibur- Reputație: 540 Postat Aprilie 7, 2018 Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Vreau piersicute zemoase ! Pe cand un nou concurs, Randu ? :) quote name="randunica" post="390656" timestamp="1402859196"]Actualizare concurs cunnilingus Dragii mei, va multumesc pentru interesul acordat concursului de cunnilingus.Pentru ca au fost foarte multe cereri, am luat in considerare propunerea voastra de a incepe competitia mai devreme .Va atasez si o poza cu "pofticioasa" mea!http://2.bp.blogspot.com/-FlMNM1NtXJY/U52GUwDztkI/AAAAAAAAAGY/C9unRNaiGxE/s1600/Irina.jpgConcursul poate incepe de luni 16 iunie dupa orele 18 00.Ma adresez numai barbatilor cu o igiena impecabila!!Locatia pentru concurs va fi in apartamentul prietenelor mele Inna si Andreea, situat foarte aproape de Rondul Alba Iulia. In momentul in care veti face inscrierea (programarea propriuzisa) va voi explica si unde trebuie sa ajungeti.Programarea se face telefonic (postez maine dimineata numarul de telefon valabil pentru inscriere) in ziua respectica, cu minim 30 de minute in prealabil.Cadoul pentru participarea la concurs este 100 ron, iar examenul dureaza aproximativ 30 de minute.Va rog sa nu ma mai plictisiti cu conversatii pe messenger, nu am nici timp nici chef sa va raspund intrebarilor. De aceea am si scris aici toate detaliile. (nu suport intrebarile alea gen "iti dai drumul?" . De asta e concurs, sa depinda de tine. Este un concurs in care eu ma voi bucura de limbutele vostre!Daca veti fi castigatori va alegeti cu cine doriti sa va consumati energia pozitiva acumulata. Programul pentru concurs este dupa pranz pana noaptea tarziu (sunati si vedem ce stare am, lucrez doar daca am chef si dispozitie).Imi rezerv dreptul de a refuza indivizii care nu imi sunt pe plac, din orice punct de vedere decid eu, telefonic sau direct la fata locului.Au intervenit si cateva modificari in ceea ce priveste concursul- prin urmare ii vom da startul incepand de luni 16 iunie (in loc de 1 iulie) si se va incheia pe 7 iulie. O alta modificare este urmatoarea-nu va exista doar un singur castigator, ci 3. Trei dintre voi se vor bucura de premiul ales de voi.Sper ca nu am omis nimic. Adaug maine si numarul de telefon pentru inscriere.Multi pupici dulci!! V-am facut legatura. Vezi Cristi ce nu fac eu pentru un coleg !!!PS: Crisi sa ne zici si noua ce gust are piersicuta, nu pula dinainte. 1 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Se poate insista si pe zona anala? Cunnilingus fara anilingus este ca friptura fara condimente... Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2018 Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Se poate insista si pe zona anala? Cunnilingus fara anilingus este ca friptura fara condimente... Doar pentru unii, nu generaliza. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2018 Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Cine a câștigat? :))) Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Se poate insista si pe zona anala? Cunnilingus fara anilingus este ca friptura fara condimente... Cam ce gust au acele condimente? 2 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Cine a câștigat? :)))Cristiano_29Detasat! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2018 Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Cam ce gust au acele condimente?Condimente cu gust dă cur :))) 1 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Cam ce gust au acele condimente?http://www.teoskitchen.ro/wp-content/uploads/2014/07/ingrediente-mix-condimente-cajun.jpg Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Condimente cu gust dă cur :)))Aha,un fel de Nutella 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Cristiano_29Detasat!Bre, io am totuși o dilemă:cine e campionul! Piersicuță zemoasă ăsta, sau Parnassus? 1 2 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Bre, io am totuși o dilemă:cine e campionul! Piersicuță zemoasă ăsta, sau Parnassus?Parnaussus e mai mult un limbist virtual 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Parnaussus e mai mult un limbist virtualN-aș fi convins că numai! Se zvonește prin târg că, ce face el cu limba nu face nici elicopteru'. 1 2 Link spre comentariu
cerrone Reputație: -1104 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2018 N-aș fi convins că numai! Se zvonește prin târg că, ce face el cu limba nu face nici elicopteru'.Se zvoneste in capul tau mocirlos ! Ba, ce prost esti sa faci un fel de asociere cu elicopterul. Tu zici ca esti smekerit, da' , in realitate, esti un mare prostovan :rax2 Sugi :laugh2 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Se zvoneste in capul tau mocirlos ! Ba, ce prost esti sa faci un fel de asociere cu elicopterul. Tu zici ca esti smekerit, da' , in realitate, esti un mare prostovan :rax2 Sugi :laugh2Ești bine? 1 2 Link spre comentariu
excalibur- Reputație: 540 Postat Aprilie 7, 2018 Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Cristiano_29Detasat!E campion la dat limbi dupa ce isi baga futacii pula in piersicute. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum