Sari la conținut

CM Brasil 2014

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

2-0 columbia -dahomey. oare de ce nu trage arbitrul nici o linie cind bat columbienii lovituri libere?

ce faci motane? ai ajuns in zona mea? :no2

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

suarez, el pistolero , i-a executat pe britanici. 2-1. fenomenal. cind te gindesti ca acum citiva ani juca la fc groningen. 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Brazilia tot va ajunge cumva pana in sferturi sau semifinale. Dar doar atat.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Mai fratilor, explicati-mi si mie un lucru: vaz ca tot mai multi fotbalisti au o gheata de o culoare si cealalta de alta culoare ... Care e bre explicatia?  Oare vor sa confirme asertiunea potrivit careia fotbalistii sunt atat de narozi ca isi iau ghete de culori diferite ca sa stie care-i stangu' si care-I dreptu'?

• Oras:Bucuresti
Postat

Sa-mi bag pula in el de mondial!!!  E plin de blaturi!!! Spania e campioana si aici! Mafia pariurilor e la putere

Sper sa castige Argentina. Cu toate ca va fi greu, Brazilia prea e impinsa de la spate de FIFA pizdii

Postat

Pana acum Germania, Franta si Olanda arata cel mai bine. Argentina s-a chinuit cu adversari de calibru gen Bosnia si Iran, daca dau de nemti mi-e ca iar le dau cu terenul in cap.Spania trebuie sa schimbe mult, ca nu mai merge cu Taka-Paka. Sau nu cu jucatorii astia.Noroc ca au destule variante de inlocuire: Isco,Jese,Deulofeu(daca o sa confirme) De Gea, etc

Postat

Una din dorintele mele ar fi ca Mexicul sa castige, in premiera, titlul mondial!

Pana acum chiar mi-a placut cum au jucat, dar e greu chiar si in optimi cu Olanda sau Chile

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

ce frumoasa Italia de atunci...sper sa ii elimine azi pe baietii din Uruguay  :atm

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

REGULI DE CUPLU PE DURATA CAMPIONATULUI MONDIAL :

1. În perioada 12 iunie – 13 iulie, televizorul este al meu. Tot timpul!

2. Trecerea prin fata televizorului este STRICT INTERZISA !

3. Reluările golurilor sunt foarte importante. Nu contează daca le-am văzut deja, vreau să le văd din nou!

4. Frigiderul trebuie să fie plin cu bere 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

5. Dragostea si afectiunea trebuie să astepte până la pauză sau până la finalul meciurilor.

6. Orice eveniment care ar putea apărea în timpul Mondialului trebuie discutat inainte.

7. Nu vei întreba niciodată care este regula ofsaidului!

8. Când te strig, să fii pregătită! Înseamnă că trebuie să iei de băut, să faci mâncare si să verifici bateriile de la telecomandă .

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

eu zic ca o sa fie finala Argentina - Brazilia - cu rezultat pauza-final 1-2.

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Pe principiul hai Europa...:)))

post-3169-0-09080500-1404849846_thumb.jpeg

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:world
  • Oras:world
Postat

nemtii au facut macel!brazilienii parca sunt anesteziati!

Postat

Cu o ora inainte de meci am adormit si m-am trezit dupa o ora jumate.Grav e ca m-am trezit intr-un univers paralel.5-0?????????????????????????????????????????????????????SANT SHOCAT

Mereu am zis sa nu mai iau Xanaxul cu tzuica ,asa au zis si aia de la 9 care ma trateaza!!!! 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...