Sari la conținut

CINE SUNT TROLLII SI TROllitele forumului

Postări Recomandate

• Oras:lul
Postat

http://1.1.1.3/bmi/nimfomane.com/forum/public/style_images/tctc91_luminous/attachicon.gifIMG_5969.JPG asta e pentru xoxo sa ma cac pe el

In poza asta a tras o besina proasta si a inceput sa i puta pe la nas. :))

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Eu cred ca ar fi mult mai usor sa intrebam cine mai contribuie cu informatii pe site-ul asta?

Comedie trista cred ca nici nu mai tine minte de cand a dat la buci, dar imi scoate ochii ca nu am recenzii...

Nu ai recenzii ca esti nasoala. Trista. Horror.

Fa-ti meseria asta mai frumoasa, daca tot ai ales sa practici prostitutia. Daca nu, mergi si angajeaza-te undeva ! Dar stai asa, afirmai pe aici,pe undeva, ca nu ai facultate! Atunci de ce pula mea imi spuneai printr-un PM ca ai de 2 ori mai multa scoala decat mine? Chiar crezi ca am 6 clase? Mai tii minte cand ai spus-o pe asta sau erai prea beata? Ori ai vrut sa te dai mare? Hoo, frana,  esti deja mare de tot.

Fut, fato, fut dar te asigur ca nu merg la nasoale si matoale ca tine. Ma respect.

Aduc informatie, chiar si prin trolling. Te-am pus multora pe tava asa cum esti tu. Beata, nebuna, beata, trista, beata, furioasa, beata. Nu ma face sa te citez pe aici ca e de rau pentru tine. Mai stii cand te pisai pe noi, pe forum, blestemai pe Pisicuts ? Ai plecat sa-ti faci un rost in viata cu nu stiu ce free blog. Ai luat-o in mana si te-ai intors aici dupa maxim 7 zile. De ce?  Foamea e mai puternica decat mandria? Sau ti-a batut proprietarul la usa sa-i platesti chiria? Mai taci, in plm, ca esti beata! De dimineata pana seara! :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1
  • Telefon: Stefania
  • Oras:in cer
  • Telefon: Stefania
  • Oras:in cer
Postat

comedie trista?  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2   important ca eu zambesc... :laugh2  de restu nu-mi pasa :laugh2

• Oras:Oz
  • Oras:Oz
Postat

Postat Astazi, 01:52

Vendeta, on 13 Jun 2014 - 14:52, said:snapback.png

Da tu cine esti AVORTONULE ca sa  dai aprobare la cineva? spematozoid ce traiesti in prezervativ.. la gunoi cu tine :iagree

specisist-nazist, troglodit, român, oficial fiul lui Avraaam, cu nume german, comportament de țigan din mahalaua bucureștiului, ipocrit, psihopat

ia să vedem cum ți-ai câștigat existenta, prin `muncă grea`, adică, ai luat ani de zile banii de pe niște ștoarfe debile mintal (fără labii plus alte handicapuri), ca sa fuți ștoarfe tinere cu labii, pe urmă, te-ai luat de popi pe motiv că-ți fac concurență și l-ai declarat mort pe "inginer", ca să pavezi drumul spre iad pentru The Architect (Diavolul)

mai 20 de ani și-ți dau nuke în creștetul capului ție și seminței tale, după care, concediu o mie de ani, alături de tatăl minciunii, dupa o mie de ani, vă chem la raport, dupa fapte, că după vorbe ați fost mincinoși (și după fapte ați trișat dar ne socotim noi atunci, la bani mărunți)

Postat

Postat Astazi, 01:52

Vendeta, on 13 Jun 2014 - 14:52, said:http://1.1.1.5/bmi/nimfomane.com/forum/public/style_images/tctc91_luminous/snapback.png

specisist-nazist, troglodit, român, oficial fiul lui Avraaam, cu nume german, comportament de țigan din mahalaua bucureștiului, ipocrit, psihopat

ia să vedem cum ți-ai câștigat existenta, prin `muncă grea`, adică, ai luat ani de zile banii de pe niște ștoarfe debile mintal (fără labii plus alte handicapuri), ca sa fuți ștoarfe tinere cu labii, pe urmă, te-ai luat de popi pe motiv că-ți fac concurență și l-ai declarat mort pe "inginer", ca să pavezi drumul spre iad pentru The Architect (Diavolul)

mai 20 de ani și-ți dau nuke în creștetul capului ție și seminței tale, după care, concediu o mie de ani, alături de tatăl minciunii, dupa o mie de ani, vă chem la raport, dupa fapte, că după vorbe ați fost mincinoși (și după fapte ați trișat dar ne socotim noi atunci, la bani mărunți)

Whatever , ia de aici un ignore :)

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 trollu mic si mama lui ... sunt relaxati :laugh2   :girly  :girly  ce parere aveti de trolli :thinking

Ma, cu riscu' de a ma repeta, io raman la parerea pe care am mai zis-o: ca pozele alea, in special cele cu copii, nu prea au ce cauta pe forumul asta. Indiferent de unde provin - familie, prieteni sau pur si simplu "capturate" de undeva.

Dar de aia, esti major si vaccinat, tu stii mai bine cat de suparat esti si unde-i limita pana la care merita sa mergi.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 trollu mic si mama lui ... sunt relaxati :laugh2   :girly  :girly  ce parere aveti de trolli :thinking

Tu esti troala, femininul de la trol

troálă s.f. (reg.) persoană grosolană, zăpăcită, țicnită. 

• Oras:B
Postat

Picoane , iti place? basinosule! Mah mai ca scriu acum totul despre nesimtirea ta. Parnaiasule, esti din alta poveste manca-neai curu de labagiu ce esti! stapaanul inlelor , le-ai facut de ras. Marsh bre lw cotet!

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ce ai ba, mirosi-mi-ai basinile? Iar ai uitat sa-ti iei pastilele, saracule cu creierii capului! :laugh2

• Oras:Dudesti
  • Oras:Dudesti
Postat

Picoane , iti place? basinosule! Mah mai ca scriu acum totul despre nesimtirea ta. Parnaiasule, esti din alta poveste manca-neai curu de labagiu ce esti! stapaanul inlelor , le-ai facut de ras. Marsh bre lw cotet!

alupigus =))

Postat

alupitegus, ca e un domn :laugh2

Postat

alupitegus, ca e un domn :laugh2

Barbugiule, esti de cacat! Picoane, promit ca ceea cesti si o sa arati bosorog neteminat! Marsh baai ordinarule, te-ai trezit ein betie mos ordinar si gunoi?
  • Like 2
  • Minus 2
Postat

Picoane, stiu ca tragi de ce se mai poate. Frate, esti de cacat, fratia inelelor (pulii), te-a renegat, pt caracterul tau mizerabiil si infect! Esti de cacat nemernicule! promit ca te dau in fapt neterminatule. Pacat de varsta pe care o ai si o arati parnaiasle!

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Advanced, tu tastezi sau bati tastatura aia?

Asta sigur ii euflo, inconfundabil...  :laugh2

• Like 1
Postat

te cauti, sunt eu, nu m-am ascuns niciodata cum face bosorogul picon. Nu am timp acum dar istoria lui pulifrici, pardon , picon, merita scrisa. Titlu..... Istoria javrei!!!

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Ce ai ba, mirosi-mi-ai basinile? Iar ai uitat sa-ti iei pastilele, saracule cu creierii capului! :laugh2

Asta esti TU saracie! Bosorog basinos neterminat! Te stie toata lumea nea fasole! Pacat de mancare cacaciosule! Cum strici tu totul! Din ce poveste esti tu neterminqtule?

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Plantatie
Postat

advancedestifrustratrauamicemaiiaopauzaincearcasamaidormiunpicsimailasacocainaaiadeoparte

• Like 1
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Ma, cu riscu' de a ma repeta, io raman la parerea pe care am mai zis-o: ca pozele alea, in special cele cu copii, nu prea au ce cauta pe forumul asta. Indiferent de unde provin - familie, prieteni sau pur si simplu "capturate" de undeva.

Dar de aia, esti major si vaccinat, tu stii mai bine cat de suparat esti si unde-i limita pana la care merita sa mergi.

ma disperi tu theacat eu nu pot sa pricep,de ce te deranjeaza pe tine ca pun poze  pe forum ..cu mine si copii mei..mai dute-n slobozu meu si lasa-ma in pace...cu siguranta nu le-am pus pentru tine sloguitule :256  pozele sunt pentru Ventrino sa vada ce porandei frumosi am :ellao  :ellao VENTRINO TE IUBESC SOARELE MEU :inlovee  :* ..

Postat

maximusterminatussefaniaoficialussuntetipilafcutotiiatiajunssafacetiforumulderas.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.