Sari la conținut

CINE SUNT TROLLII SI TROllitele forumului

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

Tu esti troala, femininul de la trol

troálă s.f. (reg.) persoană grosolană, zăpăcită, țicnită. 

Si tu ce sloboz vrei ma pula bleaga..?. ei bine...eu sunt ce are forumul mai rau..si care e problema ta? vrei sa te spurc si pe tine? lasati-ma in pace.. si ignorati postarile mele ..mergeti in spumeeeeeeeeee :256

• Oras:B
Postat

advancedestifrustratrauamicemaiiaopauzaincearcasamaidormiunpicsimailasacocainaaiadeoparte

Da iobagule, ai gresit adesa. Sa te futa, pardon, sa il futi pe Picon. Iar ai baut cot la cot cu el. Alcoolicilor!Picon este sef recunoscut!

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Plantatie
Postat

bai dezavansatule :))) vezi ca eu nu ma joc la cuvintele de obicei si nu stau sa o ard aiurea cu pularai de 2 lei ca tine :)))

Care va dati mari si tari in fata monitorului si cand e vorba de ceva actiune nu va vede omu la fata. Ti-am citit trei postari legate de picon, si nu esti in stare decat sa jignesti prin injuraturi.

Asta da dovada de cat IQ ai prin creierii capului.

Postat

Baaaaaaaaaaaaa vreti scandal??? :256  :256  :256  Va place scandalu si circul ieftin? :256

Fanico/ule, ce pana mea, picon e baza , seamana cu nea Mircea mincami-ar! cu tot cu cratima
  • Like 2
  • Minus 2
Postat

bai dezavansatule :))) vezi ca eu nu ma joc la cuvintele de obicei si nu stau sa o ard aiurea cu pularai de 2 lei ca tine :)))

Care va dati mari si tari in fata monitorului si cand e vorba de ceva actiune nu va vede omu la fata. Ti-am citit trei postari legate de picon, si nu esti in stare decat sa jignesti prin injuraturi.

Asta da dovada de cat IQ ai prin creierii capului.

Nume predestinat. Il pupi in cur pe picon? Marsh Bai neam .. predestinat!
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

Fanico/ule, ce pana mea, picon e baza , seamana cu nea Mircea mincami-ar! cu tot cu cratima

Picion vrei scandal ???? :256  :256  :256  :256  spune ma de vrei scandal...  :256   :gifs_ojos  :gifs_ojos  I LOVE SCANDAL SI CIRCUL  :gifs_ojos

Postat

Picion vrei scandal ???? :256  :256  :256  :256  spune ma de vrei scandal...  :256   :gifs_ojos  :gifs_ojos  I LOVE SCANDAL SI CIRCUL  :gifs_ojos

Ai dreptate fanico, am gresit! Picion se cheama!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Bai nu trebuie sa stie tot forumul ca eu cu picon suntem un cuplu. dar acum ti-am zis-o na. il pup, ne mai si futem, asa e cu love-ul :)

Cat despre tine si relatia ta cu noi... daca vrei un threesome, te asteptam oricand :) Numa' ca o sa fi pasiv.

Postat

Bai nu trebuie sa stie tot forumul ca eu cu picon suntem un cuplu. dar acum ti-am zis-o na. il pup, ne mai si futem, asa e cu love-ul :)

Cat despre tine si relatia ta cu noi... daca vrei un threesome, te asteptam oricand :) Numa' ca o sa fi pasiv.

Sa va futeti cu drag! Nu va blamam, sunteti ... mustaciosi!
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

BAAAAAAAAAAAAAA pune-ti care vrea scandal? PICIOANEEEEEEEEE unde esti raspunde la telefon..date-n spume :256

Fanico, Picon vrea scandal! Este adevarat, este din alta poveste dar crede-l (mancami-ar cratima)!
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

Sa va futeti cu drag! Nu va blamam, sunteti ... mustaciosi!

baaaaaaaaaaaaaaaaa sunteti gay :slap2  gretos...atunci eu ma retrag :girly

• Oras:Dudesti
  • Oras:Dudesti
Postat

Fanico, Picon vrea scandal! Este adevarat, este din alta poveste dar crede-l (mancami-ar cratima)!

manca-mi-ar ,manca-mi-ai cratimile =))

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

ma disperi tu theacat eu nu pot sa pricep,de ce te deranjeaza pe tine ca pun poze  pe forum ..cu mine si copii mei..mai dute-n slobozu meu si lasa-ma in pace...cu siguranta nu le-am pus pentru tine sloguitule :256  pozele sunt pentru Ventrino sa vada ce porandei frumosi am :ellao  :ellao VENTRINO TE IUBESC SOARELE MEU :inlovee  :* ..

De ce esti tu suparat pe pisic? (nu, nu pe mine; pe al mare, jupanu')

Nu vezi ca-ti poarta recunostinta pentru efortul depus? Uite, s-a razgandit bag seama si nu te-a mai resetat, te-a lasat sa te-ngalbenesti...

Baga trafic in continuare! ;)

Postat

De ce esti tu suparat pe pisic? (nu, nu pe mine; pe al mare, jupanu')

Nu vezi ca-ti poarta recunostinta pentru efortul depus? Uite, s-a razgandit bag seama si nu te-a mai resetat, te-a lasat sa te-ngalbenesti...

Baga trafic in continuare! ;)

cred ca voi imbatrani cu userul asta.. :laugh2  nu cred ca ma va reseta..sa saturat si el ........,PISOIU de mine :rockettes-1  vreti scandal baaaaaaaaaaaaa?? :angry  ca va bat de va suna apa in cap :256  :256  :256

Postat

picoane, vad ca te doare in ce nu ai ce spune! Boso , tine minte, intotdeauna in mine vei avea un oponent. nu ca ar fi nevoie! dar in ce te priveste imi face plaere. Tataie, retine, din ce se intampla aici, nu sunt sigurul care a vazut ca esti de cacat! Am avut nesansa sa te vad face to face si m-am convins! Alcoolic incurabil, bosorog libidinos, etc. Cocosel tomnatic, te rog sa iti vezi lungul ... basinilor!

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Aloooooooooo ... ce-i aici bre?  Bar de negri?  Dezavansatule, ce ai frate?  Iar ai luat Xanax cu Patriot?  Du-te ba si te culca la loc, nebunul forumului, sau ia-te de mana cu fata aia ... stii tu care sa va plangeti pe umar.  Da' aveti grija sa nu faceti rheumatism sau igrasie. :laugh2

Postat

Aloooooooooo ... ce-i aici bre?  Bar de negri?  Dezavansatule, ce ai frate?  Iar ai luat Xanax cu Patriot?  Du-te ba si te culca la loc, nebunul forumului, sau ia-te de mana cu fata aia ... stii tu care sa va plangeti pe umar.  Da' aveti grija sa nu faceti rheumatism sau igrasie. :laugh2

Asta este singura ta aparare terminatule! Sugi pula sau ce faci gunoiule?

• Like 1
  • Minus 2
Postat

vad ca sti toate denumirile la bauturi ieftine. Pula bleaga, asta bei? imi este mila de tine aurolacule!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Hai pa, ca n-am timp de pierdut cu toti nebunii.

Postat

baaaaaaaaaaaaaaa vreti scandal de la inceputul saptamanii??? :256  :256  :256  :256  :256  :256  :256

• Oras:tagadau
  • Oras:tagadau
Postat

Hai pa, ca n-am timp de pierdut cu toti nebunii.

Te cred!petreci prea mult timp cu tine si iti e suficient!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...