Administrator pisicuts Reputație: 114467 Postat Iunie 17, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 17, 2014 Mai trebuie ca Randunica sa-i plesneasca pe toti userii obraznici de pe topic incepand cu ghost,obiectiv si terminand cu v-ships. 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 17, 2014 Pana la urma cearta vad ca devine constructiva. apar si detalii tehnice care sint interesante pentru cei ca mine care habar nu au despre masaje. Pisicuts.... ar fi interesant sa vedem cum ii plesneste peste diferite parti anatomice. Lui Obiectiv sigur i-ar place ceva de genul asta.
ghostcurvar Reputație: 1875 Postat Iunie 17, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 17, 2014 bai omule, tu ori citesti printre randuri ori chiar se confirmafaptul ca nu te duce capul deloc, jur!ce treaba are masajul erotic cu placerea mea a a oferi extrasedinte exclusiv cunni?ce treaba are baia in cada cu masajul erotic?ce treaba are laba cu masajul tantric?ce treaba are g pointul cu cei care nu-l agreaza, din moment ce se adreseaza celor care il doresc cu precadere?bai omule, o iei rau de tot pe aratura!tu nu ai cu cine te certa?pai zi, ca ne certam!si iti dau si argumente fiecarei afirmatii facute, doar ca sa iti demonstrez ca se justifica.pai ori citesti in pula lu xoxo tot ce scriu si interpretezi calumea,ORI nu te mai baga in seama ca idiotul!hai sa-ti explic pas cu pas: masajul erotic nu contine baie in cada cu spume- ci doar dus!ca poate nu am chef sa-ti miros transpiratia acumulata in 40 de minute de mers prin caldura de afara! masajul erotic e masaj erotic, masajul tantric e tantric, nu le amesteca!daca erau doctor si vedeai o radiografie pulmonara, tu citeai din ea doar coaste frate, fara sa vezi esentialul!masajul tantric poate dura intre 90 de minute (in cazul celor incepatori) pana la 3-5 ore in cazul celor care stiu cu ce se mananca!G pointul este un detaliu extrem de important, cine il tolereaza il accepta, cine nu, il refuza. Daca stii cum sa iti folosesti mainile e cea mai tare chestie din tot masajul si crede-ma NU A EXISTAT NICI UN OM DE CAND FAC EU MASAJ CARE SA NU SE BUCURE DE EL, inclusiv cei care il respingeau din start. G point nu inseamna sa te bagi cu totul in curul unui barbat, ci sa atingi in momentul de maxima intensitate. combinat cu masarea prostatei (zona dintre testicule si anus) se opreste ejacularea si se poate obtine masajul prin implozie, care este cu muuuult mai intens decat orice orgasm obtinut prin laba sau prin sex. Nu stiu unde ati facut voi vreodata masaj tantric, dar clar eu sunt una dintre cele care l-au reinventat. SI nu sunt modesta pentru ca eu chiar fac arta din acest masaj, e ceva ce stiu sigur ca fac bine, bine de tot. Nu te mai contrazice omule cu mine aiurea, ca nu vad rostul de nici o culoare. ce treaba are ce ofer eu cu aberatiile pe care le spui tu?!ce treaba are pestii cu delfinii si cu agarici si cu masaje si ce se ofera in Constanta sau nu?eu iti expun ce ofer eu, nu ce ofera altii. eu vand servicii de orice fel am eu chef, crede-ma, daca tu nu le tolerezi nu inseamna ca altii nu le adora! sunt fel de fel de oameni, sunt fel de fel de dorinte. Ti-am mai zis, nici eu nu inteleg de ce e unul dispus sa-mi ofere sute de lei sa fac pipi sau caca pe el, dar crede-ma, sunt unii care se roaga insistenta sa faci asta si nu sunt nici pe departe redusi mintal sau instabili psihic. Nici eu nu pot sa inteleg de ce tre sa futi in oras, cand poti sa futi acasa si de ce sa platesti pentru sex cand poti sa cuceresti o femeie si sa o futi de placere, nu pe bani. Asa cum nici tu nu intelegi cum pot unii sa plateasca doar ca sa dea limbi sau ca sa le masezi prostata. Dar repet, e dreptul fiecaruia sa faca ce vrea cu banii lui, cu timpul lui, in intimitatea lui! nu am avut niciodata in viata mea un orgasm vaginal, nu stiu ce-i ala!ce vrei sa-ti spun?!mie imi place clitoridian pentru ca e foarte intens si pentru ca eu doar asa reusesc sa am orgasm. stii cati barbati exista care isi dau drumul numai prin sex oral si niciodata prin sex normal?sau invers, numai prin sex normal si niciodata prin oral?nu poti sai pui pe toti in aceeasi oala doar pentru ca tie ti se pare ceva ciudat. fiecare om are limitele lui, gandirile, ratiunile proprii. "chiar asa, 40 de minute erotico-eroic incluzand cada de inceput si dush de final inclus ? wtf, what kind of fast oiled wanking is this? ...parca aveai tantricul de la o ora jumatate in sus, nuu?... ce se pot face in 40 de minute erotico-eroic, doua bai ? :350x"Tu din textul meu de sus ai inteles o pula belita...beleste ochii si nu te mai certa aiurea cu mine ca devii penibil!acolo sunt doua servicii diferite. masaj erotic-desfasurat scris ce contine si masaj tantric desfasurat scris ce contine...vai de capul meu :slap2nici nu mai am chef sa-ti raspund! Hai sa iti dau gratis un sfat : INVATA cand sa vorbesti si mai ales ce vorbesti ( si tastezi ) incearca sa mai citesti ce ai scris si poate poate iti mai revii . DACA TU CA FEMEIE nu stii sau nu ai avut orgasm vaginal nu ai cum sa ne dai noua lectii despre nimic ce inseamna sex sau vrajelile ce le arunci tu . Pai tu vrei sa produci placere altora cand tu insuti nu ai avut parte de adevarata placere ? Nu te mai umfla in pene ca a inceput sa miroasa . Cat despre ori batai de orice genul daca aduce placere de ce nu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 17, 2014 Ce tare a fost asta Poi, cate fete au orgasm cand se penetreaza cu tine mai Ghost ? Si poate ma luminezi si pe mine care e diferenta intre orgasmul vaginal si cel clitoridian din punct de vedere al placerii.
ghostcurvar Reputație: 1875 Postat Iunie 17, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 17, 2014 Ce tare a fost asta Poi, cate fete au orgasm cand se penetreaza cu tine mai Ghost ? Si poate ma luminezi si pe mine care e diferenta intre orgasmul vaginal si cel clitoridian din punct de vedere al placerii. Ca si o piti care incearca sa ne invete despre ce si cum ar trebui sa stie . Eu am ceva pregatire efectiva in domeniu . Si cand faceam eu masaj ( de orice natura ) ea inca se juca prin nisip . Nu ca nu ar face-o si acuma . Pentru tine primele 5 meditatii gratis gabi )
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 17, 2014 La ce ? Sa invat eu sa fac masaj, sau sa ma masezi tu pe mine ?
ghostcurvar Reputație: 1875 Postat Iunie 17, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 17, 2014 Nu e problema gasim noi o varianta
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 17, 2014 sa vezi ce ne acuza lumea de lucruri pidosnice
ghostcurvar Reputație: 1875 Postat Iunie 17, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 17, 2014 sa vezi ce ne acuza lumea de lucruri pidosnice Mai bine sa ne acuze dacat sa fie .
randunica Reputație: 6353 Postat Iunie 17, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iunie 17, 2014 eu am incheiat subiectul aici!Am inteles ce era de inteles.nu voi veni niciodata in Constanta sa lucrez.inchide topicul motane!!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 17, 2014 Nu te lua dupa ea Pisicuts. Este emotionata. Pana la urma va lucra in Constanta cu mult succes!
talibanu Reputație: 9702 Postat Iunie 17, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iunie 17, 2014 In sfarshit ceva concluzii constructive )
JackBlack Reputație: 1026 Postat Iunie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 17, 2014 GhostCurvar, oi fi practicat tu masajul, foarte frumos pentru tine, dar nu cred ca te-a preocupat in activitatea ta cum sa exciti un barbat, sa gasesti punctul g (la barbati) sau cum sa masezi prostata Serios acum, masajul medical sau de intretinere sau de relaxare este una si acest asa numit masaj erotic este alta, este vorba de erotism, senzualitate, unirea simturilor partenerilor, implica rabdare, empatie, consum de energie din partea partenerei, energie sexuala ca sa zic asa Dar din pacate se pare ca suntem foarte reticenti si nu foarte deschisi la experiente noi. Asta este.
ghostcurvar Reputație: 1875 Postat Iunie 17, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 17, 2014 GhostCurvar, oi fi practicat tu masajul, foarte frumos pentru tine, dar nu cred ca te-a preocupat in activitatea ta cum sa exciti un barbat, sa gasesti punctul g (la barbati) sau cum sa masezi prostata Serios acum, masajul medical sau de intretinere sau de relaxare este una si acest asa numit masaj erotic este alta, este vorba de erotism, senzualitate, unirea simturilor partenerilor, implica rabdare, empatie, consum de energie din partea partenerei, energie sexuala ca sa zic asa Dar din pacate se pare ca suntem foarte reticenti si nu foarte deschisi la experiente noi. Asta este. De ce vorbesti fara sa stii ? Macar ma cunosti personal sa vorbesti despre experienta mea sexuala ? Pai am tocit cluburi de bdsm cand aici si cuvantul era tabu . Nu cred ca este ceva ce nu am facut incercat sexual ( exceptand barbati caci ce am futut shemeale erau mai bune decat multe femei pe aici ) limitele mele privind sexul sunt inexistente . Nu am cautat punctul g la barbati cu toate ca am facut masaj la un nr foarte mare de barbati ( ca si femei ) dar am fost profi de fiecare data si rar de tot cand masam , o femeie, aveam erectie pentru masajul este una fututu alta ca il folosesti ca si parte integrata a actului sexual in sine este alta discutie si multe din fufele care se lauda ca fac si dreg fac doar o frectie ( la picior de lemn). 1
JackBlack Reputație: 1026 Postat Iunie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 17, 2014 Eu te inteleg si tot respectul pentru tine daca este asa cum spui. Sper ca nu te-am jignit totusi. Oricum cred ca ceea ce practici tu reprezinta alta nisa decat ce se vb aici.Aici ai zis foarte bine: "De ce vorbesti fara sa stii ? Macar ma cunosti personal sa vorbesti despre experienta mea sexuala ?" Intr-adevar sa nu vorbim despre experienta sexuala a unor persoane fara sa le cunoastem Si aici ai dreptate: "multe din fufele care se lauda ca fac si dreg fac doar o frectie ( la picior de lemn)", din cauza asta este asa prost vazut masajul erotic, pentru ca nu prea se mai practica cum trebuie, nu se poate sa iti placa sarmalele daca nu ai mancat niciodata sarmale 1
ghostcurvar Reputație: 1875 Postat Iunie 17, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 17, 2014 Eu te inteleg si tot respectul pentru tine daca este asa cum spui. Sper ca nu te-am jignit totusi. Oricum cred ca ceea ce practici tu reprezinta alta nisa decat ce se vb aici.Aici ai zis foarte bine: "De ce vorbesti fara sa stii ? Macar ma cunosti personal sa vorbesti despre experienta mea sexuala ?" Intr-adevar sa nu vorbim despre experienta sexuala a unor persoane fara sa le cunoastem Si aici ai dreptate: "multe din fufele care se lauda ca fac si dreg fac doar o frectie ( la picior de lemn)", din cauza asta este asa prost vazut masajul erotic, pentru ca nu prea se mai practica cum trebuie, nu se poate sa iti placa sarmalele daca nu ai mancat niciodata sarmale Inchiez off topicu pana nu ma zgareie mata . In unele situatii ( asta pentru sefa de personal sa nu ii zic matroana randunica) am provocat doar din masaj sau atingeri orgasm unei femei . Dar cum am spus cine nu isi cunoaste corpul si mai ales ce ii aduce placere nu poate provoca sau aduce adevarata placere la randul ei . Nu ma supar niciodata si mai ales la o conversatie . Fiecare idee este constructiva .
v-ships Reputație: 24 Postat Iunie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iunie 17, 2014 bai omule, tu ori citesti printre randuri ori chiar se confirmafaptul ca nu te duce capul deloc, jur!ce treaba are masajul erotic cu placerea mea a a oferi extrasedinte exclusiv cunni?ce treaba are baia in cada cu masajul erotic?ce treaba are laba cu masajul tantric?ce treaba are g pointul cu cei care nu-l agreaza, din moment ce se adreseaza celor care il doresc cu precadere?bai omule, o iei rau de tot pe aratura!tu nu ai cu cine te certa?pai zi, ca ne certam!si iti dau si argumente fiecarei afirmatii facute, doar ca sa iti demonstrez ca se justifica.pai ori citesti in pula lu xoxo tot ce scriu si interpretezi calumea,ORI nu te mai baga in seama ca idiotul!hai sa-ti explic pas cu pas: masajul erotic nu contine baie in cada cu spume- ci doar dus!ca poate nu am chef sa-ti miros transpiratia acumulata in 40 de minute de mers prin caldura de afara! masajul erotic e masaj erotic, masajul tantric e tantric, nu le amesteca!daca erau doctor si vedeai o radiografie pulmonara, tu citeai din ea doar coaste frate, fara sa vezi esentialul!masajul tantric poate dura intre 90 de minute (in cazul celor incepatori) pana la 3-5 ore in cazul celor care stiu cu ce se mananca!G pointul este un detaliu extrem de important, cine il tolereaza il accepta, cine nu, il refuza. Daca stii cum sa iti folosesti mainile e cea mai tare chestie din tot masajul si crede-ma NU A EXISTAT NICI UN OM DE CAND FAC EU MASAJ CARE SA NU SE BUCURE DE EL, inclusiv cei care il respingeau din start. G point nu inseamna sa te bagi cu totul in curul unui barbat, ci sa atingi in momentul de maxima intensitate. combinat cu masarea prostatei (zona dintre testicule si anus) se opreste ejacularea si se poate obtine masajul prin implozie, care este cu muuuult mai intens decat orice orgasm obtinut prin laba sau prin sex. Nu stiu unde ati facut voi vreodata masaj tantric, dar clar eu sunt una dintre cele care l-au reinventat. SI nu sunt modesta pentru ca eu chiar fac arta din acest masaj, e ceva ce stiu sigur ca fac bine, bine de tot. Nu te mai contrazice omule cu mine aiurea, ca nu vad rostul de nici o culoare. ce treaba are ce ofer eu cu aberatiile pe care le spui tu?!ce treaba are pestii cu delfinii si cu agarici si cu masaje si ce se ofera in Constanta sau nu?eu iti expun ce ofer eu, nu ce ofera altii. eu vand servicii de orice fel am eu chef, crede-ma, daca tu nu le tolerezi nu inseamna ca altii nu le adora! sunt fel de fel de oameni, sunt fel de fel de dorinte. Ti-am mai zis, nici eu nu inteleg de ce e unul dispus sa-mi ofere sute de lei sa fac pipi sau caca pe el, dar crede-ma, sunt unii care se roaga insistenta sa faci asta si nu sunt nici pe departe redusi mintal sau instabili psihic. Nici eu nu pot sa inteleg de ce tre sa futi in oras, cand poti sa futi acasa si de ce sa platesti pentru sex cand poti sa cuceresti o femeie si sa o futi de placere, nu pe bani. Asa cum nici tu nu intelegi cum pot unii sa plateasca doar ca sa dea limbi sau ca sa le masezi prostata. Dar repet, e dreptul fiecaruia sa faca ce vrea cu banii lui, cu timpul lui, in intimitatea lui! nu am avut niciodata in viata mea un orgasm vaginal, nu stiu ce-i ala!ce vrei sa-ti spun?!mie imi place clitoridian pentru ca e foarte intens si pentru ca eu doar asa reusesc sa am orgasm. stii cati barbati exista care isi dau drumul numai prin sex oral si niciodata prin sex normal?sau invers, numai prin sex normal si niciodata prin oral?nu poti sai pui pe toti in aceeasi oala doar pentru ca tie ti se pare ceva ciudat. fiecare om are limitele lui, gandirile, ratiunile proprii. "chiar asa, 40 de minute erotico-eroic incluzand cada de inceput si dush de final inclus ? wtf, what kind of fast oiled wanking is this? ...parca aveai tantricul de la o ora jumatate in sus, nuu?... ce se pot face in 40 de minute erotico-eroic, doua bai ? :350x"Tu din textul meu de sus ai inteles o pula belita...beleste ochii si nu te mai certa aiurea cu mine ca devii penibil!acolo sunt doua servicii diferite. masaj erotic-desfasurat scris ce contine si masaj tantric desfasurat scris ce contine...vai de capul meu :slap2nici nu mai am chef sa-ti raspund!................................ Q.e.d. Chiar daca am folosit un limbaj colorat, nu te-am jignit in vreun fel, a fost doar o metoda de a te testa mental, and u fail..asa ca ar fi cam riscant sa ma las pe mainile tale doua ore jumatate de tantric intensiv, emotional esti foarte instabila, cand de la o clipa la alta dai din ras in plans, terminand in spume la gura/taste. As fi putut sa-ti dau peste nas, cioc, plisc o replica destul de contondenta, dar n-am s-o fac... din pacate nu ai reusit sa ma enervezi, ci doar sa ma intristezi. Olivoar.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 17, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 17, 2014 masajul prostatei poate fi sublim , daca e facut de degetel indeminatic.mai ales in combinatie cu sex oral . braziliencele si asiaticele sint cele mai pricepute, am avut placerea sa fiu rasfatat cu asemenea tratament, puteti ride cit vreti dar e bine rau.sint senzatii greu de descris, orgasm cerebral ,intens, cutremurator si tridimensional. dar ... daca ai oroare sa tie se umble la ochiul maro, asa cum aveam si eu pina am incercat nu recomand nimanui. imi pare rau ca nu am disciplina de a aprofunda secrtetele tantrice, sint prea superficial pentru asta dar ,sincer, e o experienta unica. aveam in ultima perioada o doamna priceputa care isi facea mila de prostata mea ,la haga , o romanca mai matura si foarte rezervata , din pacate s-a retras in romania si nu i-am mai dat de urma. ei bine acesta doamna ma innebunea cu oralul , nu intelegeam ce imi face pina cind am prins-o cu condomul pe deget jucindu-se discret cu gaura mea maro.mai recent , am reusit un orgasm frumos cu veverita meme , asta vara , a fost putin crispata la inceput dar a reusit sa ma dovedeasca cu puntul g deosebit de profesional. 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 17, 2014 GhostCurvar, oi fi practicat tu masajul, foarte frumos pentru tine, dar nu cred ca te-a preocupat in activitatea ta cum sa exciti un barbat, sa gasesti punctul g (la barbati) sau cum sa masezi prostata Serios acum, masajul medical sau de intretinere sau de relaxare este una si acest asa numit masaj erotic este alta, este vorba de erotism, senzualitate, unirea simturilor partenerilor, implica rabdare, empatie, consum de energie din partea partenerei, energie sexuala ca sa zic asa Dar din pacate se pare ca suntem foarte reticenti si nu foarte deschisi la experiente noi. Asta este. Ahahahahaha, deci nu ai incredere in calitatile lui Ghost .
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 17, 2014 ................................ Q.e.d. Chiar daca am folosit un limbaj colorat, nu te-am jignit in vreun fel, a fost doar o metoda de a te testa mental, and u fail..asa ca ar fi cam riscant sa ma las pe mainile tale doua ore jumatate de tantric intensiv, emotional esti foarte instabila, cand de la o clipa la alta dai din ras in plans, terminand in spume la gura/taste. As fi putut sa-ti dau peste nas, cioc, plisc o replica destul de contondenta, dar n-am s-o fac... din pacate nu ai reusit sa ma enervezi, ci doar sa ma intristezi. Olivoar. Navroame....treaba ta. Dar ai sa ramai doar cu mine si ai sa ma pui sa-ti caut prostata si eu nu ma pricep deloc. 1
v-ships Reputație: 24 Postat Iunie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iunie 17, 2014 Bre nea Gabi,te-ai infipt si matale mai rau ca fetele - derect la oferta de o muie de ieuroi...da de concursul de limbi la 100 ron ce zici?...ce naiba, te pui in mintea copiilor, chiar vrei sa te zgarme la ochiu maro pe o mie de euro???...cu o mie de euro, zgandarim un salon intreg, o noapte intreaga, pe toateee si pe toate partileee. Cu o mie de euro te duci un weekend prin Europa si putem zgandari vreo doua trei ori chiar moca daca nu aratam ca Chucky. Ma gandesc sa fac si io un concurs de supt pula, si pentru ca suntem niste adevarati domni, tot noi vom plati daca fetele ne vor cere. Un bulion juma de ora de supt pula, cronometrat pe ceas. Daca fetele gasesc agarici limbisti printre ai nostri vajnici futarici, de ce n-am gasi si noi printre ale lor suflatoare-n clarinet pasionale ? 2 3
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 17, 2014 Navroame tata, pai eu nu sint specialist nici macar in limba aia moarta ( stii matale care e ) , d-apoi in alte limbi mai deosebite. Ce dreaq sa fac eu la concursul ala ? Tocmai de aceea te-am refuzat , pentru ca pe mine ma pasioneaza sex-ul cu fetele si nu laba.... nici macar cea virtuala Pe de alta parte, ai si tu dreptate ca la banii aia zburatacim un salon intreg.... " dar alea n-are pene " P.S. Merge ideea pentru concurs. Si premiul care sa fie ?
gangstarr Reputație: 1629 Postat Iunie 18, 2014 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Postat Iunie 18, 2014 OkAm inteles ideea.Probabil ca in Constanta serviciile de masaj fara contact sexual inclus nu sunt cautate.Va multumesc tuturor pentru amabilitatea de a ne raspunde si pentru sinceritatea voastra! Va pupam dulce dulce!Se poate inchide topicul, au fost trase conlcuziile!Eu te doresc!
ghostcurvar Reputație: 1875 Postat Iunie 18, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 18, 2014 masajul prostatei poate fi sublim , daca e facut de degetel indeminatic.mai ales in combinatie cu sex oral . braziliencele si asiaticele sint cele mai pricepute, am avut placerea sa fiu rasfatat cu asemenea tratament, puteti ride cit vreti dar e bine rau.sint senzatii greu de descris, orgasm cerebral ,intens, cutremurator si tridimensional. dar ... daca ai oroare sa tie se umble la ochiul maro, asa cum aveam si eu pina am incercat nu recomand nimanui. imi pare rau ca nu am disciplina de a aprofunda secrtetele tantrice, sint prea superficial pentru asta dar ,sincer, e o experienta unica. aveam in ultima perioada o doamna priceputa care isi facea mila de prostata mea ,la haga , o romanca mai matura si foarte rezervata , din pacate s-a retras in romania si nu i-am mai dat de urma. ei bine acesta doamna ma innebunea cu oralul , nu intelegeam ce imi face pina cind am prins-o cu condomul pe deget jucindu-se discret cu gaura mea maro.mai recent , am reusit un orgasm frumos cu veverita meme , asta vara , a fost putin crispata la inceput dar a reusit sa ma dovedeasca cu puntul g deosebit de profesional. Talentata veverita ... prima oara cand i-am zis sa o faca zici ca era la scoala . Dar dupa placerea se citea in ochii ei . Rar asa dorinta pentru futut ca la fatuca aia . Am pierdut mult( toti ) ca nu mai activeaza. 1
Administrator pisicuts Reputație: 114467 Postat Iunie 18, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 18, 2014 Nu te lua dupa ea Pisicuts. Este emotionata. Pana la urma va lucra in Constanta cu mult succes! :laugh2Randunica si pana la urma cand ajungi in constanta? 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum