Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Iunie 17, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 17, 2014 Un individ a fost surprins de camerele video din scara unui bloc din sectorul 2 al Capitalei în momentul în care a agresat o tânără.Probabil a stat cu ochii pe intrarea în bloc şi a văzut-o pe fata care ajunsese acasă. Deşi a alergat ca să găsească uşa încă deschisă, nu a reuşit, aşa că a apelat la ajutorul tinerei, pentru un anumit pretext. Imaginile îl arată pe acesta cum se întoarce şi o atinge pe femeie, moment în care aceasta reacţionează şi începe să îl lovească cu picioarele.Din fericire, fata din imagini a reuşit să îl intimideze şi să dea afară pe agresor, care începe să se masturbeze în faţa uşii. Poate că individul a mai făcut şi alte victime, care poate nu au avut aceeaşi prezenţă de spirit ca şi tânăra din imaginile de mai jos. http://www.libertatea.ro/detalii/articol/un-individ-periculos-agreseaza-femei-in-scara-blocului-496330.html Filmuletul de la stire e PRICELESS cand il loveste cu pumnii si da cu piciorul in el :ras :ras 3
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 17, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Iunie 17, 2014 Bine ca nu am fost eu ca ma dadea in judecata pentru vatamare corporala... 2
analtaker Reputație: 147 Postat Iunie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 17, 2014 O fi ramas omu fara material de laba.....si a zis sa-si incerce norocu.....Una peste alta..asta sigur are mari probleme la cap....
barbeq Reputație: 75 Postat Iunie 17, 2014 Oras:Londra Oras:Londra Postat Iunie 17, 2014 Una peste alta..asta sigur are mari probleme la cap....O avea, dar de data asta problemele au ajutat-o. Paradoxal.
dominoplayer Reputație: 193 Postat Iunie 17, 2014 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Iunie 17, 2014 daca-i dadea 100 de lei poate-i facea un blow job in loc sa-l cafteasca
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 17, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Iunie 17, 2014 Deci aia are probleme? Banuiesc ca in vanatorile tale... nu ai dat de nebune din astea, nu? (Nu m-am putut abtine... )
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 17, 2014 Nu ma mira In urma cu 2-3 saptamani, exact inainte sa plec la Galati, in drum spre solar, la doar 2-3 blocuri distanta de blocul meu, intre tufisurile ce erau de-o parte si de alta a unei alei, era un tip, bine imbracat, curat, frezat care se labarea....initial am crezut ca mi se pare insa m-am uitat din nou si nu mi se parea. Omul se labarea ziua in amiaza mare, pe ditamai bulevardul
jan01 Reputație: 105 Postat Iunie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 17, 2014 Saracu a scapat de la spitalul 9 sau de acasa
the godfather Reputație: -1028 Postat Iunie 17, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iunie 17, 2014 Ati belit pula, a ajuns Fredo in Bucuresti...))) 4 1
Pussyz0r Reputație: 31 Postat Iunie 17, 2014 Oras:Pussy Town Oras:Pussy Town Postat Iunie 17, 2014 Dupa ce ii da drumul la usa nu cumva vorbeste cu el !? Si ii cam place la duduie!? Daca e curva inseamna ca se cunosteau Dar cum ala nu avea bani tipa a decis sa-l ia in suturi
s0rin1978 Reputație: 473 Postat Iunie 17, 2014 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Iunie 17, 2014 Ati belit pula, a ajuns Fredo in Bucuresti... )))buna asta ..))
the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 17, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 17, 2014 la țară știu că românu se cacă pe pragul dușmanului (ca pisoiu), țiganu îți lasă o pisică moartă la poartă dar la oraș lumea e mai evoluată, clar! tehnologia determină omul să fie exhibiționist
krokoroot Reputație: 144 Postat Iunie 17, 2014 Oras:desert Oras:desert Postat Iunie 17, 2014 Tanara e draguta, insa idul ala nu are scuza: la puscarie sau la balamuc la Marcuta!
Hamerhead Reputație: 248 Postat Iunie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 17, 2014 Dupa ce ii da drumul la usa nu cumva vorbeste cu el !? Si ii cam place la duduie!? Daca e curva inseamna ca se cunosteau Dar cum ala nu avea bani tipa a decis sa-l ia in suturi Esti un retardat.Bai muistule, daca era ma-ta sau nevasta-ta sau fica-ta, ai fi mancat acelasi cacat. Cum pula lu' Batman sa faci glume cu asa ceva? Ala e bolnav si trebuie dus sa munceasca la mina pana ii trece "energia"
Pussyz0r Reputație: 31 Postat Iunie 17, 2014 Oras:Pussy Town Oras:Pussy Town Postat Iunie 17, 2014 Arata-mi raportul medical ca e bolnav Nu vezi ce usor a scapat de el? Fii serios, tipa nu era in niciun pericol. 1
Hamerhead Reputație: 248 Postat Iunie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 17, 2014 Asta e mai prost ca Trace Kira. Mars in pula lu' Spiderman.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 17, 2014 Nu ma mira In urma cu 2-3 saptamani, exact inainte sa plec la Galati, in drum spre solar, la doar 2-3 blocuri distanta de blocul meu, intre tufisurile ce erau de-o parte si de alta a unei alei, era un tip, bine imbracat, curat, frezat care se labarea....initial am crezut ca mi se pare insa m-am uitat din nou si nu mi se parea. Omul se labarea ziua in amiaza mare, pe ditamai bulevardul Hai mai nu mai fi asa sperioasa.... era Bambuchaa de platon la blocul tau si de plictiseala facea si el o treaba cu ochii la pozele tale.
TranceKyra Reputație: 79 Postat Iunie 17, 2014 Oras:lul Oras:lul Postat Iunie 17, 2014 Esti un retardat.Bai muistule, daca era ma-ta sau nevasta-ta sau fica-ta, ai fi mancat acelasi cacat. Cum pula lu' Batman sa faci glume cu asa ceva?Ala e bolnav si trebuie dus sa munceasca la mina pana ii trece "energia" Dupa cat de nervos esti cred ca ti a pus ala rochita si te-a rujat si ti a tras-o la poponeata ....Acum esti nervos ca ti-a placut prea mult
Fredo Reputație: 8 Postat Iunie 17, 2014 Oras:Weimar Republic Oras:Weimar Republic Postat Iunie 17, 2014 Ati belit pula, a ajuns Fredo in Bucuresti... )))De iti beleste Frdo pwla in gura toata viata vomiti , shamale
Fredo Reputație: 8 Postat Iunie 17, 2014 Oras:Weimar Republic Oras:Weimar Republic Postat Iunie 17, 2014 buna asta .. ))Te-ai angajat prietene(am nevoie la Sibiu de 2 muncitori necalificati , trimite cv la [email protected] , vb cat se poate de serios) ? sau tot asistat social ai ramas ?am citit undeva ca 40% din polulatia craiovei este asistata social
the godfather Reputație: -1028 Postat Iunie 17, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iunie 17, 2014 @Fredo jură-te pe ma-ta ! Marș la coteț labagiule spurcat !
Fredo Reputație: 8 Postat Iunie 17, 2014 Oras:Weimar Republic Oras:Weimar Republic Postat Iunie 17, 2014 @Fredo jură-te pe ma-ta ! Marș la coteț labagiule spurcat !Imi dau drumul pe batranetea ta , shmale te sfatuiesc sa ma ocolesti !
the godfather Reputație: -1028 Postat Iunie 17, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iunie 17, 2014 Îmi cer scuze a fost o gluma....))M-am speriat rău de mă piş pe tine de frica ! ce înseamnă shmale ???? Ia suge o acadea sa te mai calmezi puțin...
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 17, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Iunie 17, 2014 De iti beleste Frdo pwla in gura toata viata vomiti , shamale Te-ai angajat prietene(am nevoie la Sibiu de 2 muncitori necalificati , trimite cv la [email protected] , vb cat se poate de serios) ? sau tot asistat social ai ramas ?am citit undeva ca 40% din polulatia craiovei este asistata social Ai impresia ca esti la zooparc si acum?Cum iti permiti sa vorbesti asa? The Godfather,Buna gluma! Pacat ca nu are cum sa le inteleaga pe astea, daca vorbeai cu pula... se intelegea de minune!
rekinu85 Reputație: 132 Postat Iunie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 17, 2014 Mare atentie cu bataia fetelor. Ca ne cunoastem si personal pe la sp. pantelimon )Pana la urma. mananc si eu o paine din sistemul bugetar. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum