Sari la conținut

AGRESEAZĂ FEMEI ÎN SCARA BLOCULUI, în Bucureşti

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Un individ a fost surprins de camerele video din scara unui bloc din sectorul 2 al Capitalei în momentul în care a agresat o tânără.

Probabil a stat cu ochii pe intrarea în bloc şi a văzut-o pe fata care ajunsese acasă. Deşi a alergat ca să găsească uşa încă deschisă, nu a reuşit, aşa că a apelat la ajutorul tinerei, pentru un anumit pretext. Imaginile îl arată pe acesta cum se întoarce şi o atinge pe femeie, moment în care aceasta reacţionează şi începe să îl lovească cu picioarele.

Din fericire, fata din imagini a reuşit să îl intimideze şi să dea afară pe agresor, care începe să se masturbeze în faţa uşii. Poate că individul a mai făcut şi alte victime, care poate nu au avut aceeaşi prezenţă de spirit ca şi tânăra din imaginile de mai jos.

Filmuletul de la stire e PRICELESS cand il loveste cu pumnii si da cu piciorul in el :ras :ras :ras :ras :ras

• Like 3

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti
Postat

:laugh2

Bine ca nu am fost eu ca ma dadea in judecata pentru vatamare corporala...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

:hug1

• Like 2
Postat

O fi ramas omu fara material de laba.....si a zis  sa-si incerce norocu.....Una peste alta..asta sigur are mari probleme la cap....

• Oras:Londra
  • Oras:Londra
Postat

Una peste alta..asta sigur are mari probleme la cap....

O avea, dar de data asta problemele au ajutat-o. Paradoxal.

Postat

Deci aia are probleme?  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :slap2

Banuiesc ca in vanatorile tale... nu ai dat de nebune din astea, nu?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

(Nu m-am putut abtine...  :blushing2  :laugh2 )

Postat

Nu ma mira  :no2

In urma cu 2-3 saptamani, exact inainte sa plec la Galati, in drum spre solar, la doar 2-3 blocuri distanta de blocul meu, intre tufisurile ce erau de-o parte si de alta a unei alei, era un tip, bine imbracat, curat, frezat care se labarea....initial am crezut ca mi se pare insa m-am uitat din nou si nu mi se parea. Omul se labarea ziua in amiaza mare, pe ditamai bulevardul  :slap2

Postat

Saracu a scapat de la spitalul 9 sau de acasa :laugh2

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Ati belit pula, a ajuns Fredo in Bucuresti...:))))

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:Pussy Town
Postat

Dupa ce ii da drumul la usa nu cumva vorbeste cu el !? Si ii cam place la duduie!? Daca e curva inseamna ca se cunosteau ;) Dar cum ala nu avea bani tipa a decis sa-l ia in suturi :laugh2

• Oras:Oz
  • Oras:Oz
Postat

la țară știu că românu se cacă pe pragul dușmanului (ca pisoiu), țiganu îți lasă o pisică moartă la poartă dar la oraș lumea e mai evoluată, clar! tehnologia determină omul să fie exhibiționist

• Oras:desert
  • Oras:desert
Postat

Tanara e draguta, insa idul ala nu are scuza: la puscarie sau la balamuc la Marcuta!

Postat

Dupa ce ii da drumul la usa nu cumva vorbeste cu el !? Si ii cam place la duduie!? Daca e curva inseamna ca se cunosteau ;) Dar cum ala nu avea bani tipa a decis sa-l ia in suturi :laugh2

Esti un retardat.

Bai muistule, daca era ma-ta sau nevasta-ta sau fica-ta, ai fi mancat acelasi cacat.

Cum pula lu' Batman sa faci glume cu asa ceva?

Ala e bolnav si trebuie dus sa munceasca la mina pana ii trece "energia"

Postat

Arata-mi raportul medical ca e bolnav ;) Nu vezi ce usor a scapat de el? :laugh2 Fii serios, tipa nu era in niciun pericol.

• Like 1
Postat

Nu ma mira  :no2

In urma cu 2-3 saptamani, exact inainte sa plec la Galati, in drum spre solar, la doar 2-3 blocuri distanta de blocul meu, intre tufisurile ce erau de-o parte si de alta a unei alei, era un tip, bine imbracat, curat, frezat care se labarea....initial am crezut ca mi se pare insa m-am uitat din nou si nu mi se parea. Omul se labarea ziua in amiaza mare, pe ditamai bulevardul  :slap2

Hai mai nu mai fi asa sperioasa.... era Bambuchaa de platon la blocul tau si de plictiseala facea si el o treaba cu ochii la pozele tale. :D 

• Oras:lul
  • Oras:lul
Postat

Esti un retardat.

Bai muistule, daca era ma-ta sau nevasta-ta sau fica-ta, ai fi mancat acelasi cacat.

Cum pula lu' Batman sa faci glume cu asa ceva?

Ala e bolnav si trebuie dus sa munceasca la mina pana ii trece "energia"

Dupa cat de nervos esti cred ca ti a pus ala rochita si te-a rujat si ti a tras-o la poponeata ....

Acum esti nervos ca ti-a placut  prea mult :D

• Oras:Weimar Republic
Postat

Ati belit pula, a ajuns Fredo in Bucuresti... :))))

De iti beleste Frdo pwla in gura toata viata vomiti , shamale

Postat

buna asta .. :)))

Te-ai angajat prietene(am nevoie la Sibiu de 2 muncitori necalificati , trimite cv la [email protected] , vb cat se poate de serios) ? sau tot asistat social ai ramas ?am citit undeva ca 40% din polulatia craiovei este asistata social 

Postat

@Fredo jură-te pe ma-ta ! Marș la coteț labagiule spurcat !

Postat

@Fredo jură-te pe ma-ta ! Marș la coteț labagiule spurcat !

Imi dau drumul pe batranetea ta , shmale te sfatuiesc sa ma ocolesti ! 

Postat

Îmi cer scuze a fost o gluma....:)))M-am speriat rău de mă piş pe tine de frica ! ce înseamnă shmale ????

Ia suge o acadea sa te mai calmezi puțin...

post-3169-0-75673900-1403028606_thumb.jpeg

Postat

De iti beleste Frdo pwla in gura toata viata vomiti , shamale

Te-ai angajat prietene(am nevoie la Sibiu de 2 muncitori necalificati , trimite cv la [email protected] , vb cat se poate de serios) ? sau tot asistat social ai ramas ?am citit undeva ca 40% din polulatia craiovei este asistata social 

Ai impresia ca esti la zooparc si acum?

Cum iti permiti sa vorbesti asa?

The Godfather,

Buna gluma!  :laugh2  :hihat

Pacat ca nu are cum sa le inteleaga pe astea, daca vorbeai cu pula... se intelegea de minune!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

:hug1

Postat

Mare atentie cu bataia fetelor. Ca ne cunoastem si personal pe la sp. pantelimon :))

Pana la urma. mananc si eu o paine din sistemul bugetar.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...