Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Buna ..Ma numesc Gabi sunt din bucuresti...ce zici incercam sa ne cunoastem putin?

'ai de pula mea! Taci ca poate-ti prinzi ceva pe mIRC =))

Gabitza, uite cum facem: noi punem mana de la mana, iti dam 8 Euro, te faci premium, te intalnesti cu Lucy si de acolo vezi tu.

Daca o futi ne dai cei 8 euro inapoi si desfaci si tu o sticla de vin bun, daca nu, ne dai 100 de Euro. Merge? :D

• Like 1
Link spre comentariu

Ce rautacioasi sunteti..abia mi-am facut cont aici si ati inceput cu rautatile...frumoasa primire...Multumesc

Wellcome in the jungle....ca sa te feresti de carnivorele cu chef de caterinca gen Roberto sau Futacios Man iti trebuie o strategie bine pusa la punct si niste sisteme de aparare performante. Trust me...dupa ce le dai cu flit de cateva ori o sa te lase in pace.... :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Dudesti
  • Oras:Dudesti

sunt nou pe acest ite

Sa mori tu?

frumoasa primire...Multumesc

Frumoasa intrare.....si noi iti multumim =))

Wellcome in the jungle....ca sa te feresti de carnivorele cu chef de caterinca gen Roberto sau Futacios Man iti trebuie o strategie bine pusa la punct si niste sisteme de aparare performante. Trust me...dupa ce le dai cu flit de cateva ori o sa te lase in pace.... :laugh2

Strategia constand in pisatul dupa canapea si privitul la CartonNetwork =))

Feliciano,azi facusi pishu? =))

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator taki
Reputație: 0

Daca esti nou ar trebuii sa citesti o perioda, sa vezi ce aer trage si sa te conformezi cand postezi...

Sa postezi aiurea si apoi sa plangi ca au fost ciudati cu tine nu prea iti pune in lumina frumoasa fata de lucy!

Link spre comentariu

fiecare cu gandirea si fustrarea lui...daca nu au loc de mine sa fie sanatosi...oricum comentarii negative le fac doar cei care au vazut doar in poze p.z.a...cei cu putin creier isi vad de treaba lor

Link spre comentariu

In primul rand eu nu te-am jicnit cu nimic,daca te simti catalogat de comentariul meu sa fii sanatos..."sa faci boala" expresia asta impreuna cu o punga de seminte spune totul

Link spre comentariu

Lucia si sexul.

Am facut acest cont pentru a povesti aventura pe care am avut-o cu Lucy. Chiar daca ea nu vrea sa se scrie despre acest lucru sau cel putin asa mi-a transmis, eu am ales aceasta varianta de compromis, prin care sa fac un cont nou.

Tin sa precizez faptul ca eu sunt unul dintre cei cu care a baut cafeaua, si acum ce e cel mai importanat, primul cu care s-a culcat de pe forum. Am trecut la a scrie deoarece mesajul ei, oarecum neinspirat, nu se referea la aventura noastra, ci la o alta, mai multe detalii nu cunosc. Probabil ca acest lucru este irelevant acum. Important este ca ea s-a integrat in comunitate si a mers pana la capat, chiar isi doreste in continuare ceva, altceva. O aventura, mai multe, las imaginatia fiecaruia sa se desfasoare, deoarece Lucy este la fel de enigmatica ca in prima zi.

Cu toate ca am fost ca multi altii sceptic cu privire la acest topic, nu am ezitat sa o contactez si sa iau lucrurile in serios. A fost un sentiment de incredere pe care nu au reusit sa il transmita celelalte fete, care au creat adevarate isterii pe aici.

La inceput am vorbit pin PM, eu lasandu-i numarul meu. A ramas ca sa ma sune ea a doua zi dupa ce isi va cumpara o cartela prepay. Va dati seama ca nimeni de pe pamantul asta nu s-ar fi asteptat ca ea sa sune cu adevarat. Ziua a trecut, bine-inteles ca am si uitat de ea, cand spre seara nu numar necunoscut ma apeleaza. Cand raspund o voce placuta, joviala si usor timida imi spune pe nume. Initaial nu stiam cine este, insa cand se prezinta, raman mut. Era chiar ea, Lucy de pe forum. Reusesc sa trec peste uimirea ce ma cuprinsese si  purtam o converatie care pana la urma s-a intins pe mai mult de o ora. Ramane sa vorbim si sa iesim la o cafea.

Mai trece o zi, in care am inrosit PM-ul. Toate bune si frumoase, insa intalnirea la cafea se lasa asteptata. Cand eu nu mai aveam speranata ca acesta sa aiba loc, primesc de la Lucy un PM. Era aproape de miezul noptii. Nu stau mult sa ma gandesc si in cel mai scurt timp posibil sunt in sfarsit fata in fata cu Lucy.

Nu are rost sa o descriu in amanunt. Este o fata potrivita de inaltime. Nu este grasa, sub nicio forma, insa nici slaba, numai buna ca aspect. Este frumoasa , cu parul lung, trasaturi placute si regulate. Ochii sunt aparte si te cucersc instant. Buzele te atrag si te fac sa doresti sa le saruti. Per total o fata in jurul varstei de 30 de ani ce emana sexualitate si te face sa o doresti in pat. Insa, din pacate, intelegerea noastra era aceea de a bea doar o cafea. Ramane totusi sa mai vorbim, sa pastram legatura. Intre timp ea, din ce am citit pe forum a mai iesit in oras cu forumisti, insa nimic. Pe PM continua razboiul mesajelor. S-au adunat zeci, chiar sute de messaje, pe diverse teme, de la pozitii sexuale la cumparaturi online si invitatii la film, la garsoniera mea. Suspansul creste, tensinuea se acumuleaza pana cand intr-o seara, dupa ce imi iau ramas bun de la ea plec in oras cu prietenii.

Intors acasa dimineata in jurul orei 4.00 imi trece prin cap sa intru pe forum de curioziatate, tinta mea fiind chatul unde stiam ca Lucy a noastra este tot mai activa. Nu mare mi-a fost uimirea sa o gasesc acolo. Conversatia incepe cu public ca pana la urma sa ramanem doar noi doi. Frumos si romantic in acelsi timp. Ora 8.00 si in sfarsit accepta intalnirea, accepta aventuara ce se contura din ce in ce mai mult. La ora aceea dupa o noapte de nesomn totul avea un iz aparte, ceva spontan ce s-a creat pe moment. Ne intalnim in zona Universitate si mergem tinandu-ne de mana precum doi adolescenti catre hotelul unde avea sa se consume aventura. Aici stiind ce va urma tensiunea pultea in camera, fiind domolita doar de AC ce mergea la turatie maxima. Timiditatea de care da dovada Lucy a facut ca emotiile ce m-au cuprins sa imi aduca aminte de tineretile mele, insa acest lucru a facut sa imi doresc si mai mult sa o am. Ce pot spune este ca fost o partide extrem de reusita din punctul meu de vedere, o partida pasionala in care ne-am sarutat intens. Am facut sex normal protejat in mai multe pozitii.

Lucy este si va ramane o femeie foarte interesanta si o partida pe cinste, chiar daca este extrem de timida, eu fiind mai direct si mai dur in pat, insa tandretea si delicatetea ei m-au impresionat placut.

Lucy sper ca cele scrise de mine sa nu te supere in vreun fel. Sper ca aventura pe care o cautai sa te fi multumit si satisfacut si pe tine, in ce fel numai tu vei stii acest lucru.

Cu drag tizul tau,

Luck 427  :)

• Like 1
Link spre comentariu

Luck 427, sa mor io daca nu minti de ingheata apele...nu te supara dar nu ma pot abtine sa nu zic. Unu la mana ca daca ea era atat de timida nu venea aici pe forum sa cunoasca 1 sau mai multi baieti si doi ca nu te ai fi apucat sa povestesti...deci e pura inventie, literatura, beletristica, cum vrei sa zici. Macar sa fi avut talent literar, poate compuneai o povestire erotic-umoristica memorabila. In schiimb la tine a iesit ceva simplistic de parca povesteste un elev de clasa a 5a cum a futut o colega dupa orele de curs...mai incearca, poate va fi mai bine! :laugh2

Link spre comentariu

Sa mori tu?

Frumoasa intrare.....si noi iti multumim =))

Strategia constand in pisatul dupa canapea si privitul la CartonNetwork =))

Feliciano,azi facusi pishu? =))

Daaaa, chiar am dat pishu muuult, am trecut dimineate pe la tine pe acasa,dar mi a zis jumatatea ta ca plecasei de curand asa ca in timp ce imi facea o cafea am gasit o canapea nepazita si....upsss, ce usurare sa plec cu vezica golasa (ps  -  nu te panica ca nu miroase...nu sunt motan, da?) :boob

Link spre comentariu

Lucia si sexul.

...

Cu drag tizul tau,

Luck 427  :)

Wow! Ain't that cute? :D

Eu, fiind o idee mai pragmatic, am urmatoarea concluzie: conturi multiple = ban! ;)

De ce n-ai scris de pe contul tau dragule? :thinking

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...