Sari la conținut

NEBUNII FORUMULUI SUNT URMATORII USERI

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

XOXO

THE INGINER

BARBUGIU si lista continua....nominalizati va rog nebunii ..

Pisicuts fa curatenie  :sweeping  :sweeping  :sweeping  :sweeping  :sweeping .. si eu sunt o nebuneala dar persoana ce a deschis topicul se exclude :rockettes-1

• Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

ma bucur ca sunt CAPU LA LISTA

sa te manance amanetu!!

• Minus 2
  • Oras:Oz
Postat

Stefania oficial, on 21 Jun 2014 - 00:01, said:snapback.png

XOXO

THE INGINER

BARBUGIU si lista continua....nominalizati va rog nebunii ..

Pisicuts fa curatenie  :sweeping  :sweeping  :sweeping  :sweeping  :sweeping .. si eu sunt o nebuneala dar persoana ce a deschis topicul se exclude :rockettes-1

pana acuma am mai fost facut nebun de 3 persoane

Sacalul23 care umbla disperat sa le sarute pe fete (cu Izabela a luat-o rau in freza)

Cris73 care zicea ca are nevasta dulcica dar merge la curve si mi-a recomandat Rispolept si Zyprexa, de unde a auzit de ele? (Zyprexa e scoasa in afara legii in USA din 2001, plus ca mai toate doftoriile de nebuni sunt apa de ploaie, facute pe vapor)

Go Lan

(si tu, bă pulă, care ai dosar penal pentru evaziune fiscala, ai futut curvele fara autorizatie de curvar si fara sa-ti platesti TVA-ul), plus ca se stie ca tu esti nebun dar esti asa de prost ca nu poti face diferenta intre un nebun si un psihopat (tu fiind Trabant psihopat) eu fiind Chevrolet Corvette fără bani de benzină suficientă, dă-mi tu din trabantu tau manelist niste benzină să te tamponez de zid)

Postat

Asta DA,aici sunt de acord cu tine =))

păi, da, mă-ta-i curvă și tu nu ți-ai dat seama nici măcar cu ajutorul meu, ești un caz pierdut, clar, poți candida la vreo primărie consilier

Postat

INGINERU E PUTEREA!

• Minus 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Stefania oficial, on 21 Jun 2014 - 00:01, said:snapback.png

pana acuma am mai fost facut nebun de 3 persoane

Sacalul23 care umbla disperat sa le sarute pe fete (cu Izabela a luat-o rau in freza)

Cris73 care zicea ca are nevasta dulcica dar merge la curve si mi-a recomandat Rispolept si Zyprexa, de unde a auzit de ele? (Zyprexa e scoasa in afara legii in USA din 2001, plus ca mai toate doftoriile de nebuni sunt apa de ploaie, facute pe vapor)

Go Lan

(si tu, bă pulă, care ai dosar penal pentru evaziune fiscala, ai futut curvele fara autorizatie de curvar si fara sa-ti platesti TVA-ul), plus ca se stie ca tu esti nebun dar esti asa de prost ca nu poti face diferenta intre un nebun si un psihopat (tu fiind Trabant psihopat) eu fiind Chevrolet Corvette fără bani de benzină suficientă, dă-mi tu din trabantu tau manelist niste benzină să te tamponez de zid)

Tu de unde crezi ca am auzit de doftoriile alea istetule ca e a treia oara cand te minunezi? Ia sa vedem cum stai cu logica? Nu cumva am auzit de ele pentru ca sunt doctor?
  • Oras:Dudesti
Postat

păi, da, mă-ta-i curvă și tu nu ți-ai dat seama nici măcar cu ajutorul meu, ești un caz pierdut, clar, poți candida la vreo primărie consilier

Asta-i primul comm pe care ti l-am inteles =)) intr-adevar,ca si intelijenta.....sclipesti =))

Postat

Uitasem......curvele(de regula) nasc GENII,manca-mi-ai pula de invidios =))

• Like 1
Postat

sa i-o manance si stefa =))

fmm de rujat!! cine pula mea crezi ca da click pe videoclipurile tale ma ? onanistule

• Minus 2
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

:hmmm...

pre_1403300522__tumblr_llxkfm98oz1qii6tm

• Like 1
Postat

sa i-o manance si stefa =))

fmm de rujat!! cine pula mea crezi ca da click pe videoclipurile tale ma ? onanistule

post-123660-0-16396600-1403302948_thumb.jpg...nebunii XOXO <INGINERU SI BARBUGIU.. 

Postat

ba saracu :( mi-e mila de el/ea :(

• Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Inginere, sincer nu stiu daca esti nebun sau te prefaci (iti cam iese, sincer), dar postarea aia, cu referire la mama unui user, dovedeste doar ca esti mitocan,

Noteaza te rog ca stiu cine este Barbugiu' si ca nu imi este prieten, din contra, e ceva ce ne desparte, dar indifferent despre cine e vorba, ceea-ce ai facut tu, este intolerabil, jegos si marlanesc.

Pisicuts, te rog sa iei in calcul banarea pe ip a inginerului pentru grave injurii.  De asemeni, pentru acelasi motiv, gandeste-te si la banarea lui V_ships, care la aproape fiacre postare insulta sau jigneste si de asemeni, a lui Advanced care la fiecare postare o comite. Cat traffic se pierde, daca-i banezi? Cred ca merita sacrificiul.

• Like 2
  • Minus 7
Postat

Inginere, sincer nu stiu daca esti nebun sau te prefaci (iti cam iese, sincer), dar postarea aia, cu referire la mama unui user, dovedeste doar ca esti mitocan,

Noteaza te rog ca stiu cine este Barbugiu' si ca nu imi este prieten, din contra, e ceva ce ne desparte, dar indifferent despre cine e vorba, ceea-ce ai facut tu, este intolerabil, jegos si marlanesc.

Pisicuts, te rog sa iei in calcul banarea pe ip a inginerului pentru grave injurii.  De asemeni, pentru acelasi motiv, gandeste-te si la banarea lui V_ships, care la aproape fiacre postare insulta sau jigneste si de asemeni, a lui Advanced care la fiecare postare o comite. Cat traffic se pierde, daca-i banezi? Cred ca merita sacrificiul.

cu Ingineru sunt deacord si eu.. :iagree  fac trafic eu cu iubirea mea xoxo...nu care cumva sa-l baneze pe xoxo ca ma retrag de pe forum :laugh2  :girly

Postat

ca ma retrag de pe forum 

*coughbullshitcough*

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...