raulachim Reputație: 5 Postat August 23, 2021 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat August 23, 2021 am vazut ceva tipe noi, slabute, pe langa roxana imperial.. oare nu avem cum sa facem rost de numerele lor ? eu nu m-as opri pe acolo ca mie frica sa nu ma vada careva sa ma parasca la sotie.. stiti voi ca frica e rusinoasa.. dar in acelas timp si sanatoasa. Link spre comentariu
Vizitator Andrei142 Reputație: 0 Postat August 23, 2021 Partajează Postat August 23, 2021 Acum 7 minute, raulachim a spus: am vazut ceva tipe noi, slabute, pe langa roxana imperial.. oare nu avem cum sa facem rost de numerele lor ? eu nu m-as opri pe acolo ca mie frica sa nu ma vada careva sa ma parasca la sotie.. stiti voi ca frica e rusinoasa.. dar in acelas timp si sanatoasa. Aceeasi chestie e si la mine. Numere de telefon nu dau si de mers merg doar in masina sau la camera. In masina i mai nasol desi ma excita enorm ideea de a face in masina. Mai folosesc cladirea dezafectata de pe Victoriei. Acolo te duc unele. Link spre comentariu
raulachim Reputație: 5 Postat August 23, 2021 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat August 23, 2021 Chiar acum, Andrei142 a spus: Aceeasi chestie e si la mine. Numere de telefon nu dau si de mers merg doar in masina sau la camera. In masina i mai nasol desi ma excita enorm ideea de a face in masina. Mai folosesc cladirea dezafectata de pe Victoriei. Acolo te duc unele. eu in masina mai fac cu nevasta cand mergem la plimari .. nu aia ma excita.. eu as fute o tiganca curata .. si le-am vazut pe cele de acolo si imi plac tare mult.. poate daca dam de pestisor asa am putea face cumva cu tipele de acolo Link spre comentariu
Vizitator Andrei142 Reputație: 0 Postat August 23, 2021 Partajează Postat August 23, 2021 Acum 13 minute, raulachim a spus: am vazut ceva tipe noi, slabute, pe langa roxana imperial.. oare nu avem cum sa facem rost de numerele lor ? eu nu m-as opri pe acolo ca mie frica sa nu ma vada careva sa ma parasca la sotie.. stiti voi ca frica e rusinoasa.. dar in acelas timp si sanatoasa. Si apropo de tipe slabute. Sta una slabuta blonda in fata la Roxana. Am vrut sa o iau intr o zi dar nu am avut curajul. Daca stie cineva ceva de ea. Ms Link spre comentariu
Vizitator Andrei142 Reputație: 0 Postat August 23, 2021 Partajează Postat August 23, 2021 Acum 6 minute, raulachim a spus: eu in masina mai fac cu nevasta cand mergem la plimari .. nu aia ma excita.. eu as fute o tiganca curata .. si le-am vazut pe cele de acolo si imi plac tare mult.. poate daca dam de pestisor asa am putea face cumva cu tipele de acolo Si mie imi plac tigancusele. Nu stiu cat sunt de curate toate. Unele sunt chiar ok nu au mirosuri. Daca reusesti ceva sa imi spui. Link spre comentariu
raulachim Reputație: 5 Postat August 23, 2021 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat August 23, 2021 eu ti-am zis ca nu risc sa opresc la ele sa ma vada cineva.. daca ceva coleg de aici mai rebel si fara familie are bunavointa sa faca asa ceva.. ofer comision.. sau sa zic ca ofer o ora la domnisoara daca reusim sa ciocanim la ea ? Link spre comentariu
sandstorm6 Reputație: 131 Postat August 23, 2021 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat August 23, 2021 Ma scuzati ca ma amestec si eu in discutie 😂 Zona Roxana Imperial denumita in unele cercuri "la palmierul de beton"😂 colcaie de tipe ca sa zic asa colorate si najpa. Vara asta am trecut frecvent pe acolo pentru ca ma duceam la gradina, undeva pe Victoriei mai sus de Marul de Aur. Treceam pe linga ele si le observam. Groaznice. Ma batea si pe mine gindul sa fac ceva. Chiar am intrat la Roxana Imperial si am intrebat costul unei camere/zi. E 100lei. Daca faci chestia in natura prin boschetzi va anuntz ca e ceva mizerabil...o zona plina de gunoaie. Deci in masina ar fi poate optim. Dar...dar...dar...in toate povestile exista un dar 😉Treceam intr-o vineri dupamasa pe trotuar vizavi de Debica. Bai frate si ce apare in fatza...o tipa colorata (nu foarte intens😂) ce-i drept dar arata traznet. Sanii erau rupere de nori. Mi-a zimbit cind ne-am intersectat si am trecut mai departe. Dar pina la urma m-am razgindit si am intors la 180 grade si am mers sa vad care e destinatia ei finala. A mers la OMV (mai sus de Debica). I-am cerut numarul de telefon dar m-a refuzat. A zis ca mai trece pe la OMV. Eu eram pe jos asa ca am abandonat. Dar era supermisto. Din pacate am mai trecut pe la OMV dar n-am vazut-o. Cind ne-am intilnit era dupa ora 17.00 dupamasa. E singura tipa care poate ar merita troznita. Restul is mizerabile. Cel putin pe care le-am vazut pt ca sa tot schimba. Link spre comentariu
raulachim Reputație: 5 Postat August 23, 2021 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat August 23, 2021 Acum 3 minute, sandstorm6 a spus: Ma scuzati ca ma amestec si eu in discutie 😂 Zona Roxana Imperial denumita in unele cercuri "la palmierul de beton"😂 colcaie de tipe ca sa zic asa colorate si najpa. Vara asta am trecut frecvent pe acolo pentru ca ma duceam la gradina, undeva pe Victoriei mai sus de Marul de Aur. Treceam pe linga ele si le observam. Groaznice. Ma batea si pe mine gindul sa fac ceva. Chiar am intrat la Roxana Imperial si am intrebat costul unei camere/zi. E 100lei. Daca faci chestia in natura prin boschetzi va anuntz ca e ceva mizerabil...o zona plina de gunoaie. Deci in masina ar fi poate optim. Dar...dar...dar...in toate povestile exista un dar 😉Treceam intr-o vineri dupamasa pe trotuar vizavi de Debica. Bai frate si ce apare in fatza...o tipa colorata (nu foarte intens😂) ce-i drept dar arata traznet. Sanii erau rupere de nori. Mi-a zimbit cind ne-am intersectat si am trecut mai departe. Dar pina la urma m-am razgindit si am intors la 180 grade si am mers sa vad care e destinatia ei finala. A mers la OMV (mai sus de Debica). I-am cerut numarul de telefon dar m-a refuzat. A zis ca mai trece pe la OMV. Eu eram pe jos asa ca am abandonat. Dar era supermisto. Din pacate am mai trecut pe la OMV dar n-am vazut-o. Cind ne-am intilnit era dupa ora 17.00 dupamasa. E singura tipa care poate ar merita troznita. Restul is mizerabile. Cel putin pe care le-am vazut pt ca sa tot schimba. de aia vreau nr lor sa pot discuta cu ele frumos sa mergem la un motel unde este si dus si tot ce trebuie. Link spre comentariu
gabu90 Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2021 Oras:Maramures Oras:Maramures Partajează Postat Septembrie 6, 2021 Foarte slab e cu traseistele.... Multe nu au dinți în gura! Link spre comentariu
sefu_lor Reputație: 14 Postat Septembrie 6, 2021 Partajează Postat Septembrie 6, 2021 Acum 26 minute, gabu90 a spus: Foarte slab e cu traseistele.... Multe nu au dinți în gura! Dreptate ai, dar asta e bine, nu îți zgârie pula când o sug! 😁😁😁 Link spre comentariu
sandstorm6 Reputație: 131 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat Septembrie 7, 2021 Acum 18 ore, sefu_lor a spus: Dreptate ai, dar asta e bine, nu îți zgârie pula când o sug! 😁😁😁 😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator Andrei142 Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2021 Partajează Postat Decembrie 11, 2021 Salutare tuturor. Nimik nou in peisaj? Link spre comentariu
Vizitator Andrei142 Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2022 Partajează Postat Ianuarie 9, 2022 Salutare tuturor? Este o bruneta cu cur bombat ce sta in fata la Hostel Hora de pe independentei. Ati incercat o careva? Ma inebuneste cum arata. Cand am drum in zona nu sunt singur mereu am pasager si nu pot sa ajung la ea. Ms Link spre comentariu
raulachim Reputație: 5 Postat Ianuarie 12, 2022 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Ianuarie 12, 2022 eu nu prea am curaj sa opresc la ele pentru a nu ma recunoaste careva. am si eu familie. daca reusesti sa ajungi la domnisoara/doamna cere-i si tu un nr de tel si intreab-o daca ar fi interesata de niste pule in privat :)) Link spre comentariu
Vizitator Andrei142 Reputație: 0 Postat Martie 2, 2022 Partajează Postat Martie 2, 2022 Bună seara. Stiti vreo prostituata la strada ce face oral fără prezervativ? Ms Link spre comentariu
Vizitator raduuuu Reputație: 0 Postat Martie 3, 2022 Partajează Postat Martie 3, 2022 Acum 5 ore, Andrei142 a spus: Bună seara. Stiti vreo prostituata la strada ce face oral fără prezervativ? Ms Nu îi tare recomandat mai ales pe centura ,daca tu vrei sa joci la ruleta rusească ,bafta ! Link spre comentariu
Vizitator Andrei142 Reputație: 0 Postat Martie 31, 2022 Partajează Postat Martie 31, 2022 Bună seara. Stiti ceva de tipa bruneta cu cursul bombat ce sta în fata la hotel Hora? De multe ori am văzut o inauntru lângă usa hotelului. Seara e mai activa pe zona. Am trecut și în seara asta dar nu am fost singur în mașină sa opresc. Ma atrage mult. Merita încercată? Ms Link spre comentariu
putzulica flocoasa Reputație: 5 Postat Aprilie 10, 2022 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Partajează Postat Aprilie 10, 2022 Salutare,nu prea scriu eu pe forum,doar urmaresc,dar acuma m-am gandit ca poate ma ajuta careva,de un timp incoace tot trec in fiecare zi pe independentei,si in fata la restaurenta roxana imperial tot vad o fata tinerica(destul de tinerica)slabuta,bruneta.ma intreb,oare a incercato careva dintre voi si/sau daca are careva numarul ei,eu as incerca sa ajung la ea dar ma opreste riscul de a fi vazut ca opresc masina acolo langa ea Link spre comentariu
Claudiu28 Reputație: 2 Postat Octombrie 18, 2022 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Partajează Postat Octombrie 18, 2022 Buna ziua. Tipa bruneta ce sta la hostel hora in fata si uneori sta inauntru pe scaun. Stiti ceva de ea? E mai plinuta dar cu forme nu grasa. Ms Link spre comentariu
calinescu yanovicinsky Reputație: 1 Postat Octombrie 24, 2022 Oras:Suedia Oras:Suedia Partajează Postat Octombrie 24, 2022 La combinat găsim ceva bun Link spre comentariu
catocenzorul Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Octombrie 26, 2022 La 24.10.2022 la 14:19, calinescu yanovicinsky a spus: La combinat găsim ceva bun Ai vreo recomandare, nr de telefon? Mulțumesc! Link spre comentariu
mivanul Reputație: 1118 Postat Octombrie 26, 2022 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Partajează Postat Octombrie 26, 2022 Acum 2 ore, catocenzorul a spus: Ai vreo recomandare, nr de telefon? Mulțumesc! Eu cred ca a vrut sa intrebe....nu a afirmat...dar na...e greu sa pui semne de punctuatie....intelege fiecare ce vrea :))) 1 Link spre comentariu
sefu_lor Reputație: 14 Postat Octombrie 28, 2022 Partajează Postat Octombrie 28, 2022 Sunt niște țigănci tinerele în stația de autobus de la Auchan, știe cineva ceva de ele. Unele par foarte bune de pula și destul de curate, cel puțin din mașină. Dacă are cineva vreo modalitate de contact, nr de tel etc... Link spre comentariu
raulachim Reputație: 5 Postat Noiembrie 4, 2022 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 si eu as fi interesat de acele tipe .. nu pot opri sa le intreb ca jobul meu este catre iesirea aceea si e riscul mare. Link spre comentariu
mariachi35 Reputație: 409 Postat Noiembrie 4, 2022 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 pe Independenței a aparut o brunetă cu craci lungi și ceva tatuaj cu flori pe picioare cu țâțe faine și vizibile bine nu pare a fi de etnie . Cam așa am vazut-o din goana calului ! V-ați bucurat careva de farmecele ei ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum