advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 22, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 22, 2014 Sorinache, cand vrea pasarica ta mami, dar sa vii incognito ca mi-e teama de o anumita harpie furioasa :laugh2 . Dezavantajatule, marsh ma inapoi in camasa de forta!Tipic tie cutra batrana si nebuna! Hai marsh mah obositule! Sorinache, vezi ca are aurolaci multi pe acolo! Bleahhhhh!!!
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 22, 2014
TranceKyra Reputație: 79 Postat Iunie 22, 2014 Oras:lul Oras:lul Postat Iunie 22, 2014 pula lui ..nu este barosan pisicu este un zgarcit.. asteapta 4 euro de la mine..o femeie ce am doi prunci de crescut.. si sunt saraca..ma resetat bulangiu din nooooooooooooooooouuuuuuuuuuuuu... sa te slobozesc pe gura pisic si pe buzele tale carnoase Imi bag pula in tine si in "pruncii" tai.
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 22, 2014 Aloooo ...nici chiar asa! Ce vina au pruncii?
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2014 Imi bag pula in tine si in "pruncii" tai. BAN 3
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 22, 2014 Poate Banu Manta ...
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2014 Asa e din pacate. In ultima vreme multi au intrecut masura si nimic. Prevad banari in masa in urmatoarea perioada. PS: Pisic, eu odata cu revenira la vechiul nume m-am facut baiat cuminte, sper ca ai observat acest lucru si nu ma mai banezi de-a-n pulea. 1
andreea_good Reputație: 2383 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 22, 2014 Să fie moderator! Numai să nu bage cu creierii capului la fiecare postare/ban că te-apucă 'șușia'.
dau in bot Reputație: 7 Postat Iunie 23, 2014 Oras:tagadau Oras:tagadau Postat Iunie 23, 2014 ce caterinca...daca ajunge Iobagul moderator, vom asista la o sinucidere in masa a unor fosti....moderatori Oameni buni, va jucati cu focul...unii au dezvoltat mari frustrari in urma retragerii "functiei"....fiti blanzi, daca faceti caca, nu puneti si motul cica stie ea cea pe care nu o intereseaza trecutul! Afriq se pare ca nu a trecut mult si deja te vorbeste de bine. )
iobagul Reputație: 374 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Plantatie Oras:Plantatie Autor Postat Iunie 23, 2014 Nu mai scriu bre cu creierii capului promit Deci pisicuts bumbutz boss de boss lumea ma vrea )))
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2014 Trancekira "a murit", insa el ramane h(m)it?
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 23, 2014 Trancekira "a murit", insa el ramane h(m)it? Revine cu Trace,numele de scena care la si consacrat
bronx Reputație: 41 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 23, 2014 de ce va injurati ma aici? doar nu e ca si cum ar ajunge cineva moderator. )) 2
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 23, 2014 de ce va injurati ma aici?Sa facem trafic fara mascareli,viata e pustiu 1
iobagul Reputație: 374 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Plantatie Oras:Plantatie Autor Postat Iunie 23, 2014 tre sa ii dedicam o poezie si lu' bronx )))
iobagul Reputație: 374 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Plantatie Oras:Plantatie Autor Postat Iunie 23, 2014 De ar vrea bunul DumnezeuSa-mi asculta dorul meuDumnezeu BronxuletzSa-ti traiasca al tau cuculetzCat e ziua, cat e noapteLe-as sopti cu blande soapteIei ban in miez de ziC-ai injurat fetiliDe-ar fi vorbit frumosAr fi fost un user bossColorat baietel,Dragul lui de curvasarelBronxule nu avea spumeFac curat dupa lume!Iar lumea n-ar injuraFa-ma admin tu na! 3
bronx Reputație: 41 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 23, 2014 )))))))))))))) bravo, chiar m-ai facut sa rad. ))
tendoi Reputație: -550 Postat Iunie 24, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iunie 24, 2014 De ar vrea bunul DumnezeuSa-mi asculta dorul meuDumnezeu BronxuletzSa-ti traiasca al tau cuculetz Cat e ziua, cat e noapteLe-as sopti cu blande soapteIei ban in miez de ziC-ai injurat fetili De-ar fi vorbit frumosAr fi fost un user bossColorat baietel,Dragul lui de curvasarel Bronxule nu avea spumeFac curat dupa lume!Iar lumea n-ar injuraFa-ma admin tu na! Ma, daca imi spui ca erai treaz cand ai scris asta....ma sinucid singur, ma tai cu pistolul de la brau in jos ))))PS- Daca vrei o poezie frumoasa, sa te faca pisic MOD2, contacteaza-ma, dar promiti ca nu ma banezi daca injur , dai scris:)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum