Feliciano Reputație: 216 Postat Iulie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 2, 2014 am prins un caras cu barba, te bagi sa-l pregatesti ?Nu are si mustati? Vezi ca baboiul ala plat cu barba e sigur platica, mai ales daca a pus botul la mamaliga.... daca ai dat la rama si viermusi e sigur regina baltii...pe aiao poti fute si fara preze ca nu are BTS-uri...e stiut!
xo xo Reputație: 123 Postat Iulie 6, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Autor Postat Iulie 6, 2014 cineva prin parc? 2
Speedy69 Reputație: 48 Postat Iulie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 6, 2014 Cine ar vrea sa se ducă in parc cu tine?
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iulie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 6, 2014 Eu sunt in parcul cu castane, tu unde esti xoxo?
xo xo Reputație: 123 Postat Iulie 15, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Autor Postat Iulie 15, 2014 ce frumos e afara... 2
beverlihils Reputație: 185 Postat Iulie 15, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat Iulie 15, 2014 zise xo xo sau ,de la xo xo ,citire...sa luam aminte
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 18, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iulie 18, 2014 la 20.00 ies in parc, la pod...cine vrea poate sa vina sa bem o apa, contact doar prin telefon sau PM ))))))
xo xo Reputație: 123 Postat Iulie 18, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Autor Postat Iulie 18, 2014 iesi ba 2
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 18, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iulie 18, 2014 ce misto a fost
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2014 Postat Iulie 18, 2014 ce misto a fost Cine a castigat la table,tu sau Picon?
xo xo Reputație: 123 Postat Iulie 18, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Autor Postat Iulie 18, 2014 ahahhaha 2
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 19, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iulie 19, 2014 As juca table cu Picon.Uite ca nu l-am intrebat daca stie.Este un om cu care vorbesti 10 ore incontinuu si nu te plictisesti.Probabil tu ( bine ar fi sa gresesc, dar tare mi-e ca nu) dupa 20 minute de conversatie deja se plictiseste interlocutorul tau ( sau il innebunesti de cap cu prostiilee tale) si incearca sa plece.Recunosc ca se poate ca interlocutorul sa fie la acelasi nivel cu tine ( destept foc) si atunci clar eu ma insel si voi aveti ce vorbi toata noaptea ))) PS- taCOIama, sincer iti spun, ca sa ajungi la nivelul lui Picon ( in orice privinta- chiar si la varsta - iti doresc sa ajungi-) iti mai trebuie mamaliga in stomac. Hai pa, o sa va fie dor de mine cateva zile:)))))
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 19, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 19, 2014 Oly, stiu sa dau cu zaru' si sa mut pulurile , dar atat. Nu ma dau in vant dupa table. Dar putem juca Pacalici. La cati d'astia sunt p'aici ...
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2014 Postat Iulie 19, 2014 Bravo OLYta,nu ratezi nici o sansa sa arati ca nu esti decat UN biet spirit inferior care nu poate iesi in evidenta decat cu bufonerii stupide,dar in schimb aduci elogii prietenului tau erudit,scarpinandu-l la orgoliu;fain cuplu,UN prost cu-n destept,pasivu' cu activu'.Da Picoane,joaca pacalici,ai cu cine
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 19, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iulie 19, 2014 Ce n as da sa te vad odata, sa vorbim face to face.Mai era / este unul pe aici care este cel mai tare si mai destept si cand s au intalnit baietii si fetele cu el ... Nu scotea o vorba. In alta ordine de idei, eu incercam sa ti spun ca nu mi e rusine sa stau cu Picon la o masa sa bem o bere sau sa vorbim.Cu tine nu sunt convins de asta. Sunt convins doar ca tu mergi intotdeauna singur la restaurant/ bar/plm..pe strada...pentru ca toti ceilalti sunt prosti.Ma si mir cum de dialoghezi cu noi:)))
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2014 Postat Iulie 19, 2014 Iorga a spus ca prost nu e cel ce nu intelege unele lucruri,ci ala de le intelegea pe toate pe dos;altcineva,nu retin cine,ca sa te fereasca Dumnezeu de cei care au doar convingeri si nici o indoiala.Te-am ironizat ca umfland pe altul,te desconsideri pe tine,nu te-ai prins si insisti pe aceeasi linie.Vii si cu convingeri inchipuite,cand tu nu lasi loc de interpretare in ceea ce te priveste.Mai faci si o contradictie(realizezi care?) printre schelaituri monosilabice.Nu dialoghez cu tine,ci fac misto de tine,furnizezi prea mult material sa poti fi ignorat. Asa ca,scheauna OLYta,scheauna;cand va duceti in parc la UN pacalici sa nu uitati pechinezu'.
jonny23 Reputație: -458 Postat Iulie 19, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Iulie 19, 2014 Ce n as da sa te vad odata, sa vorbim face to face.Mai era / este unul pe aici care este cel mai tare si mai destept si cand s au intalnit baietii si fetele cu el ... Nu scotea o vorba. In alta ordine de idei, eu incercam sa ti spun ca nu mi e rusine sa stau cu Picon la o masa sa bem o bere sau sa vorbim.Cu tine nu sunt convins de asta. Sunt convins doar ca tu mergi intotdeauna singur la restaurant/ bar/plm..pe strada...pentru ca toti ceilalti sunt prosti.Ma si mir cum de dialoghezi cu noi:)))-Bere?Aveti si voi o varsta,sunteti predispusi la boli cardiace,infarcturi...
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 19, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iulie 19, 2014 cine vrea sa ajunga la "nivelul" lui picon? Oly, ma faci sa imi schimb parerea, sincer, ce pana mea ai?
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 19, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 19, 2014 Au fost odata ca-n povesti, au fost ca nicodataUn betiv si un fomist ce latra ziua toata.Si latra azi si latra maini, cu toti ei tot se ceartaDe-ti vine sa ii futi in gat, sa le-o bagi tare, toata. Ei aice doar jignesc, insulta si injuraSi-apoi intreaba ipocrit de ce ii futi in gura.Uitand o vorba din batrani, poate de multi uitata,Ce spune simplu dragilor: " rasplata dupa fapta". Ei s-au nascut probabil rai si suparati pe viataSi au se pare un orgasm, cand striga ca la piata.Nu suporta un retur, sunt gingasi, fratioareSi tipa tare revoltati : " aceste vorbe doare!" Si nu gandesc nicidecumAcesti celebri corifei,Ca e semn de boala, un nebunDoar rupe lantu' , asa ca ei! Mai vine-apoi un "japonez" si o dulce prestatoareCe-si varsa-aici ca si cei doi, ranchiuna si umoare.Mai sunt si altii, toti ii stim, ataca precum huniiDar ma opresc, doar nu ma cert chiar cu toti nebunii.
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 19, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iulie 19, 2014 bravooo, ti se potriveste autodescrierea. De ce pana mea insisti in nemernicia ta? Haidi bai ca se usuca namolu ' pe tine si intrii in putrefactie! Iar esti beat nebunule, vorbesti in dodi, se pare ca iti displace viata. Este de inteles mumie!!
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iulie 19, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iulie 19, 2014 bravooo, ti se potriveste autodescrierea. De ce pana mea insisti in nemernicia ta? Haidi bai ca se usuca namolu ' pe tine si intrii in putrefactie!intriiiiiiiiiiii
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iulie 19, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iulie 19, 2014 bravooo, ti se potriveste autodescrierea. De ce pana mea insisti in nemernicia ta? Haidi bai ca se usuca namolu ' pe tine si intrii in putrefactie! Iar esti beat nebunule, vorbesti in dodii, se pare ca iti displace viata. Este de inteles, mumie!!
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 19, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iulie 19, 2014 http://1.1.1.1/bmi/nimfomane.com/forum/public/style_images/tctc91_luminous/attachicon.gifmai-iti-aduci-aminte-cand...jpgCine pe cine pupa in cur de ii mai iei apararea? Nebunilor, impartiti aurolacul?
xo xo Reputație: 123 Postat Iulie 19, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Autor Postat Iulie 19, 2014 2
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 19, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 19, 2014 Asa e unii, vorbeste in dodi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum