Sari la conținut

m-am plictisit ba, care mergi in parc?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

am prins un caras cu barba, te bagi sa-l pregatesti ?

Nu are si mustati? Vezi ca baboiul ala plat cu barba e sigur platica, mai ales daca a pus botul la mamaliga.... :laugh2 daca ai dat la rama si viermusi e sigur regina baltii...pe aiao poti fute si fara preze ca nu are BTS-uri...e stiut!

• Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

cineva prin parc?

• Minus 2
Postat

ce frumos e afara...

• Minus 2
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

la 20.00 ies in parc, la pod...cine vrea poate sa vina sa bem o apa, contact doar prin telefon sau PM :)))))))

Postat

iesi ba

• Minus 2
Vizitator takayama
Reputație: 0
Postat

ce misto a fost :)

Cine a castigat la table,tu sau Picon?

Postat

ahahhaha

• Minus 2
Postat

As juca table cu Picon.

Uite ca nu l-am intrebat daca stie.

Este un om cu care vorbesti 10 ore incontinuu si nu te plictisesti.

Probabil tu ( bine ar fi sa gresesc, dar tare mi-e ca nu) dupa 20 minute de conversatie deja se plictiseste interlocutorul tau ( sau il innebunesti de cap cu prostiilee tale)  si incearca sa plece.Recunosc ca se poate ca interlocutorul sa fie la acelasi nivel cu tine ( destept foc)  si atunci clar eu ma insel si voi aveti ce vorbi toata noaptea :))))

PS- taCOIama, sincer iti spun, ca sa ajungi la nivelul lui Picon ( in orice privinta- chiar si la varsta - iti doresc sa ajungi-) iti mai trebuie mamaliga in              stomac.

Hai pa, o sa va fie dor de mine cateva zile:)))))

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Oly, stiu sa dau cu zaru' si sa mut pulurile :laugh2, dar atat.  Nu ma dau in vant dupa table. Dar putem juca Pacalici.  La cati d'astia sunt p'aici ...

Vizitator takayama
Postat

Bravo OLYta,nu ratezi nici o sansa sa arati ca nu esti decat UN biet spirit inferior care nu poate iesi in evidenta decat cu bufonerii stupide,dar in schimb aduci elogii prietenului tau erudit,scarpinandu-l la orgoliu;fain cuplu,UN prost cu-n destept,pasivu' cu activu'.

Da Picoane,joaca pacalici,ai cu cine ;)

Postat

Ce n as da sa te vad odata, sa vorbim face to face.Mai era / este unul pe aici care este cel mai tare si mai destept si cand s au intalnit baietii si fetele cu el ... Nu scotea o vorba.

In alta ordine de idei, eu incercam sa ti spun ca nu mi e rusine sa stau cu Picon la o masa sa bem o bere sau sa vorbim.Cu tine nu sunt convins de asta. Sunt convins doar ca tu mergi intotdeauna singur la restaurant/ bar/plm..pe strada...pentru ca toti ceilalti sunt prosti.Ma si mir cum de dialoghezi cu noi:)))

Vizitator takayama
Postat

Iorga a spus ca prost nu e cel ce nu intelege unele lucruri,ci ala de le intelegea pe toate pe dos;altcineva,nu retin cine,ca sa te fereasca Dumnezeu de cei care au doar convingeri si nici o indoiala.

Te-am ironizat ca umfland pe altul,te desconsideri pe tine,nu te-ai prins si insisti pe aceeasi linie.

Vii si cu convingeri inchipuite,cand tu nu lasi loc de interpretare in ceea ce te priveste.

Mai faci si o contradictie(realizezi care?) printre schelaituri monosilabice.

Nu dialoghez cu tine,ci fac misto de tine,furnizezi prea mult material sa poti fi ignorat.

Asa ca,scheauna OLYta,scheauna;cand va duceti in parc la UN pacalici sa nu uitati pechinezu'.

• Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4
Postat

Ce n as da sa te vad odata, sa vorbim face to face.Mai era / este unul pe aici care este cel mai tare si mai destept si cand s au intalnit baietii si fetele cu el ... Nu scotea o vorba.

In alta ordine de idei, eu incercam sa ti spun ca nu mi e rusine sa stau cu Picon la o masa sa bem o bere sau sa vorbim.Cu tine nu sunt convins de asta. Sunt convins doar ca tu mergi intotdeauna singur la restaurant/ bar/plm..pe strada...pentru ca toti ceilalti sunt prosti.Ma si mir cum de dialoghezi cu noi:)))

-Bere?Aveti si voi o varsta,sunteti predispusi la boli cardiace,infarcturi...
  • Oras:B
Postat

cine vrea sa ajunga la "nivelul" lui picon? Oly, ma faci sa imi schimb parerea, sincer, ce pana mea ai?

Postat

Au fost odata ca-n povesti, au fost ca nicodata

Un betiv si un fomist ce latra ziua toata.

Si latra azi si latra maini, cu toti ei tot se cearta

De-ti vine sa ii futi in gat, sa le-o bagi tare, toata.

Ei aice doar jignesc, insulta si injura

Si-apoi intreaba ipocrit de ce ii futi in gura.

Uitand o vorba din batrani, poate de multi uitata,

Ce spune simplu dragilor: " rasplata dupa fapta".

Ei s-au nascut probabil rai si suparati pe viata

Si au se pare un orgasm, cand striga ca la piata.

Nu suporta un retur, sunt gingasi, fratioare

Si tipa tare revoltati : " aceste vorbe doare!"

Si nu gandesc nicidecum

Acesti celebri corifei,

Ca e semn de boala, un nebun

Doar rupe lantu' , asa ca ei!

Mai vine-apoi un "japonez" si o dulce prestatoare

Ce-si varsa-aici ca si cei doi, ranchiuna si umoare.

Mai sunt si altii, toti ii stim, ataca precum hunii

Dar ma opresc, doar nu ma cert chiar cu toti nebunii.

Postat

bravooo, ti se potriveste autodescrierea. De ce pana mea insisti in nemernicia ta? Haidi bai ca se usuca namolu ' pe tine si intrii in putrefactie! Iar esti beat nebunule, vorbesti in dodi, se pare ca iti displace viata. Este de inteles mumie!!

• Oras:Dudesti
Postat

bravooo, ti se potriveste autodescrierea. De ce pana mea insisti in nemernicia ta? Haidi bai ca se usuca namolu ' pe tine si intrii in putrefactie!

intriiiiiiiiiiii

post-121538-0-21281100-1405773083_thumb.jpg

Postat

bravooo, ti se potriveste autodescrierea. De ce pana mea insisti in nemernicia ta? Haidi bai ca se usuca namolu ' pe tine si intrii in putrefactie! Iar esti beat nebunule, vorbesti in dodii, se pare ca iti displace viata. Este de inteles, mumie!!

post-121538-0-17618900-1405773333_thumb.jpg

Postat

=))

• Minus 2

Postat

Asa e unii, vorbeste in dodi :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...