Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:graveyard
Postat

Pai da si alea nu pot fi atacate? S-au stricat doar asa pur si simplu? Ok, asa sunt eu mai paranoic...

ramai la medicina ... lasa informatica pe mainile altora ... :) ... cam greu cu virusii care sa forteze fizic componenetele unui server in asa fel incat sa se arda ... 

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

... cam greu cu virusii care sa forteze fizic componenetele unui server in asa fel incat sa se arda ... 

...pe de alta parte, eu am zis ca nu sunt expert IT, dar din cate stiu atacurile asupra unui SERVER nu prea se fac prin virusi... ;)

Later edit: hai s-o lasam cum a cazut, ca au picat un hard si-o placa de baza, si sa nu mai dam idei.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Io zic ca picat hardu' in baia de ulei :laugh2

• Like 3
  • Minus 7
Postat

Asta explica multe... mi s-a parut mie ca de cand a revenit site-ul online, luneca mai bine navigarea...  :laugh2

• Like 1
Postat

si daca a fost relantiul si s-a incecat??? :D

si ca sa revin atacurile asupra unor servere pot include si virusi , troieni & stuff ..chestia e ca aceste atacuri prind mai bine  pe servere ce lucreaza pe windows .. pe linux mai greu cu virusii ... 

in plus atacurile asupra serverelor ..cele hai sa zicem conventionale nu prea au cum sa parleasca placa de baza si hdd-urile ... pana sa  ajunga in ele mai degaraba parlesc niste modemuri si routere

• Oras:Bucuresti
Postat

ramai la medicina ... lasa informatica pe mainile altora ... :) ... cam greu cu virusii care sa forteze fizic componenetele unui server in asa fel incat sa se arda ...

Mie mi se pare ciudat ca celalalt forum care nu are audienta si nici prea multe informatii, nu pica deloc, in timp ce asta da.

Postat

A picat si ala o data sau de doua ori ... se mai intampla!

Postat

chris au picat ele si alte site-uri mai mari ... gen facebook, yahoo in care sunt investite milioane de euro ... nu ca ii tin partea martanului dar din contra ... chiar daca ma repet sunt o gramada de metode de back-up si nu se sta doar intr-un server ... sunt solutii de stocare cu backup automat in timp real care pur si simplu fac in cazul in care iti pica un hdd sau  mai multe informatiile continute de acestea sa poata fi accesate de pe alte hdd-uri .. deci pur si simplu scoti un server din priza si totul dureaza cateva secunde pana sa fie totul in picioare iar  .... dar solutiile astea sunt cam scumpe si probabil echipa din spatele site-lui considera ca nu are nevoie de o astfel de investitie ... asa ca atunci cand pica vreo piesa importanta fizic stai cateva zile pana se face comanda la ea pana o aduce curierul si apoi pana pui iar site-ul pe picioare ..

in plus comparatia cu alte site-uri care "nu pica" dar nici nu au vizitatori e aiurea ... daca nu ai vizitatori si ai putine informatii poti hosta un site si pe calculatorul de acasa nu ai nevoie neaparat de un  server si de o teava prea extraordinara de net .... dar cand cantitatea de informatii creste, traficul creste si el ... deja cam trebuie sa investesti mult si in hosting (fie platesti chirie grasa la unii care se ocupa de asa ceva .. fie iti faci propria solutie care costa)

• Like 1
Postat

Intrebare.... Au disparut si unele posturi,nu? Sa inteleg k asta este si cauza pentru care am retrogradat eu? Chiar acum 2 zile crescusem si eu un pic mai mare si vad k acum la profil apare iar "curvar ucenic" ! Bafta si ms!

Postat

Intrebare.... Au disparut si unele posturi,nu? Sa inteleg k asta este si cauza pentru care am retrogradat eu? Chiar acum 2 zile crescusem si eu un pic mai mare si vad k acum la profil apare iar "curvar ucenic" ! Bafta si ms!

Aha ... Gata :) thx!

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Am scris destul de clar in prima postare a topicului motivul problemei si anume de la partea fizica a serverului: hdd si mainboard.

Nu explica DNS timeout-urile...

Postat

Mie mi se intampla altceva ciudat: ma uit sa vad ce fac prietenii mei si toti sunt pe pagina principala. Nu ar fi nicio problema daca nu as stiu sigur ca nu este asa. Iubitul meu este langa mine, citeste alt topic, nu este deloc pe pagina principala. :no2

Pisicuts, eu nu mai vreau sa stau fara forum, fa-i ce trebuie facut dar nu-mi mai lua "jucaria", te rog. Se poate? :P

Sa nu uitam ca sunt in plin proces de premiere, nu vreau sa se piarda informatia ;)

Postat

Mie mi se intampla altceva ciudat: ma uit sa vad ce fac prietenii mei si toti sunt pe pagina principala. Nu ar fi nicio problema daca nu as stiu sigur ca nu este asa. Iubitul meu este langa mine, citeste alt topic, nu este deloc pe pagina principala. :no2

Da, si la mine apare la fel, toata lumea pe pagina principala :)

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Cu alte cuvinte, tu vrei sa stii pe unde umbla prietenii tai :)

Postat

Cu alte cuvinte, tu vrei sa stii pe unde umbla prietenii tai :)

Gresit, eu vreau sa stiu tot =))

Te puuuup 

Postat

Hai ca iti zic eu cum sa rezolvi problema.

Exista 2 solutii: fie il stergi pe iubitul tau din lista de prieteni, fie ii zici sa se uite pe mereu pe pagina principala.

• Like 1
  • Minus 6
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Cum sa fie pe pagina principala, cand chiar tu ziceai ca sta langa tine ?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...