afriq reloaded Reputație: 59 Postat Iunie 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Postat Iunie 28, 2014 1
s0rin1978 Reputație: 444 Postat Iunie 28, 2014 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Iunie 28, 2014 Pai da si alea nu pot fi atacate? S-au stricat doar asa pur si simplu? Ok, asa sunt eu mai paranoic... ramai la medicina ... lasa informatica pe mainile altora ... ... cam greu cu virusii care sa forteze fizic componenetele unui server in asa fel incat sa se arda ...
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 28, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 28, 2014 ... cam greu cu virusii care sa forteze fizic componenetele unui server in asa fel incat sa se arda ... ...pe de alta parte, eu am zis ca nu sunt expert IT, dar din cate stiu atacurile asupra unui SERVER nu prea se fac prin virusi... Later edit: hai s-o lasam cum a cazut, ca au picat un hard si-o placa de baza, si sa nu mai dam idei.
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 28, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 28, 2014 Io zic ca picat hardu' in baia de ulei 3 7
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 28, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 28, 2014 Io zic ca picat hardu' in baia de ulei Asta explica multe... mi s-a parut mie ca de cand a revenit site-ul online, luneca mai bine navigarea... 1
s0rin1978 Reputație: 444 Postat Iunie 29, 2014 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Iunie 29, 2014 Io zic ca picat hardu' in baia de ulei si daca a fost relantiul si s-a incecat??? si ca sa revin atacurile asupra unor servere pot include si virusi , troieni & stuff ..chestia e ca aceste atacuri prind mai bine pe servere ce lucreaza pe windows .. pe linux mai greu cu virusii ... in plus atacurile asupra serverelor ..cele hai sa zicem conventionale nu prea au cum sa parleasca placa de baza si hdd-urile ... pana sa ajunga in ele mai degaraba parlesc niste modemuri si routere
chris73 Reputație: 3808 Postat Iunie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 29, 2014 ramai la medicina ... lasa informatica pe mainile altora ... ... cam greu cu virusii care sa forteze fizic componenetele unui server in asa fel incat sa se arda ...Mie mi se pare ciudat ca celalalt forum care nu are audienta si nici prea multe informatii, nu pica deloc, in timp ce asta da.
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 29, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 29, 2014 A picat si ala o data sau de doua ori ... se mai intampla!
chris73 Reputație: 3808 Postat Iunie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 29, 2014 Da? La ala nici n-am observat! Deci imi e indiferent 1
s0rin1978 Reputație: 444 Postat Iunie 29, 2014 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Iunie 29, 2014 chris au picat ele si alte site-uri mai mari ... gen facebook, yahoo in care sunt investite milioane de euro ... nu ca ii tin partea martanului dar din contra ... chiar daca ma repet sunt o gramada de metode de back-up si nu se sta doar intr-un server ... sunt solutii de stocare cu backup automat in timp real care pur si simplu fac in cazul in care iti pica un hdd sau mai multe informatiile continute de acestea sa poata fi accesate de pe alte hdd-uri .. deci pur si simplu scoti un server din priza si totul dureaza cateva secunde pana sa fie totul in picioare iar .... dar solutiile astea sunt cam scumpe si probabil echipa din spatele site-lui considera ca nu are nevoie de o astfel de investitie ... asa ca atunci cand pica vreo piesa importanta fizic stai cateva zile pana se face comanda la ea pana o aduce curierul si apoi pana pui iar site-ul pe picioare .. in plus comparatia cu alte site-uri care "nu pica" dar nici nu au vizitatori e aiurea ... daca nu ai vizitatori si ai putine informatii poti hosta un site si pe calculatorul de acasa nu ai nevoie neaparat de un server si de o teava prea extraordinara de net .... dar cand cantitatea de informatii creste, traficul creste si el ... deja cam trebuie sa investesti mult si in hosting (fie platesti chirie grasa la unii care se ocupa de asa ceva .. fie iti faci propria solutie care costa) 1
bird84 Reputație: 138 Postat Iunie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 29, 2014 Intrebare.... Au disparut si unele posturi,nu? Sa inteleg k asta este si cauza pentru care am retrogradat eu? Chiar acum 2 zile crescusem si eu un pic mai mare si vad k acum la profil apare iar "curvar ucenic" ! Bafta si ms!
bird84 Reputație: 138 Postat Iunie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 29, 2014 Intrebare.... Au disparut si unele posturi,nu? Sa inteleg k asta este si cauza pentru care am retrogradat eu? Chiar acum 2 zile crescusem si eu un pic mai mare si vad k acum la profil apare iar "curvar ucenic" ! Bafta si ms!Aha ... Gata thx!
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 29, 2014 Acolo nu este defectul stricat dar nici "sare si piper" nu are 1
dorel_cj Reputație: 252 Postat Iunie 29, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 29, 2014 Am scris destul de clar in prima postare a topicului motivul problemei si anume de la partea fizica a serverului: hdd si mainboard.Nu explica DNS timeout-urile...
JackBlack Reputație: 1026 Postat Iunie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 29, 2014 Numai mie mi se intampla cand dau click pe "Notificari" in meniu-ul de sus sa se deschida foarte greu? E tot ceva legat de caderea respectiva?
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 29, 2014 Mie mi se intampla altceva ciudat: ma uit sa vad ce fac prietenii mei si toti sunt pe pagina principala. Nu ar fi nicio problema daca nu as stiu sigur ca nu este asa. Iubitul meu este langa mine, citeste alt topic, nu este deloc pe pagina principala. Pisicuts, eu nu mai vreau sa stau fara forum, fa-i ce trebuie facut dar nu-mi mai lua "jucaria", te rog. Se poate? Sa nu uitam ca sunt in plin proces de premiere, nu vreau sa se piarda informatia
JackBlack Reputație: 1026 Postat Iunie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 29, 2014 Mie mi se intampla altceva ciudat: ma uit sa vad ce fac prietenii mei si toti sunt pe pagina principala. Nu ar fi nicio problema daca nu as stiu sigur ca nu este asa. Iubitul meu este langa mine, citeste alt topic, nu este deloc pe pagina principala. Da, si la mine apare la fel, toata lumea pe pagina principala
tendoi Reputație: -550 Postat Iunie 29, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iunie 29, 2014 Cu alte cuvinte, tu vrei sa stii pe unde umbla prietenii tai
extrovertitu' Reputație: 270 Postat Iunie 29, 2014 Oras:B. Oras:B. Postat Iunie 29, 2014 Să inteleg CĂ cafeaua cazută pă server a fost mai amară decat cea de data trecută.
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 29, 2014 Cu alte cuvinte, tu vrei sa stii pe unde umbla prietenii tai Gresit, eu vreau sa stiu tot Te puuuup
magic blue Reputație: -409 Postat Iunie 29, 2014 Postat Iunie 29, 2014 Mie mi se intampla altceva ciudat: ma uit sa vad ce fac prietenii mei si toti sunt pe pagina principala. Nu ar fi nicio problema daca nu as stiu sigur ca nu este asa. Iubitul meu este langa mine, citeste alt topic, nu este deloc pe pagina principala. Hai ca iti zic eu cum sa rezolvi problema.Exista 2 solutii: fie il stergi pe iubitul tau din lista de prieteni, fie ii zici sa se uite pe mereu pe pagina principala. 1 6
Paradise paradise Reputație: 37 Postat Iunie 29, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 29, 2014 Mie mi se intampla altceva ciudat: ma uit sa vad ce fac prietenii mei si toti sunt pe pagina principala. Nu ar fi nicio problema daca nu as stiu sigur ca nu este asa. Iubitul meu este langa mine, citeste alt topic, nu este deloc pe pagina principala. Cum sa fie pe pagina principala, cand chiar tu ziceai ca sta langa tine ?
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 29, 2014 Eu nici nu am prieteni in lista, de ce sunt Doamne atat de trist?
Postări Recomandate