Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Nope, nu mai are topic activ.

Nu mai lucreaza deloc?

Are alt nr de telefon?

Scuze ptr poluarea topicului si merci anticipat.

Postat

Astazi am vizitat-o si eu pe domnisoara Anca. Primul contact a fost telefonic, a raspuns din prima, chestie de noroc evident dar care iti da o senzatie de incredere din start. Voce foarte placuta si calda la telefon, ceea ce m-a convins sa achit nota de plata la terasa si sa chem un taxi in mai putin de 3 minute. 

Am ajuns foarte repede, locatia o cunoasteam de la colega ei pe care am vizitat-o recent, pe blvd Magheru bloc Eva.

Prima impresie a fost placuta, domnisoara este de intaltime potrivita, slim, bruneta si foarte tanara, 23 ani.

Dupa ce m-a invitat in camera mi-a recitat serviciile, apoi mi-a servit un prosop proaspat, papuci si am taiat-o la dus.

Dupa dusul ei a revenit in camera goala, s-a urcat in pat si ....daca vreti sa stiti ce urmeaza vizitati-o :)

Experienta a fost foarte placuta, fata e tanara si hotarata sa te faca sa te simiti bine. La un moment dat m-a vazut mai serios si m-a intrebat daca a fost ceva in neregula, dar i-am explicat ca asta ( :blushing2) e fatza mea vesela si am asigurat-o ca totul a fost OK .

Notele:

Igiena: 10

Aspect: 9

Oral: n/a

Normal: 9

Anal: n/a

GFE: 10

Cadoul: 200 ron/ora

O recomad calduros

• Like 12
Reputație: 24071
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Anca, arati din ce in ce mai bine! :)

Kiss

• Like 5
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
Postat

Anca, arati din ce in ce mai bine! :)

Kiss

Doc...asta poti s-o mai zici de vreo 10 ori ca nu se supara nimeni! :innocent

• Oras:Bucharest
Postat

Yup,pentru moment topic-ul tau nu a mai fost la pinned.

Wheew...my bad

Postat

Salut,

Am ajuns si eu la Anca si ca urmare ii voi lasa si eu rezcenzia bine meritata.M-am programat telefonic pe timpul zilei pentru mai spre seara si am ajuns in zona Mega Eva  de unde am fost ghidat de Anca pana in fata usii.Pot spune despre Anca ca este o bruneta frumusica,slim, cu un corp f bine proportionat,piele f fina si placuta la atingere, sani micuti si jucausi si un fund de senzatie. Ajuns in camera am stat putin de vorba la o tigara, apoi Anca mi-a prezentat serviciile. 

Dupa dusul de rigoare de ambele parti actiunea a debutat cu sarutari  pe corp si unduiri senzuale din partea Ancai si a continuat cu oral excitant ,sustinut,, cu deep, umed, alternari de ritm - o adevarat placere. Am trecut apoi la normal pe parcursul caruia am trait numai senzatii placute si f placute.Pot spune  ca normalul este unul din capitolele la care Anca exceleaza.

Atitudinea aratata de Anca pe tot parcursul intalniri,bunul simt, atentia acordata, jovialitatea , inteligenta ei si faptul ca poti discuta orice subiect cu ea ma fac sa-i acord nota maxim pentru GFE.

In concluzie m-am simtit excelent cu Anca si eu voi reveni cu mare placere.

Note:

Aspect fata/corp:9

Oral :9,5

Normal:10

Igiena;10

GFE/Atitudine:10

200 ron /h

• Like 10
Postat

Desi ma repet pe acest topic, sunt nevoit sa respect regulamentul, asa ca :

Recenzie cantitativa:

Locatie : 9 - central, curat, prosoape curate, baie curata cu de toate, AC

Aspect : 10

Oral : 9.5

Normal : 10+

GFE : se poate mai mult de 10++ ?

Cadou : 350 RON , 1h si 1/2, FK

Recenzie calitativa:

...Abia condus in camera de catre colega ei, imbracat pe jumatate, usa se deschide brusc si Anca apare cu trupu-i zvelt si minunat acoperit doar de bikini si sutien. Imi arunca din prag zambetul si privirea ei inimitabile, inmuindu-mi deja picioarele si apoi imi sare in brate sarutandu-ma cu foc. Hainele din maini imi cad pe podea, la fel si cele de pe mine, sutienul si bikini-ul zboara pe undeva prin camera si in scurt timp eram amandoi goi in pat, sarutandu-ne ca apucatii.

Incep sa o devorez cu sarutari pe gat, pe sani, pe coapse, in spatele genunchilor, pe gambe, si apoi cu mici ocoluri cu scopuri de tachinare ajung la orhideea care ma astepta frematatoare. Incep s-o degust, excitat de tremurul usor, ii simt umezeala iar oftaturile ei imi picura dulceata in urechi, chiar si cand acestea imi sunt stranse in menghina coapselor ei minunate. La un moment dat se arcuieste in capul oaselor si-mi sopteste intretaiat: "Hai sa punem ala, ca vreau sa te simt". Juniorul n-are urechi si nu aude, dar le potriveste, incat tragand cu coada ochiului in jos deja

"Priveam Ceahlaul la apus,

Un uries de straja burtii pus"

(bine, de vreo doua luni nu prea mai am burta - deh, am urmat sfaturile medicului :laugh2).

Inainte de montaj a fost un scurt rasfat oral, cu DT, dupa care am trecut pe coltul patului la diverse variatii de misionar, cu combinatii diferite de ritmuri, adancimi si unghiuri, totul asezonat cu sarutari prelungi si onomatopee incontrolabile. Nu stiu cat a durat, dar ca intotdeauna cu Anca a fost o frenezie a simturilor si o descatusare a energiei pe care regret ca nu stiu sa le traspun in cuvinte asa cum mi-as dori.

...

Dupa ce (eu) am revenit cu picioarele pe pamant, restul timpului am stat de vorba despre vrute si nevrute, ca doi prieteni, pentru ca vizita la Anca sa fie, precum mereu, "intru desfatarea trupului, mintii si sufletului".

Daca recomand si daca mai revin ?!       Ce intrebari sunt astea ?!

Multumesc Anca.

• Like 12
Postat

Las-o pe Anca asa cum e ca noua ne place exact asa: cu toate "defectele" ei menționate mai sus!

Titilescule, eu am facut un spirit de gluma, impresionat de posibilele calitati intelectuale ale dons'oarei. Se dorea si un compliment adresat ei dar se pare ca profunzimea acestui compliment este incoprehensibila pentru IQ-ul majoritatii celor ce frecventeaza acest forum si a fost in mare parte gresit inteles - ma refer mai ales la cei doi dobitoci (only-me si ZEU69) nu probabil ca au creier cam cat un ...peste.

Daca / cand o sa-i fac o vizita o sa revin eventaul si cu o recenzie.

Poate ca singura chestie care mi se poate imputa este ca am facut un pic de off-topic (desi off-topicul care a urmat de la altii a fost mult mai amplu). In fond credeam ca un forum este in esenta conceput si pentru a mai schimba o vorba - dar se pare ca mi-am gresit interlocutorii.

Postat

Da si pentru ca nu pot edita corectez aici: "ma refer mai ales la cei doi dobitoci (only-me si ZEU69) care probabil ca au creier cam cat un ...peste."

Astept injuraturile de rigoare de la cei doi -dupa posibilitatile mentale- dar nu va grabiti ca nu intru zilnici pe forum.

Postat

Si inca ceva - eu consider ca femeia nu exista doar ca s-o futi.

Femea exista si ca sa vorbesti despre ea / cu ea.

Daca voi considerati ca gresesc, injurati-ma din nou si... I rest my case.

Postat

LA naiba si mii de scuze, only-me si zeu69 - am crezut ca pe mine ma injurati - sistemul de citate merge aiurea si nu am vazut ca era un citat la adresa lui titilescu. Deci pana la urma doar titilescu ma balacarea si voi mi-ati luat (oarecum) apararea. Hai ca sunt obosit.

Acu' toata lumea injura pe toata lumea ce sa mai zic, iar eu am facut 4 posturi ca nu pot edita nimic (si pline de typos in plus).

Gata nu mai zic nimic.

Daca scap de warn/ban rog un admin/mod sa reuneasca posturile daca s-ar putea... (daca tot nu aveti edit pe forum, macar un auto-join consecutive posts?).

• Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

LA naiba si mii de scuze, only-me si zeu69 - am crezut ca pe mine ma injurati - sistemul de citate merge aiurea si nu am vazut ca era un citat la adresa lui titilescu. Deci pana la urma doar titilescu ma balacarea si voi mi-ati luat (oarecum) apararea. Hai ca sunt obosit.

Acu' toata lumea injura pe toata lumea ce sa mai zic, iar eu am facut 4 posturi ca nu pot edita nimic (si pline de typos in plus).

Gata nu mai zic nimic.

Daca scap de warn/ban rog un admin/mod sa reuneasca posturile daca s-ar putea... (daca tot nu aveti edit pe forum, macar un auto-join consecutive posts?).

:slap2 :slap2 mai sunteti multi!? :laugh2

Eu zic sa mai citesti inca o data ultimele doua pagini :laugh2 :laugh2 ,dar vb ta :"hai ca esti obosit"sau...poate asa te-ai nascut?

PS:sa ai grija cum jignesti,in replica pe care eu ti-am dat-o nu te-am jignit,asa ca...respecta daca vrei sa fii respectat.

Odihna placuta!!!

• Like 6
Postat

Titilescule, eu am facut un spirit de gluma, impresionat de posibilele calitati intelectuale ale dons'oarei. Se dorea si un compliment adresat ei dar se pare ca profunzimea acestui compliment este incoprehensibila pentru IQ-ul majoritatii celor ce frecventeaza acest forum si a fost in mare parte gresit inteles - ma refer mai ales la cei doi dobitoci (only-me si ZEU69) nu probabil ca au creier cam cat un ...peste.

Daca / cand o sa-i fac o vizita o sa revin eventaul si cu o recenzie.

Poate ca singura chestie care mi se poate imputa este ca am facut un pic de off-topic (desi off-topicul care a urmat de la altii a fost mult mai amplu). In fond credeam ca un forum este in esenta conceput si pentru a mai schimba o vorba - dar se pare ca mi-am gresit interlocutorii.

Da si pentru ca nu pot edita corectez aici: "ma refer mai ales la cei doi dobitoci (only-me si ZEU69) care probabil ca au creier cam cat un ...peste."

Astept injuraturile de rigoare de la cei doi -dupa posibilitatile mentale- dar nu va grabiti ca nu intru zilnici pe forum.

Si inca ceva - eu consider ca femeia nu exista doar ca s-o futi.

Femea exista si ca sa vorbesti despre ea / cu ea.

Daca voi considerati ca gresesc, injurati-ma din nou si... I rest my case.

Gata nu mai zic nimic.

Nea timidule,

Eu pot sa trag câteva concluzii despre ce ai scris mai sus:

1. ori răspunzi greu ori ții dușmănia în tine....de pe 15 Iulie până acum a cam trecut ceva vreme, zău!
  2. vezi ca dai cu stângu-n dreptu' și mai șutezi și multe peste poarta... sincer n-am prea gustat gluma ta, da' ma rog...
  3. bei și scrii în același timp și nu-ți prea iese...părerea mea. Se vede de la o posta! Daca nu poți sa scrii coerent, tine-te de ce știi mai bine. :beer

Respect,

TT...balacaretzu' :nod

• Like 2
Vizitator Lionman
Reputație: 0
Postat

Buna. Caut pe cineva pentru a-mi indeplini urmatoarele fantezii. As dori o sedinta in felul urmator: Girlfriend experience din partea ta, sarutari, imbratisari, mangaieri, cunnilingus,  vreau sa te alint si sa te dezmierd timp de o ora, pentru inceput. Nu vreau sex, iar FK este optional, la decizia ta. Acum, daca esti de acord, ar fi interesant sa stiu ca te gasesc si lunile viitore, in Noiembrie/Decembrie. Pana atunci inca mai ma uit pe forum, mi s-au parut interesante pozele tale si esti in lista mea de preferinte.  Astept si raspunsul tau, o zi placuta! 

Postat

Ce Inaltime avetzi .. faceti un pretz reducere ptr un abonament saptaminal ?

Nu caut performanta si nici plamares ,  ci numai sa ma simt bine in acceasi locatie si cu acceasi fata seara de seara daca se poate .. fara atasamente

Sunt f interesat de dvs

Buna. Caut pe cineva pentru a-mi indeplini urmatoarele fantezii. As dori o sedinta in felul urmator: Girlfriend experience din partea ta, sarutari, imbratisari, mangaieri, cunnilingus,  vreau sa te alint si sa te dezmierd timp de o ora, pentru inceput. Nu vreau sex, iar FK este optional, la decizia ta. Acum, daca esti de acord, ar fi interesant sa stiu ca te gasesc si lunile viitore, in Noiembrie/Decembrie. Pana atunci inca mai ma uit pe forum, mi s-au parut interesante pozele tale si esti in lista mea de preferinte.  Astept si raspunsul tau, o zi placuta! 

Argh... sunteti frati?! :hmmm

• Like 1
Vizitator Lionman
Postat

Argh... sunteti frati?! :hmmm

:) Buna, nu sunt frate cu userul bobby_999.  Astept cu nerabdare raspunsul tau, daca ma poti ajuta in aceasta privinta, pozele tale sunt de admirat, urmaresc topicul tau pe forum de ceva timp. Am 22 ani,  nu am frate, si nu am experienta in acest domeniu. Am  pus mai multe intrebari pe forum, la mai multe fete, insa n-am scris nicio recenzie, doar am intrat sa ma uit pana acum.  Multumesc!

Postat

:) Buna, ... Multumesc!

Multi ani inainte! In regula, atunci cand doresti sa ma vizitezi, da-mi un telefon.

Multumesc!

Vizitator Lionman
Postat

Multi ani inainte! In regula, atunci cand doresti sa ma vizitezi, da-mi un telefon.

Multumesc!

Multumesc frumos! :) 

• Membru Premium
Postat

Va salut . Intors din vacanta , mi-am dorit sa incep sezonul de toamna -iarna cu Anca , pe care nu o mai vazusem de foarte mult timp . Zis si facut . Sunat , facut programare pt orele dupa -amiezii si infiintat la locul faptei punctual . Locatia - pe Magheru , pct de reper fostul magazin Eva . Anca m-a asteptat vesela , dezinvolta . Schimbat cateva vorbe si fuga la dus pt igienizare . Apoi a mers si Anca la dus . Am trecut la atac , cu FK superb , intretinut fara ezitare , bun , adanc , exact cum Imi place mie . Apoi Anca a inceput un oral nepro excelent , alternand vitezele , cand mai soft si lent , cand mai rapid , DT cotor si corect executat , pana la baza pulii ( cu ramas pula in gat pret de cateva secunde - superba senzatia ) , lins coaiele la sugestia mea ( foarte bine si aici ) . Am trecut apoi eu la aparat , initiind un cunii adanc si ritmic , care I-a placut mult , m-a apasat cu putere pe cap in timp ce o lingeam in pizda ( pussy curata impecabil ) , gemete naturale , apoi a revenit ea la oral si dupa inca cateva reprize de DT sustinut , am explodat in gura ei , finalizand astfel . Pauza , discutii , igienizat cu servetele umede si numarul 2 a debutat cu un 69 superb , care a durat ceva , dar m-am oprit la timp deoarece voiam sa testez si normalul . Aplicat prez pe pula si inceput futul in poz caprita , apoi schimbat in poz misionar si cu un FK sustinut si pompat ritmic si adanc , am finalizat astfel . Note : Locatia -9 , central , curat ; Fata -9 ; Corp - 9 ; FK - 10 ; Oral -10 ; Normal - 9.8 ; Igiena - 10 ; GFE - 10 . Halat - 300 RON , 2 fin incluse , timp 1 Ora . Voi reveni curand . O zi buna va doresc !

• Like 8
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...