Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

pai da Sorina, tocmai de asta am scris si aici.. ca nu am cautat suficient de mult

• Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Aaaaa....stai ca acum am prins-o =))

Deci Sorina, tu esti cumva femeia cu penis? Ca daca zici "mars in plm", poate te ai dat de gol...cat despre "Si mai vreau ceva, daca se poate. Niste "creer" va rog...in ceea ce ma priveste asta este reteta  ;) Mie mi se pare ca esti ipocrita, si zic asta fara sa vreau sa te jignesc. Ce fel de crier vrei tu? Nu soro, tu vrei bani, de la noi toti curvarii asta ceri, bani si iar bani...restul e sansoneta si cancan, zau asa! :laugh2

Postat

@Feliciano - cred ca se referea la relatiile personale, nu la job

@Sorina4u - un sfat daca imi permiti: nu mai amesteca viata personala cu business-ul (ex: nu mai publica ce invitati ai, ce boyfriend ai etc), altfel o sa le afectezi negativ pe amandoua.

• Like 1
Postat

Atat timp cat iubitul meu este de pe forum, asta fiind locul in care ne-am cunoscut nu cred sa fie afectat in vreun fel de ceva. Este un barbat destul de matur si de inteligent incat sa realizeze ca "slujba-i slujba, drujba-i drujba".

Poate nu as fi facut acest lucru public daca nu ar fi fost o caruta de cretini pe care-i fute grija de soarta mea si nu mai pot dormi noaptea de grija lui Mixi. Cine o fute moca pe Mixi?!?! 

Despre invitati?!?! Hmmm, aici este ceva dureros la mijloc...eu, de ziua mea, am ales in jurul meu doar oameni pe care-i cunosc, ii stimez si in care am extraordinar de multa incredere...cineva, dintre acesti oameni, m-a tradat. Cine a facut asta?!?! I don't give a fuck...nu ma intereseaza, este ultimul lucru pe care vreau sa-l stiu...eu, personal m-am simtit bine si, pana la proba contararie, sentimentele mele fata de toti cei care mi-au fost alaturi, nu s-au schimbat. Un singur lucru nu mai este la fel: de acum sunt putin mai circumspecta ;)

Postat

Daaaa, asa e, sunt si fete cu coaie...dar imi doresc sa intalnesc cat mai putine acum cat mai sunt tanar...la batranete cand o sa platesc din pensie de la stat escapadele o sa fie bune si alea cu penis si oua... :blushing2

Postat

Atat timp cat iubitul meu este de pe forum, asta fiind locul in care ne-am cunoscut nu cred sa fie afectat in vreun fel de ceva. Este un barbat destul de matur si de inteligent incat sa realizeze ca "slujba-i slujba, drujba-i drujba".

Poate nu as fi facut acest lucru public daca nu ar fi fost o caruta de cretini pe care-i fute grija de soarta mea si nu mai pot dormi noaptea de grija lui Mixi. Cine o fute moca pe Mixi?!?! 

Despre invitati?!?! Hmmm, aici este ceva dureros la mijloc...eu, de ziua mea, am ales in jurul meu doar oameni pe care-i cunosc, ii stimez si in care am extraordinar de multa incredere...cineva, dintre acesti oameni, m-a tradat. Cine a facut asta?!?! I don't give a fuck...nu ma intereseaza, este ultimul lucru pe care vreau sa-l stiu...eu, personal m-am simtit bine si, pana la proba contararie, sentimentele mele fata de toti cei care mi-au fost alaturi, nu s-au schimbat. Un singur lucru nu mai este la fel: de acum sunt putin mai circumspecta ;)

Upssss, au aparut si tradatorii....ca in maneaua aia clasica "m-au tradat fratii si preteniiiiiii"! :blushing2  Asdar pretenarul fute fara sa plateasca? Grav nenicule grav....se fofileasa sa nu plateasca zicandu-ti ca te iubeste...e deja clasic. Intrebare - ce e dragostea? Raspuns - o inventie a unora ca sa nu plateasca pentru sex! :laugh2

• Like 1
  • Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4
Postat

Sorinica,daca intru-n tine pot sa spun ca ma pizdific? :laugh2

Postat

Sorinica,daca intru-n tine pot sa spun ca ma pizdific? :laugh2

Nope  :no2 ....se poate spune despre mine ca ma pulific  :laugh2 

• Oras:Oz
Postat

Upssss, au aparut si tradatorii....ca in maneaua aia clasica "m-au tradat fratii si preteniiiiiii"! :blushing2  Asdar pretenarul fute fara sa plateasca? Grav nenicule grav....se fofileasa sa nu plateasca zicandu-ti ca te iubeste...e deja clasic. Intrebare - ce e dragostea? Raspuns - o inventie a unora ca sa nu plateasca pentru sex! :laugh2

de-pizdificarea bărbatului: când o să pună americanii piciorul pe marte cu gazele de șist din România și când curvele din România (inconștiente) își vor legăna la piept pruncii morți, aoleo și vai de noi, fecioara măria Sa să ne scape! :laugh2

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Ba, recunosc, am io fost pizdificat o data! Eram la mare acum cativa ani, cald, frumos, apa ...gheata!. Venise nush ce curent si in apa eram eu si geamandurile; eram barbat! Barbat cand am intrat in apa, cand am iesit eram femeie. Mi-am gasit coaiele cand mi-am pieptanat flocii. :laugh2

Pentru "asta" exista Gillette! :)

Postat

dacă vă mai pulificați multe (1oo% că 70% sunteți majoritatea) o să ajungeți să faceți 69 între voi și nu va fi nici una dispusă să plătească și atunci? soluția? tot la bărbați! la final, 7 din 10 femei pe tot pământul vor fi pulificate, atunci va veni miruirea pentru toți. Numa` la mir! Nuke!

Postat

cât are ăsta `labiile` (culmea că are succes numai la babete, fanii lui masculini se internează periodic la nebuni sau la dezalcoolizare, semn că le pute ceva :laugh2 )

http://mitropoliabasarabiei.md/files/pf-patriarh-daniel.jpg

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Evanghelia dupa "ingineru' " :pope

Postat

sunt alți nebuni in India (cu care colaboreaza psihopoloagele noastre horoscopiste, ca sa proclame FEMEIEA ZEU - religia cre(t)ină ca dogmă și tradiție va dispărea (nu mai sunt bani): iata ce zice noul pipi gugu din India:

PsygoaDelic Angel

https://www.facebook...a.angel?fref=ts

ce scrie la angelica de mai sus la profil (ca un fel de definitie)

Woman is the creator of the universe,

the universe is Her form;

Woman is the foundation of the world,

She is the true form of the body.

Whatever form She takes,

whether the form of a man or a woman,

is the superior form.

In Woman is the form of all things,

of all that lives and moves in the world.

There is no jewel rarer than Woman,

no condition superior to that of a Woman.

There is not, nor has been, nor will be

any destiny equal to that of a Woman;

there is no kingdom, no wealth,

to be compared with a Woman;

there is not, nor has been, nor will be

any holy place like unto a Woman.

There is not prayer equal to a Woman.

There is not, nor has been, nor will be

any yoga to compare with a Woman,

no mystical formula nor asceticism

to match a Woman.

There are not, nor have been, nor will be

any riches more valuable than Woman.

~Shaktisangama Tantra (India)

search fete românia pe facebook http://www.**spam editat**.com/newforum/public/style_emoticons/default/queen.gif.pagespeed.ce.T32auv3rDU.gif

(cine știe genetică, râde, cine nu, pune botu)

Postat

idolul meu in viata este Dan Bilzerian !!

• Minus 2
  • Oras:Somalia
  • Oras:Somalia
Postat

Inginerule, nu crezi ca e cazul sa treci de la 50 mg la 75 mg Rispolept Consta ori cel putin politerapie cu psihotrope?

Ma gandesc si ca nu ti-ar strica putin tratament old days...ceva Haldol.

Postat

E prea tarziu! Nimic nu-l mai poate ajuta.

• Like 2
  • Minus 8

Postat

Lobotomie la ce?

• Like 2
  • Minus 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...