Speedy69 Reputație: 48 Postat Iulie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2014 Asta e geniala Ca si una dintre regulile uzului de arma, ahahahaha Înainte sa tragi cu arma tre' sa platesti. Regula de viata a Sorinei. 2
Shaworma Reputație: 463 Postat Iulie 8, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Iulie 8, 2014 Bai Shawormo, te repeti bre1 Mai schimba dracu' placa aia ca s-au tocit santurile. Stii care e chestia cea mai tare? Ca si pustii corditi ca tine vor ajunge la 40 de ani, la 50 de ani ... Ce vei face atunci? Te vei sinucide pentru ca nu mai ai 28 de ani? Alti pusti corditi se vor comporta asa cum te porti tu acum; ce vei face atunci? Baiete, repet: vezi-ti tu de viata ta si lasa-i pe altii . Somnul e mai lin cand nu te fute grija de ceilalti.Marsh mai lasatura...Ai loc rezervat in parc la table si-ti dezamagesti colegii ca te-asteapta acolo. Nu uita pechinezul poate mai agati vreo pizda tinerica cu daddy issues. 1
the_engineer Reputație: 250 Postat Iulie 8, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iulie 8, 2014 nu știu dacă am mai scris asta undeva dar cred că se potrivește și aici Definiția curveiPoate unii nu știu ce e aia curvă și o confundă cu o prostituată (prostituata devine sau nu curvă, atunci și numai atunci când intră într-o relație stabilă unde se comportă la fel ca o prostituată, abia atunci devine...curvă). Curvă nu se referă la infidelitate sexuală (doar) ci la ipocrizie sentimentală într-o relație care se vrea stabilă, curva (feminina sau masculina) e acea persoană care formează o relație de căsătorie prin șantaj sexual (femeia), ți-o dau după ce spui da (pe bani) în față la popa (popă care știe toată lumea că e...proxenet deghizat) sau financiar - seducătorul "nobil" (în 99,9% din cazuri bărbatul). Ambele categorii se adună, pentru că se aseamănă. Șantajul pe viață, este ucigător. El poate fi proiectat pe copii, caz în care aceștia sunt distruși prin jocuri de putere/manipulare. De regulă curvele ucigașe, sunt fidele în relație, adică nu părăsesc relația mincinoasă până nu-și distrug total partenerii, copiii. Și cred că așa e moral pentru că fariseii le dau girul moralității, dar nu gratuit, de aici, își iau și ei partea lor de mălai.Deseori curvele au meserii de...contabile și fac pereche cu ingineri (cărora le zic în batjocură, "muncitori cu diplomă" - de ce? pentru că inginerul / politehnistul are abilități mai mult în ceea ce privește gândirea logică, nu are gândire simbolică, și stă prost la EQ, așa că mai rar curvă cuplată cu un...psihoterapeut bun sau un criminalist, nu-l poate "vrăji" - manipula, nici polițiștii care au studii superioare, subofițeri, ofițeri, sau procurorii, nu sunt ușor de dus de nas, ca să nu mai zic de un lucrător în serviciile secrete, care e special antrenat să vadă orice tip de manipulare). Nu degeaba ăia de pe Times New Roman fac mișto de politehniști. Deasemenea un CEO, sau cum le place la curve să le zică, "om de afacere", iar nu poate fi manipulat. Relația CEO - curvă sentimentală e din start o manipulare in dublu sens consimțită. Ambii se citesc de la bun început dar se abțin să se spurce pe față, ca țăranii, cu blesteme. Se cheamă că sunt "educați". Evident că "educația" nu ține loc de căldură sufletească până la final, așa că inevitabil până la urmă se despart, dar nu cu blesteme și înjurături ca țăranii. Ea rămâne cu ceva bani, el s-a ales cu serviciile sexuale timp de ani de zile pentru care altfel (fără căsătoria din interes) ar fi plătit de s-ar fi uscat. Plus că ambii escroci, își fac și un renume social prin alianță. Copiii rezultați, vor fi ca și părinții, de cele mai multe ori, niște pușlamale fără scrupule (șacali, hiene, ahtiate după statut și bani în mod nemeritat - furt cu pixu sau afaceri de tip căpușa). Orice băiat / bărbat care a avut o mamă ipocrită sentimental, este incapabil să recunoască o curvă. Prin urmare, va fi toată viața lui, victima curvelor. Și cum 70% în Ro copiii provin din căsătorii de tip afacere....(asta e!) 4
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iulie 8, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iulie 8, 2014 Inginere,mult scrii.......mi-ai dus viata la urina Sursa,care e sursa? 2
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 8, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 8, 2014 Shaworma, stateam si ma gandeam: mai baietas, da' fomist esti frate! Vor fi fiind oarece sechele dintr-un trecut mai mult sau sau mai putin indepartat? Sau doar bulimie? Pentru ca baiete, din multele conturi inchise/deschise/banate etc. ( semn de mare echilibru psinic ) multe sunt cu trimitere la potol. Nu orice potol ...nuuuu! Potol de meltean, ca alea mai de soi, nici cum se cheama nu stii, nici cum se mananca. Cu Shaworma e simplu! Stie orice gunoier.Sa ai pofta!
Shaworma Reputație: 463 Postat Iulie 9, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Iulie 9, 2014 Mosule in aceeasi ordine de idei mata' ai fi alcoolist...cum o dai tot cu curu-n castraveti cazi...Vezi-ti bre matale de izmenele tale si asteapta cumintel pensia poate-ti ramane si tie de-o ciorbica, o treaba, asa mai vezi si tu o bucata de pizda. Iete ce frumos e http://yourrelectric.com/wp-content/uploads/2010/07/farm.jpeg 1
zwat Reputație: 279 Postat Iulie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 9, 2014 eu unul nu am de ce sa ma plang de pizdificarea barbatilor, e un lucru excelent. de asemena, cu cat mai multi gay, cu atat mai bine, scade concurenta ce nu-mi convine mie este masculinizarea excesiva a femeilor ... ceva mai mult testosteron nu strica, ai cu cine sa te futi. dar femei-barbat ... no fucking way!
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 9, 2014 eu unul nu am de ce sa ma plang de pizdificarea barbatilor, e un lucru excelent. de asemena, cu cat mai multi gay, cu atat mai bine, scade concurenta ce nu-mi convine mie este masculinizarea excesiva a femeilor ... ceva mai mult testosteron nu strica, ai cu cine sa te futi. dar femei-barbat ... no fucking way!
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 9, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 9, 2014 Shaworma, ma fomistule, cine a inceput ma nebunule? Cine de cine s-a luat primul? Ma cretinule congenital, un nick e un nick, o succesiune de nickuri cu aceeasi tema, ca la tine, e obsesie ... e foame, e frustrare. Ba pulifriciule, nu vezi ba ca esti tampitul forumului? Tu si cu betivul ala?... V-ati gasit: fomistu' si alcoolistu' . Tociu si Palade .Hai marsh la cacat, distrusule, care esti tu distrus!
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 9, 2014 Razboiul dintre Picon si Shaworma este ca si serialul "the young and the restless", pregatiti-va, vom asista la derularea multor episoade. Amatorii sa se abtina, va rugam, aici avem nevoie doar de actori profesionisti
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 9, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 9, 2014 Sorina, te inseli! Il las in plata Domnului, chiar nu am timp si chef sa ma cert cu toti pulifricii. Este clar pt. toata lumea cam ce "podoabe" sunt el si alcoolicul ala distrus de Alexandru. Ii las sa urle ca lupii la stele.
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 9, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iulie 9, 2014 Pai...lasa-i.
без цензуры Reputație: 13 Postat Iulie 9, 2014 Oras:РоÑ�Ñ�иÑ� Oras:РоÑ�Ñ�иÑ� Postat Iulie 9, 2014 de ce atata ura? de ce atata inviidie?
the_engineer Reputație: 250 Postat Iulie 9, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iulie 9, 2014 Inginere,mult scrii.......mi-ai dus viata la urina Sursa,care e sursa? Mossad
без цензуры Reputație: 13 Postat Iulie 10, 2014 Oras:РоÑ�Ñ�иÑ� Oras:РоÑ�Ñ�иÑ� Postat Iulie 10, 2014 Din pula spre pizda se duce viata omului.
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 10, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iulie 10, 2014 Sorina, te inseli! Il las in plata Domnului, chiar nu am timp si chef sa ma cert cu toti pulifricii. Este clar pt. toata lumea cam ce "podoabe" sunt el si alcoolicul ala distrus de Alexandru. Ii las sa urle ca lupii la stele.Tataie, vad ca te iei iarasi de mine! Ok, na de aici: Picon e un betiv notoriu in societate,il stiu cu totii, ca pe calul breaz,il stiu fetitele cu toateca este mai mult beat decat treaz. umbla din bar in bar, din club in club,il cunosc toti pierdutii lumii,ar vrea sa vada si sa auda,dar nu aude decat plansetul humii. este mai aproape de ea decattot ce ar trebui sa-i fie,si-si porta copilaria atarnata de gatprin viata lui atata de pustie. inca un sprit, si inca unul, si tot asa,bea de tristete, de fericire nu are cum,ca este cunoscut de betivsi tot mai singur merge pe drum Nea Picoane, te stie o lume intreaga!!!
roberto Reputație: 4138 Postat Iulie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 10, 2014 Plm...ai gresit topicul...in rest esti ok 2
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 10, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iulie 10, 2014 Plm...ai gresit topicul...in rest esti ok aoleu...crezi ca se potrivea mai bine aici Concurs de sonete pentru femeia ideala care in loc sa fie numai a ta s-a facut curvaio' n-o vreau pe picoana, nu am asemenea inclinatii pe invers. A fost doar un raspuns la afirmatiile lui!
roberto Reputație: 4138 Postat Iulie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 10, 2014 De ce nu? Incercai un soneto-pamflet Subtilitatile valoreza mai mult decat o pula-n gat...
Shaworma Reputație: 463 Postat Iulie 10, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Iulie 10, 2014 Shaworma, ma fomistule, cine a inceput ma nebunule? Cine de cine s-a luat primul? Ma cretinule congenital, un nick e un nick, o succesiune de nickuri cu aceeasi tema, ca la tine, e obsesie ... e foame, e frustrare. Ba pulifriciule, nu vezi ba ca esti tampitul forumului? Tu si cu betivul ala?... V-ati gasit: fomistu' si alcoolistu' . Tociu si Palade .Hai marsh la cacat, distrusule, care esti tu distrus! Vai, dar nu se poate, asa domn ca mata' sa recurga la un astfel de limbaj de grobian...Neasteptat. Marsh mai lasatura si scoate-ti pechinezul la aer, da o tura la Techirghiol sa te obisnuiesti cu sentimentul si invarte zarurile in parc. Desi un forum despre curve matale esti cea mai mare zdreanta de pe-aici. Baga-te pe "mies" si mai baloseste o "fetitza", doua. 1
без цензуры Reputație: 13 Postat Iulie 10, 2014 Oras:РоÑ�Ñ�иÑ� Oras:РоÑ�Ñ�иÑ� Postat Iulie 10, 2014
the_engineer Reputație: 250 Postat Iulie 16, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iulie 16, 2014 Femeia, preoții și religiile (toate sunt verificabile pe Internet ) Femeia nu are inteligentă spirituală, ea doar pare că detine asa ceva, dar nu e decât o simplă înlocuire a cruzimii cu empatia si a egoismului cu altruismul prin functia instinctului matern, asadar nimic care sa tina de reflectie, inteligenta, ci doar de comportamente automate.A se vedea exemple de femei "celebre" care au creat religii idolatre, ca Semiramis (sotia lui Nimrod), Ellen G. White profeta mincinoasa a adventistilor (care a dat cateva date despre reintoarecerea lui Cristos si sfarsitul lumii, toate false) sau creatoarea religiei New Age, Elena Blavatschi.De aceea Dumnezeu a spus: nu se cade ca femeia să vorbească în Numele Meu în Biserică.Religia New Age este vechea religie a misterelor din Babilon a lui Semiramis sub o noua titulatura.Simbolul sotiei lui Nimrod (primul rege babilonian) se poate observa in multe locuri, pe sigla studioului Columbia, in Statuia Libertatii din NY, in modul in care este expusă Maria, mama lui Isus, si proabil si in "curva de la drept" care tine cumpana si judeca dupa cum pui talerii in balanta.Ishtar (zeița prostituției din vechiul Babilon), a devenit zeita fertilitatii și este sarbatorita in fiecare an, dar sarbatoarea a primit o noua denumire, Pastele, iar inrosirea ouălelor simbolizează adorarea fertilității prin sângele lui Isus (un fel de troglodire), iar sărbătoarea zeului Soare (Apollo la greci si romani, RA/Re la egipteni), aproximativ la data solstitiului de iarna, a primit o noua denumire, sarbatoarea nasterii lui Isus. Ea se tine atunci, din spaima ca soarele îi va părăsi pe oameni. Boboteaza, sărbătoarea botezului lui Isus în....Ianuarie! (o fi fo` vară în Israel acu 2 mii de ani )Ca dovadă că femeia nu are inteligenta spirituala, este si numarul mare de femei, chiar psihoterapeuti, care scriu cărti de astrologie, ghicit in cafea si reiki, care practica vrajitoria, horoscopismul sau apeleaza la asa ceva. Cauza este psihologica. Ele (curvele) vor să stie, oare cand imi gasesc si eu sponsorul...că vine menopauza?! (am un brad ecologic, pe care îl țin permanent, de 2 ani de zile, "Ține cum ai căpătat și întărește ce rămâne" )
indubitabil Reputație: 2178 Postat Noiembrie 17, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Noiembrie 17, 2014 Bărbatul pizdificat e bărbatul care are nevastă și copii (e complet prins in sistemul religios, social, politic, economic) si nu mai poate face nimic, doar să...tragă cu ochiu (ursu păcălit de vulpe). Femeie pulificată nu există, femeii tot ce e ilogic, i se pare logic. Adică, îi merge creieru...laser frate, deși e complet nebună! (e ideal așa, să fii nebun dar să funcționezi la parametri maximi și să-i înnebunești / pizdifici pe toți din jur) 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Noiembrie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 18, 2014 Bărbatul pizdificat e bărbatul care are nevastă și copii (e complet prins in sistemul religios, social, politic, economic) si nu mai poate face nimic, doar să...tragă cu ochiu (ursu păcălit de vulpe). Femeie pulificată nu există, femeii tot ce e ilogic, i se pare logic. Adică, îi merge creieru...laser frate, deși e complet nebună! (e ideal așa, să fii nebun dar să funcționezi la parametri maximi și să-i înnebunești / pizdifici pe toți din jur) Deși ai scris în română, ai aruncat niște cuvinte la mișto si ai apăsat Postează. Mai grav este că în bibilica ta ți se pare că are sens.
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Noiembrie 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Noiembrie 18, 2014 ...e ideal așa, să fii nebun dar să funcționezi la parametri maximi și să-i înnebunești / pizdifici pe toți din jurIn sfarsit, acum te intelegem.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum