Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Nu. Ma cam evita vad! Poate viceversa. Dar lumea e nebuna, nebuna, nebuna. Niciodata nu iti subestima interlocutorul! :)

Postat

In ziua in care imi va fi frica de o femeie, o sa chem lautarii sa-mi cante pana la ziua, o sa mananc berbec la protap, o sa beau o vadra de vin rosu si o sa-mi pun strenagul de gat in zori. Ca nu mai merita viata pe Pamant!

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

In ziua in care imi va fi frica de o femeie, o sa chem lautarii sa-mi cante pana la ziua, o sa mananc berbec la protap, o sa beau o vadra de vin rosu si o sa-mi pun strenagul de gat in zori. Ca nu mai merita viata pe Pamant!

Păi după un proțap și un vin roșu ți-o fi și ție dă o cucoană-n pulă, vorba aia, oameni suntem

• Like 1
Postat

Păi după un proțap și un vin roșu ți-o fi și ție dă o cucoană-n pulă, vorba aia, oameni suntem

Just. Streangu' dupa o pasarica buna :)

• Oras:Wasluy
Postat

Toate cuvintele inspaimantatoare din limba romana sunt la genul feminin : moarte, frica, groaza, etc, ai grija ce-ti doresti.

• Like 2
Postat

Toate cuvintele inspaimantatoare din limba romana sunt la genul feminin : moarte, frica, groaza, etc, ai grija ce-ti doresti.

Uite un coment inteligent! Sa traiesti!

Postat

Uite un coment inteligent! Sa traiesti!

inconstient ne supunem genului feminin, pana si cuvantul viata e tot de-acolo

• Like 3
  • Oras:Undisclosed
  • Oras:Undisclosed
Postat

Si pula tot la genul feminin.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

CUM sa faci o asemenea... parada (nici nu stiu cum sa-i spun) a modei... aia din sala care se uitau la asa ceva fie erau sub influenta drogurilor, fie erau beti turta, sau poate ca astia defilau intr-un dormitor unde toti dormeau cu spume, sau intr-o morga, unde iarasi nu avea cine sa-i vada.... In fine, dezgustator si deranjant... :slap2

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

homalai cu totii iar filmul e nimic, orgiile fiind la ordinea zilei in comunitatile astora. probabil si singurul motiv pentru care poti sa-i invidiezi, accesul mult mai facil la sex. noi, astia straigth, prin comparatie, suntem niste chinuiti :D

• Like 1
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

homalai cu totii iar filmul e nimic, orgiile fiind la ordinea zilei in comunitatile astora. probabil si singurul motiv pentru care poti sa-i invidiezi, accesul mult mai facil la sex. noi, astia straigth, prin comparatie, suntem niste chinuiti :D

Ce mai zice Diiana? :) Bine,sănătoasă?

• Minus 3
  • Oras:Cluj napoca
  • Oras:Cluj napoca
Postat

La intalnire spune-i tipului sa-ti tina putin geanta cand sunteti in mall,pe strada ,etc.(motivand:te duci la baie ,probezi ceva, whatever)Daca o face il ai sub papuc.....da mai bine lasa-l pe saracu ca e ......

Sfat pt barbati....niciodata nu faceti asta cand va cere prietena asa ceva...va testeaza :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Oras:aicisha
Postat

La intalnire spune-i tipului sa-ti tina putin geanta cand sunteti in mall,pe strada ,etc.(motivand:te duci la baie ,probezi ceva, whatever)Daca o face il ai sub papuc.....da mai bine lasa-l pe saracu ca e ......

Sfat pt barbati....niciodata nu faceti asta cand va cere prietena asa ceva...va testeaza  :laugh2   :laugh2   :laugh2

Eu iau geanta si-o bat cu ea iar apoi ma pis pe ea si  in jurul ei, in timp ce priviri aprobatoare venite dinspre barbatii din jur ma scalda intr-o aura de zeu viril si masculin. 

Postat

Cum sa lasi geanta din mana?!?! :laugh2  Geanta este o adevarata arma  :laugh2  Daca iti da mama o geanta in cap, te lesina...niciodata nu am inteles si nici nu vrea sa aflu de ce este atat de grea...

Eu sunt anti geanta, nu pot sa le sufar =))

Postat

Cum sa lasi geanta din mana?!?! :laugh2  Geanta este o adevarata arma  :laugh2  Daca iti da mama o geanta in cap, te lesina...niciodata nu am inteles si nici nu vrea sa aflu de ce este atat de grea...

Si uite asa incepe masculinizarea femeilor...

Postat

Eh, dragul meu, asta e, nu toti barbatii isi doresc femei docile asa cum preferi tu. ;)

Sa nu uitam totusi ca femeile sunt aerul vostru, fara pizda sunteti .... morti. =)) =)) 

• Like 1
Postat

Eh, dragul meu, asta e, nu toti barbatii isi doresc femei docile asa cum preferi tu. ;)

Sa nu uitam totusi ca femeile sunt aerul vostru, fara pizda sunteti .... morti. =)) =))

http://g01.a.alicdn.com/kf/HTB1mzzKHVXXXXbDXFXXq6xXFXXX0/1pcs-Sex-toys-for-man-Silicone-Pocket-Pussy-realistic-artificial-vagina-perfume-male-masturbator-adult-products.jpg_200x200.jpg

LE: n-o doare capu'

Postat

Nope.....pentru cei ... ca tine, nu are absolut niciun farmec daca nu are privirea vie si ceva ... lacrimi. Aia de plastic nu te va satisface niciodata, spre deosebire de noi, femeile, care putem avea si cate 4 orgasme la rand cu un .... vibrator. =)) 

Postat

Nope.....pentru cei ... ca tine, nu are absolut niciun farmec daca nu are privirea vie si ceva ... lacrimi. Aia de plastic nu te va satisface niciodata, spre deosebire de noi, femeile, care putem avea si cate 4 orgasme la rand cu un .... vibrator. =))

Tehnologia ajuta!

http://mattforney.com/wp-content/uploads/2012/10/woman-crying-2.jpg

Postat

Ete pula tehnologia....e vorba doar de minte si imaginatie...ce tehnologie poate fi, de exemplu, intr-un castravete?!? Sau o banana?! 

Postat

Ete pula tehnologia....e vorba doar de minte si imaginatie...ce tehnologie poate fi, de exemplu, intr-un castravete?!? Sau o banana?! 

Tehnologii agricole :) daca-i eco e mai bine altfel bagi pesticide-n pizda si nu e bine :)

• Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

Mare adevar ai spus, chiar ma intreb uneori:  ce naiba aveti in ele de sunt asa grele?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.