g2br13l Reputație: 8171 Postat August 17, 2014 Telefon: g2br13l2009@yahoo.com Oras:Constanta Telefon: g2br13l2009@yahoo.com Oras:Constanta Postat August 17, 2014 da asa este sunt foarte guraliva vorbesc mult uneori mult si prost alteori deloc... probabil ca pentru uni este considerat defect, sau altora le place... dar ce vina am eu ca asa m-a facut mama? Nu e nici o problema ca esti guraliva. Eu doar glumeam cu Jerry pe tema discutiilor voastre. Din contra, daca poti socializa mult si asta nu taie din timpul de actiune al clientului, exista mari sanse ca sa se creeze o conexiune intre voi si in asa fel puteti sa va bucurati amandoi de clipe placute.
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 17, 2014 Telefon: g2br13l2009@yahoo.com Oras:Constanta Telefon: g2br13l2009@yahoo.com Oras:Constanta Postat August 17, 2014 @g2br13l : nici o sansa si daca ar fi avut ea idei filozofice in cap nu intelegeam eu treburi din astea . Apropos in liceu am stat cateva luni sa descifrez ce vroia sa zica teoria moralitati pentru ca mai apoi sa imi dau seama ca e prea greu de inteles ).Lasand gluma deoparte am vrut sa subliniez ideea ca desi nu prea imparteam ideii comune fata ma tot ispitea la vorba indrugand verzi si uscate pe scurt are o atitudine copilaroasa ce nu denota rautate . Iar de graba nici vorba poate se plictisea cu uracioasa aia de colega in casa . @sorinu: frate daca nu are taxare la minut e ok ce plm.Colegu ce am vrut eu sa spun este ca am intrat in jur de 1.30 tin minte pentru ca la 1.20 am parcat masina si la ultimul apel in fata interfonului era 1.29.Eu am fost intrigat ca fata a zis sa vin la statia de taxi vis a vis de rompetrol si intradevar exista acolo placuta cu statie taxi dar nici un taxi nu sta acolo deci pana am ajuns la ea a durat ceva .in plus ajuns la scara blocului ma roaga sa mai stau 2min sa se pregateasca .Deci sta prost cu dirijatul clientilor.La iesire din instinct am scos tel sa fac curatenie in browser si in lista de apeluri si tin minte ca am zis :mama e patru fara douzeci. Data viitoare iti propun sa discuti cu ea al patrulea principiu al dinamicii, care se enunta cam asa : Tot ce atarna, se balangane ! Sint sigur ca la fizica va pricepeti amandoi. P.S. Nu te supara pe Sorinu. Asta e un zapacit si jumatate.
jerry.j Reputație: 170 Postat August 17, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 17, 2014 da asa este sunt foarte guraliva vorbesc mult uneori mult si prost alteori deloc... probabil ca pentru uni este considerat defect, sau altora le place... dar ce vina am eu ca asa m-a facut mama? Irina asta nu a fost o critica la adresa ta socializarea ajuta apropierea dintre oameni și face lucrurile mult mai plăcute după. *-:-) Poate când am fost eu la tine aveai chef de vorba. Sorinu nu sunt supărat frate știu de gluma! ;-) 1
irinapitika Reputație: 3519 Postat August 20, 2014 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat August 20, 2014 gata am plecat... va multumesc pentru ospitalitate.. poate ne revedem si vara viitoare.. pupici
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 21, 2014 Telefon: g2br13l2009@yahoo.com Oras:Constanta Telefon: g2br13l2009@yahoo.com Oras:Constanta Postat August 21, 2014 Irina, m-ai dezamagit. Cum sa pleci mai si sa nu astepti sa se termine sezonul ? Eu ce dracu fac acum ? Stau in intersectii si nu ma mai dirijeaza nimeni ? Macar sa fi asteptat sa se termine sezonul, sa se mai linisteasca circulatia.
crissu Reputație: 4142 Postat August 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2014 Nu sta in intersectie...doar sti ca ai o cafea de baut...
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 22, 2014 Telefon: g2br13l2009@yahoo.com Oras:Constanta Telefon: g2br13l2009@yahoo.com Oras:Constanta Postat August 22, 2014 As vrea eu sa nu stau in intersectie. Doar miercuri am stat la Tomis cu Soveja 14 minute cronometrat.
amorxxx Reputație: 452 Postat Februarie 15, 2015 Oras:București Oras:București Postat Februarie 15, 2015 buna, scuze ca,comentez dar te admir si te apreciez 1
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2015 Postat Februarie 15, 2015 buna, scuze ca,comentez dar te admir si te apreciez CaCOmentezi nu face nimic, dar alte servicii inafara de scuipat pe fata si in gura ce altceva interesant mai ai in oferta?
irinapitika Reputație: 3519 Postat Mai 2, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Mai 2, 2015 din lipsa de ocupatie am re-citit topicul asta, si parca mi-sa cam facut dor de voi, sper ca atunci cand ma intorc in tara sa trec macar o saptamana pe la voi prin cta, Dar de data asta cred ca va fi putin diferit, in primul rand nu o sa mai am nici o colega cu care sa imi impart locatia, iar in al doilea rand o sa primesc doar persoanele cu care m-am vazut deja vara trecuta, (mici exceptii fac doar cu cei care ma contacteaza prin p.m si imi sunt simpatici) asta doar pentru ca m-am retras oarecum din domeniu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 3, 2015 Telefon: johnholmes68@rocketmail.com Oras:Constanta Telefon: johnholmes68@rocketmail.com Oras:Constanta Postat Mai 3, 2015 defineste "oarecum" please~!!!
sweet pysy Reputație: 180 Postat Mai 3, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 3, 2015 din lipsa de ocupatie am re-citit topicul asta, si parca mi-sa cam facut dor de voi, sper ca atunci cand ma intorc in tara sa trec macar o saptamana pe la voi prin cta, Dar de data asta cred ca va fi putin diferit, in primul rand nu o sa mai am nici o colega cu care sa imi impart locatia, iar in al doilea rand o sa primesc doar persoanele cu care m-am vazut deja vara trecuta, (mici exceptii fac doar cu cei care ma contacteaza prin p.m si imi sunt simpatici) asta doar pentru ca m-am retras oarecum din domeniu din lipsa de ocupatie iti scriu si eu ...............................care te credeam alt fel dar toti santeti la fel va urmariti interesele ,,,,,te credeam o sora adevarata......aparentele inseala IRINO
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 3, 2015 Telefon: johnholmes68@rocketmail.com Oras:Constanta Telefon: johnholmes68@rocketmail.com Oras:Constanta Postat Mai 3, 2015 da ma' fata....ce de cacat...nu-ti urmareste interesul tau...ce naspa~!!! si mie mi s-a parut nefrateasca detasarea asta...nu-i ca o sora adevarata~!!! auzi tu...sa nu stea cu tine...pai sa uite ea vremurile...verile....interesele comune~!!! da ma pysy....aparentele inseala ma fata~!!!
skypexvr Reputație: 451 Postat Mai 3, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 3, 2015 pysy face progrese la scris? aproape ca intelegi ce spune 2
irinapitika Reputație: 3519 Postat Mai 3, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Mai 3, 2015 defineste "oarecum" please~!!! "Oarecum" la modul ca voi veni in constanta o săptamana in vacanta, dar dupa cum am spus as vrea sa ma revad doar cu persoanele cu care ma cunosc deja, Just for fun
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 3, 2015 Telefon: johnholmes68@rocketmail.com Oras:Constanta Telefon: johnholmes68@rocketmail.com Oras:Constanta Postat Mai 3, 2015 just for fun...meaning mocca??? :350x
irinapitika Reputație: 3519 Postat Mai 3, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Mai 3, 2015 just for fun...meaning mocca??? :350xNU
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 3, 2015 Telefon: johnholmes68@rocketmail.com Oras:Constanta Telefon: johnholmes68@rocketmail.com Oras:Constanta Postat Mai 3, 2015 of course it was too nice to be true~!!!
barosanu1 Reputație: 537 Postat Mai 3, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 3, 2015 just for fun...meaning mocca??? :350xnu ... ea plateste 1
irinapitika Reputație: 3519 Postat Mai 3, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Mai 3, 2015 nu ... ea plateste Da, si marmota invelea ciocolata in staniol
j0hnnybravo Reputație: 1913 Postat Mai 3, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 3, 2015 NU hai ca esti obraznica
irinapitika Reputație: 3519 Postat Mai 3, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Mai 3, 2015 hai ca esti obraznica Hmmm suna cam pervers cuvantul "obraznica" este?
j0hnnybravo Reputație: 1913 Postat Mai 3, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 3, 2015 Hmmm suna cam pervers cuvantul "obraznica" este? este, obraznicatura mica ce esti, ce puli iti iei tu de la mine daca dai prin cta
irinapitika Reputație: 3519 Postat Mai 3, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Mai 3, 2015 este, obraznicatura mica ce esti, ce puli iti iei tu de la mine daca dai prin cta Mai vedem noi care, pe cine fute :laugh2
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 4, 2015 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Mai 4, 2015 ce ? vii in c-ta ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum