Sari la conținut

ALEXANDRA 0763 141 449

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna seara, multumesc  Pisicuts  pentru promovare la top :) ,multumesc baietiilor ca m-au recenzat,si nu in ultimul rand ii multumesc Andreei pentru sustinere  :kiss2 
Luni -Sambata voi fi disponibila de la orele 11:00 -21:00 Va pup o seara frumoasa sa aveti! PUPICI  :kiss2

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Colegi curvari,

am ajuns la Alexandra (colega cu Andreea) in locatia de pe Decebal. Sunat la numarul din titlu si stabilit o intalnire de o finalizare, confirmare prin SMS din partea mea cu o ora inainte. Alexandra foarte vesela si draguta la telefon, respectat programarea de ambele parti. De cand o vezi, emana o energie pozitiva si mult optimism...este intradevar o frumusete de fata, lipicioasa si dragastoasa.

Am stat la o vorba si o tigara si apoi am fugit la dus, papuci, prosop curat,baia ok cu geluri, curatenie. De la inceput am stabilit igiena impecabila, deci la baie obligatoriu cu sapun sau gel, nu accepta degete in vagin...este obsedata de igiena si bine face, eu sunt de acord!

Alexandra face totul protejat asa ca am inceput cu pupaturi pe corp, mangaieri, piele fina, miroase frumos, parfumata si bronzata. :hug1

M-a intins in pat si a inceput cu mangaieri, masaj lui ala micu sa il scoale, mangaieri pe oo....am intors-o la 69 unde am gustat din piersica ei dulce si parfumata....gemea cand ma jucam cu limba pe clitorisul ei. :yummy O data gogu sculat, a fost imbracat cu un prezervativ si am trecut la normal pe la spate din picioare in pat. Alexandra in picioare cu mainile pe perete si eu pe la spate, dai si lupta. :)

Un fund superb, gemete si contre, ma futea cand ea pe mine, cand eu pe ea....wauuu....a venit si finalizarea in balon! Superbe momente cu o fata superba! Totul la superlativ din partea mea...este demna de TOP.  :clap2 Mi-a inveselit ziua fata asta!  :rockettes-1

Cum tot ce este frumos se termina repede, am fugit la igienizare, am mai stat la o vorba si valea la treaba.

Notele mele nu pot decat sa fie dintre cele mai mari:

locatie 9,5

aspect Alexandra 10

igiena 10

oral 9 (am depunctat ptr ca a fost protejat, fara CIM)

normal 10

gfe 10

cadou 100 lei finalizarea 30 min dtd

De revenit? Zilnic daca se poate... :flowers2  Domnilor, fiti domni si veti avea parte de o experienta minunata.

O zi buna la toata lumea!

doctorul

• Like 12
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...