Sari la conținut

SILVANA 22 ani 0735272392

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna seara! Saptamana aceasta voi putea fi disponibila -miercuri ,17:00-22:00

- joi, 13:00-21:00

in restul zilelor NU sunt in locatie ! ;)

O saptama reusita si sarbatori fericite va doresc! Pupici !

Buna seara! Saptamana aceasta voi putea fi disponibila -miercuri ,17:00-22:00

- joi, 13:00-21:00

in restul zilelor NU sunt in locatie ! ;)

O saptamana reusita si sarbatori fericite va doresc! Pupici !

• Like 2
Postat

Hello! Astazi sunt in locatie pana-n jurul orei 21.00, urmand apoi sa revin luni, pe 28!

Sarbatori petrecute frumos alaturi de cei dragi, va doresc!

post-158061-0-76107100-1450958402_thumb.jpeg

• Like 1
Postat

Omule, fratele meu alb, ți-ai făcut programare și ți-a dat țeapă? Sau doar ai încercat să te programezi și nu ai reușit? Fii mai explicit!

e tepara

Postat

e tepara

Eu nu am luat tzeapa dar era de preferat nu mi-a facut placere compania ei.

Poate e doar o problema de gust insa cu siguranta si una de atitudine si mare lucru nu e de ea.

• Oras:Pe undeva prin Bucuresti
  • Oras:Pe undeva prin Bucuresti
Postat

Hei Silvana, accepti si virgini? Am 19 ani si nu am avut pana acum nicio prietena. Acum sper sa nu fiu luat la misto de toti...

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

La ultima intalnire cu Silvana imi ziceam ca nu as mai astepta un an si jumatate pana la urmatoarea intalnire si cum deja a trecut un an, m-am prezentat la datorie

De data asta m-a intampinat intr-o rochita gri care lasa sa se intrevada un corp frumos, cu 2 picioare lungi, un fund micut, 2 sani superbi

Daca ar fi sa descriu in 2 cuvinte intalnirea, acestea ar fi HUGS&KISSES dar a fost mai mult

Am povestit ce am povestit, ne-am amintit de intalnirile anterioare si asa am ajuns la imbratisari si pupaturi

n-am mai primit atatea pupaturi de cand eram copil

apoi discret a inceput sa-mi desfaca camasa, cureaua de la pantaloni si…bine ca m-am cerut la dus, ca era s-o comit !

un preludiu asa de placut si prelungit la maxim n-am mai avut de ceva vreme. Saruturi, deja cunoscutele “muscaturi” de lobul urechii, pupaturi pe gat, pe piept si pe..ste tot, mai ales “acolo”

fara ajutorul mainilor a inceput un oral placut umed cu mult deepthroat, se foloseste f bine de limba, apoi un fel de tits-job, iar pupaturi si saruturi iar oral pana cand a considerat ca micul meu partener de indecente era pregatit sa fie “imbracat”

misionar si umeri-craci (scuzati expresia umeri !) care a dus la sfarseala

pauza e incorect spus, pentru ca am tinut-o tot intr-o imbratisare si pupaturi si saruturi

Silvana gadila si se gadila asa ca n-a fost greu ca ala micu sa renasca, asa ca acelasi oral f placut si lady-on-top unde trebuie sa recunosc e de top ! cand a obosit (cred ca n-am gresit in apreciere) am schimbat in doggy – doamne ce priveliste ! apoi am “obosit” eu. Am ramas asa pret de cateva minute pentru ca nu aveam cum sa ies-printre picioare mana ei gadila oolele apoi mi-a pus mana pe fese si m-a tinut captiv 

Dupa obisnuita deja pseudo-pauza, cu pupaturi si imbratisari ….iar oralul acela extrem de placut

Apoi iar…

Daca as fi avut telefonul la indemana l-as fi sunat pe Arafat sa ma “revergoreze” cu aparatele lui

Asa s-au scurs cateva clipe frumoase impreuna cu Silvana (cititi ore, dar asa de repede s-au scurs ca parca au fost secunde)

cat timp am petrecut impreuna telefoanele au fost inchise si TVul la fel, asa ca nimic nu ne-a perturbat

Fata asta, de la vizita la vizita, mi se pare din ce in ce mai frumoasa ! sa risc urmatoarea intalnire ?! mmm…

Noroc (sau ghinion…) ca trebuie sa mai merg si la serviciu, ca altfel ma apuca sf Ion tot acolo !

Aprecierile mele:

Locatia=10

Silvana = de 10 ori 10

Atitudine=10+

Oral (n)=10+

Normal (p)=10+

Am sa punctez separat pupaceala = de 3 ori 10, adica 10x10x10 !!!

PS-ln telefonul meu, numarul ei era salvat ca <Silvana.Frumushika>.

dupa aceasta vizita am sters al 2 lea cuvant…. Suna a pleonasm !

• Like 9
  • Minus 1
  • Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Accepti virgini sau nu?

Iarta-ma ca te intreb,cati ani ai?

• Like 2
  • Oras:Pe langa pat
  • Oras:Pe langa pat
Postat

Face 19 si il cheama robert

Da sa nu ii spuneti ca ne-am prins

• Like 2
Postat

Buna tuturor!

Bine ne-am regasit si in 2016, un an plin de bucurii si realizari va doresc !

LA MULTI ANI ! ;)

hoker marketing

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Măi băiete, tu vrei să fuți, sau să te machești? 

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...