Lomeo. Reputație: 133 Postat August 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2014 Am tras concluzia ca barbatul perfect, asa cum il percep eu, nu exista...si ca inca nu am cunoscut vreun barbat care sa fie mai bun decat ceea ce am ales deja sa pastrez al meu intreaga viata. Asa ca declar inchis acest topic, nu mai caut nimic!Va Stai linistita, barbatul perfect nu se uita la tine!
randunica Reputație: 6353 Postat August 1, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat August 1, 2014 Vezi ? Ti-am zis eu ca altul mai bun ca mine nu mai gasesti. Acum treci acasa, ca avem treaba. Pregateste scutecele!!!!!
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 1, 2014 Scutece ? ...... check !
TheBitchesJudge Reputație: 46 Postat August 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2014 Barbatul perfect pentru tine e un sofer de tir.Slinos si transpirat.Ati avea si acelasi limbaj de mahala:-)Ar fi chimie.
sellection Reputație: 4 Postat August 2, 2014 Oras:Borsa Oras:Borsa Postat August 2, 2014 Buna, consider ca prea repede ai cedat....iti doresc sa gasesti un barbat adevarat !!!
clarus Reputație: 0 Postat August 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2014 Buna dimineata! Si eu sunt de aceeasi parare. Ai cedat prea repede. Trebuia sa fii mai perseverenta. Sunt convins ca ai fi gasit persoana respectiva. Intotdeauna cand iti doresti ceva cu adevarat, poti sa-l obtii.
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 3, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 3, 2014 Intotdeauna cand iti doresti ceva cu adevarat, poti sa-l obtii. Adidas Torsion....daca vrei,poti 1
cpt.picard Reputație: 777 Postat August 3, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 3, 2014 Buna dimineata! Si eu sunt de aceeasi parare. Ai cedat prea repede. Trebuia sa fii mai perseverenta. Sunt convins ca ai fi gasit persoana respectiva. Intotdeauna cand iti doresti ceva cu adevarat, poti sa-l obtii. Se preface! L-a gasit. Printre baietii limbisti.
kinderjoy Reputație: 73 Postat August 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 5, 2014 Foarte tare... am bifat tot ce-i in lista Pacat ca s-a inchis cererea.
rekinu85 Reputație: 132 Postat August 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 5, 2014 Casa de piatra!Restul e tacere. Topic inchis....
gabrogabro Reputație: 2355 Postat August 5, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 5, 2014 Bine ca s-a inchis acum cand mi-am facut si eu cont....Si cat de bine mi se potriveau toate criteriile !
randunica Reputație: 6353 Postat August 6, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat August 6, 2014 Bine ca s-a inchis acum cand mi-am facut si eu cont....Si cat de bine mi se potriveau toate criteriile ! o sa intreb o prietena daca te cauta
gabrogabro Reputație: 2355 Postat August 6, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 6, 2014 o sa intreb o prietena daca te cauta Si eu care mi-am rezervat deja bilet la Bucuresti...
rick.the.dick Reputație: 233 Postat August 6, 2014 Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Postat August 6, 2014 cred ca majoritatea ti-au spus ce canta skizzo in melodia din playerul meu,nu? Am tras concluzia ca barbatul perfect, asa cum il percep eu, nu exista...si ca inca nu am cunoscut vreun barbat care sa fie mai bun decat ceea ce am ales deja sa pastrez al meu intreaga viata. Asa ca declar inchis acest topic, nu mai caut nimic!Va
craioveandotat Reputație: 6 Postat August 7, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Postat August 7, 2014 0766957597..nu ai nimic de pierdut...
Clontosul Reputație: 535 Postat August 7, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 7, 2014 ..nu ai nimic de pierdut... Adica dotarea nu-i atat de mare incat sa-i simta cineva lipsa cand se pierde, eu asa inteleg. 1
craioveandotat Reputație: 6 Postat August 7, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Postat August 7, 2014 Adica dotarea nu-i atat de mare incat sa-i simta cineva lipsa cand se pierde, eu asa inteleg.fiecare intelege ce vrea
James Joyce Reputație: 397 Postat August 7, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat August 7, 2014 Superb! Inscris de 2 luni pe forum si singurele doua mesaje sunt postate pe un topic unde o femeie isi exprima intentia de a avea o noapte de amor inainte de nunta. Si postezi DUPA ce ea a anuntat ca nu o mai intereseaza chestiunea. Pe bune acum, in viata de zi cu zi, in afara de gonflabile, reusesti sa agati ceva? Nu de alta, dar, daca un text simplu iti creeaza asemenea dificultati de intelegere, ma intreb ce probleme ai cand textul nu e scris, ci rostit si mai e si insotit de gesturi, zambet etc. Al dracului echivoc! 2
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 8, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 8, 2014 0766957597..nu ai nimic de pierdut... Superb! Inscris de 2 luni pe forum si singurele doua mesaje sunt postate pe un topic unde o femeie isi exprima intentia de a avea o noapte de amor inainte de nunta. Si postezi DUPA ce ea a anuntat ca nu o mai intereseaza chestiunea. Pe bune acum, in viata de zi cu zi, in afara de gonflabile, reusesti sa agati ceva? Nu de alta, dar, daca un text simplu iti creeaza asemenea dificultati de intelegere, ma intreb ce probleme ai cand textul nu e scris, ci rostit si mai e si insotit de gesturi, zambet etc. Al dracului echivoc!Viata-i asa de pustie....
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat August 8, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Postat August 8, 2014 barbatul perfect tocmai a trecut pe langa tine
suzuky_maniak Reputație: 1 Postat August 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 8, 2014 Buna .....cred ca ne am putea cunoaste
llexus Reputație: 661 Postat August 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 8, 2014 @ suzuky,daca iti luai o yamaha,mai prindeai concursul
initiat Reputație: 0 Postat August 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 8, 2014 Barbatul perfect pentru tine este cel pe care tu deja l-ai ales. El a vazut la tine ceea ce toti ceilalti nu au vazut pentru ca nu aveau cum sa vada. A vazut frumusetea ta exterioara si interioara, te-a descoperit pur si simplu. Pentru el esti o aparitie mistica, ceea ce el a cautat dintr-o viata anterioara, a descoperit ceea ce caracterizeaza pseudonimul pe care tu l-ai ales, adica speranta, loialitate, iubire, agilitate si pofta de viata.Desi nu te-am cunoscut, daca vrei sa te retragi, chiar daca nu suntem pe topicul "Mi-e un dor nebun de tot..." pot sa spun deja ca : "Mi-e un dor nebun de tot de...Rindunica!
randunica Reputație: 6353 Postat August 8, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat August 8, 2014 Barbatul perfect pentru tine este cel pe care tu deja l-ai ales. El a vazut la tine ceea ce toti ceilalti nu au vazut pentru ca nu aveau cum sa vada. A vazut frumusetea ta exterioara si interioara, te-a descoperit pur si simplu. Pentru el esti o aparitie mistica, ceea ce el a cautat dintr-o viata anterioara, a descoperit ceea ce caracterizeaza pseudonimul pe care tu l-ai ales, adica speranta, loialitate, iubire, agilitate si pofta de viata.Desi nu te-am cunoscut, daca vrei sa te retragi, chiar daca nu suntem pe topicul "Mi-e un dor nebun de tot..." pot sa spun deja ca : "Mi-e un dor nebun de tot de...Rindunica!de asta m-am si oprit din cautari..am descoperit ca aveam deja ceea ce cautam..si ca nu exista altul mai bun decat el care sa merite sa-i ia locul nici macar o seara...il prefer pe el si doar pe el, mi-e de ajuns...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum