randunica Reputație: 6350 Postat Iulie 10, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 10, 2014 Caca-te-ai foc......si sa ma rogi sa pun 'instinctorul' pe tine Te tzuc,'te dreaq de zburatoare ei, acum sunt conivinsa ca stiu cine esti!
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 10, 2014 Oras:. Oras:. Postat Iulie 10, 2014 Nu mai faci fata coarda. Cumva te simti paharele cu picon si va-ti incurcat? Si prost si analfabet.....combinatia letala 1 1
beverlihils Reputație: 185 Postat Iulie 10, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat Iulie 10, 2014 randunico ,cauta-l prin tarile cale...aici la puliVara-l gasesti
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iulie 10, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iulie 10, 2014 Barbugiule, esti un porc, srie toata lumea.asta, esti cu picon, sper ca nu il futi in cur ca ii place si te molipsesti cu babismul lui. Daca vrei sa te faci purtator de cuvant, iti pun o vorba buna in cismigiu la bosorogi. In rest, nu stiu, esti la fel de cretin ca si tactu picon! Nu mai faci fata coarda. Cumva te simti paharele cu picon si va-ti incurcat?Pula mea,sa mor de nu am ajuns in mod cert la concluzia ca ai prins drag de pulele/pulili noastre ....sa ai parte de ele,ce pot sa-ti zic?!?
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iulie 10, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iulie 10, 2014 Si prost si analfabet.....combinatia letalaS-a obisnuit
ivancelgroaznic Reputație: 78 Postat Iulie 10, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Iulie 10, 2014 Baaaaaaa asta e topicul cu pisat ? Cu , kkt era deschis ...
randunica Reputație: 6350 Postat Iulie 10, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 10, 2014 ba asta e topic serios, lasati mistourile
ivancelgroaznic Reputație: 78 Postat Iulie 10, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Iulie 10, 2014 Aaaa scuze .. ... si ce se vinde aici ?
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Iulie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 10, 2014 Aaaa scuze .. ... si ce se vinde aici ? rahat pe paine
the godfather Reputație: -1028 Postat Iulie 10, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iulie 10, 2014
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 10, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 10, 2014 Vrabie, casa de beton armat!
ivancelgroaznic Reputație: 78 Postat Iulie 10, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Iulie 10, 2014 rahat pe painePfffff multi gurmanzi dom'le ... multi... 1
Clontosul Reputație: 535 Postat Iulie 10, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 10, 2014 Vrabie, casa de beton armat! Picoane, schimba ochelarii. Vrabia nu migreaza, randunica o face. Iar Randunica a si promis ca in toamna isi va lua zborul.
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 10, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 10, 2014 Clontosule, asa ii zic eu, daca nu ti-e cu banat.
Clontosul Reputație: 535 Postat Iulie 10, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 10, 2014 De ce, viseaza "malai"?
bigmanx Reputație: 81 Postat Iulie 10, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Postat Iulie 10, 2014 randunico Il scot pe Brezoi din grajd , e mare ,tare si vanjos de-ti intra pana la os . Dar nu asa toata vara auzi, acum cat mai poate ca la toamna trebe sa-l ostenesc pentru recolta . deci timp nu-i. dar io vad ca tu vrei multe dar oferi decat pizda . pizda-i peste tot ,s-apai cin ti-ar fute pe tini ca nu-nteleg. e pizde pe toate gardurile )))
yonix Reputație: 349 Postat Iulie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 10, 2014 You want cuddles on demand here's 50$ ... buy a DOG
randunica Reputație: 6350 Postat Iulie 10, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 10, 2014 tot nebuni ati ramas...
jonny23 Reputație: -458 Postat Iulie 11, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Iulie 11, 2014 Randunico,eu vreau sa te fut cu rochia de mireasa pe tine,te bagi?
Speedy69 Reputație: 48 Postat Iulie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 11, 2014 Dai 1 milion si ți faci treaba.
Administrator pisicuts Reputație: 114440 Postat Iulie 11, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 11, 2014
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 11, 2014 cum toti barbatii fac o petrecere de burlacie inainte de nunta, isi fac de cap, sparg litri de beutura si isi bat putili de toate maimutili, vreau si eu sa-mi gasesc un perfect sa-mi fac de cap inainte de nunta. Sunt pretentioasa tare, am o gramada de cerinte...si tind sa cred ca trebuie sa existe si un barbat care sa le implineasca. o sa-l caut toata vara si pe 1 septembrie..sau 2,3 maxim 4, vreau sa-l fut sa-l ia dracii. Unul singur va fi norocosul. Ce calitati trebuie sa posede:-in primul rand trebuie sa fie extrem de inteligent-pe mine ma atrag barbatii cu potential si cu capul pe umeri- cu varsta peste 30 de ani si pana in 45.Nu sunt atrasa de pustani, nu vreau sa provoc infarct vreunui "batranel"-apoi e important sa fie educat, manierat, respectuos, cu mult bun simt si in mod 100% un simt al umorului dezvoltat- vreau sa ma simt bine in prezenta lui mai multe ore, sa rad, sa glumesc, sa ma incite ceva la el care sa ma determine sa trec la urmatorul nivel- e musai sa fie cerebral si rational si sa inteleaga ca totul se va rezuma strict la o aventura de-o seara, fara alte obligatiuni sau interactiuni ulterioare, de orice natura- trebuie sa fie pedant, curat, placut ca fizic si cu o igiena impecabila.-trebuie sa aiba experienta in pat, sa stie ce sa faca, vreau sa ne simtit bine amandoi...sunt egoista, dar eu vreau sa ma simt bine intai,deci sa ma puna pe mine in primul plan-sa nu puna accent sub nici o forma pe continenta- trebuie sa fie potent-nu ma intereseaza dimensiunea, important e sa stie ce sa faca- trebuie sa fie un barbat serios, care intelege ca propunerea mea nu este una de luat in deradere.-sa nu fie consumator frecvent de alcoale .Un pahar de vin rosu pe parcursul intalnirii este permis.-sa nu se drogheze si sub nici o forma sa nu fie violent-sa nu aiba cine stie ce dorinte de futai salbatic si cu fantezii de natura scarboasa. Eu am chef sa fac dragoste, pasional, romantic, cu toate cele frumoase si placute.-sa inteleaga ca eu sunt cea care l-a ales pe el, deci eu decid ce am chef sa fac in seara aia cu el... Poate ca am prea multe cerinte, dar cam asa vad eu un barbat adevarat.Ar mai fi si alte cerinte, dar nu-mi vin acum in minte...le mai scriu cand imi amintesc. Parerea mea este ca ar trebui sa iti cauti o gagica. Iti explic imediat de ce. Daca vei avea marele bulan sa-l intalnesti pe cel ce intruneste atatea calitati, ai toate sansele sa uiti de nunta si sa te caute mirele cu ranga pe cand, daca te aprinzi dupa o gagica, nu cred sa se supere viitorul domn "Pasaroi", prea rau. Cand te hotarasti, suna-ma ...oare d-asta sa ma fi sunat tu aseara?!? Scuze ca nu am raspuns, dar aseara iar m-a muscat musca tete. De cate ori ploua, zici ca iau somnifere, nu am pomenit asa ceva....suna telefonul langa mine si nu aveam putere sa raspund 1
ivancelgroaznic Reputație: 78 Postat Iulie 11, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Iulie 11, 2014 Parerea mea este ca ar trebui sa iti cauti o gagica. Iti explic imediat de ce. Daca vei avea marele bulan sa-l intalnesti pe cel ce intruneste atatea calitati, ai toate sansele sa uiti de nunta si sa te caute mirele cu ranga pe cand, daca te aprinzi dupa o gagica, nu cred sa se supere viitorul domn "Pasaroi", prea rau. Cand te hotarasti, suna-ma ...oare d-asta sa ma fi sunat tu aseara?!? Scuze ca nu am raspuns, dar aseara iar m-a muscat musca tete. De cate ori ploua, zici ca iau somnifere, nu am pomenit asa ceva....suna telefonul langa mine si nu aveam putere sa raspund Ai dreptate nu exista asa barbat...toti barbatii e porci e ca si cum ai zice vreau sa castig la , loto
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 11, 2014 Eh, sa nu generalizam. Si porcul poate deveni "domn"...trebuie doar sa existe vointa E o vorba "ai grija ce-ti doresti", de multe ori, se adevereste!
ivancelgroaznic Reputație: 78 Postat Iulie 11, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Iulie 11, 2014 Devine domn doar cand vrea sa obtina ceva ...dupaia revine la starea naturala )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum