amada® Reputație: 1902 Postat Iulie 15, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2014 Pai, cand a fost pe vechiul sistem, discutii ca de ce a fost promovat cutare si cutare nu...Acum ca de ce este promovat cutare automat fara recenzii...Ce va mai place!
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 15, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iulie 15, 2014 Cred ca nu mai este mult si o sa cereti si bani pentru recenzii...Hopa...stai asa ca nu-i asa. Nu mai fac nicio recenzie pana nu primesc 10 % inapoi de la pisoi. Amandino... 1
trifazic Reputație: 704 Postat Iulie 15, 2014 Oras:priza Oras:priza Autor Postat Iulie 15, 2014 Hopa...stai asa ca nu-i asa. Nu mai fac nicio recenzie pana nu primesc 10 % inapoi de la pisoi. Amandino... De la 'pisoi'? Al ei sau al lui? De la Pisicuts nu vezi nimic inapoi. Cred ca sunt culmea off-topicului, sa bat campii pe laga subiectul propus de mine... 2
amada® Reputație: 1902 Postat Iulie 15, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2014 Pup doi baieti cuminti cand vor ei sa fie cuminti... 1
trifazic Reputație: 704 Postat Iulie 15, 2014 Oras:priza Oras:priza Autor Postat Iulie 15, 2014 Pupa-l si pe XO XO, sa verifici reciproca.
picon Reputație: 1045 Postat Iulie 15, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 15, 2014 Acuma, eu, mai nostalgic ( deh ... varsta), tot la anteriorul sistem ma gandesc. In fond, punctele de reputatie insemnau de fapt si rasplateau credibilitatea respectivului user - recenzor, motiv pentru care doar recenziile puteau fi punctate. Socot ca revenirea la acest sistem ar fi cea mai buna solutie, imbunatatita. Cum? Prin posibilitatea acordarii punctelor si pe alte sectiuni/threaduri utile scopului pentru care a fost creat acest forum, cum ar fi cel de de Regulament, de exemplu. Restul, sa ramana fara posibilitatea de a fi punctate. Nici nu pun in discutie "reputatia" in sine, chiar nu prea ii vad importanta pentru userul respectiv, cat mai mult pentru ceilalti, care pot acorda incredere mai mare sau mai mica recenzorului, in functie de raportul puncte/postari de exemplu, total irelevant in momentul de fata. Aceasta, la pachet cu interzicerea off-topicului pe sectiunile de recenzii.Astfel, forumul ar reveni cat de cat la scopul initial. Dar probabil ar duce si la o scadere de trafic, cel putin la inceput. Pffff ...
trifazic Reputație: 704 Postat Iulie 15, 2014 Oras:priza Oras:priza Autor Postat Iulie 15, 2014 Nu mai fi nostalgic. "Mortul de la groapa nu se mai intoarce". Macar sa-l mai fardam un pic.
picon Reputație: 1045 Postat Iulie 15, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 15, 2014 Stiu. Asta incercam.
Administrator pisicuts Reputație: 114914 Postat Iulie 16, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 16, 2014 asteptam si parerea lui advanced 7
Shaworma Reputație: 463 Postat Iulie 16, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Iulie 16, 2014 asteptam si parerea lui advancedhahaahahaahaa...genial...nu mai am puncte...mi-as pula. 1
amada® Reputație: 1902 Postat Iulie 16, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2014 Pupa-l si pe XO XO, sa verifici reciproca. Nu vrea, ca cica poate am vre-un vibrator sau bici in mana...
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2014 hahaahahaahaa...genial...nu mai am puncte...mi-as pula. Hai ca te-am ajutat eu. Pisicuts, +1 e de la Shaworma
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 16, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iulie 16, 2014 asteptam si parerea lui advanced
trifazic Reputație: 704 Postat Iulie 16, 2014 Oras:priza Oras:priza Autor Postat Iulie 16, 2014 asteptam si parerea lui advancedGenial e un eufemism. Advanced s-a manifestat, a fost finuţ. Il asteptam si pe inginer?
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iulie 16, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Iulie 16, 2014 ... Il asteptam si pe inginer? Daca-mi permiteti.... Punctele de reputatie nu conteaza, pentru ca oricum noi suntem facuti de o mama curva si un tata alcoolic, se stie. Si daca fracturarea oricum va veni, caci Arhitectul e acolo sus si isi vegheaza ducerea la indeplinire a propriei opere, nu vor conta nici cele de reputatie negativa. Ne mai ramane sa gasim contabila predestinata cu care sa turnam plozi, caci oricum, se stie, acesta este planul ei diabolic, curva din curva se trage, iar mai apoi sa urmarim consternati si blazati evolutia in viata a propriilor noastre progenituri. Nu exista alta cale, iar punctele de reputatie nu ne vor folosi, ci ne vor arunca in ispita amintita de chiar patriarhul ce conduce sufletele noastre, noi suntem de fapt niste oi, in timp ce fortele oculte continua sa conspire impotriva ecologizarii mondiale. Sper ca am fost coerent! 4 1
trifazic Reputație: 704 Postat Iulie 16, 2014 Oras:priza Oras:priza Autor Postat Iulie 16, 2014 Sper ca am fost coerent! Prea coerent, mai incearca! 1
Administrator pisicuts Reputație: 114914 Postat Iulie 16, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 16, 2014 Daca-mi permiteti.... Punctele de reputatie nu conteaza, pentru ca oricum noi suntem facuti de o mama curva si un tata alcoolic, se stie. Si daca fracturarea oricum va veni, caci Arhitectul e acolo sus si isi vegheaza ducerea la indeplinire a propriei opere, nu vor conta nici cele de reputatie negativa. Ne mai ramane sa gasim contabila predestinata cu care sa turnam plozi, caci oricum, se stie, acesta este planul ei diabolic, curva din curva se trage, iar mai apoi sa urmarim consternati si blazati evolutia in viata a propriilor noastre progenituri. Nu exista alta cale, iar punctele de reputatie nu ne vor folosi, ci ne vor arunca in ispita amintita de chiar patriarhul ce conduce sufletele noastre, noi suntem de fapt niste oi, in timp ce fortele oculte continua sa conspire impotriva ecologizarii mondiale. Sper ca am fost coerent!
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 16, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iulie 16, 2014 Harrypoker, iesi afaraaaaaaa:)))
trifazic Reputație: 704 Postat Iulie 16, 2014 Oras:priza Oras:priza Autor Postat Iulie 16, 2014 Harry, cu grafica ajungi la sufletul omului.+1 1
Azareth Reputație: 450 Postat Iulie 30, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Iulie 30, 2014 Din punct de vedere tehnic, sigur e posibil, nu stiu insa cat ar fi de profitabil pentru administratie.Ma indoiesc ca oamenii s-ar arata interesati sa cheltuie bani, doar ca sa-si exprime aprecierea pentru altii (aluzie spre care presupun ca batea si postul tau )Asa, pe gratis si la discretie, macar mai provoaca din cand in cand cate-un scandal si mai aduc niste trafic. Mult mai interesanta insa, ar fi ideea lui Shaworma (scuze Preacuviosule, nu gasesc acum thread-ul unde ai lansat-o) - posibilitatea de-a acorda reputatie negativa pe bani... iti dai seama cu i-am arde la ADM pe aia care injura ... sau cum s-ar folosi asta in mod abuziv ... ca mintea umana se gandeste intai la rele :laugh2
tendoi Reputație: -550 Postat August 13, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat August 13, 2014 Nu mai deschid alt topic pentru ca se incadreaza aici propunerea mea Pisoi, nu crezi ca beverlihils ar trebui banat acum ca a ajuns albastru ?
amada® Reputație: 1902 Postat August 13, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat August 13, 2014 Nu mai deschid alt topic pentru ca se incadreaza aici propunerea mea Pisoi, nu crezi ca beverlihils ar trebui banat acum ca a ajuns albastru ? Si tu de ce ai apucat sa mai postezi de 100 ori albastru?Treci la bere, sifonul nu-ti prieste deloc...
tendoi Reputație: -550 Postat August 13, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat August 13, 2014 Mi-ai numarat...postarile? ))) Imi tii deja cont cat si de ce postez? ))Vezi ca te atasezi prea mult PS- este stiut ca beverlihils a postat si punctulete sau emoticoane DOAR pentru a ajunge albastru, asa ca o aroganta frumoasa ar fi banarea lui acum sau, hai sa nu spunem banare, o resetare ar fi buna )))
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 13, 2014 Oras:B. Oras:B. Postat August 13, 2014 Nu trebuie banat sau resetat. . Omul s-a scremut mult pt culoare. O singura solutie : beverlihils 3 1
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat August 17, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Postat August 17, 2014 unii au culoare albastra ca sa-si acopere continutul maro
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum