Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti
Postat

:laugh2

Pai, cand a fost pe vechiul sistem, discutii ca de ce a fost promovat cutare si cutare nu...

Acum ca de ce este promovat cutare automat fara recenzii...

Ce va mai place!  :laugh2

:hug1

• Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Cred ca nu mai este mult si o sa cereti si bani pentru recenzii...

Hopa...stai asa ca nu-i asa. Nu mai fac nicio recenzie pana nu primesc 10 % inapoi de la pisoi. :)

Amandino... :*

• Like 1
  • Oras:priza
Postat

Hopa...stai asa ca nu-i asa. Nu mai fac nicio recenzie pana nu primesc 10 % inapoi de la pisoi. :)

Amandino... :*

De la 'pisoi'? Al ei sau al lui? ;)

De la Pisicuts nu vezi nimic inapoi. :D

Cred ca sunt culmea off-topicului, sa bat campii pe laga subiectul propus de mine...

• Like 2
Postat

Pup doi baieti cuminti cand vor ei sa fie cuminti... :)

:kiss3

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Acuma, eu, mai nostalgic ( deh ... varsta), tot la anteriorul sistem ma gandesc. In fond, punctele de reputatie insemnau de fapt si rasplateau credibilitatea respectivului user - recenzor, motiv pentru care doar recenziile puteau fi punctate.  Socot ca revenirea la acest sistem ar fi cea mai buna solutie, imbunatatita.  Cum? Prin posibilitatea acordarii punctelor si pe alte sectiuni/threaduri utile scopului pentru care a fost creat acest forum, cum ar fi cel de de Regulament, de exemplu.  Restul, sa ramana fara posibilitatea de a fi punctate.  Nici nu pun in discutie "reputatia" in sine, chiar nu prea ii vad importanta pentru userul respectiv, cat mai mult pentru ceilalti, care pot acorda incredere mai mare sau mai mica recenzorului, in functie de raportul puncte/postari de exemplu, total irelevant in momentul de fata.  Aceasta, la pachet cu interzicerea off-topicului pe sectiunile de recenzii.

Astfel, forumul ar reveni cat de cat la scopul initial.  Dar probabil ar duce si la o scadere de trafic, cel putin la inceput.

Pffff ...

Postat

Nu mai fi nostalgic. "Mortul de la groapa nu se mai intoarce".

Macar sa-l mai fardam un pic. :laugh2

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

asteptam si parerea lui advanced

hahaahahaahaa...genial...nu mai am puncte...mi-as pula.

• Like 1
Postat

Pupa-l si pe XO XO, sa verifici reciproca. :D

Nu vrea, ca cica poate am vre-un vibrator sau bici in mana... :)

Postat

hahaahahaahaa...genial...nu mai am puncte...mi-as pula.

Hai ca te-am ajutat eu. Pisicuts, +1 e de la Shaworma :D

Postat

asteptam si parerea lui advanced

Genial e un eufemism.

Advanced s-a manifestat, a fost finuţ. Il asteptam si pe inginer?

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

... Il asteptam si pe inginer?

Daca-mi permiteti....

Punctele de reputatie nu conteaza, pentru ca oricum noi suntem facuti de o mama curva si un tata alcoolic, se stie. Si daca fracturarea oricum va veni, caci Arhitectul e acolo sus si isi vegheaza ducerea la indeplinire a propriei opere, nu vor conta nici cele de reputatie negativa. Ne mai ramane sa gasim contabila predestinata cu care sa turnam plozi, caci oricum, se stie, acesta este planul ei diabolic, curva din curva se trage, iar mai apoi sa urmarim consternati si blazati evolutia in viata a propriilor noastre progenituri. Nu exista alta cale, iar punctele de reputatie nu ne vor folosi, ci ne vor arunca in ispita amintita de chiar patriarhul ce conduce sufletele noastre, noi suntem de fapt niste oi, in timp ce fortele oculte continua sa conspire impotriva ecologizarii mondiale.

Sper ca am fost coerent!  :blushing2

• Like 4
  • Minus 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Daca-mi permiteti....

Punctele de reputatie nu conteaza, pentru ca oricum noi suntem facuti de o mama curva si un tata alcoolic, se stie. Si daca fracturarea oricum va veni, caci Arhitectul e acolo sus si isi vegheaza ducerea la indeplinire a propriei opere, nu vor conta nici cele de reputatie negativa. Ne mai ramane sa gasim contabila predestinata cu care sa turnam plozi, caci oricum, se stie, acesta este planul ei diabolic, curva din curva se trage, iar mai apoi sa urmarim consternati si blazati evolutia in viata a propriilor noastre progenituri. Nu exista alta cale, iar punctele de reputatie nu ne vor folosi, ci ne vor arunca in ispita amintita de chiar patriarhul ce conduce sufletele noastre, noi suntem de fapt niste oi, in timp ce fortele oculte continua sa conspire impotriva ecologizarii mondiale.

Sper ca am fost coerent!  :blushing2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Harrypoker, iesi afaraaaaaaa:)))

• Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
Postat

Din punct de vedere tehnic, sigur e posibil, nu stiu insa cat ar fi de profitabil pentru administratie.

Ma indoiesc ca oamenii s-ar arata interesati sa cheltuie bani, doar ca sa-si exprime aprecierea pentru altii (aluzie spre care presupun ca batea si postul tau :))

Asa, pe gratis si la discretie, macar mai provoaca din cand in cand cate-un scandal si mai aduc niste trafic.

Mult mai interesanta insa, ar fi ideea lui Shaworma (scuze Preacuviosule, nu gasesc acum thread-ul unde ai lansat-o) - posibilitatea de-a acorda reputatie negativa pe bani... ;)

iti dai seama cu i-am arde la ADM pe aia care injura ... sau cum s-ar folosi asta in mod abuziv ... ca mintea umana se gandeste intai la rele :laugh2 :laugh2

Postat

Nu mai deschid alt topic pentru ca se incadreaza aici propunerea mea :)

Pisoi, nu crezi ca beverlihils ar trebui banat acum ca a ajuns albastru ?

Postat

Nu mai deschid alt topic pentru ca se incadreaza aici propunerea mea :)

Pisoi, nu crezi ca beverlihils ar trebui banat acum ca a ajuns albastru ?

Si tu de ce ai apucat sa mai postezi de 100 ori albastru?

Treci la bere, sifonul nu-ti prieste deloc... :)

Postat

Mi-ai numarat...postarile? :))))  

Imi tii deja cont cat si de ce postez? :)))

Vezi ca te atasezi prea mult :P

PS- este stiut ca beverlihils a postat si punctulete sau emoticoane DOAR pentru a ajunge albastru, asa ca o aroganta frumoasa ar fi banarea lui acum sau, hai sa nu spunem banare, o resetare ar fi buna :))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...