ghostcurvar Reputație: 1880 Postat Iulie 16, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 16, 2014 fugi bai ghost cu pastilutele tale. am terminat eu toata provizia din farmaciile constantene.farmacii ? Stiu eu niste farmacisti de iti sta inima numai cand ii vezi .
skypexvr Reputație: 451 Postat Iulie 16, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 16, 2014 :clapp dupa o sticla de jb si doua liniute pe racoarea din seara asta parca nici eminescu nu era asa mare talent
stimate domn Reputație: 82 Postat Iulie 16, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 16, 2014 esti primul meu comentariu, va rog sa ma scuzati tocmai am plecat de la acesta domnisoara CREDETI-MA nu avem asa ceva in constanta Sandra SAU Ella sunt minciuna , bravo iei cu respect e ..........
stimate domn Reputație: 82 Postat Iulie 16, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 16, 2014 scuze am grsit postare nu stiu cum sa o sterg
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 17, 2014 Stimate domn.....ai dreptate! Domnisoara este cea mai tare din parcare. Din pacate ai gresit luna. Te mai asteptam in august sa ne dai mai multe detalii despre ea. 3
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iulie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 17, 2014 ma si minunam, ptr ca fata mi-a trimis poze pe mail si clar stiam ca peste o luna are de gand sa ajunga la mare!!! oricum, este bine ca avem colegi preocupati cu acuratetea informatiei si care ne garanteaza ca toate studiile comparative sunt cel putin enorm de pertinente!!! 1
simina sun Reputație: 122 Postat Iulie 18, 2014 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat Iulie 18, 2014 II. Orologiul suna 7 jumatate. Stau la o terasa si consum de toate. Pe forum privirea imi cade grabit Si vad ca Simina, m-a cam altoit. Soarta fuse cruda...si-ntr-o zi senina Simina imi zice, ca sint de duzina Dintr-o data, parca, vintul sufla rece S-a suparat fata ? .... Lasa ca ii trece! Pana vine august : Sa deschidem poarta ! Daca ne-am luat teapa... asta este soarta! Ea vrea in concediu si vrea si profit Noi in " blind " cu banu`, aruncam grabit. Tanara domnita a citit povestea Si in treacat iute, imi arunca vestea. Ce spui tu straine? Feed-back-ul e bun Eu cand vin la mare, o sa dau un tun. Nu o sa suspin, chiar pe litoral. Voi veniti la mine, ca fac festival. Insa daca vremea vrea sa-ngreuieze Festivalul meu si sa ma-ntristeze. Daca tu esti domn, cu adevarat Pui tu 900 si te bag in pat Asa-mi scot cazarea in aste 3 zile Si scap si de nervi si de luat pastile Deci strange banutul! Sa fiu fericita ! Si vreo 6 ore, o sa-ti fiu iubita ! Domnul meu, eu nu mă plâng și nici nu-ncerc a te blama,Dar o discuție cum e asta, cu mare-onoare-aș continua.Poate am judecat greșit, poate adesea m-am pripit,Însă nimeni de pe aici nu-i chiar fără păcat.Nu-mi place Eminescu, dar iubesc poezia,Și chiar de-ți vine greu să crezi, nu sunt aici doar „să-mi fac datoria”.Îmi place ce fac și-o fac bine de tot,Așa că de ce n-aș „împușca mai mulți iepuri dintr-un foc”?Nu știi povestea din spatele omului, sunt sigură că nu ai nevoieNu ăsta e punctul de climax aici,Dar putem „conviețui” de bunăvoie,Chiar dacă poate nu vom fi nicicând amici.Departe de mine gândul să devin intruzivă,Dar cum o astfel de ocazie nu e de ratat,Eu am expus, până la urmă, o simplă părere…Iar dacă nu e nicicum bună, atunci să-mi fie iertat.Nu am intenția nici de-a fi vehementă, cum nici laudativă nu sunt,Până la urmă, e-o incursiune pasageră.N-o să m-agit pentru un lucru mărunt,Mai ales că părerile diferă.Nu știu dacă sunt suficient de „mândră-n toate cele”, nu pentru fiecareȘi nu știu dacă sunt pentru toți la nivelul așteptat,Nu mă proclam nicicum, dar nu rămân datoare.Și, cu fiecare ocazie, dau chiar tot ce am bun de dat.---Dincolo însă de toate, cumva știu sigur că nu-s: ipocrităSunt conștientă că nu mă pot face de toată lumea dorită,Dar cum respectul se câștigă, de nu-l poți nicicând cumpăra,Mărite domn, sinceră-ți spun, tu ai toată stima mea! 5
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iulie 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 18, 2014 nah gabi nah....vezi ce ti-a facut fata asta acum??? ia sa vad si raspunsul tau pe masura!!! simina....... 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 19, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 19, 2014 Domnul meu, eu nu mă plâng și nici nu-ncerc a te blama,Dar o discuție cum e asta, cu mare-onoare-aș continua.Poate am judecat greșit, poate adesea m-am pripit,Însă nimeni de pe aici nu-i chiar fără păcat.Nu-mi place Eminescu, dar iubesc poezia,Și chiar de-ți vine greu să crezi, nu sunt aici doar „să-mi fac datoria”.Îmi place ce fac și-o fac bine de tot,Așa că de ce n-aș „împușca mai mulți iepuri dintr-un foc”?Nu știi povestea din spatele omului, sunt sigură că nu ai nevoieNu ăsta e punctul de climax aici,Dar putem „conviețui” de bunăvoie,Chiar dacă poate nu vom fi nicicând amici.Departe de mine gândul să devin intruzivă,Dar cum o astfel de ocazie nu e de ratat,Eu am expus, până la urmă, o simplă părere…Iar dacă nu e nicicum bună, atunci să-mi fie iertat.Nu am intenția nici de-a fi vehementă, cum nici laudativă nu sunt,Până la urmă, e-o incursiune pasageră.N-o să m-agit pentru un lucru mărunt,Mai ales că părerile diferă.Nu știu dacă sunt suficient de „mândră-n toate cele”, nu pentru fiecareȘi nu știu dacă sunt pentru toți la nivelul așteptat,Nu mă proclam nicicum, dar nu rămân datoare.Și, cu fiecare ocazie, dau chiar tot ce am bun de dat.---Dincolo însă de toate, cumva știu sigur că nu-s: ipocrităSunt conștientă că nu mă pot face de toată lumea dorită,Dar cum respectul se câștigă, de nu-l poți nicicând cumpăra,Mărite domn, sinceră-ți spun, tu ai toată stima mea! III. Gabi se intoarce si din cornu-i suna Nu prea respecti rima, dar mi-ai dat o duma. Nu e Eminescu, ci e Cantemir Nu stiai tu asta ? Eu acum... ma mir. Nu este o lupta , este parodie Scopul ei il vreau , pentru veselie Poti sa faci ce vrei , chiar si datoria Insa este greu sa-ti faci meseria Doar punand conditii ca noi sa platim Ceea ce ne spui...restul il ghicim Insa nu acesta era scopul meu Sa fac pe desteptul, nu sint Ptolemeu Tu vino la mare si fa-ti treaba bine Si-o sa ai respect, chiar si de la mine ( n-am gasit alta rima ) N-o sa fim prieteni, caci sint insurat Dar tot o sa-ti spun - Te-ai cam laudat ! Insa nu e bai, de-i acoperire Sper sa ne oferi numai fericire In final , eu iti spun succes Unde ai gresit, iti spun la un ness. 2
simina sun Reputație: 122 Postat Iulie 19, 2014 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat Iulie 19, 2014 III. Gabi se intoarce si din cornu-i suna Nu prea respecti rima, dar mi-ai dat o duma. Nu e Eminescu, ci e Cantemir Nu stiai tu asta ? Eu acum... ma mir. Nu este o lupta , este parodie Scopul ei il vreau , pentru veselie Poti sa faci ce vrei , chiar si datoria Insa este greu sa-ti faci meseria Doar punand conditii ca noi sa platim Ceea ce ne spui...restul il ghicim Insa nu acesta era scopul meu Sa fac pe desteptul, nu sint Ptolemeu Tu vino la mare si fa-ti treaba bine Si-o sa ai respect, chiar si de la mine ( n-am gasit alta rima ) N-o sa fim prieteni, caci sint insurat Dar tot o sa-ti spun - Te-ai cam laudat ! Insa nu e bai, de-i acoperire Sper sa ne oferi numai fericire In final , eu iti spun succes Unde ai gresit, iti spun la un ness. Eu n-am vrut luptă cu nimeni,Sinceră m-am prezentat,Iar dacă mă uit în urmă,Nici nu m-am prea lăudat. Libertate tuturor să-nțeleagă ce vor vrea,Eu poate-am greșit măsura, dar sigur am ținut rima.N-o să mă prefac modestă, nu stă în natura mea,Iară despre poezie, să zicem că mai știu ceva. Indiferent dacă rimează ele-mperecheat sau tandru,Îmbrățișat, din când în când,Încrucișat ori în vers alb, sunt tot egale.Iar eu nu-ți judec talentul, citesc intențiile tale. Senzațională în context e doar parodia,O facem și de drag de-audiență puțin,Fiindcă nimic nu e fals de-ți iubești „meseria”.Oricum, de-ajutor mulțumim! Eminescu-a fost „trezit” de-un alt utilizator,Am mai citit câteva cărți în viața mea,Cât Cantemir să nu fi fost actor,Iar eu, vreodată demnă de-a mă admonesta. Excitante nu beau, dar apreciez intențiaDe-a-ți face timp să-mi dai o meditație.Stai liniștit, mi-am repetat lecțiaCu încă un puseu de inspirație. 2
ghostcurvar Reputație: 1880 Postat Iulie 19, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 19, 2014 Eu n-am vrut luptă cu nimeni,Sinceră m-am prezentat,Iar dacă mă uit în urmă,Nici nu m-am prea lăudat. Libertate tuturor să-nțeleagă ce vor vrea,Eu poate-am greșit măsura, dar sigur am ținut rima.N-o să mă prefac modestă, nu stă în natura mea,Iară despre poezie, să zicem că mai știu ceva. Indiferent dacă rimează ele-mperecheat sau tandru,Îmbrățișat, din când în când,Încrucișat ori în vers alb, sunt tot egale.Iar eu nu-ți judec talentul, citesc intențiile tale. Senzațională în context e doar parodia,O facem și de drag de-audiență puțin,Fiindcă nimic nu e fals de-ți iubești „meseria”.Oricum, de-ajutor mulțumim! Eminescu-a fost „trezit” de-un alt utilizator,Am mai citit câteva cărți în viața mea,Cât Cantemir să nu fi fost actor,Iar eu, vreodată demnă de-a mă admonesta. Excitante nu beau, dar apreciez intențiaDe-a-ți face timp să-mi dai o meditație.Stai liniștit, mi-am repetat lecțiaCu încă un puseu de inspirație. Call Mission control we landed in the wrong place. 1
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Iulie 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 20, 2014 Cand am deschis forumul am zis ca am nimerit pe vreunul destinat unui cenaclu liric, nicidecum pe unul ce se adreseaza persoanelor cu moravuri usoare! 1
simina sun Reputație: 122 Postat Iulie 20, 2014 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat Iulie 20, 2014 Am încheiat. Promit
ghostcurvar Reputație: 1880 Postat Iulie 20, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 20, 2014 Sincer fututu este o poezie. Dar eu prefer sa o fac in 2 live .
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 20, 2014 Eu n-am incheiat. Ce e rau la parodie, Chiar de-o pui in poezie ? Vrei sa trecem peste praguri Sa vorbim despre moravuri ? Unde naiba scrie-n DEX Sau in cartile de sex, Doctorate sau tratate Ceva sa te dea pe spate Si sa scrie in alb-negru Un numar sa fi integru Iar de treci de el sa-ti spuna Ca esti o curva batrana Si de-acum nu ai scapare Ai moravuri cam usoare. Scopul site-ului se stie E sa facem recenzie Sa socializam un pic Sa iasa ceva trafic Nu conteaza ca-i in vers Chiar de e putin cam sters Daca ne-am distrat un pic Cred ca n-am gresit nimic Si cred ca nu este cazul Sa spui sa schimbam macazul Ca nu esti jupan Pisic Desi ti-ai dori un pic Si pentru Simina Sun - N-o sa ma astepti un an Ca sa-ti dau raspunsul gata Deci, urmeaza partea patra. 3
simina sun Reputație: 122 Postat Iulie 20, 2014 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat Iulie 20, 2014 Duminica-n tot locul omul se odihnește,C-așa s-ar zice cum c-ar fi a 7-a zi,Până și eu, ca un păgân care muncește,M-aș cam lăsa, de-i rost de poezii.Poate-am mers cam prea departeȘi deja e-aproape noapte,De pe-o terasă din centrul ClujuluiMai arunc câte-o privire forumuluiȘi văd că gluma s-a cam îngroșat,Că pe unul, altul, i-am cam supărat,Că poezia nu e chiar ce s-a vrut,Dacă nu are loc doar în așternut.Ei bine, eu m-am distrat,Tensiunea s-a mai disipatȘi un lucru îmi e clar,Am datele-nsemnate-n calendarCând să-mi cinstesc, cum e bine, numele,Voi fi acolo, să ridic pânzele,Sub soarele Constanței, unde mi-e cel mai drag,Iar nisipul fierbinte e la un pas de prag.Să-mi fie cu iertare că mi-am „uitat locul”,Dar în orice context voi prefera joculIar de v-a plăcut nițel tot ce ați parcurs în tihnă,E semn că poate duminica nu-i doar pentru odihnă. 5
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 21, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 21, 2014 Sa stii ca nu e nici o tensiune, Doar Gyo e nostalgic si de aceea spune. Desi nu cred, poate s-a suparat Dar eu i-am spus direct, caci e barbat Doar nu era sa stau la somn Vorba lui John, ce pula lui.... sint domn! Tie-ti dadusem doar o mica pacaleala Voiam sa stiu daca ai fost la scoala. Pusesem Cantemir in locul lui Bolintineanu Desi c-o pagina in urma il certam pe Talibanu M-am folosit de acelasi nume, de Mitica Si i-am inlocuit, doar n-o sa-mi poarte pica. Dar tu te-ai prins.... ca e actor Ce a jucat in al istoriei decor. A fost si filozof si carturar A scris si niste carti. De ele ai habar ? Descrierea Moldovei stii ? Galceava inteleptului cu lumea, Cartea muzicii. Si ar mai fi destule. Omul a fost tare. Dar o sa zica Gyo ca am rau de mare. Deci am sa las deoparte subiectul Nu fac galceava, nu-s eu inteleptul. Eu sper sa pun un zambet in coltul de la gura Caci altfel am innebuni si-am fi pe aratura Sau am posta doar pe " Discutii Generale " Unde zic toti c-au bani, masini si toale. Deci te-asteptam cu totii la Constanta Sa ne arati la toti prestanta . Sa faci cumva sa fim noi dependenti, De ai tai nuri. Zilnic sa fim prezenti. Sa dam fuga la banca pentru un imprumut. Nu " Prima casa " .... " Urmatorul fut " Iar eu aici am sa scriu foarte mare Ca nu te-ai laudat, ci ca esti tare. 2
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iulie 21, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 21, 2014 da tata.....artist!!!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 22, 2014 Aerul e de vina....aerul si clatitele
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iulie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 22, 2014 pai unde esti, la breaza sau la paris??? :350x
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 23, 2014 Aici. 1
popovici77 Reputație: 4 Postat August 2, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 2, 2014 Fata de cluj inca voua tipa va face reduce la varianta in 2. In cluj cere 600 RON aici cere 500 RON. oricum daca va intereseaza cam cum arata si un numar de telefon am reusit sa fac eu rost de ele si le=am postat la topicul de pe cluj: fata de Cluj: http://nimfomane.com/forum/topic/15117-vrei-nivel-de-girlfriend-experience-ridicat-sau-o-întâlnire-în-trei-căutarea-ta-a-luat-sfârșit/?p=427742.
alex891 Reputație: 77 Postat August 8, 2014 Oras:Constantaa Oras:Constantaa Postat August 8, 2014 Se mai aude ceva cu vizita voastra la malul marii,Simina?
simina sun Reputație: 122 Postat August 8, 2014 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat August 8, 2014 Îmi pare rău că nu am revenit până la acest moment cu lămuriri, însă am tot sperat ca lucrurile să se așeze altfel. Din pricina unor probleme personale, a trebuit să plec în orașul de domiciliu și să îmi amân concediul, astfel că vizita la malul mării s-ar putea să nu mai fie posibilă. Încerc totuși să rezolv tot cât mai repede și să trag totuși o fugă dar, dacă voi reuși, voi fi nevoită să anunț ceva mai din scurt (și voi da și un număr de telefon pe care să fiu contactată, pentru a nu fi probleme cu întâlnirile.)Regret că așa stă situația, însă nu pot interveni asupra ei în niciun fel mai mult decât am făcut-o. Sper să înțelegeți.Revin cu informații.Cu cele mai bune gânduri,C.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum