Sari la conținut

karaoke de joi seara

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Ia zi cate puli ai supt azi ? Cati bani ai facut ? Cata parte i-ai dat irinei ? =))

nu mai multe decat tine.i-am dat pe toti Irinei, sa cumpere un strapon pentru tine,sa te mai domolim un pic ca esti cam prea tupeist.

Link spre comentariu

nu mai multe decat tine.i-am dat pe toti Irinei, sa cumpere un strapon pentru tine,sa te mai domolim un pic ca esti cam prea tupeist.

Mai bine , i-ai fi pastrat sa-ti iei o paine , ca pari cam lesinata de foame , dupa maniera in care postezi =))

• Like 1
Link spre comentariu

las painea pentru strapon.si iti iau si botnita

apropo , am auzit ca umblii cu pietre in buzunar sa nu te ia vantu de pe strada ,cand ti-ai pus silicoanele alea trebuia sa-i fi spus la dr sa-ti bage si niste plumb pentru mai multa aderenta pe vreme capricioasa  si ceva creier sa ne dai niste replici mai bune   =))

• Like 1
Link spre comentariu

157cm, 47 de kg calitate superioara.

apropo , am auzit ca umblii cu pietre in buzunar sa nu te ia vantu de pe strada ,cand ti-ai pus silicoanele alea trebuia sa-i fi spus la dr sa-ti bage si niste plumb pentru mai multa aderenta pe vreme capricioasa  si ceva creier sa ne dai niste replici mai bune   =))

Creieri iti trebuie tie beiates care te dai pilot de avion si tu de fapt cari bagaje in aeroport :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...