Sari la conținut

VOI CE CARTI ATI MAI CITIT?

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Incercam o carte numita "Cum sa-ți înțelegi bărbatul" și după câteva pagini de aberații-mi s-a părut chiar ridicol-am renunțat,n-am mai suportat.

Culmea,cartea scrisa și de un psiholog care s-ar ocupa de problemele de cuplu.Aceeași placa-individul dispare devenind un fals eu mulat după dorințele celuilalt.același "trebuie neapărat sa faci aia și aia ca s-o primești etc etc.

Boring...mai bine mai bag un ops la swtor...

Link spre comentariu
  • Oras:altundeva
  • Oras:altundeva

Incercam o carte numita "Cum sa-ți înțelegi bărbatul" și după câteva pagini de aberații-mi s-a părut chiar ridicol-am renunțat,n-am mai suportat.

Culmea,cartea scrisa și de un psiholog care s-ar ocupa de problemele de cuplu.Aceeași placa-individul dispare devenind un fals eu mulat după dorințele celuilalt.același "trebuie neapărat sa faci aia și aia ca s-o primești etc etc.

Boring...mai bine mai bag un ops la swtor...

Deci nu te-ai inteles ...

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Femei de Charles Bukowski.

Trei cuvinte despre carte: dragoste, sex, alcool, cam în această ordine. Mai jos un citat care mi-a plăcut în mod deosebit:

În vreme ce bărbații se uitau la fotbal sau beau bere sau jucau popice, ele, femeile, se gândeau la noi, concentrându-se, studiind, decizând dacă să ne accepte, să ne dea papucii, să ne schimbe, să ne ucidă sau, pur și simplu, să ne părăsească. În cele din urmă, nici nu prea conta. Indiferent ce făceau, noi sfârșeam singuri și nebuni.

• Like 6
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT

Mihail Bubennov - "Mesteacanul Alb" (despre luptele de la Cotul Donului si din Padurile din zona Rjev - Olhovca) - ! Roman distins (la timpul lui) cu "Premiul Stalin" ! neimportant....

https://images1.okr.ro/serve/auctions.v7/2016/jun/15/346fa3c9b52b7cfe7c383cab3464aeae-7390198-700_700.jpg

belaia berioza - haraso

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...