iacoiucutava Reputație: 173 Postat Februarie 21, 2019 Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Partajează Postat Februarie 21, 2019 Ăsta e manualul cerșetorului? N-are nevoie. Are si masturbat de-ala in meseria asta. Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Februarie 21, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Februarie 21, 2019 asta ti-a recomandat-o guru Anandaguru care-ti umfla curu =)) 1 1 Link spre comentariu
gelugun Reputație: -199 Postat Februarie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 21, 2019 6 povesti cu draci, de BereglevCiteste si " Diavoliada " de Bulgakov Link spre comentariu
gelugun Reputație: -199 Postat Februarie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 21, 2019 Viata lui Corneliu CodreanuMistica rugaciunii si a revolverului De Tatiana Niculescu 1 2 Link spre comentariu
elena masaj Reputație: 200 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Piata Unirii, Piata Sfanta Vineri, Bucuresti. Oras:Piata Unirii, Piata Sfanta Vineri, Bucuresti. Partajează Postat Februarie 26, 2019 Daca iti plac subiectele despre Dezvoltare personalaai aici cateva cuvinte incurajatoare, poti folosi butonul jos dreapta din video pentru traducere automata in limba dorita, seara buna. :138x https://www.youtube.com/watch?v=-qGm1w3AtEI vezi si aici https://1cartepesaptamana.ro/carti-dezvoltare-personala/ 1 Link spre comentariu
Vizitator samkara Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 Daca iti plac subiectele despre Dezvoltare personalaai aici cateva cuvinte incurajatoare, poti folosi butonul jos dreapta din video pentru traducere automata in limba dorita, seara buna. :138x https://www.youtube.com/watch?v=-qGm1w3AtEI vezi si aici https://1cartepesaptamana.ro/carti-dezvoltare-personala/ Cred ca titlul topicului este ce carti ati mai citit, NU ce carti ati mai ascultat! On topic Carte Raspunsul lor...DAAutori Roger Fisher, William Ury, Brruce Patton Link spre comentariu
Vizitator samkara Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 * Bruce Link spre comentariu
xoxomdma Reputație: -159 Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 altii n-are ce manca si voi cititi carti 1 Link spre comentariu
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 Caietele lu' fi-miu' din clasa 0 :)))) 2 Link spre comentariu
peitho Reputație: 1046 Postat Februarie 28, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Partajează Postat Februarie 28, 2019 Caietele lu' fi-miu' din clasa 0 :)))) bv, taticule! :) Link spre comentariu
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 bv, taticule! :)Îl învăț sa citească, combinații de litere, câte două , câte trei, câte patru.Sa-mi câștig pâinea la bătrânețe, nu? :)))) Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Februarie 28, 2019 Îl învăț sa citească, combinații de litere, câte două , câte trei, câte patru.Sa-mi câștig pâinea la bătrânețe, nu? :)))) Hai, recunoaște că și tu înveți lucruri noi cu ocazia asta. :)) Link spre comentariu
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 Hai, recunoaște că și tu înveți lucruri noi cu ocazia asta. :))dintr-un punct de vedere, da :)))) ca ăștia mici au cu totul altceva. Mai potrivit ar fi "îți reamintești..." ;) Link spre comentariu
peitho Reputație: 1046 Postat Februarie 28, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Partajează Postat Februarie 28, 2019 Îl învăț sa citească, combinații de litere, câte două , câte trei, câte patru.Sa-mi câștig pâinea la bătrânețe, nu? :)))) nu te baza prea tare ptr batranete, ca odata-si ia zboru puiu si nu stii daca se mai intoarce! :) 1 Link spre comentariu
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 nu te baza prea tare ptr batranete, ca odata-si ia zboru puiu si nu stii daca se mai intoarce! :)nu m-ar deranja/surprinde. Ar fi ceva normal. Am spus-o în sensul că, la batranete, cât oi apuca, sa mânc și io liniștit la bucata de pâine, știind ca el e bine, ca am avut grijă. :) 2 Link spre comentariu
peitho Reputație: 1046 Postat Februarie 28, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Partajează Postat Februarie 28, 2019 nu m-ar deranja/surprinde. Ar fi ceva normal. Am spus-o în sensul că, la batranete, cât oi apuca, sa mânc și io liniștit la bucata de pâine, știind ca el e bine, ca am avut grijă. :) cine mai stie care si cum e "normal(ul)"?! ca la adevar, nu e ma bine sa fie adevaruri? ca sa nu ne plictisim... :))))))))))) Link spre comentariu
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 cine mai stie care si cum e "normal(ul)"?! ca la adevar, nu e ma bine sa fie adevaruri? ca sa nu ne plictisim... :))))))))))):))) "normal" e doar dânsa-ntr-insa :)))) Nu mă plictisesc deloc, este interesant de urmărit evoluția :))) Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat Martie 1, 2019 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Martie 1, 2019 Ma, fa cadou un cont verde pentru inesuka, nu fi Magar.Up 📕📚📖 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 1, 2019 Partajează Postat Martie 1, 2019 Ma aflu într-un binemeritat repaus, dar voi reveni in forta :) 3 Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat Martie 1, 2019 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Martie 1, 2019 ❤️❤️❤️ Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 1, 2019 Partajează Postat Martie 1, 2019 ❤️❤️❤️Imi permiți sa te cam pup draga Ines? :flowers2 1 Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Martie 1, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Martie 1, 2019 Imi permiți sa te cam pup draga Ines? :flowers2Ai 500? Si doar soft... 1 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 1, 2019 Partajează Postat Martie 1, 2019 Ai 500? Si doar soft...Mi s-a intamplat cu ceva mai putin, si fost incantat. :) 2 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114293 Postat Martie 2, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Martie 2, 2019 ❤️❤️❤️ inesuka vreau sa scriu in carte de tine si de rozkendra :))) 1 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 2, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Martie 2, 2019 https://i0.wp.com/www.simonatache.ro/wp-content/uploads/2019/02/Young.jpg?resize=535%2C713&ssl=1 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum