Azareth Reputație: 450 Postat Septembrie 1, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Septembrie 1, 2014 cand plm mai muncesti? in loc sa zici si tu ca am gresit din graba numele cartii, ca e 1984 in loc de 1948 ce-am scris eu acolo din graba :laugh2
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Septembrie 1, 2014 E draci,laci,carcalaci......
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 A raspuns Aza iezact la obiect...
Azareth Reputație: 450 Postat Septembrie 1, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Septembrie 1, 2014 cand plm mai muncesti? mai, citesc putin, putin in fiecare seara, daca gasesc e-book-uri e super, ca-mi pun pe tableta
Azareth Reputație: 450 Postat Septembrie 1, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Septembrie 1, 2014 A raspuns Aza iezact la obiect...raspund cum vreau eu, te oftici ? ....hai ca te oftici
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 mai, citesc putin, putin in fiecare seara, daca gasesc e-book-uri e super, ca-mi pun pe tabletaaaaa,deci tot online,si io care credeam ca dai bani pe carti
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 in loc sa zici si tu ca am gresit din graba numele cartii, ca e 1984 in loc de 1948 ce-am scris eu acolo din graba :laugh2Nu puteam sa te corectez,deoarece nu cunoscEu citesc doar blonde,brunete si nimfomane.com
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Poate Siana sa te corectezeNoi ne ocupam cu alte chestii
Azareth Reputație: 450 Postat Septembrie 1, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Septembrie 1, 2014 Poate Siana sa te corectezeNoi ne ocupam cu alte chestiiSa vina Siana sa facem cenaclu
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Ai grija cu ea ca e UL
Azareth Reputație: 450 Postat Septembrie 1, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Septembrie 1, 2014 Ai grija cu ea ca e UL mno si, ce inseamna asta, are motz in frunte ?
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Sa vina Siana sa facem cenaclu Mai bine te duci tu la ea
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 mno si, ce inseamna asta, are motz in frunte ?Motz e putzin spus...
Azareth Reputație: 450 Postat Septembrie 1, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Septembrie 1, 2014 e departe, nu ma duc la ea, eo's la capatu' tarii mai baieti
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 e departe, nu ma duc la ea, eo's la capatu' tarii mai baietiVorbeste Barbugiu' cu ea si vine la tine
Azareth Reputație: 450 Postat Septembrie 1, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Septembrie 1, 2014 Vorbeste Barbugiu' cu ea si vine la tinenu decontez deplasarea
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 nu decontez deplasareaNu e problemaDecontam din fondul de rulment
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Nu e problemaDecontam din fondul de rulmentDe ala nu ne atingem ca vine iarna
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 De ala nu ne atingem ca vine iarnaHai mah o esceptie..Aza e baiat bun...
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Hai mah o esceptie..Aza e baiat bun...Si noi ce facem mah la iarna? completam fondul de rulment in loc sa ne simtim bine?Aza are firma,nu e angajat ca noi
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Si noi ce facem mah la iarna? completam fondul de rulment in loc sa ne simtim bine?Aza are firma,nu e angajat ca noi Aza ... in cazu' asta reinvesteste profitu'
cpt.picard Reputație: 777 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Jocul lui Ender de Orson Scott Card Premiile Hugo si Nebula pentru aceasta opera SF Pamantul este atacat din nou. Gandacii extraterestri se pregatesc pentru o ultima lovituraSupravietuirea rasei umane atarna de descoperirea unui geniu militar care ii poate invinge pentru totdeauna. Ender Wiggin. Geniu. Neîndurator. Viclean. Un maestru în strategie si tactica. Si un copil în acelasi timp. Copilaria lui Ender se termina atunci când, recrutat de guvern pentru a fi antrenat în armata, ajunge în noua sa casa: Scoala de Lupta. Chiar si între recruti de elita, Ender se arata a fi un geniu între genii. Reuseste în orice simulare de razboi. Dar oare toata presiunea si singuratatea vor ajunge sa îl înfrânga înainte de batalia finala? Cum va reactiona el în conditii reale de razboi? în cele din urma, Scoala de Lupta nu-i decat un joc, iar batalia finala, doar un test.... sa fie asa ? Ia d'aicisa film http://www.topvideohd.com/2013/11/enders-game-jocul-lui-ender-2013-filme-online-gratis.html
Azareth Reputație: 450 Postat Septembrie 1, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Septembrie 1, 2014 Ia d'aicisa film http://www.topvideohd.com/2013/11/enders-game-jocul-lui-ender-2013-filme-online-gratis.html stiu ca exista film si culmea, am citit cartea dupa ce am vizionat filmul
James Joyce Reputație: 397 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat Septembrie 1, 2014 Azareth, pune si tu sursele alea de unde tot copiezi descrierile cartilor. Nu ca n-as crede ca te descurci in a face le face cate o scurta prezentare.
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 stiu ca exista film si culmea, am citit cartea dupa ce am vizionat filmulAsta e filmul in care ai spuneai Ancutei sa puna poze? Ca de doua zile pauza
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum